Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
193 страници V  « < 172 173 174 175 176 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Футбол, вечната игра
Магардич
коментар Oct 31 2011, 09:14 AM
Коментар #5191

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 28
Регистриран: 4-March 10
Потребител N: 3758

ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
t80
коментар Dec 8 2011, 11:01 AM
Коментар #5192

Прогресиращ

Коментари: 568
Регистриран: 8-November 08
Потребител N: 3095

КУР ЗА СКЪМОВЕТЕ

+Quote Post
Thrashard
коментар Dec 8 2011, 03:18 PM
Коментар #5193

Долна чорба

Коментари: 894
Регистриран: 17-May 11
Град: София Hate City
Потребител N: 4095

КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1 ?

--------------------
Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ
УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ
ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ
ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ
ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА
ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА
ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК
ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!!

+Quote Post
pa®tci
коментар Dec 8 2011, 04:26 PM
Коментар #5194

Serpent Moves

Група: Приятели
Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094

На чичо ти гАзо.

--------------------

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Dec 8 2011, 04:34 PM
Коментар #5195

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Цитат(Thrashard @ Dec 8 2011, 03:18 PM) *
КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1 ?

Crazyforester, що?

--------------------

+Quote Post
Thrashard
коментар Dec 8 2011, 06:14 PM
Коментар #5196

Долна чорба

ахахаха, я го духайте, говеда rolleyes.gif

--------------------
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ
УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ
ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ
ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ
ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА
ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА
ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК
ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!!

+Quote Post
alpha prime
коментар Dec 8 2011, 10:21 PM
Коментар #5197

алфонс

Коментари: 2959
Регистриран: 8-August 03
Град: Пловдив, градът на "Ботев"
Потребител N: 232

Лилчо Арсов е Номер 1 whistle.gif

+Quote Post
Discipline
коментар Dec 9 2011, 09:26 PM
Коментар #5198

Keep trekking

Коментари: 1495
Регистриран: 20-May 09
Град: София
Потребител N: 3419

Души, свиня.

--------------------
Каквото посееш, това ще пожънеш.

+Quote Post
Thrashard
коментар Dec 10 2011, 06:20 PM
Коментар #5199

Долна чорба

Подушвам купата, а ти ми душиш дебелия гъз, говедо брадясало biggrin.gif

--------------------
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ
УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ
ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ
ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ
ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА
ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА
ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК
ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!!

+Quote Post
mordred
коментар Dec 10 2011, 06:25 PM
Коментар #5200

Просветен

Коментари: 358
Регистриран: 14-June 09
Потребител N: 3454

+Quote Post
Thrashard
коментар Dec 10 2011, 06:58 PM
Коментар #5201

Долна чорба

Ахахахахахахахахахаха, кой беше тоя отбор бе ??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Абе, чух, че в Столипиново спират нета след 19:00 часа, вярно ли е ?

--------------------
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ
УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ
ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ
ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ
ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА
ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА
ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК
ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!!

+Quote Post
RunningWild
коментар Jan 2 2012, 11:19 PM
Коментар #5202

Метъл

Коментари: 1366
Регистриран: 13-June 10
Потребител N: 3861

В темата за ЧНГ се зароди интересен спор и исках само да добавя, че в тоя разколебан състав на Юнайтед + застаряващия Челси + наперения Сити се оформя една група от топ отбори, които не заслужават титлата кой знае колко. Като виден Артилеристки фен искам да добавя, че Арсенал този сезон имат равни с другите топ отбори шансове. При тия млади момчета не може да става дума за умора, а четворката Сонг + Росицки + Артета + ван Перси прави шансовете за титла доста големи според мен. Признавам, че старта на сезона беше доста слаб за Арсенал, но сега се постегнаха и свикнаха с новите попълнения. Разбира се, че тимът сега има някои слаби моменти.... но проявявам надежда biggrin.gif

--------------------
Life is too short to listen to slow music... In GERMAN POWER METAL we trust, in HELL we burn!

+Quote Post
alpha prime
коментар Jan 5 2012, 04:42 PM
Коментар #5203

алфонс

Коментари: 2959
Регистриран: 8-August 03
Град: Пловдив, градът на "Ботев"
Потребител N: 232

ЦСКА : "Нашият сироп за кашлица е по-енергиен от вашия"

+Quote Post
monolithe
коментар Jan 6 2012, 02:43 PM
Коментар #5204

АnatheManiac

Коментари: 2625
Регистриран: 17-January 08
Град: Between Elation And Despair
Потребител N: 2543

The King Returns!!!

bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif

--------------------
And they do arose me
And I do watch how this weather
Forever will stay
In my frozen heart

I wear the mourning as I know the world is false...

"Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал)

"По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл)

+Quote Post
RunningWild
коментар Jan 6 2012, 03:15 PM
Коментар #5205

Метъл

^Последно за 2 месеца ли само?

--------------------
Life is too short to listen to slow music... In GERMAN POWER METAL we trust, in HELL we burn!

+Quote Post
monolithe
коментар Jan 6 2012, 04:33 PM
Коментар #5206

АnatheManiac

Да. За съжаление само за два месеца. Но пък в тези два месеца сме домакини на Скъма и Мошетата и, надявам се, с помощта на Краля ще ги резнем!

--------------------
And they do arose me
Forever will stay
In my frozen heart

"По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл)

+Quote Post
RunningWild
коментар Jan 6 2012, 05:09 PM
Коментар #5207

Метъл

Дано, щото след загубата от Фулам, малко се саднах ;Д

--------------------

+Quote Post
karelian
коментар Jan 16 2012, 10:30 PM
Коментар #5208

Демон

Коментари: 2160
Регистриран: 19-February 09
Град: Sofia
Потребител N: 3269

Е как няма?! След последните няколко кръга положението там става все по-трагично. Съмнявам се, че Тиери Анри ще успее да помогне.

Иначе беше голямо удоволствие за мен да наблюдавам макар и второто полувреме на снощния мач. punk.gif tongue.gif rolleyes.gif

+Quote Post
monolithe
коментар Feb 14 2012, 11:00 AM
Коментар #5209

АnatheManiac

Тази вечер се подновява битката в Шампионската лига. Вече няма сметки, групи, точки, само чарът на директните елиминации.

Байер Леверкузен - Барселона

Очаквам приятен за гледане мач, дори и само при наличието на Барса. Каталунците сериозно издишат напоследък, но след издънката с Осасуна, Гуардиола беше достатъчно категоричен - отборът скача за втора поредна КЕШ. Затова очаквам един силно мотивиран и мачкащ тим на Барселона, макар и с хиляди кадрови проблеми. Леверкузен отдавна не са този отбор, който бяха преди десетина години с Бербатов, Балак (в момента бледа сянка на самия себе си), Жуан, Лусио, Бут и т.н. и не виждам как ще намерят начин да се противопоставят на испанците. Не вярвам Байер да се опъне кой знае колко, затова залагам смело на Барселона.

Олимпик Лион - АПОЕЛ Никозия

Лион сякаш имаха зверски късмет при жребия, ако трябва да оценяваме отборите само по имена. Но кипърци показаха, че не са за подценяване и ако хората на Реми Гард не подходят сериозно, без подценяване към мача, ги чака много много труден сблъсък. Лион далеч не са онова страшилище, което караше не един и два гранда да треперят, но все пак си остават големия фаворит в двойката. За АПОЕЛ участието на тази фаза е колосален успех, предвид традициите на кипърския футбол и според мен ще излязат просто да се забавляват на терена. А, че са способни да поднесат някоя и друга изненада, вече ни е ясно!

Зенит - Бенфика

Изключително равностоен двубой! "Италианският" Зенит спечели симпатиите на много хора с красив футбол и много себераздаване. Селекцията им е настина отлично подбрана, а стилът на игра на "питерци" много прилича на атакуващия футбол на Рома, когато Лучано Спалети водеше "вълците". Бенфика взеха скалпа на Манчестър Юнайтед и със сигурност са тим, който не бива да бъде подценяван, дори и за секунда. Не съм кой знае колко запознат с играта на "орлите", тъй като единствените мачове, които съм им гледал бяха срещу Юнайтед. Но, ако срещу Зенит играят по същия начин, двубоят ще бъде наистина жесток.

Милан - Арсенал

Гвоздеят на програмата тази вечер, а защо не и на 1/8 финалната фаза. Бърз поглед върху формата - Милан все още са в борбата за скудетото, имат изключително равностоен и балансиран състав, а освен това са пълни с младоци, които демонстрират изключително самочувствие и сякаш играят с тези съотборници от години. Арсенал - трагични, независимо от резултатите в последните 2-3 мача! Във всяко отношение, с изключение на вратарския пост (ако на вратата е Счезни, разбира се). Изключително непостоянни и зависими от определени единици. Мисля си, че Масимилиано Алегри знае много добре как да спре Арсенал - приклещваш Ван Перси и с отбора е свършено! Докато при Милан, дори и Ибрахимович никакъв да го няма, винаги ще се намери, кой да поеме отговорността. Това е и разликата. Присъствието на играчи като Томас Вермаелен, Бакари Саня (честит рожден ден, снежко!!!) и Лоран Косиелни в защитата (колко ме е яд за нелепата контузия на Пер Мертезакер, не е истина!!!), Артета, Росицки (не знам защо е толкова недолюбван, при положение, че със своята креативност и опит е безценен на терена и е достатъчно полезен в двете фази на играта, макар силата му да е повече в офанзивата) и Сонг в халфовата линия и наличието на младок като Алекс Окслейд-Чембърлейн, ме кара да си мисля, че може да изравни везната, но отборът трябва да е особено концентриран и внимателен през всичките 90 минути. Няма да се учудя и от включване на Тиери Анри в определен етап от мача, а защо не и от самото му начало.
Много ми е криво, че сме толкова зле тази година, но основната вина за това си лежи в самия клуб и сляпото доверие, което ръководството показва към Арсен Венгер. В своя инат да НЕ пазарува стойностни футболисти (с много, ама много малко изключения), френският икономист е на път да лиши клуба от основния си източник на приходи - участие в ШЛ през следващия сезон. А рязко спадналата посещаемост на домакинските мачове на Арсенал е ясен показател, че търпението на червената част от Северен Лондон към мениджъра на своя отбор е изчерпано.
Единственото, което ми дава повод за оптимизъм в този сблъсък е, че "артилеристите" играят повече от сполучливо срещу отбори от Италия в последните години, като в битка на директна елиминация не е бил отстраняван (ако не ме лъже паметта). Сърцето казва, че Арсенал ще продължи, но логиката клони към Милан!

--------------------
And they do arose me
Forever will stay
In my frozen heart

+Quote Post
Thrashard
коментар Feb 14 2012, 07:17 PM
Коментар #5210

Долна чорба

К*р за лефски и расова война!!! trollface.gif trollface.gif trollface.gif

--------------------
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ
УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ
ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ
ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ
ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА
ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА
ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК
ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!!

+Quote Post
Discipline
коментар Feb 14 2012, 10:02 PM
Коментар #5211

Keep trekking

Коментари: 1495
Регистриран: 20-May 09
Потребител N: 3419

Два (2) за тебе!

--------------------
Каквото посееш, това ще пожънеш.

+Quote Post
Vlad
коментар Feb 15 2012, 11:20 AM
Коментар #5212

лайно

Коментари: 1536
Регистриран: 18-August 05
Град: софия
Потребител N: 904

Чак жал ми стана за Байер.Изпуснаха ебати положенията, а Барса без да се напъват си вкараха 3 гола.

--------------------

+Quote Post
monolithe
коментар Feb 15 2012, 04:10 PM
Коментар #5213

АnatheManiac

Барса трябва да черпят! Едва ли в последните години са имали толкова слаб съперник в директна елиминация (с изключение на онзи Арсенал, който беше разфасован за 1:4). Леверкузен бяха жалки, каквато беше и защитата на испанците при изравняването и последвалите 15-на минути. Нещо у хората на Гуардиола куца, но въпреки всичко този мач влиза в учебниците по футбол в главата "разлики между малък и голям отбор" - Барса вкара това, което създаде, Леверкузен - не. Затова историята ще помни немците просто като Neverkusen.

--------------------
And they do arose me
Forever will stay
In my frozen heart

+Quote Post
Vlad
коментар Feb 16 2012, 10:45 AM
Коментар #5214

лайно

Коментари: 1536
Регистриран: 18-August 05
Град: софия
Потребител N: 904

Като стана дума за жалка игра, това което показаха Арсенал снощи, не може да се определи по друг начин.Вярно, че този сезон не са в най-добрата си форма, но това снощи беше много зле.То всяка атака на Милан беше потенциален гол.Милан обаче, ако искат да направят нещо трябва да се стягат, защото не всяка защита ще я разминават така и няма всеки път да имат късмет да вкарват голове, като на Боатенг.

--------------------

+Quote Post
Thrashard
коментар Feb 16 2012, 04:32 PM
Коментар #5215

Долна чорба

КЗЛ trollface.gif trollface.gif trollface.gif

--------------------
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ
УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ
ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ
ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ
ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА
ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА
ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК
ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!!

+Quote Post
monolithe
коментар Feb 21 2012, 06:42 PM
Коментар #5216

АnatheManiac

Цитат(Vlad @ Feb 16 2012, 10:45 AM) *
Като стана дума за жалка игра, това което показаха Арсенал снощи, не може да се определи по друг начин.Вярно, че този сезон не са в най-добрата си форма, но това снощи беше много зле.То всяка атака на Милан беше потенциален гол.Милан обаче, ако искат да направят нещо трябва да се стягат, защото не всяка защита ще я разминават така и няма всеки път да имат късмет да вкарват голове, като на Боатенг.

"Спектаклите" срещу Милан и Съндърланд са олицетворение на това, което е Арсенал в момента - пълна трагедия, абсолютно жалка картинка. Четворката от италианците си беше чиста проба милостиня, предвид събитията на терена. Подобни загуби не се преглъщат леко, още повече, че идват в сезон, в който всеки по-стойностен съперник срещу който се изправим ни брули като не знам какво. Никой вече няма вяра на тези играчи, а на Венгер само ръководството все още му гласува доверие, но с този дебилизъм трябва да се свърши в един прекрасен момент. Надявам се да дойде скоро. От няколко дни циркулират слухове, че Гуардиола щял да става треньор, но това ми изглежда в сферата на научната фантастика. Надявам се само "любимците" от Тотнъм бъдат по-благосклонни и не ни пердашат много, поне на нашия стадион. Защото вече не знам...

Колкото до мачовете в ШЛ тази седмица...

ЦСКА Москва - Реал Мадрид

Мадрид набраха скорост, поне в Примерата, но там си получават по някоя стабилна аванта, било то директно или не чак толкова. Иска ми се московските "армейци" да се опънат и да натрият носа на Моуриньо и компания, но не виждам как би се случило. Технически руснаците са на светлинни години зад Реал, а като единици изобщо не може да става дума за сравнение. Затова очаквам силите на ЦСКА да стигнат най-много до хикс днес. Студът може и да е на тяхна страна, знам ли, но не вярвам да победят.

Наполи - Челси

Не знам какво се случва в Челси, но това със сигурност не е онзи отбор, който беше такава сила в Англия в последните 7-8 години. Играчите не са кой знае колко различни (съжалявам само за Фернандо Торес, че се озова в толкова неподходящ клуб, защото докато носеше екипа на Ливърпул беше в топ 3 на най-добрите нападатели в света), но сякаш са загубили желанието си да побеждават. Или поне не и под ръководството на Андре Вияш-Боаш, който е един много кадърен млад треньор. Това отваря една друга, страшно дълга тема, затова към мача. Вероятно ще е последния шанс на португалеца да запази поста си, но съдбата му отреди да се бори с много много костелив орех. Наполи са един от най-симпатичните отбори, които щурмуват Европа в последните години. Балансиран, добре селектиран и много дисциплиниран състав, който печели фенове на своя страна с доста приятен за окото футбол. Способни са на изненада и очаквам здрава битка. Труден за прогнозиране мач, но се надявам на поне минимална победа на хората на Мадзари. Аз лично стискам палци за Наполи и бих се радвал те да продължат напред.

Олимпик Марсилия - Интер

Изключително равностойна двойка! Моментната форма на Интер показва, че са в трагично състояние и сега е времето Марсилия да нанесат своя удар. Винаги го има това, че битките в Европа са доста по-различни. Въпросът е дали този Интер е готов за битка. Раниери срещу Дешан е дуел, който предвещава интригуващ сблъсък - италианецът вече е бил в позицията на губещ срещу своя съперник (Челси срещу Монако в прекрасна полуфинална схватка от 2004, ако не се лъжа). Олимпик показаха много постоянни игри в груповата фаза, като категорично надиграха Арсенал в Лондон, но се разминаха с победа, а фактът, че завършиха пред Борусия Дортмунд, който е един от най-силните немски отбори в последните години, не е за подценяване.

Базел - Байерн Мюнхен

На пръв поглед всичко друго освен победа за "баварците" на "Санкт Якоб Парк" ще бъде изненада. Като се загледам в представянето на немците от началото на годината, оптимизмът ми някак поутихва. Нещо в Мюнхен не върви като хората, а предвид, че Базел изхвърлиха Манчестър Юнайтед от играта, мисля, че ни чака любопитен двубой. Базел са симпатяги, които максимално добре ще използват ролята си на аутсайдер. Те знаят, че няма какво да губят и ще чакат търпеливо своите шансове. Байерн няколко пъти декларираха, че целта им е финалът в Мюнхен, но за да стигнат до там, трябва да докажат, че го заслужават и да започнат да играят отново като отбор. За целта звезди като Рибери и Робен трябва да преглътнат еготата и просто да се концентрират. Този отбор има голям потенциал, играчите в него като единици са най-добрите в Германия и никой не може да ме убеди в противното. Важното е просто отново да влязат в ритъма от есента. Швейцарците вече доказаха, че не трябва да бъдат подценявани, затова си мисля, че Байерн няма да се хвърлят сляпо, а ще бъдат малко по-предпазливи.

--------------------
And they do arose me
Forever will stay
In my frozen heart

+Quote Post
monolithe
коментар Mar 6 2012, 10:50 AM
Коментар #5217

АnatheManiac

Арсенал - Милан

При резултат от първия мач 4:0 за съперника, няма какво много да се каже за реванша. Чета няколко дни "изригванията" на Венгер как Арсенал ще вкара четири и повече безответни гола на Милан, но лично аз не виждам как ще стане (какви ти безответни голове с тази защита!!!). За последните два мача на "Емирейтс" (във Висшата лига) имаме 12 отбелязани попадения, но срещу отбори като Блекбърн и Тотнъм, които са на светлинни години от нивото на елиминационен мач в Шампионската лига. Надявам се на победа, която да изпрати Арсенал от турнира с високо вдигната глава, в един сезон, в който срамотиите на тези футболисти и този треньор стигнаха връхната си точка.

Бенфика - Зенит

Самочувствието на Бенфика едва ли е особено високо след поражението у дома от Порто в последния кръг в Лига Сагреш. Въпреки всичко си мисля, че "орлите" ще се мобилизират и ще направят много оспорван мач със Зенит. Руснаците за пореден път демонстрираха класа и постигнаха добра победа в Петербург, но двата гола на чужд терен дават леко предимство на португалците. Очаква ни здрав мач. Който и да продължи от двата тима, ще се радвам да го гледам по-напред в елиминационната фаза.

АПОЕЛ Никозия - Олимпик Лион

Французите си остават големият фаворит. Голът преднина от първата среща им осигурява малко спокойствие, но хората на Реми Гард трябва да са внимателни. Не вярвам АПОЕЛ да надскочи себе си и да изхвърли Лион, но въпреки това, ще ми е интересно да видя дали ще могат да притиснат съперника до стената или ще се превърнат в още една боксова круша за френския тим.

Барселона - Байер Леверкузен

"Аспирините" зашлевиха звучен шамар по шампионските амбиции на Байерн през уикенда и със сигурност ще заминат за Испания с повишено самочувствие преди мача с Барса. Но Леверкузен пропуснаха шансовете си у дома и сега на "Камп Ноу" изглеждат обречени, още повече, взимайки предвид резултата от първата среща. Гуардиола може да си позволи да запази някой друг основен играч, тъй като преднината от мача в Германия му дава повечко спокойствие. Очаквам протоколен мач за Барселона, без особен драматизъм.

--------------------
And they do arose me
Forever will stay
In my frozen heart

+Quote Post
SoulOfPerdition
коментар Mar 6 2012, 10:45 PM
Коментар #5218

Прогресиращ

Коментари: 686
Регистриран: 27-June 08
Град: The Other Side
Потребител N: 2821

Ще взема да гледам Арсенал и каква драма... smile.gif Засега три гола... Арсеналци направиха баси маниакалната преса през първото полувреме. Да, играят с голям риск, тотално свободно е в защита, но в полузащита са като танк. Евала на Венгер и играчите! smile.gif Ама Милан не трябва така да се дърпат в защита, както почти винаги става с италиански отбор, а да владеят повече топката... и с правилни подавания, понеже много грешки направиха... Могат също и да докарат някой червен картон на играч от Арсенал. А и правилна контратака. Само един гол им трябва, за да ги пречупят. Да видим какво ще става през втората част от мача...

+Quote Post
monolithe
коментар Mar 7 2012, 10:53 AM
Коментар #5219

АnatheManiac

Получи се супер як мач. Доволен съм, че отбора показа дух, ако не друго. Независимо, че отпаднахме, го направихме с гордо вдигнати глави. Великолепен мач изнесе Росицки, а Алекс Окслейд-Чембърлейн е бъдещето. Верминаторът нямаше грешна намеса, Ван Перси също бе на ниво, а онзи пропуск, макар и решаващ, се случва на всеки. Дори и "кралят" изтърва подобно положение (още по-чисто, сам срещу Валдес) на финала срещу Барселона през 2006 година. Сякаш този пропуск пречупи отбора, но... Да не сме спали в Милано!
В защита бяхме почти безпогрешни (о, чудо!!!), а Счезни на вратата ми дава поводи за оптимизъм, че сме намерили най-накрая свестен вратар. Като цяло ми харесаха всички играчи, с изключение на Жервиньо, Шамак и Парк! Такива недоразумения трябва да бъдат заточени в "А" група или да им бъде забранено да играят футбол в Европа! Не може да съществуват такива футболисти, имащи наглостта да се наричат "професионалисти" и да не се напрягат да играят, ама грам!!!
Не е лесно и никак здравословно да си фен на Арсенал, това е. В определен момент пулсът ми беше като барабанене на Джордж Колиас. Защо отборът не игра така в Милано, а и през целия сезон си остава абсолютна загадка.

--------------------
And they do arose me
Forever will stay
In my frozen heart

+Quote Post
monolithe
коментар Mar 7 2012, 10:54 PM
Коментар #5220

АnatheManiac

За рожденния си ден искам оригинална тениска на Аржентина с името на Лео Меси!!! Най-великият футболист евър!!!

--------------------
And they do arose me
Forever will stay
In my frozen heart

+Quote Post

193 страници V  « < 172 173 174 175 176 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 25th July 2025 - 04:32 PM