![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
Едно нарисувано противоречие винаги е за предпочитане
![]() А ти нещо много присърце си взел написаното. По-добре ми кажи защо въпреки големите си амбиции/мераци/полюции цфка-то са такива дървета през последните 20 години. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Няма по-тъп спор от Левски-ЦСКА, заклевам се...
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
А ти нещо много присърце си взел написаното. По-добре ми кажи защо въпреки големите си амбиции/мераци/полюции цфка-то са такива дървета през последните 20 години. Аз не съм го вземал присърце, просто ти казах че си противоречиш. После ти задълба... ![]() А я ми дай пример на български недървета от последните 20 години и се въздържай от възхваляване на победи срещу Киево, които влязоха от няма и къде по евротурнирите. ![]() Истината е, че тоя спор се е водил и ще се води къде ли не. Няма смисъл и ние да го човъркаме. Изкефих се на Левски срещу ония нахакани азери, изкефих се и на ЦСКА срещу многомилионния динамо. Не смятам непредизвикано да омаловажавам успехите на когото и да е. Просто се дразня на определен тип коментари, тип "Нас може и да ни ебаха унгарци, ма все пак сме по-мъже от другите" ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Ми преди 3-4 години едни недървета играха на 1/4 финал за купата на УЕФА, не? Или и тогава не бяха силни противниците им и имаха късмет? А ЦДНА напролет в Европа, кога?
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Такам, нека и аз да се бухна в спора. ЦСКА не изигра мача на живота си, но факта, че изкараха хикс, при това нулев, срещу отбор, който може да си позволи да си купи играчи откъдето си поиска не е за подценяване. Шансовете са реални, затова и надеждата е жива.
Много е лошо обаче да звучно да се изтърсиш по задник на земята, така че шума да отеква из цяла Европа. Нека си кажем, Левски имаха НАЙ-ЛЕКИЯТ съперник и от трите родни тима. Унгария няма отбор в ШЛ от вече 12 години, рядко отборите и минаваха 2-ри квалификационен кръг, пък в 3-я каквото стане. Много е лошо да се помислиш за велик, когато все още не си си свършил работата. Яд ме е на говедата, защото за 3-ти пореден сезон изпускат УНИКАЛНИ ШАНСОВЕ за пореден пробив. Но това си е техен проблем. Но също е факт, че заради издънки като техните коефициентът ни в Европа стои на -12 сигурно и ако има предпредварителен кръг за евртурнирите, ще ни пратят там. Нека напомня на Фрайтмеър, че ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕВРОБОЕЦ - ЦСКА СОФИЯ победи действащият европейски шампион Ливърпул на Анфийлд. Да, мача бил решен, ала бала, но малко по-рано ако не се лъжа и Левски имаха шанса си срещу ДАЛЕЧ ПО-СЛАБ Ливърпул С ТИТУЛЯРИ и мача свърши 2:0, а хобитът Хари Кюъл си правеше каквото си иска с Левски! Нямаме си успехи и с живеем с история, но какво ни остана, след като идват разни унгарци, белоруси и финландци, които ни вкарват от ДебреЦЕНтъра. Лошо Седларов, лошо!!! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
ЛЕВСКИ няма претенциите, които имат свинете, за евробоец и т.н. Да, последните няколко сезона се осираме срещу слабаци. Но пък сме единственият български отбор направил нещо по-значимо в последните две десетилетия. Четвъртфинал в УЕФА и участие в групите на Шампионскаата Лига. Не е много? Добре, направете го и вие. Кво ми изтъкваш победата над Лузърпул, тя може да ви топли, ама не ви върши работа - лузърите продължиха, а вие си заминахте за вкъщи. От толкова години чакаме свинския пробив в Европа, ама - греда. И колкото повече време минава от последния такъв - толкова повече изтъквате някакви прашлясали европобеди и се биете в гърдите със спомени от черно-белите телевизори. Половината ви агитка не е виждала цфка напролет в Европа през живота си. Цеца евробоеца, ментето на ЦСКА Москва. Не, благодаря.
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
1998 г. ЦСКА на чичо Митко с децата Петрови, Милен Петков, Иво Иванов стигна дотам, където беше Левски през 2003 и игра напролет, само защото от УЕФА бяха изместили съответния кръг за пролетта. А и никой не отрича похода на Левски до 1/4 в УЕФА, обаче това е по-скоро изключение от правилото за всички евроиздънки на сините включително и през последните 3 години. През последните 20 години, въпреки нерадостните времена за ЦСКА, червените имат 1 издънка - срещу МТК срещу 6-7 на Левски, известни на всички ни. Най-титулувания отбор, който Левски е отстранявал, откакто гледам футбол е Глазгоу Рейнджърс, които в Европа си бяха и си остават неудачници. През 1991 ЦСКА отстрани Парма, 2001 г. Шахтьор, треснал месеци по-рано Арсенал с 3:0, 2005 г. Леверкузен и победа над действащ европървенец. Факти, които на непредубедения фен все пак говорят нещо. Левски срещна действащия еврошампион през идната година и резултатът беше плачевен с голова разлика 0:7. Така че, въпреки безспорният европробив на Левски през 2006 г., не могат да се похвалят с отсраняването на толкова реномирани и именити съперници, пък дори за "сакралните" последни 20 години. Аз бих задал пък контравъпрос, защо най-големите и чести издънки на Левски са именно в последните 20 години?
![]() За пръв път от времето на Станков да съм доволен от ръководството на ЦСКА. Работливо, усърдно, без излишни медийни бомби и гранати,с фокус бъдещето. Заради недалновидна трансферна политика и липса на визия за бъдещето развитие на клуба ЦСКА пропусна една камара шансове за по-сериозно присъствие в евротурнирите. Сложи се край на мениджърските игри и изнудвания и на Стойчовите мегаселекции, придружени с неоправдано голямо разхищение на средства, от което ще сърбаме попарата още няколко години. Единственият упрек засега ми е към отговорен фактор като Венци Живков - да говори по-малко, защото не разбира от футбол и заприличва на един мастит шеф и адвокат от Герена. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Frightmare, мен лично ме топли фактът, че не само бихме Ливърпул на Анфийлд, но целия стадион изпрати момчетата на Йешич на крака, с ръкопляскания. Топли ме фактът, че ЦСКА бе почетен с уважение от, айде не най-големия, но един от най-големите отбори в цялата футболна история. Казваш, че ние живеем с овехтяла история от времената на черно-белия телевизор - може и така да е, но сме горди и щастливи, че сме фенове на ЕДИНСТВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР С 3 ПОЛУФИНАЛА В ЕВРОПА. Нека ти напомня също и че 2006 по твоята логика също е история. Настоящето е срамно, не само за вас, срамно е и за нас. Причините са ясни на малко дете. Напълно съм съгласен със SpiritCrusher, който е казал всичко, което си струва казването. Колкото до УЕФски - ако отстраните Дебрецен, аз ше съм първия, който ще ви поздрави. Но реалността в момента е такава: ЦСКА е с реален шанс за влизане в Лига Европа, а възможността сините да дублират участието си в ШЛ е близко до илюзорната.
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
99% е сигурно, че Левски няма да влязат в групите на Шампионска Лига. А и както вече казах, не ни е там мястото. Лига Европа е максимумът и то с много зор. За всички български отбори. Ниско ни е нивото и на черното не може да се каже бяло. А там какво ще стане... най-вероятно пак нищо
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Стига с тая титла евробоец, моля ви, изтриите си я от речниците, смешно е. Това да се спори кой отбор е по-добър няма никакъв смисъл - какво ще промени а и кой го интересува. Опонентът ти така или иначе няма да си смени футболните пристрастия, с каквито и аргументи да го убеждаваш кой има повече отличия и успехи срещу великите на деня, което също е супер условно. Нека се концентрираме на националния отбор засега.
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
^Ти пък нямаш ли си друга работа, освен да ни разваляш удоволствието.
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Напоследък не, честно казано, да не говорим, че това тук е безсмислено, тъй като е бледо подобие на удоволствието, което се случва в коментарите под новините в sportni.bg, и тем подобни, всички възможни смехотворни аргументи за това на кой му е по-голяма пишката вече съм ги виждал там, затва ми писва да ги гледам и тук. Да не говорим, че на всичко отгоре спазвате и някакъв добър тон, никакво удоволствие не може да е това, по-добре пишете там, където хората са наистина тъпи и ограничени, поне е забавно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
А Стилиян Петров тихомълком направи поредния си велик мач на Острова, този път на "Анфийлд". Капитан на Селтик и на Астън Вила, евала. Не говори и пред медиите ни, което е много, много хубаво.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вила ме изненадаха снощи. Както и още няколко милиона души
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
А Стилиян Петров тихомълком направи поредния си велик мач на Острова, този път на "Анфийлд". Капитан на Селтик и на Астън Вила, евала. Не говори и пред медиите ни, което е много, много хубаво. Браво на Стилиян, и браво на Вила, че биха тия посерковци Ливърпуул. Бербо оня ден се разписа с много добър гол, при победата на Ман с 5 - 0 срещу Уиган. Освен т'ва имаше поне 4 извеждащи голови паса които бяха съкато опропъстени. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абсолютно съм убеден, че на А групата са и малко 16 отбора. Трябва да станат поне 30, та да може редом до Ловеч да се състезават известни български грандове като Ботев Криводол и Белите орли.
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Някой нещо да каже за ЦСКА?
Левскар съм до мозъка на костите си, но евала на отбора, че с толкова млади момчета и най-вече толкова българи, играха страхотно срещу Динамо. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Какво да кажем, аз още не мога да се съвзема. Монолита ако е в състояние да направи анализ (честито, ей!)
Това е може би най-готиния мач на ЦСКА в Европа защото всички се бориха за всяка педя терен, а състава е селектиран смело, безразсъдно, гениално и безумно правилно... Караджов, Иванов, Делев - МЕЧТА... абе всички, всички просто... ![]() Колкото до гръмките приказки на руснаците, Любо Пенев е бил запитан на пресконференцията дали знае нещо за треньора на Динамо, който е бил футболист в Испания по неговото време. Любо обаче не е могъл да се сети за него защото руснака е бил само сезон в Секунда Двисион с Бетис, а Любо - голмайстор на Примерата, играч на Валенсия и Атлетико Мадрид ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
След първия мач:
Цитат Звездата на Динамо (Москва) Александър Кержаков не е останал никак впечатлен от отбора на ЦСКА. Футболистът, който в двубоя на стадион "Васил Левски" (0:0) не се отличи почти с нищо особено заяви, че само терена е попречил на руснаците да отнесат "червените" с 2-3 гола. Според него българският вицешампион е изключително слаб отбор, какъвто няма в руското първенство. "Бяхме длъжни да победим ЦСКА с 2-3 гола. Те са изключително слаб отбор, който не мога да сравня с нито един от първенството на Русия. При нас всички отбори са силни. Много съм недоволен от този резултат. Не ми хареса и терена, който не бе на ниво. При нас и терените са по-добри от този. Имаше един момент, в който бях в удобна позиция, но топката отскочи и не успях да стрелям добре иначе можеше да вкарам. Длъжни сме да победим в Москва и да зарадваме нашите фенове като влезем в групите", заяви Кержаков. А сега много ми е интересно същия тоя педал кво е казал. (От Левски съм, но ако български отбор е срещу чужд, ясно от кой съм) -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Рома, Базел и Фулъм за ЦСКА !! БРАВО, прекрасни отбори, ЦСКА отново в Англия
![]() 1999/00 Нюкасъл - ЦСКА 2:2 УЕФА 2002/03 Блекбърн - ЦСКА 1:1 УЕФА 2005/06 Ливърпул - ЦСКА 0:1 ШЛ Да се готвят Котиджърс ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
След първия мач: Цитат А сега много ми е интересно същия тоя педал кво е казал. (От Левски съм, но ако български отбор е срещу чужд, ясно от кой съм) Веднага ще задоволя любопитството ти: Загубата от ЦСКА изкара извън нерви звездата на Динамо (Москва) Александър Кержаков, но той не намери сили да поздрави "червените", а отново ги нарече "слаб отбор". "Каква психология, какво напрежение? Та ние не можем да си подадем точен пас на 10 метра.... Отново казвам - ЦСКА е слаб отбор, но явно ние сме много слаби." Групата на Левски: Група G 1. Виляреал 2. Лацио 3. Левски 4. Залцбург 17 септември - Виляреал - ЛЕВСКИ (от 22:05) 01 октомври - ЛЕВСКИ - Лацио (20:00) 22 октомври : Залцбург - ЛЕВСКИ (20:00) 5 ноември : ЛЕВСКИ - Залцбург (22:05) 2 декември : ЛЕВСКИ - Виляреал (20:00) 17 декември : Лацио - ЛЕВСКИ (22:05) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Урод, ако ш'се държиш като ултрас циба оттука
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мери си приказките бе, клошар посран! Такива уроди ш'ти дам, че свят ше ти се завие! Това е просто цитат от спорт1.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я се разбери първо със себе си като какъв искаш да се държиш, че се луташ между човек и урод. Тука не е форума на спорт1, ще изсъхнеш като повърнато на течение с това отношение. Трябва да научиш някой неща за футболните спорове, че си се учил от Гошо пръча явно, никога не вади лайно от гъза си с телешкия ентусиазъм, че вадиш доводи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 2-November 08 Потребител N: 3080 ![]() |
Спорът ви е умопомрачително безсмислен. Не виждам с какво Frightmare чак толкова предизвика първата реакция, наистина това бяха думите на Кержаков след мача, а една обида лесно води към друга. Иначе поздравления на армейците за победата, много ми харесаха желанието и умението, с които играха, особено при наличието на толкова млади и талантливи български момчета в отбора. Групата им не е лека, но имат реален шанс да постигнат поне добро представяне в мачовете. Жалко, че Левски отново изпуснаха възможността най-вече да приберат прилична сума и да изградят по-качествен отбор от сегашния, но това така или иначе изглеждаше малко илюзорно да се случи дори и при влизане. Групата ни може би е по-трудна, с тази игра още повече, но се надявам поне с някакво достойнство да излезем от мачовете и да вземем някоя-друга точка. Кофти развитие на нещата и за Литекс, трябва да съжаляваме, че нямаме отново три отбора в групите, но не и това да става нов повод за злоба и подигравки към "гадните говеда" заради Мъри. Радвайте се на отборите ни и подкрепяйте своите спортсменски, жалки са детски истории като по-горе.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
МИНЬОР ПЕНИК 4 LIFE!!!!!!
![]() Няма по-голями селтаци от тях. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Съвсем наясно съм със себе си аз, ти не бЕри грижа затова. Пак си излял помия, само че този път е цяла кофа. Просто дадох цитат в отговор на въпроса на blood. Не разбрах къде точно ти бръкнах с него, но явно е било болезнено. А това не са мои думи и съвсем не е задължително мнението ми да се покрива с цитата. Разбирам само, че се изпъчи, като шопар и защити ЦОКАлото, на което си фен по просташки начин. пИснало ми е от криворазбрали и засегнати примадони. Друго, ако имаш да ми казваш, кажи ми го на лични - не желая да занимавам повече останалите с глупости.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Урод, ако ш'се държиш като ултрас циба оттука Какво ултраско намери пък ти, прочете ли му поста изобщо? Човекът съвсем добронамерено постна цитат от пресата, който осмива оня руски нещастник. Сдържайте се верно, това не е форум на футболни хулиганчета! -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това не е за определен пост бе, толкова ли не можахте да го вденете. Наградата е за цялостно творчество. Още като цъфна и 'се едно чета някое юзърче от спортните форуми. Не, мерси ignore
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ставаш смешен вече... ясно е, че не ме понасяш, щото освен всичко друго съм и от Челси, а твоята любима в Англия е арсенал. Ама бОли ме фара, де...
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 11:25 PM |