![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
PUNK/HARDCORE/OI FEST
групи: Vendetta (София), Cold Breath (Варна), ТВУ (София), Cut Off (Благоевград), Fungus (София), Rendetta (София), Empty Face (София), Envy (София), The Purple Patch (Разград), Lazy Bones (София), Waste Of Time (София), Plastic Bo. (Асеновград), Breakaway (София), N.O.R.C. (Троян), Reactija (София), I.T.S.I. (София), Scandal (Шумен) място: София - клуб "Маската" (блок 20, последната спирка на 94 и 280) дата: 13/14.09.2004 (понеделник и вторник) час: 17:00 часа цена: 3 лева -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
MEGA VELIKO!1114324
are sti4aite se ot pld ue maini!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
вие сте ебати гейовете бе
![]() аз и вокалистката ше дойдем.. другите са несериозници! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
блока е 19 там съм ходил ама погото е забранено и просто може и да спрът концерта според мене.
Иначе на 14 има в О!Шипка ще има Urban Grey,а на 19 REDRUM -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
na 14 ne sa li Spot/crowfish ?
Edit: http://www.avtora.com/modules/news/article...=1441'' obyrkal sm se ![]() heh ama v maskata kak taka e zabraneno pogoto be, 4e na punk/hardcore/oi fest pogoto spored mene e neizbejno nz.... Този коментар е бил редактиран от The_Rage на Sep 10 2004, 01:25 PM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(S-O-D @ Sep 9 2004, 02:46 PM) Иначе на 14 има в О!Шипка ще има Urban Grey,а на 19 REDRUM А на 23-ти са 25 TA LIFE!!! Мазало ще е... ![]() Колкото до погото - това ще е супер тъпо, аз за кво отивам на концерта? Няма да стоя и да гледам като на театър... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.mreja.net/poster.jpg
dam.... ZASHTO NQMA VENDETTA I PLASTIC BO.?!?!?!?!?!?! RAZBRAH 4E ZA PLASTI BO. BILO NE SIGURNO AMA EBATI VENDETTA - AZ ZA TQH IDVAH NAI-VE4E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEEBA!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
koi shte hodi utre na festaaaaa!!!?!?!
bobi , az shte ti klipna kato se razbereme s dan4o kade da se 4akame i da go posreshtneme, i se nadqvam da imash pari v telefona 4e da mi zvynnesh sled kato ti klipna ![]() ae stefane ti shte idvash li.... peter shte doidesh! jica blablalb are si4ki GKGKGEKGK |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз май няма да мога да дойда.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Дам... ще идвам.
Само кажете какво ще се разберем. Защото Данчо ми прати днес смс, че утре идвал на автостоп и щял да ми клипне като пристигне, ама аз съм с 1 стотинка в картата, та не знам как ще му се обадя, ще гледам да съм в нас и от домашния да му се обадя... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
az shte ima otkade da mu se obadq [pone taka mislq]
i shte se razbereme s nego...ama na tebe nz, mai nqma da imam vyzmojnost da ti zvynna......nzzz |
|
|
![]()
Коментар
|
|
При мен изникнаха малко проблеми, така че ще мога някъде след 15:00...
Айде примерно 15:30 да кажем на билетния и от там да се дигаме за концерта? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
edno pile mi kaza 4e tozi fest shte prodylji na 1,2 oktomvri....ama nz kade shte e....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Peter @ Sep 10 2004, 08:55 PM) Цитат(S-O-D @ Sep 9 2004, 02:46 PM) Иначе на 14 има в О!Шипка ще има Urban Grey,а на 19 REDRUM А на 23-ти са 25 TA LIFE!!! Мазало ще е... ![]() Колкото до погото - това ще е супер тъпо, аз за кво отивам на концерта? Няма да стоя и да гледам като на театър... ![]() v o-6ipka li 6e bydat? -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
da......
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th August 2025 - 01:46 PM |