Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
193 страници V  « < 130 131 132 133 134 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Футбол, вечната игра
Frightmare
коментар Aug 21 2009, 11:49 PM
Коментар #3931

Просветен

Група: Потребители
Коментари: 411
Регистриран: 26-July 09
Потребител N: 3509

Едно нарисувано противоречие винаги е за предпочитане tongue.gif

А ти нещо много присърце си взел написаното. По-добре ми кажи защо въпреки големите си амбиции/мераци/полюции цфка-то са такива дървета през последните 20 години.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
PitBull
коментар Aug 22 2009, 12:00 AM
Коментар #3932

Просветен

Коментари: 444
Регистриран: 15-March 09
Потребител N: 3316

Няма по-тъп спор от Левски-ЦСКА, заклевам се...

--------------------
If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.

+Quote Post
sgoh
коментар Aug 22 2009, 12:02 AM
Коментар #3933

Метъл

Коментари: 1257
Регистриран: 25-January 07
Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър
Потребител N: 1800

Цитат(Frightmare @ Aug 22 2009, 12:49 AM) *
А ти нещо много присърце си взел написаното. По-добре ми кажи защо въпреки големите си амбиции/мераци/полюции цфка-то са такива дървета през последните 20 години.

Аз не съм го вземал присърце, просто ти казах че си противоречиш. После ти задълба... smile.gif

А я ми дай пример на български недървета от последните 20 години и се въздържай от възхваляване на победи срещу Киево, които влязоха от няма и къде по евротурнирите. wink.gif

Истината е, че тоя спор се е водил и ще се води къде ли не. Няма смисъл и ние да го човъркаме.
Изкефих се на Левски срещу ония нахакани азери, изкефих се и на ЦСКА срещу многомилионния динамо. Не смятам непредизвикано да омаловажавам успехите на когото и да е. Просто се дразня на определен тип коментари, тип "Нас може и да ни ебаха унгарци, ма все пак сме по-мъже от другите" rolleyes.gif

--------------------
Live forever or die in the attempt

+Quote Post
Discipline
коментар Aug 22 2009, 08:17 AM
Коментар #3934

Keep trekking

Коментари: 1495
Регистриран: 20-May 09
Град: София
Потребител N: 3419

Ми преди 3-4 години едни недървета играха на 1/4 финал за купата на УЕФА, не? Или и тогава не бяха силни противниците им и имаха късмет? А ЦДНА напролет в Европа, кога?

--------------------
Каквото посееш, това ще пожънеш.

+Quote Post
monolithe
коментар Aug 22 2009, 10:04 AM
Коментар #3935

АnatheManiac

Група: Приятели
Коментари: 2625
Регистриран: 17-January 08
Град: Between Elation And Despair
Потребител N: 2543

Такам, нека и аз да се бухна в спора. ЦСКА не изигра мача на живота си, но факта, че изкараха хикс, при това нулев, срещу отбор, който може да си позволи да си купи играчи откъдето си поиска не е за подценяване. Шансовете са реални, затова и надеждата е жива.

Много е лошо обаче да звучно да се изтърсиш по задник на земята, така че шума да отеква из цяла Европа. Нека си кажем, Левски имаха НАЙ-ЛЕКИЯТ съперник и от трите родни тима. Унгария няма отбор в ШЛ от вече 12 години, рядко отборите и минаваха 2-ри квалификационен кръг, пък в 3-я каквото стане. Много е лошо да се помислиш за велик, когато все още не си си свършил работата. Яд ме е на говедата, защото за 3-ти пореден сезон изпускат УНИКАЛНИ ШАНСОВЕ за пореден пробив. Но това си е техен проблем. Но също е факт, че заради издънки като техните коефициентът ни в Европа стои на -12 сигурно и ако има предпредварителен кръг за евртурнирите, ще ни пратят там.

Нека напомня на Фрайтмеър, че ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕВРОБОЕЦ - ЦСКА СОФИЯ победи действащият европейски шампион Ливърпул на Анфийлд. Да, мача бил решен, ала бала, но малко по-рано ако не се лъжа и Левски имаха шанса си срещу ДАЛЕЧ ПО-СЛАБ Ливърпул С ТИТУЛЯРИ и мача свърши 2:0, а хобитът Хари Кюъл си правеше каквото си иска с Левски! Нямаме си успехи и с живеем с история, но какво ни остана, след като идват разни унгарци, белоруси и финландци, които ни вкарват от ДебреЦЕНтъра. Лошо Седларов, лошо!!!

--------------------
And they do arose me
And I do watch how this weather
Forever will stay
In my frozen heart

I wear the mourning as I know the world is false...

"Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал)

"По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл)

+Quote Post
Frightmare
коментар Aug 22 2009, 10:41 AM
Коментар #3936

Просветен

ЛЕВСКИ няма претенциите, които имат свинете, за евробоец и т.н. Да, последните няколко сезона се осираме срещу слабаци. Но пък сме единственият български отбор направил нещо по-значимо в последните две десетилетия. Четвъртфинал в УЕФА и участие в групите на Шампионскаата Лига. Не е много? Добре, направете го и вие. Кво ми изтъкваш победата над Лузърпул, тя може да ви топли, ама не ви върши работа - лузърите продължиха, а вие си заминахте за вкъщи. От толкова години чакаме свинския пробив в Европа, ама - греда. И колкото повече време минава от последния такъв - толкова повече изтъквате някакви прашлясали европобеди и се биете в гърдите със спомени от черно-белите телевизори. Половината ви агитка не е виждала цфка напролет в Европа през живота си. Цеца евробоеца, ментето на ЦСКА Москва. Не, благодаря. laugh.gif biggrin.gif laugh.gif

--------------------

+Quote Post
SpiritCrusher
коментар Aug 22 2009, 11:48 AM
Коментар #3937

Прослушващ метъл
**

Коментари: 207
Регистриран: 6-October 06
Град: Централна Северна България
Потребител N: 1617

1998 г. ЦСКА на чичо Митко с децата Петрови, Милен Петков, Иво Иванов стигна дотам, където беше Левски през 2003 и игра напролет, само защото от УЕФА бяха изместили съответния кръг за пролетта. А и никой не отрича похода на Левски до 1/4 в УЕФА, обаче това е по-скоро изключение от правилото за всички евроиздънки на сините включително и през последните 3 години. През последните 20 години, въпреки нерадостните времена за ЦСКА, червените имат 1 издънка - срещу МТК срещу 6-7 на Левски, известни на всички ни. Най-титулувания отбор, който Левски е отстранявал, откакто гледам футбол е Глазгоу Рейнджърс, които в Европа си бяха и си остават неудачници. През 1991 ЦСКА отстрани Парма, 2001 г. Шахтьор, треснал месеци по-рано Арсенал с 3:0, 2005 г. Леверкузен и победа над действащ европървенец. Факти, които на непредубедения фен все пак говорят нещо. Левски срещна действащия еврошампион през идната година и резултатът беше плачевен с голова разлика 0:7. Така че, въпреки безспорният европробив на Левски през 2006 г., не могат да се похвалят с отсраняването на толкова реномирани и именити съперници, пък дори за "сакралните" последни 20 години. Аз бих задал пък контравъпрос, защо най-големите и чести издънки на Левски са именно в последните 20 години? smile.gif

За пръв път от времето на Станков да съм доволен от ръководството на ЦСКА. Работливо, усърдно, без излишни медийни бомби и гранати,с фокус бъдещето. Заради недалновидна трансферна политика и липса на визия за бъдещето развитие на клуба ЦСКА пропусна една камара шансове за по-сериозно присъствие в евротурнирите. Сложи се край на мениджърските игри и изнудвания и на Стойчовите мегаселекции, придружени с неоправдано голямо разхищение на средства, от което ще сърбаме попарата още няколко години. Единственият упрек засега ми е към отговорен фактор като Венци Живков - да говори по-малко, защото не разбира от футбол и заприличва на един мастит шеф и адвокат от Герена.

+Quote Post
monolithe
коментар Aug 22 2009, 01:13 PM
Коментар #3938

АnatheManiac

Коментари: 2625
Регистриран: 17-January 08
Град: Between Elation And Despair
Потребител N: 2543

Frightmare, мен лично ме топли фактът, че не само бихме Ливърпул на Анфийлд, но целия стадион изпрати момчетата на Йешич на крака, с ръкопляскания. Топли ме фактът, че ЦСКА бе почетен с уважение от, айде не най-големия, но един от най-големите отбори в цялата футболна история. Казваш, че ние живеем с овехтяла история от времената на черно-белия телевизор - може и така да е, но сме горди и щастливи, че сме фенове на ЕДИНСТВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР С 3 ПОЛУФИНАЛА В ЕВРОПА. Нека ти напомня също и че 2006 по твоята логика също е история. Настоящето е срамно, не само за вас, срамно е и за нас. Причините са ясни на малко дете. Напълно съм съгласен със SpiritCrusher, който е казал всичко, което си струва казването. Колкото до УЕФски - ако отстраните Дебрецен, аз ше съм първия, който ще ви поздрави. Но реалността в момента е такава: ЦСКА е с реален шанс за влизане в Лига Европа, а възможността сините да дублират участието си в ШЛ е близко до илюзорната.

--------------------
And they do arose me
And I do watch how this weather
Forever will stay
In my frozen heart

I wear the mourning as I know the world is false...

"Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал)

"По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл)

+Quote Post
Frightmare
коментар Aug 22 2009, 01:35 PM
Коментар #3939

Просветен

99% е сигурно, че Левски няма да влязат в групите на Шампионска Лига. А и както вече казах, не ни е там мястото. Лига Европа е максимумът и то с много зор. За всички български отбори. Ниско ни е нивото и на черното не може да се каже бяло. А там какво ще стане... най-вероятно пак нищо biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
PitBull
коментар Aug 22 2009, 04:42 PM
Коментар #3940

Просветен

Стига с тая титла евробоец, моля ви, изтриите си я от речниците, смешно е. Това да се спори кой отбор е по-добър няма никакъв смисъл - какво ще промени а и кой го интересува. Опонентът ти така или иначе няма да си смени футболните пристрастия, с каквито и аргументи да го убеждаваш кой има повече отличия и успехи срещу великите на деня, което също е супер условно. Нека се концентрираме на националния отбор засега.

--------------------
If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.

+Quote Post
sgoh
коментар Aug 22 2009, 06:49 PM
Коментар #3941

Метъл

^Ти пък нямаш ли си друга работа, освен да ни разваляш удоволствието. biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
PitBull
коментар Aug 22 2009, 10:19 PM
Коментар #3942

Просветен

^ Напоследък не, честно казано, да не говорим, че това тук е безсмислено, тъй като е бледо подобие на удоволствието, което се случва в коментарите под новините в sportni.bg, и тем подобни, всички възможни смехотворни аргументи за това на кой му е по-голяма пишката вече съм ги виждал там, затва ми писва да ги гледам и тук. Да не говорим, че на всичко отгоре спазвате и някакъв добър тон, никакво удоволствие не може да е това, по-добре пишете там, където хората са наистина тъпи и ограничени, поне е забавно.

--------------------

+Quote Post
Slash
коментар Aug 25 2009, 03:34 PM
Коментар #3943

Сатана

Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

А Стилиян Петров тихомълком направи поредния си велик мач на Острова, този път на "Анфийлд". Капитан на Селтик и на Астън Вила, евала. Не говори и пред медиите ни, което е много, много хубаво.

+Quote Post
Frightmare
коментар Aug 25 2009, 03:46 PM
Коментар #3944

Просветен

Вила ме изненадаха снощи. Както и още няколко милиона души biggrin.gif Браво на момчетата!

--------------------

+Quote Post
MetallicaAntiFan
коментар Aug 25 2009, 04:30 PM
Коментар #3945

My Name Is Mud.

Група: Metal World Conclave
Коментари: 2031
Регистриран: 3-May 09
Град: The Zone
Потребител N: 3398

Цитат(Slash @ Aug 25 2009, 04:34 PM) *
А Стилиян Петров тихомълком направи поредния си велик мач на Острова, този път на "Анфийлд". Капитан на Селтик и на Астън Вила, евала. Не говори и пред медиите ни, което е много, много хубаво.

Браво на Стилиян, и браво на Вила, че биха тия посерковци Ливърпуул.

Бербо оня ден се разписа с много добър гол, при победата на Ман с 5 - 0 срещу Уиган. Освен т'ва имаше поне 4 извеждащи голови паса които бяха съкато опропъстени.

--------------------

+Quote Post
sgoh
коментар Aug 27 2009, 11:22 PM
Коментар #3946

Метъл

Абсолютно съм убеден, че на А групата са и малко 16 отбора. Трябва да станат поне 30, та да може редом до Ловеч да се състезават известни български грандове като Ботев Криводол и Белите орли.

sleep.gif

--------------------

+Quote Post
_Moonshield_
коментар Aug 28 2009, 11:41 AM
Коментар #3947

Деградиращ

Коментари: 2189
Регистриран: 28-November 07
Град: Казанлък
Потребител N: 2450

Някой нещо да каже за ЦСКА?
Левскар съм до мозъка на костите си, но евала на отбора, че с толкова млади момчета и най-вече толкова българи, играха страхотно срещу Динамо.

--------------------

+Quote Post
Slash
коментар Aug 28 2009, 12:58 PM
Коментар #3948

Сатана

Какво да кажем, аз още не мога да се съвзема. Монолита ако е в състояние да направи анализ (честито, ей!)

Това е може би най-готиния мач на ЦСКА в Европа защото всички се бориха за всяка педя терен, а състава е селектиран смело, безразсъдно, гениално и безумно правилно... Караджов, Иванов, Делев - МЕЧТА... абе всички, всички просто... icon_headbang[1].gif

Колкото до гръмките приказки на руснаците, Любо Пенев е бил запитан на пресконференцията дали знае нещо за треньора на Динамо, който е бил футболист в Испания по неговото време. Любо обаче не е могъл да се сети за него защото руснака е бил само сезон в Секунда Двисион с Бетис, а Любо - голмайстор на Примерата, играч на Валенсия и Атлетико Мадрид laugh.gif

+Quote Post
Megadeth
коментар Aug 28 2009, 01:01 PM
Коментар #3949

Mahtavin :>

Коментари: 4294
Регистриран: 20-March 08
Град: Пловдив
Потребител N: 2643

След първия мач:
Цитат
Звездата на Динамо (Москва) Александър Кержаков не е останал никак впечатлен от отбора на ЦСКА. Футболистът, който в двубоя на стадион "Васил Левски" (0:0) не се отличи почти с нищо особено заяви, че само терена е попречил на руснаците да отнесат "червените" с 2-3 гола. Според него българският вицешампион е изключително слаб отбор, какъвто няма в руското първенство.

"Бяхме длъжни да победим ЦСКА с 2-3 гола. Те са изключително слаб отбор, който не мога да сравня с нито един от първенството на Русия. При нас всички отбори са силни. Много съм недоволен от този резултат. Не ми хареса и терена, който не бе на ниво. При нас и терените са по-добри от този. Имаше един момент, в който бях в удобна позиция, но топката отскочи и не успях да стрелям добре иначе можеше да вкарам. Длъжни сме да победим в Москва и да зарадваме нашите фенове като влезем в групите", заяви Кержаков.

А сега много ми е интересно същия тоя педал кво е казал. (От Левски съм, но ако български отбор е срещу чужд, ясно от кой съм)

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
Slash
коментар Aug 28 2009, 01:48 PM
Коментар #3950

Сатана

Рома, Базел и Фулъм за ЦСКА !! БРАВО, прекрасни отбори, ЦСКА отново в Англия wub.gif

1999/00 Нюкасъл - ЦСКА 2:2 УЕФА

2002/03 Блекбърн - ЦСКА 1:1 УЕФА

2005/06 Ливърпул - ЦСКА 0:1 ШЛ

Да се готвят Котиджърс happy.gif

+Quote Post
Frightmare
коментар Aug 28 2009, 07:01 PM
Коментар #3951

Просветен

Цитат(blood @ Aug 28 2009, 02:01 PM) *
След първия мач:
Цитат

А сега много ми е интересно същия тоя педал кво е казал. (От Левски съм, но ако български отбор е срещу чужд, ясно от кой съм)

Веднага ще задоволя любопитството ти:

Загубата от ЦСКА изкара извън нерви звездата на Динамо (Москва) Александър Кержаков, но той не намери сили да поздрави "червените", а отново ги нарече "слаб отбор".
"Каква психология, какво напрежение? Та ние не можем да си подадем точен пас на 10 метра.... Отново казвам - ЦСКА е слаб отбор, но явно ние сме много слаби."

Групата на Левски:

Група G

1. Виляреал
2. Лацио
3. Левски
4. Залцбург

17 септември - Виляреал - ЛЕВСКИ (от 22:05)

01 октомври - ЛЕВСКИ - Лацио (20:00)

22 октомври : Залцбург - ЛЕВСКИ (20:00)

5 ноември : ЛЕВСКИ - Залцбург (22:05)

2 декември : ЛЕВСКИ - Виляреал (20:00)

17 декември : Лацио - ЛЕВСКИ (22:05)

--------------------

+Quote Post
Slash
коментар Aug 28 2009, 07:12 PM
Коментар #3952

Сатана

Урод, ако ш'се държиш като ултрас циба оттука

+Quote Post
Frightmare
коментар Aug 28 2009, 07:51 PM
Коментар #3953

Просветен

Мери си приказките бе, клошар посран! Такива уроди ш'ти дам, че свят ше ти се завие! Това е просто цитат от спорт1.

--------------------

+Quote Post
Slash
коментар Aug 28 2009, 08:05 PM
Коментар #3954

Сатана

Я се разбери първо със себе си като какъв искаш да се държиш, че се луташ между човек и урод. Тука не е форума на спорт1, ще изсъхнеш като повърнато на течение с това отношение. Трябва да научиш някой неща за футболните спорове, че си се учил от Гошо пръча явно, никога не вади лайно от гъза си с телешкия ентусиазъм, че вадиш доводи.

+Quote Post
NiksY
коментар Aug 28 2009, 08:17 PM
Коментар #3955

Прослушващ метъл
**

Коментари: 62
Регистриран: 2-November 08
Потребител N: 3080

Спорът ви е умопомрачително безсмислен. Не виждам с какво Frightmare чак толкова предизвика първата реакция, наистина това бяха думите на Кержаков след мача, а една обида лесно води към друга. Иначе поздравления на армейците за победата, много ми харесаха желанието и умението, с които играха, особено при наличието на толкова млади и талантливи български момчета в отбора. Групата им не е лека, но имат реален шанс да постигнат поне добро представяне в мачовете. Жалко, че Левски отново изпуснаха възможността най-вече да приберат прилична сума и да изградят по-качествен отбор от сегашния, но това така или иначе изглеждаше малко илюзорно да се случи дори и при влизане. Групата ни може би е по-трудна, с тази игра още повече, но се надявам поне с някакво достойнство да излезем от мачовете и да вземем някоя-друга точка. Кофти развитие на нещата и за Литекс, трябва да съжаляваме, че нямаме отново три отбора в групите, но не и това да става нов повод за злоба и подигравки към "гадните говеда" заради Мъри. Радвайте се на отборите ни и подкрепяйте своите спортсменски, жалки са детски истории като по-горе.

+Quote Post
MetallicaAntiFan
коментар Aug 28 2009, 10:17 PM
Коментар #3956

My Name Is Mud.

Група: Metal World Conclave
Коментари: 2031
Регистриран: 3-May 09
Град: The Zone
Потребител N: 3398

МИНЬОР ПЕНИК 4 LIFE!!!!!! icon_headbang[1].gif

Няма по-голями селтаци от тях. smile.gif

--------------------

+Quote Post
Frightmare
коментар Aug 28 2009, 11:18 PM
Коментар #3957

Просветен

^^ Съвсем наясно съм със себе си аз, ти не бЕри грижа затова. Пак си излял помия, само че този път е цяла кофа. Просто дадох цитат в отговор на въпроса на blood. Не разбрах къде точно ти бръкнах с него, но явно е било болезнено. А това не са мои думи и съвсем не е задължително мнението ми да се покрива с цитата. Разбирам само, че се изпъчи, като шопар и защити ЦОКАлото, на което си фен по просташки начин. пИснало ми е от криворазбрали и засегнати примадони. Друго, ако имаш да ми казваш, кажи ми го на лични - не желая да занимавам повече останалите с глупости.

--------------------

+Quote Post
PitBull
коментар Aug 29 2009, 12:20 AM
Коментар #3958

Просветен

Цитат(Slash @ Aug 28 2009, 01:12 PM) *
Урод, ако ш'се държиш като ултрас циба оттука

Какво ултраско намери пък ти, прочете ли му поста изобщо? Човекът съвсем добронамерено постна цитат от пресата, който осмива оня руски нещастник. Сдържайте се верно, това не е форум на футболни хулиганчета!

--------------------

+Quote Post
Slash
коментар Aug 29 2009, 12:32 AM
Коментар #3959

Сатана

Това не е за определен пост бе, толкова ли не можахте да го вденете. Наградата е за цялостно творчество. Още като цъфна и 'се едно чета някое юзърче от спортните форуми. Не, мерси ignore

+Quote Post
Frightmare
коментар Aug 29 2009, 12:55 AM
Коментар #3960

Просветен

Ставаш смешен вече... ясно е, че не ме понасяш, щото освен всичко друго съм и от Челси, а твоята любима в Англия е арсенал. Ама бОли ме фара, де... biggrin.gif

--------------------

+Quote Post

193 страници V  « < 130 131 132 133 134 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th August 2025 - 11:25 PM