![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Отдавна не съм виждал по-тъпо нарушение. Стопроцентов червен. Жалко, че ни коства победата. Играехме вдъхновено и съсредоточено, а датчаните ни бяха подценили яко. Дори с човек повече почти не създадоха положения.
Но наистина в този отбор има нещо. Бъдеще примерно... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Нашите направиха силен мач тази вечер. Чехите много ги хвалихме, но се видя, че чеп за кисело зеле не става от тях. Явно и там е преходен период и тепърва ще стабилизират националния си отбор. От всичките им играчи един Ирачек ми направи впечатление как се бори. Другите не бяха нищо особено.
Колкото до "лъвовете", представиха се силно. Тактическа дисциплина, много раздаване. Георги Илиев много ме изкефи как сновеше по халфовата линия, Манолев беше доста активен, Дяков имаше проблясъци, а Бодуров и Иван Иванов свършиха добра работа. Пробивахме основно в дясната зона, не знам дали е било целенасочено, но определено правеше (дразнещо) впечатление изолирането на левия фланг на нашата атака. Дали защото е непривична за Жоро Миланов позиция или нещо друго, но отляво бяхме прекалено пасивни. Може би един Сашо Тонев щеше да е много по-деен и по-полезен от първата минута. Ивелин Попов беше трагичен просто, а в определени моменти - комичен. И той като Бандаловски - пишман звездичка! Фигурант! Любо Пенев бе крайно предпазлив, отказвайки да рискува с чист нападател още от началото. Подложени на натиск, чехите не изглеждаха стабилини. Както и да е, точката е точка, а на този етап, тя разделя нас от съперника, при това в наша полза като погледнем класирането. Важното е, че този отбор израства и дава надежди за оптимистично бъдеще. Мачът, който ме изуми обаче, беше Германия - Швеция! Може да е бил зрелище и с много голове, но никой не може да ме убеди, че това е чиста среща!!! Начинът, по който немците профукаха 4 (ЧЕТИРИ!!!) гола аванс е меко казано съмнителен! Този мач не мирише на черно тото, а направо ВОНИ! Има си органи, да гледат, да решават, да разследват. Но нека Платини и неговите костюмари се захванат малко за работа, а не да се правят на мъже за Калиакра - Литекс, при положение, че цял свят видя как тази вечер първо шведите се огъзват на Германия, после немците им връщат жеста! Грозна картинка! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
След влизането на Божинов бяхме като с човек по-малко.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Много готина футболна вечер, първо гледах как играхме като отбор за пореден път, после видях и четирите гола на шведите, а за десерт Жиру им го вкара на допингираните симуланти дълбоко в добавеното време.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Да не говорим за КРИСТАЛНО ЧИСТИЯ ГОЛ на Франция, който не признаха!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Има ли, беееее?
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 19-September 12 Град: София Потребител N: 4295 ![]() |
Честита победа на всички армейци
![]() -------------------- Hibernation...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Смешници
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Не че съм фен на Челси, но червеният картон беше поне спорен, а голът на Ернандес се видя, че е бил от засада. Така не е много ОК да се печелят дербита.
![]() -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() На Ливърпул им взеха победата от ръцете, на Скъма за пореден път я измислиха, след като Челси ги спипа по бели гащи и буквално ги съсипа! Тази неделя беше едно футболно извращение! Следващата събота очаквам още като това от долната снимка! На всичкото отгоре, дойдоха сватбарите от Невъркузен и с два рикошета ошамариха Байерн в Мюнхен. То не бяха пропуски и липса на късмет, но чак пък толкова... А Нойер беше покъртителен. Обожавам да го гледам как действа като полеви играч, когато това се налага. Този човек има желязна психика!!! За съжаление полуасистенцията му стигна само до... гредата на Писаро в последната секунда! ![]() -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
^Подгответе си здрави нерви за другата събота и дано имате късмет да ги излъжете нещо. То си е ебало майката тяхното вече...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
И аз си викам Висша лига, баце, английски футбол, дъжд, класика, ама всеки път отбора на Фърги рита в слабините всякакъв ентусиазъм и романтика, този човек пожизнено е с подкрепата на ФА, не знам бъчви с уиски ли им е носил, ама само викат Хайл Майн Фърги и изпълняват.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Умря романтиката в Англия вече. Имаше я, когато бяхме деца, 80те и началото на 90те. ФА играе ключовата роля в цялата схема. Има някаква вързана история между съра/ман ю и Федерацията, която не е известна, но пък става все по-видима за всички с годините. Ложа ли е, какво е - не знам, но е сериозно.
|
|
![]()
Коментар
|
|
За радост съм виждал как Арсенал е мачкал Ман Ютд и как е ставал шампион на Олд Трафорд. Фъргюсън никога няма да го забрави това.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всяка загуба на този отбор е добре дошла. Аз се интересувам от английски футбол от 1988-ма година и съм чел, а впоследствие и гледал прекрасни загуби на юнайтед от Челси и други тимове. По-новите от десетина-дванайсет години загуби от Челси с по 5:0 и 0:3 на Олд Трафорд са ясни, но и преди имаше сладки победи с по 2:3 или 0:4. Сега вече е невъзможно да ги разбием с голям резултат, минлата година ги поведохме с 3:0 или 3:1 беше и набързо им дадоха 2 дузи да изравнят. Просто няма как... Тук гледам в една програма, че за периода 1966 - 1999, Челси има само 2 загуби на Олд Трафорд. За 24 гостувания! Винаги са играли трудно с нас, но тогава поне съдийството е било нормално. Както и да е, мачът свърши, но гадният вкус на поредната измама остава...
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заради такива мачове хората си хвърлят телевизорите през прозореца.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Аз заради такъв мач бих си купил телевизор... Жалко, че вече са съвсем на изчезване (мачовете от гореспоменатия тип, не телевизорите
![]() -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Според официалния сайт на Висшата лига: Manchester United v Arsenal (12.45pm) Referee: M. Dean Assistants: S Ledger, A Garratt Fourth Official: P Dowd Да се чудиш кьорфишекът с Уеб за хубаво ли е, за лошо ли е! -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Tова Арсенал не е отбор, заклевам се!
-------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
А какво са?
Edit: А, май не си Арсенал хейтър. Супер ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Гледам, че темата е позамряла нещо. От снощи има два мача, които наистина според мен си струва да се коментират.
Ювентус помля Челси. Аз такъв побой отдавна не бях виждал като играят два големи отбора помежду си (освен когато Барса пребиваше Реал учебно всяка година поне по два пъти). Не съм фен на италианския футбол, но снощи Буфон и компания меко казано заслужиха победата си. Единственият играч от Челси, който мога да отлича е Азар или не знам как точно трябва да се произнася името му. Бяло-черните със сигурност изглеждаха като отбора, който заслужава да продължи напред. Другият интригуващ за мен мач беше Бенфика-Селтик. Детелинките им повърза сериозно срещу Барса миналия път, но другият иберийски отбор в групата ги сложи на мястото им. Единствено брилянтните намеси на Фростър са причина резултатът да изглежда по начин, предполагащ че мачът е бил равностоен - не беше. Все пак келтите сигурно пак ще се класират, тъй като не вярвам Барселона да легне на Бенфика на Камп Ноу, а Спартак Москва няма за какво да играят повече в гостуването с в Шотландия. Беше ясно, че Байерн и Валенсия няма да си дадат много зор, както и Ман Ю срещу Галатасарай. Винаги съм се дразнил като стават такива неща във футбола, но е част от играта. Само да вметна, че за подобно отношение Нанива беше изгонен от корейския Global Starcraft League за един сезон. Просто там хората мислят по друг начин - след като играта се излъчва по телевизията и има фенове, които са платили, за да гледат, трябва да играеш за победа или си вън. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Съдейки по последните два мача на Байерн в Бундеслигата, смея да кажа, че в това равенство нямаше нищо уговорено. По дяволите, та то си е успех! Безлични, стихийни... с тази игра Байерн едва ли ще минат четвъртфинал.
Иначе Юве са просто на гребена на вълната, даже няма нужда от коментар. Колкото до Челси, за мен беше грешка, че уволниха Ди Матео. Какво като има спад, то не може вечно да мачкаш... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тази измислена дузпа за Сити може би щеше да ме ядоса, но тя всъщност нямаше никакво значение по следните причини:
1) Така или иначе се класираме, а първи не заслужавахме да станем в групата, след като Борусия ни надиграха и двата мача 2) "Шампионите Сити" си остават на последно място без победа и ако немците не са преяли със Щолен следващия кръг, ще си останат на дъното. 3) Макар да бяхме решили да спим второто полувреме, след дузпата взехме топката и не им я дадохме, макар и с човек по-малко. Само да не стане инфекция и да играем с Барса на осминафинала, че ще е супер тъпо (не защото мисля, че ще им бъдем боксова круша, както преди две години, а защото не искам един от двата отбора да отпада). -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само да вметна: кур за Шахтьор!
Благодаря ви ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
+ 1, кур за Шахтьор
Да си заврат газта, петрола и каквото там имат в гъза, а онова бразилско леке с унизителния за футбола гол в Дания да им стане патрон |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес реших да си направя един по-дълъг футболен ден. Реших да дам шанс на Висшата лига дори и това да означаваше, че трябва да изтърпя коментарите на хората от Диема вижън. Наистина се постарах да подходя непредубедено, но след постната и не точно убедителна победа на Манчестър над последните и пълното разочарование, което бяха Арсенал (сериозно този отбор много го харесвах някога, не знам какво става), мачът Малага - Валенсия просто ме пренесе в един друг футболен свят. Момчетата на Пелегрини просто изнесоха футболен спектакъл, единственият недостатък, на който беше, че продължи само 90 минути. Невероятно красиви отигравания, игра за гол дори и след като беше ясно, че няма как да не спечелят този мач и естествено всичко това гарнирано с латино техника и огън, който просто са това, което аз като фен наричам хубав футбол. Само мога да съжалявам, че изгонихме Пелегрини от Реал. Това беше най-добрият треньор, който сме имали след Дел Боске и той караше Реал да играе по начин, който ме накара да стана фен на този отбор преди толкова много години. Жалко наистина.
Еdit: За разлика от отбора на Пелегрини, този на Мауриньо беше напълно импотентен тази вечер срещу един много добре подреден и мотивиран Бетис, което най-вероятно ще ни коства титлата. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заради едно единствено нещо бих седнал целенасочено да гледам мачове от по традиция предрешената по това време на годината Примера - Aтлетико Мадрид! Супер много се кефя как "атлети" този сезон разчупва двуполюсния модел и все още поддържат някаква плаха интрига за титлата. Отдавна не съм ги виждал така балансирани във всички линии, а с уверен и смел треньор като "Ел Чоло" Симеоне, могат да вярват дори в чудеса (най-малкото поне да дишат във врата на Барса и да дебнат за грешки). Не ми се вярва да се преборят за титлата с Барселона, но поне изглеждат доста стабилни и уверени досега. Дали са способни на големи неща, ще покажат именно дуелите им с "каталунците" и Реал Мадрид (този уикенд ще има зверско градско дерби).
В Англия обикновено се случва същото, както в последните години - няколко по-балансирани (богати и ХАРЧЕЩИ за играчи) тима се нареждат един зад друг, като някъде около Коледа вече може да се очертаят категорично и отборите, които ще си разпределят медалите. За (поредно) нещастие, Арсенал пак са далеч от истината, но това вече едва ли е изненада. Все пак си мисля, че една добра серия, продиктувана от завръщането на Росицки (и Диаби, примерно), може да ни изведе в добра изходна позиция за атака на медалите, ако не друго. С интерес очаквам зимния трансферен прозорец, за да видя къде ще продадем Уолкът и кой ще бъде привлечен на негово място. Лично аз изобщо не вярвам на Венгер, че Тио остава, дори да се наложи да го пуснат за без пари. Политиката на Арсенал я знаем отдавна - "създай играч, продай го за добри пари"! А празната витрина кучета я яли! Ювентус изиграха кофти мач в неделя! За съжаление издевателството над Челси през седмицата беше поизморило отбора и Юве изглеждаше немощен! Нищо в играта не вървеше както трябва, а тази ИЗВЕТРЯЛА система с трима защитници и петима в центъра постави отбора в патова ситуация срещу бързите хлапетии на Милан. Принципно няма нищо лошо да загубиш в едно такова голямо дерби, но не ми хареса някак примиренческото поведение на този отбор. Само като се сетя едно време Трезеге как беше готов да изяде тревата, но да печели в големи мачове, настръхвам. А сега отпред са играчи, които нямат този вълчи глад, това хищническо поведение в половината на противника. Такива футболисти вече са изчезващ вид, за съжаление. Нека не звучи като оправдание, но след мача Анджело Алесио каза нещо, което тежи изключително много и е абсолютно вярно: "Не зная какво щеще да стане, ако ние бяхме спечелили с такава дузпа!" Абсолютен факт! Чест прави на Алегри, че призна за несъществуването на дузпата! Наглостта на Берлускони обаче, беше отвратителна!!! Въпреки всичко, това не е оправдание за загубата, Юве просто нямаха идея как да спечелят мача. Радващото е, че Конте съвсем скоро се връща на пейката и ще бъде близо до отбора и по време на мачовете. Наказателната акция на Байерн в Германия продължава с пълна сила. Дано "баварците" се възползват максимално тази вечер от грешката на Дортмунд вчера. Така психологическият стимул преди дербито през уикенда в Мюнхен ще бъде неимоверно в лагера на Байерн. Единственото, което ме плаши е възстановяването на Гомес и това, че сигурно Манджата ще седне на пейката, а вкара не един и два важни гола. И най-важното - не се схваща, когато трябва да се уцели вратата в напечен момент. Засега в Мюнхен имат сериозни поводи за оптимизъм, съдейки по развитието на сезона, но хубаво е винаги да се има едно на ум, че там дори и най-малкото обръща всичко с главата надолу. -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Резервите на Реал си спретнаха едно купонче с Аякс за спорта. Ей такива мачове като тези на Борусия и Реал искам да гледам, когато отборите няма за какво да играят. Убеден съм, че утре с Барса ще е същото. Винаги може и за публиката, както се видя. А загубите на Милан и на Арсенал няма да ги коментирам. Особено Милан определено са бай на който и първенец на група да се паднат. Толкова измислен отбор няма.
P.S. Като видях Пепе да слага капитанската лента на Реал нещо се пречупи в мен. ![]() -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 09:57 PM |