![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
mops kaji mi kolko ma4a ima56 w tozi sektor gruh ?
PS: W zalata nqma kirilica |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
в Г сектор са 7
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
nqma da sporq poweche s tebe ... ne wijdam smisyl sled tozi otgowor
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ти какво очакваш..да ходя на мачове когато съм била на 10?хахахахахаххаах
Между другото не си ти човека, който да преценява до каква степен съм цесекарка ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
oh smeh ... poznawam mnou kanari lokomotiwci i t.n. na tiq godini 90% ot tqh zabrawqt sled 3 godini 4e sa bili fenowe
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
и това какво общо има с мен?
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Сега пък в тази тема ли се почна...
![]() Кажете за тазвечершните мачове... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
alpha prime къв ти е проблема?
Днешният мач беше невероятно слаб -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз заспах. Бихме ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Леле, какви футболни анализатори сте... затапихте всичките ми бъдещи мнения тук.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не бихте.1:0 за Публикум
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да, разбрах впоследствие. Били сме им ебали майката и естествено са имали 1 положение и някаква безумна грешка в защита и голец, бате. Тва им е капутското на всички български отбори - мое сте мноо добри у средата и да си подавате и да изграждате играта и да владеет по 99% топката, но като нема кой да вкара един шибан гол сам пред празна врата и в същото време сте със защита, дето не може да спре сакат инвалид, за никъде не сте.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прав си за окаяното положение на българските ни отбори....Ама пък ако не подкрепям и не викам за ЦСКА,няма да се чувствам добре.Всъщност не говоря само за ЦСКА,говоря за всеки един БГ отбор,и разбира се, Националния.
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Днеска по някое време засякох един мач от Англия - Уигън - Челси. Седнах да го гледам, и бих искал да ви разкажа това онова. Първо, играеше Шампиона на Англия, срещу новак, който за пръв път в историята си, играе в английската Висша Лига. Личеше си разликата в класите естествено, но Уигън са някакъв много борбен отбор - отбраняваха се безкомпромисно и правеха опасни контри. Жестоки бяха последните минути. 2-3 минути преди края Уигън удари греда. След това, минута преди края трима играчи на Уигън излязоха сами срещу вратаря на Челси, и не знам как не вкараха. Притесниха се, може би, че ще вкарат първият си гол във Висшата Лига, в цялата си история, на Шампиона на Англия. И като за наказание - 10 секунди преди края Креспо вкара, и този уникален мач свърши. По-достойна загуба не бях виждал от много много време. Евала на Уигън. Друг е въпроса, че Челси не заслужават ресурсите си, но няма значение. В Англия има три велики отбора - Ливърпул, Ман Юнайтед и Арсенал... и винаги ще е така.
Моите хора днес (вчера), си биха инертно Нюкясъл, но нямах възможност да гледам този мач, понеже нямам Диема Екстра. ![]() Премиършип винаги ми е било най-любимото първенство, и тази година, както всяка, лъха доблест и традиции в мачовете, които не са просто мачове. Естествено, както всяка година, правя една и съща прогноза - Арсенал Шампион! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
та да ви кажа
пбликум-лефски - коментара на мача на върлото говедо вальо грънчаров - "поредната срамна страница за лефски в Европа! Ако съм на мястото на Т.Батков ще им забраня да играят в ЕКТ" лефски са срам за България... @алфа кво става бе пич, май ви засилиха отново към Б група? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат(melhaer @ Aug 15 2005, 10:28 AM) та да ви кажа пбликум-лефски - коментара на мача на върлото говедо вальо грънчаров - "поредната срамна страница за лефски в Европа! Ако съм на мястото на Т.Батков ще им забраня да играят в ЕКТ" лефски са срам за България... Да бе, *ба си. А представяш ли си, к'во щеше да е, ако този позорен отбор преди да кажем две седмици е победил иначе неуспоримия шампион на България? Ама добре че само си го представяш, нали? Иначе страшна победата срещу Литекс! Направо ги размазвахте по терена! Грух, така де, браво! -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Не знам как феновете на синия отбор, имате сили дори да говорите... а може би, просто сте свикнали на такива "успехи".
btw- Цитат Nova Gorica 2 - 1 Publikum Celje ![]() П.П. Опитах се да говоря за футбол с предния си пост, но уви... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Цитат(Slash @ Aug 15 2005, 03:29 PM) ^ Не знам как феновете на синия отбор, имате сили дори да говорите... а може би, просто сте свикнали на такива "успехи". Дюд, защо когато в БГ, някой отбор обърне резултат, и веднага се заговаря за корупция и т.н. В Англия в последните години къде-къде по-титулувани отбори са ги обръщали, пък никой не е вдигал джабала до небесата, нали? ![]() PEACE братя и сестри. ![]() -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
melhaer без да съм почитател на леФски мога да ти кажа, че звучиш невероятно смешно
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Aug 15 2005, 07:14 PM) melhaer без да съм почитател на леФски мога да ти кажа, че звучиш невероятно смешно ![]() Явно не си гледал Спортен Свят по Нова, с интервюта на хората от Подуяне след мача с европейския клубен шампион Публикум... ... в контекста на невероятно смешните неща. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
старая се да не гледам спортен свят
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Лорад Аш
айде първо почни да гледаш спорт (независимо по коя тв), а после ела да спориш кой е смешен и кой не... за твое сведение да те светна защо лефски са срам за България: 1. Узурпирали са името на национален герой и са го профанизирали, принизявайки го до страсти като футболните. 2. Лефски са единственият отбор от БГ, който в ЕКТ (ако не знаеш какво е - Европейски Клубни Турнири) е отпадал от втородивизионен такъв - вече не помня кой от двата тима беше от втора дивизия - Люцерн или Аалст - но имената и на двата тима НЕ говорят нищо! 3. Лефски е отборът на, когото беше лепнат етикета - 'ФУТБОЛНИТЕ ИДИОТИ НА ЕВРОПА" след фиското им срещу Антверп - за твое сведение - до 87-ата минута водеха с 1-3 и след това за 5-6 минути инкасираха 3 гола! По БИ БИ СИ (за това не съм сигурен, но знам че е английски канал) се върти филм за двадесте най-големи куриоза във футбоал - та този е един от водещите... 4. Лефски е отборът, който преди 9 септември излизаше на мачовете си с ръце вдиганти във хитлеристки поздрав! 5. лефски е отборът, който след 9 септември, качваше бюстове на сталин на Мусалла! 6. лефски е първият ведомствен обор след 9 септември! - стават отбор на Министерството на пощите, едно от най-богатите по онова време - след известно време се присъединяват към омразната полиция! 7. лефски е отборът, който след 10 номври, гордо носеше на екипа си надпис - ВИС 2! 8. лефски е отборът, който си продаде задника на международен престъпник като Майкъл Чорни! 9. феновете на лефски са тези, които събираха подписка за връщането на Майкъл Чорни в България, който бе изгонен от страната поради заплаха за националанта сигурност, това действие на феновете на отборчето от подхуяне, би могло да се окачестви като НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! 10. лефски е отборът, който през 90-те години на 20 век (когато вече го няма комунизмът) записа някой от най-срамните загуби в историята на Българският клубен футбол: 1991-1992 КУПА НА НОСИТЕЛИТЕ НА КУПИ Левски/София/ -Ференцварош/Унгария/ 2:3 / 1:4 1992 -1993 КУПА НА НОСИТЕЛИТЕ НА КУПИ Левски/София/ -Люцерн/Швейцария/ 2:1 / 0:1 1994-1995 КУПА НА УЕФА Левски/София/ -Олимпия/Словения/ 1:2 / 2:3 1995-1996 КУПА НА УЕФА Левски/София/ -Динамо/Румъния/ 1:1 / 1:0 Левски/София/ -Аалст/Белгия/ 1:2 / 0:1 1996-1997 КУПА НА НОСИТЕЛИТЕ НА КУПИ Левски/София/ -Олимпия/Словения/ 1:0 / 0:1 дузпи 3:4 1997 -1998 КУПА НА НОСИТЕЛИТЕ НА КУПИ Левски/София/ -Слован Братислава/Словакия/ 1:1 / 1:2 2004-2005 UEFA Левски – Беверен /1-1/0-1/ 2005-2006 УЕФА Пбликум-Левски 1-0 11. Левски е отборът, който е подлога на всяка власт - а в момента се обявяват за дисиденти от комунистиеският период, но всъщност ръководителите им са: -Тодор Батков - адвокатът с един клиент и бивш комсомолски секретар -Георги Марков - известен още като дантеленият чартърник и Агент Николай - през комунизма е бил агент на ДС - донсник! а през демокрацията беше конституционен съдия, който най-случайно по едно и също време беше в един висш държавен орган като КС и лапеше пари от престъпника Майкъл Чорни - малко трябва да си нагъл, за да направиш подобно нещо! 12. Феновете на лефски са тези, които целуват задника на Сираков, който като играч на Славия им показваше средни пръсти и същият си този задник! мога да продължа още много, но не ми се занимава с лаици! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напиши още веднъж "лефски" и ще те еба в гъза.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Ами аз предлагам да пишем вече Ц-СКА
![]() ![]() ![]() -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
леФФФски!
никой уважващ себе си българин, и никой уважващ бълграската история човек, както и уважаващ личността и делото на Васил Иванов Кунчев, не би казал на отбора от подуяне - ЛЕВСКИ - защото по този начин осквернява паметта на Апостола! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(melhaer @ Aug 16 2005, 03:33 PM) леФФФски! никой уважващ себе си българин, и никой уважващ бълграската история човек, както и уважаващ личността и делото на Васил Иванов Кунчев, не би казал на отбора от подуяне - ЛЕВСКИ - защото по този начин осквернява паметта на Апостола! Разбира се, няма да прочета малоумният ти дълъг пост. Изобщо не ми пука колко слабо се е представял отборът на левски. Гледах мач Левски ЦСКА. ЦСКА бяха смешни на него. Това беше последният мач между тия два отбора. Та в този смисъл е смешно да твърдиш, че Левски срамят българският футбол за разлика от великите ЦСКА... А че и двата отбора не струват - това се вижда. Този коментар е бил редактиран от Lord Ash на Aug 16 2005, 03:25 PM -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
а и помня когато падахте с по 6:1
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 899 ![]() |
Пичуи, ае по-кротко бе!
![]() Левски, Ц-SKA, who gives a f@ck anyway?! Ако толкова ви се гледа футбол, гледайте Premiership! ![]() ![]() ![]() -------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
в момента френското първенство просто кърти мифки ... равностойни отбори, класни отбори .... а тука всички отбори са жалки и е още по-смешно когато някой обявяват че са велики отбори . свърши комунизма замина си хонвед , падна берлинската стена няма гдр .. кога ще дойде коледа
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахах..тука са се развихрили страстите.В допълнение само че когато Чорни даваше парички за Левски, те тамън 3 години подред ставаха шампиони,а след това нещата се промениха ...за това и толкова плачеха за него
![]() Иначе melhear - много си прав в твърденията си,Да,факт са.Но,винаги има но,има отбор Ботев,който по същата логика трябва да срами името на един истински българин!!!!!Не мисля, че има лошо в имената на отборите - Левски и Боев - и също така съм сигурна че за техните си фенове и за играчите им това е гордост!!!!!!И мисля че те не по-малко от мен или от теб изказват признание и преклонение пред заслугите им за Българската свобода.Както и да е,оплеснах се ![]() Иначе Slash е прав : ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 04:37 PM |