![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Abe chuh che na skoro shte idvat WASP tuka ......... nqkoi da znae neshto povechko po vaprosa? Aa chuh i che nekvi drugi she idvat ama zabraih koi.....MACHINE HEAD mai ili tam kakto se pishe.......................
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Хахаххахахахахахахаххаа! Велико ....
Правилно си осведомена и правилно го написа ![]() WASP ще са тук на 30-ти този месец, а непознатите за теб машиновци на 11-ти декември. Гледай до тогава да чуеш поне Burn My Eyes , че иначе няма смисъл да отиваш изобщо. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Съвсем правилно си чула и за двете групи.
Вече има плакати за W.A.S.P. – много невзрачни според мен, ама аз съм пристрастна. ![]() По-подробно – концертът е на 30 ноември, зала «Христо Ботев». Билети се продават, ако ти се ходи. -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Концертът на Machine Head беше потвърден. Аз още съм в транс.
![]() П.С. майната им на WASP. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 02:16 AM |