![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Както се подразбира и от самото заглавие на темата тук ще си говорим за всички онези неща, които оказват влияние на здравето ни?!, но най-вече дълготрайно увреждат ценностната ни система. Ще изброя няколко като от сега ви казвам - невъзможно е да бъдат назовани всички човешки пороци, тук ще поставим ударение само на най-разпространените.
И така в познатия ни лексиконен стил : 1) Пушите ли? Ако да, от колко време? Прави ли ли сте опит да откажете цигарите? Какво ви кара да пушите? 2) Пиете ли? В умерени количества ли? Чувствате ли постоянна нужда от алкохол? С повод или без повод пиете? ![]() 3) А наркотици ...? Макар да не ми се вярва някой от вас да използва ... добри и умни деца ми се виждате. Ако все пак някога сте употребявали или продължавате да употребявате - въпросите са подобни на 1). 4) Имате ли склонност към чести изневери? ![]() Не мисля за нужно да ви питам за кражби или убийства, но все пак ... ако имате нужда да споделите тук е мястото. ![]() И сега да видим кой ли ще бъде първият грешник .... ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Ne pu6a,ne Piq,po jeni ne hodq....
1) ne pu6a...ne mi haresva i ne namiram smisul 2)piq v umereni koli4estva da re4em... 3)no such things.. 4)hehe gledam da buda vqrna ne 4e iziskva osobeni usiliq ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 6-July 04 Потребител N: 550 ![]() |
1. Не пуша - безсмислено е
2. Пия бира най-вече. Направо вече не се сещам кога за последно съм злоупотребявал с домашнярка ![]() 3. Тука важи девиза "Не газете тревата - пушете я !" макар че не е чак толкова често срещано явление при мен ![]() 4. Ооооо верен съм до гроб на двете си ръце - мазоли са хванали вече горките ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
pu6a kogato mi se pu6i
piq kogato mi se pie narkotici ne vzimam [trevata ne se broi] otnasqm se s horata spored kakto sa si zaslujili -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Oct 12 2004, 08:46 AM) 1) Пушите ли? Ако да, от колко време? Прави ли ли сте опит да откажете цигарите? Какво ви кара да пушите? 2) Пиете ли? В умерени количества ли? Чувствате ли постоянна нужда от алкохол? С повод или без повод пиете? ![]() 3) А наркотици ...? Макар да не ми се вярва някой от вас да използва ... добри и умни деца ми се виждате. Ако все пак някога сте употребявали или продължавате да употребявате - въпросите са подобни на 1). 4) Имате ли склонност към чести изневери? ![]() 1. pusa, ot 12 godini ![]() ![]() 2.piq, gledam da piq s povod ![]() 3.samo leki ![]() 4.dali imam sklonnost kam 4esti izneveri ![]() ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ne pusha, twa e mnogo typ nawik.
Pochti ne piq shtoto ne nosq na alkohol ![]() ![]() Narkotici absurd, daje trewa mrazq... A iznewerite, amiii eee taka de ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
1.Пуша, ама не винаги... всъщност за съжаление е винаги.
2.Пия, естесвено, ама само водка... нямам проблеми с тоя порок, щото от това не се напивам, а мога да си го пия в изобилие. Все пак такава е традицията на моя народ ![]() 3.Ами смятам, че ганджата е най- големия ми порок, защото напоследък особено се тровя много често, но пък то е породено от голяма лудост, която се върти около мен. Изкуствата умопомрачават хората... Музиката също... Блек метъла най- вече... 4.Не, предан съм до гроб на любимото момиче ![]() ![]() -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
1) Не пуша, слава Богу! Тва е много тъпо, безсмислено и твърде скъпо "удоволствие".
2) Пия колкото ми се пие. Предимно бира. Не че не се отрязвам като свиня ако ми се прави това... 3) Пушех трева допреди около година. После спрях. 4) Имам, мамка му! Твърде болезнена тема... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Ne pu6a.... probvah po endo vreme, nali be6e stanalo mnogo moderno. V kraina smetka ne mi haresa. Da ne govorim kolko grozno mi izglejda ot esteti4eska gledna to4ka.
Smqtam sy6to, 4e nqma ni6to po - gorzno ot piqna jena. Za tova piq.. staraeiki se da e vinagi v umereni koli4estva. Kato usetq 4e stenite po4vat da se dvijat v ritym - spiram. Povoda ne e zadyljitelno usloviq, za da izpiq nqkoq bira, dostaty4na e kompaniqta. Ne piq sama. Predpolagam za6toto vednyj pih, kogato bqh raztroena, my4eiki se da se porazveselim s kompaniqta. Kategori4no ne se polu4i... taka 4e ne piq kogato sym v nqkakva stepen ne6tastna. A koi namira 6tastie v tova da e sam, kogato iska da pie s priqteli? ![]() Narkotici..v nikoi slu4ai. Ne iskam da opitvam, namiram go za bezsmisleno, za6toto nikoga nqma da si pozvolq da upotrebqvam prodyljitelno. Kakyv e smisylyt da opitvam togava? Mislq 4e sklonosti kym izneveri nqmam. Ne kazvam 4e ne sym izneverqvala, no nikoga ne go izvyr6vam s predvaritelna umisyl. Taka da se kaje... tezi ne6ta se slu4vat, a posle misli6 kakvi sa posledstviqta. Ne se zamislqm za drugi..kogato imam 4uvstva i use6tam sy6toto nasre6ta. Kogato ne6to ne e nared, tova e prosto 4ast po pytq na razdqlata. ( tova po ob6to poglednato) -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
1.Да,пуша.И това ме подсеща,че утре пак трябва да си купувам цигари,че ми свършиха.
2.Пия.Даже сега пих малко водка,че ми беше нервно. 3.Никога.Презирам наркотиците и хората,които ги употребяват 4.Аз самата съм доста ревнива,но и не изневерявам.За мен изневярата е гадно нещо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 9-October 04 Потребител N: 629 ![]() |
1.Пуша от 6-7 години, от февруари до началото на август ги бях спрял.След раздяла с едно гадже с което ходих 3 години, 5 дена след това я видях в едно заведение с един тюфлек ченето ми падна, само 5 дни и трябваха да ме забрави и вместо да вляза и тюфлека да ми стане на едра кайма в ръцете, реших ей така да пална една цигара и така и до днес, май се поувлякох малко с глупости....
![]() 2.Пия основно бира, всеки ден с редки изключения.Обикновено 5-6 вчерно време преди лягане, в добра компания и повечко.Лошото е, че вече си имам едно малко симпатично коремче и имам някаква резистентност вече, на 12-13 бири мога да цитирам Шекспир и то без блясък в очите и движения на мим. 3.Никога, дори така наречените леки, само веднъж дръпнах една трева, но повече ми се догади от колкото да има някакъв друг ефект 4.Никога.Далече е от моралните ми ценности. ![]() ![]() -------------------- Sometimes i feel like i screaming...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 12 2004, 07:34 PM) 1.Да,пуша.И това ме подсеща,че утре пак трябва да си купувам цигари,че ми свършиха. 2.Пия.Даже сега пих малко водка,че ми беше нервно. 3.Никога.Презирам наркотиците и хората,които ги употребяват 4.Аз самата съм доста ревнива,но и не изневерявам.За мен изневярата е гадно нещо. Много правилно... Презрението е горивото на властта... Омразата е горивото на мощта... Само да те подсетя, че са единици блек метъл изпълнителите, които не употребяват тежки наркотици, за леки пък да не говорим... бтв, аз също си изпих една водка да се сгрея, че замръзнах като куче... А зимното ми яке е в Украйна, по незнайна за мен причина... Коли чте закінчуватися цей ?... Коли я чте ходити спина?... Я нi знати коли, але я сподіватися він є незабаром... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
1). Не, като малък понеже пробвах и се задаваих, а като порастнах :Р щото намерих че няма смисъл и нямам нужда.
2). Пия с единствената задръжка, че като не ми се пие повече или чувствам отрицателен ефект върху себе си спирам. 3). Твърдо против, не съм пробвал няма и да пробвам. Мнението ми за тревата е ->наркотик(лек мек какъвто и да е) ->гадост 4). Заглеждал съм се по момичета няма какво да лъжа, но никога не бих изневерил..по разбираеми причини ![]() ![]() ![]() ![]() Цитат Deville - 2)piq v umereni koli4estva da re4em... Цитат Skyggedans - 4.Не, предан съм до гроб на любимото момиче ехехе може би трябваше да включим и 5). Спестявате ли и попроменяте ли истината? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
[B][I]1. До преди 1 месец пушех. Ама ги спрях от раз и нямам повече нужда от такива глупости.
2. Пия само като ми е весело и на купони...сравнително рядко. 3. Не съм пробвал , няма и да пробвам. 4. Еми ако под изневяра се подразбира да ходиш с едно момиче и на един купон да се целуваш с друго - да... Аре със здраве! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Пушил в седми клас...стана ми тъпо като видях един приятел как ме моли с една такава миля физиономия за 5 стотинки за цигари.Видях се на негово място и ми стана лошо...Сега пуша много рядко: при големи депресии или когато съм умопомрачително пиян на купони...
2Пия Само с приятели по няколко бири...на купони е другото нещо ехех:) 3.Не съм опитвал наркотици и не възнамерявам и да опитвам.Предплагали са ми супер много пъти трева но не съм се навивал(имам само един губещ се момент за който не съм особено сигурен но НЕ ехе) а тва дали тревта е наркотик не знам и не ме интересува особено.... 4Не съм склонен кък изневяра...случвало ми се знам кво и е супер тъпо..Един път съм изневеявал и с моя късмет ме хванаха на втория ден.От тогава не ххае -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Oct 12 2004, 06:32 PM) 4). Заглеждал съм се по момичета няма какво да лъжа, но никога не бих изневерил..по разбираеми причини ![]() ![]() ![]() ![]() Цитат Deville - 2)piq v umereni koli4estva da re4em... Цитат Skyggedans - 4.Не, предан съм до гроб на любимото момиче ехехе може би трябваше да включим и 5). Спестявате ли и попроменяте ли истината? Az da ne bi da sum ebati piqnicata hehe,kvo izlugah ![]() heheh -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
1) НЕ пуша. Мразя миризмата на цигари, мразя вкуса на цигари ... изобщо мразя всичко свързано с цигарите. Също така не одобрявам хората, които пафкат заради модата. (Боже, като се сетя колко такива пикли имаме в класа, които си развалят здравето заради някаква цел, която дори те не могат да осмислят ... ама какво да ги правиш, заблудени). Не съм и за пушенето от нерви - изблик на слабост, има хиляди други начини, с които да си решите проблемите.
2) Пия! Признавам доста прекалявам, особено това лято ... дори по едно време си мислех, че съм зависима .. не минаваше и ден без да си налея чашка от whisky-то. Но ето че вече преодолях този си недостатък и пия само с повод и то уважителен. ![]() ![]() 3) Наркотици - не съм опитвала ... не ми се вярва и да опитам. 4) Не съм изневерявала, въпреки навсякъде да ме мислят за мъжеловка (от мухоловка хахах ![]() Като малка съм извършвала и дребни кражби, предполагам като почти всеки от вас. ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The_Burnt_Hell @ Oct 12 2004, 06:54 PM) 4. Еми ако под изневяра се подразбира да ходиш с едно момиче и на един купон да се целуваш с друго - да... Не знам дали се брои за изневяра - едва ли. ![]() Все пак си на купон - логично и леко залитнал .. така че според мен си чист! ![]() "Smqtam sy6to, 4e nqma ni6to po - gorzno ot piqna jena. " И баба ми на времето ми казваше същото - оказа се вярно. "1.Да,пуша.И това ме подсеща,че утре пак трябва да си купувам цигари,че ми свършиха. 2.Пия.Даже сега пих малко водка,че ми беше нервно. 3.Никога.Презирам наркотиците и хората,които ги употребяват" Защо пушиш? Можеш ли да кажеш причина? Просто ми е интересна психиката на един пушач ![]() Хората, които употребяват наркотици не заслужават презрение. А малко съпричастност и разбиране ... естествено и помощ с цел отказване. "1). Не, като малък понеже пробвах и се задаваих, а като порастнах :Р щото намерих че няма смисъл и нямам нужда." И аз като малка пробвах и бях отвратена, хах. ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Брей колко порочни сте били, гадини такива! А аз се чудя що покрай вас кривнах от правия път...
Та конкретно: 1) Не пуша. Да давам пари за да се тровя, айде бе! 2) Пия, предимно бира... Принципно не употребявам твърд алкохол, но се случва. И в 75% от случаите се отрязвам... Диеа! 3) Нормалното, пробвал съм трева... Не е нещо особено. Хилиш се като идиот и толкова... Аз простотиите си ги ръся в промишлени количества и без това. 4) По-скоро не... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
psihikata na pu6a4a e prosta:
nqma kvo da pravq ,q d palna edna [s tozi fakt da se obqsnqva zasilenata upotreba na cigari prez svobodnoto vreme i nai ve4e po vreme na vakancii] pred pc to-nqma kvo da pravq ,q da plana edna s kafeto -q da palna edna na kupon -bati typotiqta ,q da palna edna [sled druga ,sled treta..] i v edin moment kogato ima kakvo da pravi6 ti se dopu6va ni6to slojno nqma a za troveneto-vseki si re6ava ako stava na vypros ,az ne sym aktiven pu6a4 prez jivota si ne sym si kupuvala kutiq s cigari no pri polojenie 4e ba6ta mi dimi pokrai men otkak sym se rodila e normalno v edin moment da se nameri6 privle4en ot tova a dali 6te se prevyrne6 v aktiven pu6a4.. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
1. Пуша. До скоро по 7-8 цигари на ден, а напоследък по 2-3.
2. Пия когато ми се пие. Кажи-речи всичко пия, само дето не понасям мастика, баси отврата е. 3. Никакви наркотици. Както някой беше споменал - презирам хората, които ги ползват. Трева също не съм опитвал. 4. Тц, без изневери. Като ще бъде, да бъде по правилата. -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
1. Пуша (в момента);
2. Пия (всичко без джин, много е гаден, ей!); 3. Чат-пат някоя джонга (мразете ме, боли ме фара); 4. По скоро не, ама то нищо не се знае... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат 4. Еми ако под изневяра се подразбира да ходиш с едно момиче и на един купон да се целуваш с друго - да... Изневяра си е. Трайте развратни копелета! Цитат 2. Пия (всичко без джин, много е гаден, ей!); Джина управлява. Цитат Също така не одобрявам хората, които пафкат заради модата. (Боже, като се сетя колко такива пикли имаме в класа, които си развалят здравето заради някаква цел, която дори те не могат да осмислят ... ама какво да ги правиш, заблудени). Не съм и за пушенето от нерви - изблик на слабост, има хиляди други начини, с които да си решите проблемите. Недей така. Успокоява ги. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Само поркам алкохол и то вече го сведох до бира, че стават инфекции
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
1: на 4 годинки ми палнаха цигара - стигна ми за до 16 годишна - тогава позабравила малко пак опитах и го определих като чиста дупария. И до днес не виждам смисъл.
(10 мин. по-късно след пазаруване на цигари за пристрастените у дома... съвпадение). 2. пия, когато има случай или бира... http://metastazis.interbgc.com/ пак съвпадение тази вечер ![]() (и знаете ли какво е Гренадин?) 3. мней. Този свят ми стига. Преди месец малко се позамислих над идеята, че ако не бяха проблем парите нито един наркоман не би пожелал да се "лекува". 4. Ккофти. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
HAHA qvno po edin i su6t na4in sa ni otvratqvali ot cigarite,men 2 klas ba6ta mi kaza ako 6te pu6i6 6te e ot men cigarata,na ti i az opitah i povurnah hehehe
i posle opitah pak kum 9 klas i to samo 6toto me nakaraha edin vid i nqma ni6to priqtno v pu6eneto ,pone az ne namiram......... -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
Cigara probvah predi 2 godini za pyrvi pyt i ne me nakefi.Be6e nqkva leka i vypreki tova se zamaqh pove4e ot kolkoto kato bqh pila vodki i biri predi tova. Ama nali vs po4naha da pu6at togava i aide i az za edin mesec se zaribqvah po cigarite. Sa ne
![]() Za pieneto..mi kato sym s kompaniq. I po mnogo obiknoveno. Nqkvo kef mi e da se napiq kato svinq ponqkoga:) Ama ne mi se e slu4valo otdavna. Nai koftito e sutrin nad kenefa draifaneto. Narkotici ne sym probvala makar 4e mi e interesno kvo e. Osven treva ama to nqkvo ne moga da go broq kato narkotik daje i kato lek. I se pak jointa>koito i da e alkohol koito sym probvala. za izneverite nz..ne mi se e nalagalo do sq. Ama ako nqkoi mi vyrje roga 6e si pomislq sigurno 4e az sym vinovna...se pak nikoi nqma da izneverqva ako e dovolen maximalno ot tova koeto ima do sebe si ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Deville @ Oct 13 2004, 10:47 PM) posle opitah pak kum 9 klas i to samo 6toto me nakaraha edin vid е харе сега аз устоях на сини очи в които бях влюбен пък ти от комформизъм :Р . Виж на теб не устоях на 7-ми юли да те черпя бира ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pixie @ Oct 13 2004, 08:35 PM) Cigara probvah predi 2 godini za pyrvi pyt i ne me nakefi.Be6e nqkva leka i vypreki tova se zamaqh pove4e ot kolkoto kato bqh pila vodki i biri predi tova. Ama nali vs po4naha da pu6at togava i aide i az za edin mesec se zaribqvah po cigarite. Sa ne ![]() Za pieneto..mi kato sym s kompaniq. I po mnogo obiknoveno. Nqkvo kef mi e da se napiq kato svinq ponqkoga:) Ama ne mi se e slu4valo otdavna. Nai koftito e sutrin nad kenefa draifaneto. Narkotici ne sym probvala makar 4e mi e interesno kvo e. Osven treva ama to nqkvo ne moga da go broq kato narkotik daje i kato lek. I se pak jointa>koito i da e alkohol koito sym probvala. Хех, да се замаяш от цигара? Сигурна ли си, че беше обикновена цигара? ![]() Аз пък странно никога не съм имала проблеми със стомаха, колкото и алкохол да изпия. Вероятно и за това трудно се разделих с него ... ![]() А колкото до тревата - 1/2 от класа ми я "консумира" и им личи и то как ... "е харе сега аз устоях на сини очи в които бях влюбен пък ти от комформизъм :Р " Как си го постигнал?? Аз не мога, твърдо не мога да устоя на сини очи ... особено онова синьо, което обожавам ... -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Хех, да се замаяш от цигара? Сигурна ли си, че беше обикновена цигара? Да, от цигари се замайваш. В комплект с алкохол, ефекта е пагубен. Поне за мене, де. Аз май не казах, че съм пробжвал. даже от време на време на купон и аз пафкам по една... и ми е кеф, чесно казано. Ама да си давам парите за това - заеби! Цитат Как си го постигнал?? Аз не мога, твърдо не мога да устоя на сини очи ... особено онова синьо, което обожавам ... Аз съм със сини очи ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:07 AM |