![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Бах тоз Моуриньо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Как се случи това, по дяволите? Днес нямай възможност да гледам мачовете, но не очаквах интер да се класират, а пък ЦСКА Москва - съвсем.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Страхотни мачове в лига Европа засега. Валенсия и Вердер просто ми напълниха очите, а пък за Ювентус - LOL.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Да, много оспорвано, макар да бях от Валенсия, единия им гол си беше от засада.
Утре чакаме следващите мачове, че вече съм вътре от вчера ;р -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Juve Merda!
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Арсенал са с доста късметлийски жребий в Шампиоснката, обаче...
![]() -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Обаче е време да напускат турнира на големите отбори
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Кой е време да си тръгва, Арсенал? Възможно е. Играят срещу най-впечатляващия клубен отбор на планетата. Няма да се дадат без битка обаче.
Иначе Барса няма да дублират титлата си, НИКОЙ не го е правил. Най-вероятно победителя от Арсенал - Барселона ще бъде излъган от Моуриньо. Нищо чудно, Шампионската лига е за такива като него и Бенитес.. шахматисти. btw, Литекс са най-тъпия отбор на планетата. Падат от Пирин 4:1, бият Левски 3:0, сега не могат да бият щата Монтана ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
^
На това на Литекс му се вика "игра под масата" ми се струва. Нямам друго обяснение. Сигурно и срещу Цска ще паднат... -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Барса определено заслужават да дублират титлата си и ако не беше много незаслуженото им отпадане от Ман Ю преди две години това щеше да стане. Не мисля, че има по-добър отбор от тях в момента, а на Интер им пожелавам да се паднат срещу Барселона. Да го видим тогава Мауриньо какъв е шахматист.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Ливърпул ще станат шампиони на Англия когато върбата роди круши
![]() Другото е напълно излишно да се споменава. Ако "шахматистът" иска да постигне нещо, то ще трябва да разкара всички наведени играчи от отбора си, а те не са хич малко... Интересно ми е какво ще кажат специалистите, когато най-"великият" отбор падна от толкова мразеният Ман Юнайтед ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 219 Регистриран: 8-November 07 Потребител N: 2415 ![]() |
Турците от небеизвестният отбор на СЕСЕКА за пореден път се доказаха като абсолютните селяндури. И преди да говорят, че виждаш ли домакините нямали пари и т.н., ДА НЯМАТ, ТОЧНО СЕСЕКА ИМ ДЪЛЖИ 500 000 ЕВРО ЗА РИУ МИГЕЛ И ДАВИД СИЛВА!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Бъди конкретен - прасета (свине).
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Простотията е на ниво, но главната вина за мен е във властите. Неколцината кретена във всяка агитка могат много лесно да бъдат спрени при наличието на добро желание. Сега единственото важно е да бием подчовеците от подуене
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Евала на нашите "грандове"... и честито на Partzi (не те видях по телевизията
![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Докато Мигел е на терена аз ЦСКА не гледам! Това португалско лайно ми е най-противния футболист играл някога в клуба! Андоне е КРЕТЕН ако ще ми играе с Мигел! Манчев, Платини, Панку, Делев, Саидходжа, сякаш няма кой друг. Днес се излъгах да ги гледам - ми два пропуска на Мигел и мача отиде в лайната. Пирин и Берое са МНОГО по-добри от "грандовете" ама едва ли защото те са задобрели толкова....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти поне си се излъгал да го гледаш, а някои се излъгахме да отидем до там
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 208 Регистриран: 8-August 08 Потребител N: 2911 ![]() |
Та в събота да има желаещи червени да се съберем за мача?
На "Г" може да минеме сутринта и хореографията да наредим, което ще ни осигури и с безплатни пропуски... ... ако не тогава директно за мача. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Аз имам чувството че тия ни се подиграват. Да си некъдърен добре, но чак толкова не е нормално, просто не искат да играят тия лайна. Ултимативната истина на българския футбол, би могла да е изречена от фен на кой да е отбор... -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
em kato ne moje da biesh bezumno slabiqt Lefski nqma titla mda ...Ima obache potencial otbora.
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Тва да съм съгласен с прасетата е просто красноречиво за трагедията. Даже май бяха една идейка по-добри, но разликата е от 0 до 0.0000001....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Страхотни мачове в Англия и Испания. Челси меко казано покъртиха отбор, който има претенции за евро турнирите. Манчестър също биха рутинно, а Арсенал "удариха греда" за съжаление. Да се надяваме, че това няма да ги изхвърли от борбата за титлата. В Испания имаше много драма в мачовете на Барселона и Реал Мадрид, но и двата отбора успяха да вземат своето. Чаби Алонсо направи такъв пас за втория гол на Реал, какъвто не бях виждал през живота си, съвсем честно. Валенсия и Севиля се изложиха и то много със слаба игра и резултати.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Чаби Алонсо направи такъв пас за втория гол на Реал, какъвто не бях виждал през живота си, съвсем честно. Валенсия и Севиля се изложиха и то много със слаба игра и резултати. e tva mu beshe redovniqt nomer v Liverpool. Da ne govorim za golovete ot centura - samo 3 na broi uspeshni, drugite blizo do celta ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Видя се как прехвалените манчестърци бяха тотално надиграни от осакатения Байерн. Горд съм с любимия си отбор и дано и в следващия мач се справят на ниво. А дори и това да не стане, няма значение. САМО БАЙЕРН!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дано и аз утре да мога да кажа същото за любимия ми отбор.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Ван Дер Сар спаси Ман Утд. от позорна загуба. Байерн просто ги смазаха през повечето време. Иначе, ако Руни или онзи педал нани си бяха вкарали положенията резултатът щеше да е равен. Все пак адмирации за Байерн. Всъщност, това се оказа най-коравият мач който съм гледал в шампионската лига тази година.
Днес очаквам Арсенал да изринат стадиона с испанците. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе франчулята направиха по-добрия мач снощи. Интересно беше как и на двама мача се случхава идентични дори еднакви неща като дори 2 от от головете бяха точно в един момент и да се чудиш къде да гледаш
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 12:31 PM |