![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Oct 21 2004, 09:34 PM) iskam samo da spomena 4e twa e dialekt na selqcite OKOLO pld det mnoo mqkat i ne znaqt 6to e tui E i polzwat I ![]() Ми вероятно, забелязал съм че ти говориш по правилно майна. То и тая дето говори с разменени ударения на казал отидох и т.н. също говори на жаргонен софийски. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Добрйе!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Цитат a sigurno si gledala i 4ekiqta v4era ve4erta v toaletnata... Ами всъщност да... Съвсем случайно го хванах, но вече бъркам кое по кой канал съм гледала. Днес най - новите изцепки са как Зарко зарибява Зара. Не я давам! Или с Найден или с никой друг... Ама както и двамата са и хвърлили око..така сигурно и двамата ще останат на сухо. А тоя Димитър хич не ми допада. Бас държа, че всичко върши с цел да не гласуваме срещу него.. за да гледаме още изцепки. Ама едва ли ще стане така..... Без да се замисля обче, тая Стойка ще остане точно по тая причина:")) щото си е тъпичка по принцип и без да вкарва каквато и да е стратегия прави страшно шоу. Днес видяхте ли как поливаше цветята???!!! Тая много зле... Хвана се да полива цветята в къщата..висчко много хубаво. Като стигна там до едно от цветята и му сипа повечко вода..и тя остана долу в чинията... До тук ок. Отиде..взе още един съд и си мислиш, че ше отлее водата. Нищо подобно! Вдигна цветето..сложи го върху втория съд и изля отново в съксията водата от първата чиния:")) Тук почваш да се чудиш какво става. Но когато тя отново слага цветето над първия съд.. и отново налива тази от втория.. вече се скъсваш от смях. Да не говорим с колко пъшкане вдигаше цветето:")) И гимнастиката им беше интересна.. (по скоро как двете слабички се бъхтят, а тая си пее) .... и как Зара се обличаше:")) бахти как си облече сутиен през главата:"))))) Направо умирам да ги гледам тия:")) -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Ако не те познавах щях да кажа, че нямаш живот и щях да те посъветвам да си намериш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(```````` @ Oct 21 2004, 07:21 PM) бахти как си облече сутиен през главата:"))))) daaaa ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 18-October 04 Потребител N: 636 ![]() |
BIG BROTHER SUUUUUX...
lichno na men mi doide do gusha ot podobni amerikanizirani predavaniq po televiziqta... verno che big brother ne e amerikansko no vse pak e ot edin i susht tipaj.....whatever.....risk pecheli risk gubi si mi ostava lubimoto show!!!!:L))))) ![]() -------------------- 4ekiqta e moralna pobeda nad jenata...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Bobi kakvo iska6 da kaje6?
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Абе хора честно казано и аз бях много скиптично настроена отначалото,обаче сега вече виждам какъв е смисъла на живота ПРАВИ СЕ НЕ ТЪП ЗА 200 000ЛВ!Обаче и аз щях да отида за толкова пари...жалко,че нямам тази възможност иначе щяхте да гледате купон!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
e tova sno6ti s heavy metala be6e ...
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Posledni popylneniq.... Zarko i toi se okypa gol.. i mu vidqhme beliq zadnik.. A predi tova Silviq - Aleksandra go poliva6e s voda.. sme6ki..
Naiden4u iska pomo6t ot Mel za da svali Zar4eto.... Nai mnogo me kefi Stoika.... a pyrviq koito iskam da fyrkne e Dimityr... mnogo se kolebah mejdu nego i Zarko.. ama sled dneska6niq triumf na Zarkoviq genii... nqma 6, 5 po vyprosa:)) A i Dimi me nervi ne6to... ni6to 4e 4isti.. te i drugite 4istqt:) -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
lele kvi recenzii mu udrq6...
![]() ina4e pedo -boya rulzz ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Всеки, който гледа тази тъпа игра е гей!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The_Berzerker @ Oct 26 2004, 07:53 AM) Всеки, който гледа тази тъпа игра е гей! a ako e momi4e lezbiika li trqbva da e SPARK SPARK SPARK -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ок... ще го имам предвид...
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
Sorry за офтопика ама Тва предаване е супер тъпо.Какво ви харесва в него?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хех казах вече ..все едно си нямате животи, че гледате техните при това толкова изкуствено "изживяни". Материал за клюки също толкова изкуствен..нещо като вестник " Шок " или "Сензации". И като се почне с това "кой с кого ше се мине" , "кой ще видим под душа" ..полова незадоволеност ли е това какво е не знам. За подбора на участниците да не говорим
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Oct 26 2004, 08:24 PM) Хех казах вече ..все едно си нямате животи, че гледате техните при това толкова изкуствено "изживяни". При цялото ми уважение, пишеш безсмислици. Личният ти живот, моят или този на другите зрители няма нищо общо с гледането на изкуствено "изживяния" /както ти го наричаш/ живот на участниците в шоуто. Чат ли си? Едното не замества другото, не му пречи, не му влияе... Поне при нормалните хора е така. Аз пък когато мога, си го гледам. Не вреди на никоя частица от личността ми, не вреди на отношенията ми с околните, не вреди на работата ми. Следователно проблем няма. -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ако още някой почне да ми говори "ония вчера кво направи копеле, big brother това, на майка ти у путката онова" ще му отрежа ръката!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(THERION @ Oct 26 2004, 10:10 AM) Цитат(The_Berzerker @ Oct 26 2004, 07:53 AM) Всеки, който гледа тази тъпа игра е гей! a ako e momi4e lezbiika li trqbva da e SPARK SPARK SPARK Не! - хермафродит! ама си умирате по излишните глупости..... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Едното не замества другото, не му пречи, не му влияе... Поне при нормалните хора е така С други думи на нормалните хора не им пречи/влияе това, че прекарват часове зяпайки и клюкарствайки индивиди показани по телевизията вместо да прекарат това време подреждайки собствения си живот, отделяйки минутка на позабравен приятел, усъвършенствайки се или почивайки си? Ами щом не пречи тази загуба на време значи живота на нормалния човек е просто губене на собственото му време. Ако вие е толкова интересно или разпускащо да гледате симулация на човешки взаймоотношения добре ваша си работа, но когато видя как това става основна тема на разговор за голям процент от обкръжаващите ме и когато видя как хората загърбват своите взаймоотношения за да гледат чуждите ..струва ми се глупаво, но българина твърде много обича да гледа чуждата паничка вместо своята. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Oct 26 2004, 09:57 PM) Цитат Едното не замества другото, не му пречи, не му влияе... Поне при нормалните хора е така С други думи на нормалните хора не им пречи/влияе това, че прекарват часове зяпайки и клюкарствайки индивиди показани по телевизията вместо да прекарат това време подреждайки собствения си живот, отделяйки минутка на позабравен приятел, усъвършенствайки се или почивайки си? Ами щом не пречи тази загуба на време значи живота на нормалния човек е просто губене на собственото му време. Ако вие е толкова интересно или разпускащо да гледате симулация на човешки взаймоотношения добре ваша си работа, но когато видя как това става основна тема на разговор за голям процент от обкръжаващите ме и когато видя как хората загърбват своите взаймоотношения за да гледат чуждите ..струва ми се глупаво, но българина твърде много обича да гледа чуждата паничка вместо своята. Хехе, явно си от хората, дето като си навият нещо на пръста, отвиване няма. Или изобщо не четеш какво съм написал, или ако го четеш, не го разбираш. Никъде не говоря за часове, никъде не съм споменавал за клюкарстване, никъде не става дума за загърбване на реалните взаимоотношения заради някакво шоу. Нещо много навътре си го взел... По твоята логика излиза, че не трябва да се гледа никакво шоу, никакви развлекателни предавания, не трябва да се разпуска по никакъв начин, просто щото тва е загубено време. Абстрахирай се от това, че говорим конкретно за Биг брадър и помисли трезво. Ми то е загуба на време и да идеш на концерт на Мейдън примерно, щото ти през тва време можеш да обърнеш внимание на приятелите си, можеш да помогнеш на вашите и т.н. Айде да не си говорим врели-некипели, а? И все пак - не съм върл защитник на предаването. Просто мислете преди да пишете. -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
sno6ti seriqta mi haresa.... zabawna be....
no kato cqlo nego gledam 6tot i nqmam nujnoto wreme i tyrpenie, no ponqkoga me radwa.. ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dolph да цитирам ли себе си:
Цитат Ако вие е толкова интересно или разпускащо да гледате симулация на човешки взаймоотношения добре Ти не четеш какво съм писал и ако за теб е интересно да го гледаш половин час добре, но защо реши че говоря конкретно за теб. Говоря за хора станали почти маниаци на тема Големия Батко ![]() Цитат не трябва да се разпуска по никакъв начин , а че ме учудва какво намирате за развлекателно
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Абстрахирай се от това, че говорим конкретно за Биг брадър и помисли трезво. Все пак да не забравяме, че именно за Big Brother говорим. Днеска гледах още 3 минути от това... повече не мога. Станаха общо 6 и ми стигат за цел живот. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Oct 27 2004, 09:02 AM) Dolph да цитирам ли себе си: Цитат Ако вие е толкова интересно или разпускащо да гледате симулация на човешки взаймоотношения добре Ти не четеш какво съм писал и ако за теб е интересно да го гледаш половин час добре, но защо реши че говоря конкретно за теб. Говоря за хора станали почти маниаци на тема Големия Батко ![]() Цитат не трябва да се разпуска по никакъв начин , а че ме учудва какво намирате за развлекателноТва, че има 1-5-10 или колкото са там откачалки, за които гледането на Биг Брадър се е превърнало в самоцел и начин на живот, не означава, че точно те са представителната извадка, според която да се съди за въздействието на предаването, за това до какво води, колко е вредно и т.н. Не съм решил, че говориш конкретно за мен. Дадох пример със себе си, понеже се имам точно за нормален, средностатистически зрител, т.е. човек, който може достатъчно трезво да прецени какво губи и какво печели от това да отдели известно време, зяпайки предаването. Какво развлекателно намираме ли? - ами въпрос на вкус, разбиране и т.н. Ако имам примерно на разположение 1 час /почивка!/, с еднакво чиста съвест мога да го използвам както за гледане на Биг брадър, така и за слушане на метъл, така и за упражняване на хобито си, така и за спане. Зависи от ситуацията, настройката, желанието. Но това време така или иначе няма да използвам, както ти казваш, за подреждане на собствения си живот, за позабравен приятел или за усъвършенстване. То отива за почивка. -------------------- We sailed across the ocean
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Кво толкова го обсъждате - който го кефи да го гледа.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Цитат(abductor @ Oct 27 2004, 12:45 PM) Кво толкова го обсъждате - който го кефи да го гледа. Съвсем правилно, не спорете. -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Apocalyptic City @ Oct 27 2004, 04:45 PM) Цитат(abductor @ Oct 27 2004, 12:45 PM) Кво толкова го обсъждате - който го кефи да го гледа. Съвсем правилно, не спорете. Защо? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Ми, щото е въпрос на вкус.
![]() -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th May 2025 - 06:00 PM |