![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
Гледам го! Забавно ми е какви животни са събрали.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Мразя Боряна. Селянка.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
И тя те мрази.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Такава тема, неминуемо трябва да бъде запратена към кошчето.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Радвам се, че изгониха онова противно и крайно празноглаво същество Боряна. .
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Такава тема, неминуемо трябва да бъде запратена към кошчето. Нямам к'во повече да кажа. Сякаш ежедневно не се сблъскваме с достатъчно простотия.. ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Е, вие интелигенцията не се чувствайте накърнени. Все пак запазвате правото и да не гледате най-голямата простотия, правена някога.
Всъщност гледам предаването и ми е крайно интересно. Нужен е един маааалко по-обетиквен поглед върху нещата, за да определите предаването не като 'сбор от идиоти и още по-простите им жени'. Ще ви оставя да помислите кое би могло да бъде интересно. Като подсказка, ще вмъкна, че в боя с петли никой не мисли как се чувства петелът, докато се ръфа до смърт, ай.? Утре ще ми пристигне тениската на гробаря, поръчах си я от http://www.customink.com/ ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Нужен е един маааалко по-обетиквен поглед върху нещата, за да определите предаването не като 'сбор от идиоти и още по-простите им жени'. Има разлика между простотия като Big Brother и социален експеримент. Много, много голяма. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Биг брадър е и насочен към аудитория като българската. Освен да бъде интересен, някои искат и да печелят пари, някак логично е?!
Ако гледаш върху личните драми на участниците, като главното интересно действие, то простотията не е във формата, а някъде другаде. Кой ти говори за експерименти, всъщност.? Никакъв експеримент не е, това си е един чист сблъсък на различни хора с различни характери. Няма нищо по-яко от това да пуснеш толкова много идиоти на едно място и да видиш как ще се йерархират, групират. Който търси простотия, ще я намери и във Ватиканската библиотека. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Освен експеримент, биг брадър е и насочен към аудитория като българската. Освен да бъде интересен, някои искат и да печелят пари, някак логично е?! Ето че започваш да разбираш. Цитат личните драми К** за личните драми. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
то простотията не е във формата, а някъде другаде. Простотията е отчасти и във формата, тъй като идята на това хора да живеят заедно в една къща е да се прави едва ли не сапунен сериал от ежедневието им. Ако даваха например как си говорят за филми или нещо подобно нямаше да бъде интерено, нали така? А иначе аз съм гледала първия сезон и малко от този с Елена и Миро. После ми стана страшно скучно и започнах да гледам Survivor, ![]() ![]() Този сезон на Big Brother обаче ми е греховно интересен. ![]() Разбира се, не мога да си обясня тази обдчивост и заядливост на участниците или това че 95% от тях се държат като 6-токласници ![]() И все пак, успяват да направят шоуто доста интригуващо. Колкото и безсмислено да е поведението на участниците. Което е и идеята общо взето. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Всичко е по сценарий, копелета.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 31-March 07 Потребител N: 1992 ![]() |
Хаха, да иба селяните!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
|
Час: 9th August 2025 - 10:35 PM |