![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Такава радост не съм виждал - 'се едно бихте Барцилона. Ще ви остане за поколенията тоя мач.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Засадата, ако си бил на естадиото, няма как да я коментираш адекватно. И да, имаме един играч, ама вие в момента и това нямате. И нормално е когато един отбор те бие от две години да се зарадваш, след като спечелиш срещу него. Вие как се радвахте от 2008-ма насам, а? Ама така ще е, след още 15-20 години пак.
![]() -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Засадата дори от мястото, на което бяхме се видя, че е нереална.
Не бих казал, че нямаме играчИ - много удобно дадоха на Генков червен картон предния кръг (макар и да е далеч от това, което беше) - по-скоро проблемът е в треньора. Не можеш да имаш един единствен (читав) централен нападател като резерва на същия този Генков и да не го пуснеш титуляр, но как да е, кодовата (ви) дума за мача вчера е ПРАВИЛНО. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Хахах, днеска гледам някакъв нов канал пуснали Ал Джазира Спорт, даваха контролата Мексико - Испания и аз седнах да позяпам. Някакъв испанец удари греда и коментатора "Альяяяяяях"... щях да си изплюя кафето от смях. Големи образи са арабските коментатори.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Едно време с интерес гледах мачовете на турските отбори в евротурнирите по някоя от националните им телевизии.
"Айде Фенер, айде Фенер... Tунджааай шут, аааааай амаааан..." -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Айде честита първа точка на ЦСКА и другият кръг - пак.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тоя мач очаквах наистина да го вземат. Но иначе D.S.O.L. (които нали са от Севлиево) умряха от кеф, когато им съобщих резултата на спирита
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!!!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
АЛЕ, АЛЕ, ГОРЕ ВСИЧКИ РЪЦЕ...
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ! -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може само да цунете на Кайчо кура.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Стига си завиждал.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Забавен си.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Жалко, че не бях на мача. Дори по телевизора не можах да го гледам заради тъпаците от ТВ+/Булсатком...
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересна група се очертава със Спортинг Лисабон, Лил и Гент.
Ще видим до къде ще я докараме. На пръв поглед ми се струва, че срещу Гент ще е доста равностойно, пък за другите два отбора не мога да кажа, защото не съм много наясно със сегашното им състояние. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз съм наясно с Лил. Песовете са много агресивен отбор, по-скоро британски тип отколкото френски. Ако Дембеле ни се струва класа то какви ли ще са Жервиньо, Хазард, Мавуба, Обраняк...
Иначе Порто много бой ще яде, то се знае ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз лично много се кефя на групата, която ни се падна. Никакви руски и турски отбори - супер. Гледа ми се точно европейски футбол а не някакви азиатски селении...
Иначе няма нищо страшно. Просто тая година не сме слаби. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-May 09 Потребител N: 3437 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Абе с това, че не сме слаби.... Бих могъл да поспоря. А пък европейските отбори средна ръка са най-страшни, именно защото са по-нахъсани от отегчените грандове. Но все пак вярата ми е в Дембелето, почти съм сигурен, че ще се представим по-добре от миналия път.
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 136 Регистриран: 14-August 10 Потребител N: 3918 ![]() |
На моя любим отбор Ливърпул не изглежда толкова трудна групата в Лига Европа. Ще видим какво ще направят тази вечер срещу Уест Бромич.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Някакви очаквания за утрешния мач???
Мен ми е тъпо, че няма да мога да го гледам... Но мисля, че ще победим ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За съжаление ще играят с Джо Харт, иначе можеше да се надяваме на някакъв подарък. Но Никиту Михайлуфф ще компенсира
![]() Марто Болтъна и Стенли Астъна сигурно ще теглят. Без Манчо Бербина дано Мицански Кайзера да блесне.. и може би Ивелин Блекбърна... опа, грешка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да еба чифутските манафи от ТВ+...
България над всичко! -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Оф, нямам ТВ+. На всичкото отгоре НИКОЙ от приятелите ми не е футболен фен и не щат да гледаме.
Окей, лайвстрийм ис фор ми. Очаквам да паднем с 0:2 или 1:3. Ще видим. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оф, нямам ТВ+. На всичкото отгоре НИКОЙ от приятелите ми не е футболен фен и не щат да гледаме. Окей, лайвстрийм ис фор ми. Очаквам да паднем с 0:2 или 1:3. Ще видим. Дай линк! И по-оптимистично! -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мачът не бе толкова лош, биха ни само с 4...
Реално погледнато от Евро 2004 насам, всеки клафикационен цикъл затъваме все повече. Мисля си, че тоя път ще сме 4 или 5 в групата. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Реално
1) нямаме кой да играе защита 2) нямаме кой да реализира положенията - ако имаше острие в отбора ни да бяхме вкарали 2 от 4те голови положения, които имахме лош резултат, лоша игра. с изключение на 5-10 минути второто полувреме бяхме тотално безлични, инертни...зле. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Наистина мислех, че можем да победим. И не вярвах, че можем да паднем толкова.
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не го взимайте навътре, нормално е, и Казахстан пада така на Уембли. Не мога да сравня като кои точно сме защото сме по-слаби от Словакия и Словения със сигурност. Истината е, че трябва да се започне от защитата, както при всеки малък отбор. Нямам идея точно как, но най-добре е всички да се защитават и само Мартин Петров напред...
Превзехме CNN! Даваха за Англия - България, после Стоичков говори (на испански, слава богу) и сега следва Ралица Василева ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:25 PM |