![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
HARE DA NI MISLITE IME ZA GRUPATA 4E SME TYPI I NE MOJE DA SE SETIME NIE, DAVAITE SEKFI PREDLOJENIQ, ama da ne sa svyrzani s laina i topki primerno
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Знам ли...Парализатор например(ако искате името да е на български де)
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
и не става дума за смърт дет метъл войни рицари и менулор
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат ama da ne sa svyrzani s laina i topki primerno Цитат и не става дума за смърт дет метъл еми то не остана! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Anaira.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
катастрофа
коловоз замък листо/листата ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
vzimate mi prepitanieto...
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Задължително ли трябва да е на български?
А и в каква насока горе-долу да е заглавието? -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
az mislq da pitam nai vajnoto kakav e stila ili az ne sam pro4ela nesto...
-------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
B.U.A.H.A-Brutal United Attacking Hardcore Asses
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(THERION @ Oct 6 2004, 03:52 PM) az mislq da pitam nai vajnoto kakav e stila ili az ne sam pro4ela nesto... Някакъв кросоувър. Не е траш, не е хардкор, макар че има елементи от тея стилове. Пак казвам: Anaira. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
E.P.-Ебати Педерасите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
a kakvo trqbva da re4e tova
? -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Така да разясня..първо името не трябва да е на български а на Английски.
Стила е Кросоувър(кръстоска така да се каже, което също може да е насока за име) повлиян от Траш метъла и Хардкор-а. Не сме сатанисти нито религиозни ..и не сме листо нито замък ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Clarity
Flatline Fireball (ако се абстрахираме от топките) :Р Wasteland blah.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(gad @ Oct 6 2004, 09:58 PM) blah.. Е те т'ва трябва да е хаха ..не бе, май го измислихме. засега най-вероятно е Distorment кръстоска от измъчване и дисторжън ;] , първоначално мислех Distorture което звучи по-як, но колеги трашъри от UK са ни изпреварили :/ Edit: та кажете как ви се струва, нали не е особено малоумно? минава за име? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Oct 6 2004, 09:38 PM) та кажете как ви се струва, нали не е особено малоумно? минава за име? Хич не е малоумно. На фона на F.E.D.U.P. си е същинско постижение на мисълта... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мене ме удовлетворява. Наистина, не е Cryptomorphum или Anaira, но пак става.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
GAKGKAE всъщност не е лошо име
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
adduptor, uvajam mnenieto ti, no kolegite ne iskat da se kazvame taka..
p.s. pone GKAKGAKE shte ni e mototo v jivota nali taka EDIT: samo sturma ostafa da se navie EDIT259835982346: Цитат катастрофа коловоз замък листо/листата hehe nazdrafe za ani ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Oct 6 2004, 07:38 PM) Цитат(gad @ Oct 6 2004, 09:58 PM) blah.. Е те т'ва трябва да е хаха ..не бе, май го измислихме. засега най-вероятно е Distorment кръстоска от измъчване и дисторжън ;] , първоначално мислех Distorture което звучи по-як, но колеги трашъри от UK са ни изпреварили :/ Edit: та кажете как ви се струва, нали не е особено малоумно? минава за име? Distorment ... бива, харесва ми. А какво ще кажете примерно за Dead End или Wrong Move, а защо не нещо като Speed up, е, разбира се ако можете да го докарате speed-a ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Булшит,
![]() От всички имена на мен най ми харесва предложението на Sepult (mlele не вярвах че ще го кажа). Anaira направо рокс. Ако не ви кефи може да се наречете "Ард", "ARD", съкратено от Арда, нъ ънглийзки ши са чите "ей арди" хехехе... и накрая винаги остава варианта група Група. Сериозно погледанто Anaira e най-добре. Distorment не звучи. Ти представяш ли си некой да те пита "Слушаш ли Distorment?" - някак не звучи...не се произнася мелодично -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(synchu @ Oct 7 2004, 03:20 PM) Distorment не звучи. Ти представяш ли си некой да те пита "Слушаш ли Distorment?" - някак не звучи...не се произнася мелодично Ами, защо... Според мен за дет метъл банда е повече от прилично име. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Aми на мен не ми звучи
![]() Ама как да е де....сега каквото си харесат тва ще да е... Distorment не ми звучи 'ич... даже Dormant по ми звучи... ако трябва да е английска дума със сходно звучене. -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат даже Dormant по ми звучи 1. спящ (и за вулкан) ![]() но пък самата дума не ме кефи Цитат не се произнася мелодично дам..то и музиката ни е адски мелодична ![]() Anaira...само дето няма грам смисъл ..баси тва го казах докато се прибирах заедно със стефан и викам "анайра - обратното на Ариана, звучи като Chimaira" ![]() име не знам на каква националност |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 123 Регистриран: 6-February 04 Потребител N: 390 ![]() |
Ооооо, варианти много -
Degameth Slack Babbath Miron Aiden мног много други ![]() П.С. Дистормент не ме кефи -------------------- Feel the hatred pulsing through your veins, feel the mutilating power which ensnares your brain, feel the desire to kill...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
hm i na men mai Anaira mi hareswa....
![]() no i Distorment stawa.... kakwoto si re6ite- wie 6te se kazwate taka wse pak.... ![]() ![]() ps: rage- 10x..... -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Degameth Slack Babbath Miron Aiden ebati twa be6e ebati ostroumnoto ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Честно казано,най-много ми харесаSpeed Up АDistorment -нещо не ме кефи.Предпочитам кратки,запомнящи се имена.Обаче вие най-добре знаете какво би подхождало...Ама и Anaira го бива
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Liquid @ Oct 7 2004, 07:23 PM) Degameth Slack Babbath Miron Aiden мног много други ![]() Днеска си мислих - Panalm Tedh! \m/ Цитат(Валкирия @ Oct 7 2004, 09:08 PM) Честно казано,най-много ми харесаSpeed Up То е покзателно, щото с всяка песен по едно време сменяме темпото и става бързо. Освен в тази дето си е бърза цялата ![]() Цитат(Warrior Of Ice @ Oct 7 2004, 05:07 PM) Цитат(synchu @ Oct 7 2004, 03:20 PM) Distorment не звучи. Ти представяш ли си некой да те пита "Слушаш ли Distorment?" - някак не звучи...не се произнася мелодично Ами, защо... Според мен за дет метъл банда е повече от прилично име. ![]() Може някой rip-off на Primitive Angel Gospoden да вкараме. Fear Emptyness Despair И Светаго Духа... ![]() Разбрахме се, когато след години направим страничен death/black проект, да се каззва Cryptomorphum ![]() Цитат(Sw1tched @ Oct 7 2004, 07:05 PM) Цитат даже Dormant по ми звучи 1. спящ (и за вулкан) ![]() но пък самата дума не ме кефи Мене ми звучи като Domat. Цитат(Sw1tched @ Oct 7 2004, 07:05 PM) ![]() име не знам на каква националност Anaira e ебати казахстанската путка. Мис Казахстан 2004! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 11:50 AM |