![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Yovov is the man !
![]() Направо се размазах, много добър мач направихме този път ! Айде дано и ЦСКА-то да треснат Монако ! -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Немога да си изкривя душата че ги надиграхте французите. Гола наистина беше много много добър.
За нашия мач мога да кажа че на наще им потръгна играта както си трябва.А за публиката беше най-доброто шоу през тоя сезон.Може да нямаше много хора но лудницата беше голяма. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
АХАХАХАХХАХАХАХАХАХХ!!!!!!!!!!!!111 Юнайтед няма да играят и в УЕФА даже!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 16 2003, 01:33 PM) Левски. Ювентус. Ман. Юнайтед. ![]() И все пак да не забравяме, че Бенфика е не по-малко велик отбор от Ман Юнайтед. Аз съм си за Арсенал в Шампионската Лига. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Това не пречи да е смешно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Някак си ми е тъпо, че първите два гола ги вкараха на нас. Д' еба!
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Slash и melhaer, къде се скрихте бе? Защо не коментирате? Нещо евробоец, ала бала. Кво стана?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
На всичкото отгоре и Левски и Литекс днес изтеглиха бая поносим жребий. С нетърпение чакам мачовете...пък то тогава ще има и зимна олимпиада!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
То какво има да се коментира ? Всички разбраха кой е номер пет
![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Всъщност ме интересува много повече Арсенал - Реал М, но след като видях колко сперма се изля по клавиатурите ви, да драсна и аз нещо:
Кой е отбора спечелил най-голям брой точки за България в европейските турнири, тази година? Хайде почвайте да смятате на пръстчета... Всичко това праща на мачу-пикчу подмятанията ви. ![]() Цитат Slash и melhaer, къде се скрихте бе? Това докато се гледа в огледалото ли го писа? ![]() Аз ли пиша в темата за футбол, само когато отбора ми върви... Цитат Нещо евробоец, ала бала. Кво стана? Кво да стане? Понеже сте комплексари гледате да се надпреварвате с нас, вместо да си гледате интересите. Да, тази година Левски и Литекс минаха групите, ЦСКА нямаше късмет. По тая логика сигурно Реал Мадрид (колкото и да ми е противен) не е евробоеца на Испания, само защото ще отпадне от Арсенал... Angermeans, три неща за теб: ето я зимната селекция на отбора ти, имаш много поздрави от Гай и Гийом, и се надявай утре ФК Пари да не падне, че Ман Юнайтед са вече 6 точки зад вас. ![]() Цитат Всички разбраха кой е номер пет И всички разбраха, кой за 28-ми път ще е 2-ри. Гинес, брато!!! Съвсем между другото, след като станем шампиони ще играем квалификации за ШЛ, и се молете да ни се падне еврошампиона 2005-2006 за да ни отстрани, че с този отбор можем да се класираме за ШЛ. А сакън ако стане, каквито сте мишоци, ще трябва да се закрие темата "футбол" тогава. ... Успех на Левски срещу Петржалка?!?. А дано вземете първа точка като гост, от години насам... Успех на Литекс срещу Страсбург. Готини съперници имат и двата ни отбора. Ще продължавам да подкрепям Левски и Литекс, както правя от началото на групите, без да обръщам внимание на псевдолевскари и защото не съм комплексиран. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
1.ЦСКА
2ЦСКА 3.ЦСКА... И САМО ЦСКА ![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сещам се за един български отбор, който не беше помлян от Славия Прага.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 17 2005, 10:15 PM) Сещам се за един български отбор, който не беше помлян от Славия Прага. Аз пък се сещам за един български отбор, който не победи на 'Анфийлд.' Както винаги даде малоумен коментар и футболнитите ти познания са колкото на един 14 годишен фен на Челси, примерно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам. Класирането ви беше великолепно.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сърбят ме топките.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Е сега всички говеда мучат.Въпреки всичко тази година е много голяма за ЦСКА.30-та титла.Победа над носителя на ШЛ и то като гост.На полусезона водим с 7 точки.Аз съм горд и щаслив че съм от този отбор
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Да разбира се, кой не би бил горд да е от ЦСКА
![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Свинята Цецка изглежда тъжна, не мислите ли ? -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
Сигурно не съм в ред
Но не мисля, че съществува по - отегчителен спорт ; ) -------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе както сме почнали да натискаме бутончето IMG, щях и аз да покажа едни, ама айде няма. Обаче е яко за подпис. Който иска може да си го тури.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
няма ме щото мноо работа напоследък и ме мързи да пиша...
1. В първите си мачове ЦСКА взе две чисти победи и точки за БГ 2. След това играхме срещу евро шампиона - да отстраниха ни, но за сметка на това го победихме на стадиона му... 3. Последваха две чисти победи на Леверкузен... 4. Групите - възможно най-лош страт - първи мач с букмейкъсркситя фаворит за УЕФА - добра игра - злощастна загуба. 5. Последва логично слаба игра в Прага след като центъра без Хиди и Илиев не беше същият. 6. Резонна победа срещу Викинг 7. Много слаб мач срещу монако, които два месеца след жреби за УЕФА очевидно бяха извън криза и ни надиграха... какво направиха лефски? 1. мача в Циеле - пореден резил 2. Все пак ги отстраниха в София 3 и 4 - нлоши мачвое с Оксер, които играха без доста титуляри и седмица преди мача с лефски бяха паднали със 7-0. 5. Мач с Динамо - след като играха равностйно срещу отбора от 10 човека на Динамо около едно поудреме, лефски вкараха щастлив гол, без да са били по-добри. 6. Слаби ЦСКА Москва, но лефски така и не могат да вземат победа или дори равен извън София. 7. Победа срещу калсиралите се вече Олимпик - отново без титуляри - мача беше изваден от много букмейкърски къщи от залаганията... 8. И накрая - добър мач с Хеернвеен... Без да искам да омолавжавам успеха на рогатите селяни, просто имаха късмет при въртележката в жребия - стратираха груповата фаза срещу най слабия и в следващият домакиснки мач играха срещу калсирал се вече противник... сега поне ще гледаме дербито на селяните Подхуняци срещо Петржалка п.с. Рогата извадиха за пореден път късмет при жребия! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точките ти няма да ги коментирам, ама да кажеш, че сме изкарали късмет при жребия - значи и Селтик и Порто имаха късмет, ама нещо явно не са много доволни
![]() Пък и Артмедия не е отбор от силните първенства в Европа, затова за тях Купата на УЕФА си е шанс за продължаване на добрите изяви и ще ни се хвърлят яко. Тъй че - помисли пак. И все пак - бат Чорни щял да дава 2 милиона за зимна селекция, ако паричките наистина отидат по предназначение, а не в джобчетата на Батков и Сираков - може пък и да ги отстраним... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Точките ти няма да ги коментирам, ама да кажеш, че сме изкарали късмет при жребия - значи и Селтик и Порто имаха късмет, ама нещо явно не са много доволни естествено, че няма да ги коментираш, защото няма какво повече да кажеш! колкото до жребия - едва ли щеше да се радваш да ви се бяха паднали Шалке например! Колкото до двата милиона - това откъде го чу - от комшията ли? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(melhaer @ Dec 20 2005, 07:52 PM) няма ме щото мноо работа напоследък и ме мързи да пиша... 1. В първите си мачове ЦСКА взе две чисти победи и точки за БГ 2. След това играхме срещу евро шампиона - да отстраниха ни, но за сметка на това го победихме на стадиона му... 3. Последваха две чисти победи на Леверкузен... 4. Групите - възможно най-лош страт - първи мач с букмейкъсркситя фаворит за УЕФА - добра игра - злощастна загуба. 5. Последва логично слаба игра в Прага след като центъра без Хиди и Илиев не беше същият. 6. Резонна победа срещу Викинг 7. Много слаб мач срещу монако, които два месеца след жреби за УЕФА очевидно бяха извън криза и ни надиграха... какво направиха лефски? 1. мача в Циеле - пореден резил 2. Все пак ги отстраниха в София 3 и 4 - нлоши мачвое с Оксер, които играха без доста титуляри и седмица преди мача с лефски бяха паднали със 7-0. 5. Мач с Динамо - след като играха равностйно срещу отбора от 10 човека на Динамо около едно поудреме, лефски вкараха щастлив гол, без да са били по-добри. 6. Слаби ЦСКА Москва, но лефски така и не могат да вземат победа или дори равен извън София. 7. Победа срещу калсиралите се вече Олимпик - отново без титуляри - мача беше изваден от много букмейкърски къщи от залаганията... 8. И накрая - добър мач с Хеернвеен... Без да искам да омолавжавам успеха на рогатите селяни, просто имаха късмет при въртележката в жребия - стратираха груповата фаза срещу най слабия и в следващият домакиснки мач играха срещу калсирал се вече противник... сега поне ще гледаме дербито на селяните Подхуняци срещо Петржалка п.с. Рогата извадиха за пореден път късмет при жребия! Хахаха, момче, смешен си ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
честито на продължилите. класирането в групите показа уменията на трапецовидната глава йешич. и свини. недеите грухтя а си гледайте кочините у селата .. вие сте европаляци не бойци ..
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ Dec 21 2005, 08:20 PM) честито на продължилите. класирането в групите показа уменията на трапецовидната глава йешич. и свини. недеите грухтя а си гледайте кочините у селата .. вие сте европаляци не бойци .. ![]() ![]() Абе човек като виждаш,че ЦСКА са 100 пъти по-добри от Левски не мисля че е нужно сега да се обиждаме,а ![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Но точките на melhaer са си чисто отражение на действителността колкото и да ги плюете
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Vlad @ Dec 21 2005, 10:32 PM) Но точките на melhaer са си чисто отражение на действителността колкото и да ги плюете ![]() ![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Но точките на melhaer са си чисто отражение на действителността колкото и да ги плюете е да, ма то с рогати подхуянци можеш ли да комуникираш..тях само в кланниците на родопа ще ги оправят ![]() п.с. ако искте да се позабвлявате - Red Poetry - нямам време да го обновявам, ама и това дето е в момента ще ви хареса. А на гуведата какво да кажа - всела коледа и честита ви поредна калъфка догодина! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
само да дам малко храна за размисъл на леффскарите...
Я кажете кога е била последната победа на лефски като гост за ШЛ? айде да не ви мъча - срещу славният отбор на Дюделанж... нашите две последни (засега) бяха над актуалният Еврошампион и над финалиста опреди 3 години... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th May 2025 - 12:04 AM |