Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Aug 2 2007, 10:11 PM
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 |
Мда, очертава се разцепване от слушане, поне тази седмица
Edit: Last Of The Wilds е ЕБАСИ ЯКАТА!!!!! -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
|
Aug 3 2007, 07:58 AM
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 |
Ебаси якия албум....
Айде повод да ме наплюете сега... за да става смех..... Развиха се в правилна посока хората |
|
|
|
Aug 3 2007, 01:18 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Сам по себе си албумът е добър наистина. Но такова гласче не може да носи такава група. Цялата музика в албума ми се струва някак разпръсната... няма за какво да се хвана. Но това е защото съм чувал предните. Иначе, както казах, сам по себе си албумът е як.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Aug 3 2007, 01:43 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
^+1
След 10-минутно слушане го пратих в коша. For the heart I once had...?! Ужас!!! Пускам си Оnce. Край. |
|
|
|
Aug 3 2007, 01:51 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Последните три песни са ми "фаворити".
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Aug 3 2007, 03:36 PM
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 |
Защо !?
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
|
Aug 3 2007, 05:05 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
Ето ви нещо за плюене:
Пуснах си целия албум от - до. Отворих си книжката и седнах да чета...Страхотно начало на албума, хвана ме с първите тонове. Абстрахирах се от старите неща на групата, въпреки факта, че напоследък слушам огромно количество от тях. DPP ми хареса и дори да има моменти, които не ми допадат (а и са доста малко), ще си го слушам още доста пъти. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Aug 3 2007, 06:06 PM
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 |
Мммне издържа(м) ...
Чудесни композиции в музикално отношение, нищо не е излишно или пък в недостиг .... EDIT: Може би пък трябва да му свикна ... -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
|
Aug 4 2007, 12:25 AM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 5-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2055 |
Хмм... странна работа... на третото слушане вече не си представям друг глас в албума освен тоя на Анет!
Много силен албум!!! |
|
|
|
Aug 4 2007, 08:31 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Метната ми беше само песента 7 days of the wolves, хареса ми, и гласът на Анет ми хареса, ама няма в скоро време да си пусна нещо друго
-------------------- |
|
|
|
Aug 4 2007, 09:26 AM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
^Спокойно, ще ти бъде метнато още...неизбежно е
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Aug 4 2007, 09:34 AM
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 |
Не, определено не само липсата на Tarja им е кусурът...нещо много са се поизчерпали момчетата, много съжалявам за което...и в този албум има попадения, ама повечето е плява честно казано.
-------------------- |
|
|
|
Aug 4 2007, 09:35 AM
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 |
Хахахах ... хайде ... чакаме сега и най големите ултраси дето плюеха да го похвалят..... но ако им хареса съм сигурен че няма да напишат нищо в тая тема... просто ще си мълчат и ще си го слушат
|
|
|
|
Aug 4 2007, 10:39 AM
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 |
Lodborg, Logborg !!!
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
|
Aug 4 2007, 10:57 AM
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 |
Аз чаках да мине време и да го оцикля хубавo, пък тогава да се изказвам, ама нейсе. Та...
Албумчето е велико. Страхотно е, а има даже някои песни, на които планирам да си прережа вените в екстаз някой път ("Last of the Wilds", "The Islander", "The Poet and the Pendulum"). Този албум обаче си заслужава всяка една псувня, която е изял и която ще изяде и занапред. Защото просто можеше да е един от най-великите метъл албуми евър! Можеше... А далеч не е. Някой каза, че не си представял албума с друга вокалистка - боже, всяка една секунда си я представям с друга вокалистка и ридая за това, което МОЖЕШЕ да бъде. Ето как се осира един гениален албум от посредствена ПАЧА. (бтв, "Cadence of Her Last Breath" сякаш е писано да го пее Tarja. Изобщо не ми минавайте с номера, че този албум бил за такъв тип глас като на Anette. Дрънки и бобинки!!!!) И да, Ники, ще слушам албума още много, защото безобразно много ме кефи. Ще го слушам и ще плача за това, което Nightwish някога бяха. И което можеха да бъдат. "Temporary pain, eternal shame To take part in this devil's chess game Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity..." -------------------- |
|
|
|
Aug 4 2007, 11:36 AM
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 |
Сам по себе си албумът е много над средното равнище, но Nightwish вече не звучат като лидери. Повтарят постановките от Once, само че в по-бездушен вариант. Определено DPP е най-слабата творба в дискографията им, но това не значи, че няма да я слушам до побъркване.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
|
Aug 4 2007, 12:01 PM
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 |
Все едно сме си плюли в устата с lodborg, но нека и аз да си кажа. Аз съм един от "ултрасите", дето плюеха
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
|
Aug 8 2007, 11:18 AM
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 |
Ето още по едно интервю с Туомас и Анет (за това с Туомас трябва да скролнете малко надолу). Това с вокалистката може да го пропуснете съвсем спокойно, но Туомас казва доста интересни неща, а и самото интервю с него е далеч по-интересно. Единственото лошо в цялата история е, че е на немски...
-------------------- |
|
|
|
Aug 8 2007, 11:21 AM
Коментар
|
|
^ Е, че преведи го тогава ... Не всички разбираме немки
|
|
|
Aug 8 2007, 03:25 PM
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 |
Не съм вярвала, че ще стане така, но ми липсва всякакво желание да слушам новия албум на Nightwish. Чух го няколко пъти, след като се появи в Kerrazy, и това беше... Песните са скучни, по дяволите! В музиката няма нищо ново и интересно, пеенето е жалко... А най-много ме дразни очевидният стремеж на бандата да става все по-достъпна. Не, това не са онези Nightwish, които създадоха "Oceanborn" и "Wishmaster".
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
|
Aug 8 2007, 06:10 PM
Коментар
|
|
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Aug 8 2007, 06:10 PM
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 |
ъхъхъхъх...не желая да плюя по албума, но се очакваше че вокалистката няма да е със стабилен и запомнящ се глас като този на Таря... като музика албумът ми харесва доста, но гласът направо ме влудява на моменти...
и такам... ще се слуша защото не е за изпускане според мен! -------------------- |
|
|
|
Aug 8 2007, 10:15 PM
Коментар
|
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 |
^ ^ Аз пък не мога да се сетя за друга такава група, като Nightwish с Таря, чиито песни да са толкова еднакви и като конструкции и като монотонност...
|
|
|
|
Aug 8 2007, 10:25 PM
Коментар
|
|
^ Явно не си слушал блек.
-------------------- |
|
|
|
Aug 8 2007, 10:26 PM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28402 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
^ Венци, ще станем на кълбета.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Aug 8 2007, 10:27 PM
Коментар
|
|
"Къде сбъркахме"?
Както се питаше в небезизвестната реклама. -------------------- |
|
|
|
Aug 8 2007, 10:28 PM
Коментар
|
|
В кълбетата е проблемът, в "кълбетата"
|
|
|
Aug 9 2007, 06:57 AM
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 |
БОЙ, БОЙ, искаме боййййййй!!!!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
|
Aug 9 2007, 07:38 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Someone called teh doctor?
Блек ли намесвате в тема за найтуиш -------------------- |
|
|
|
Aug 9 2007, 07:54 AM
Коментар
|
|
Тука нема ред
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 26th October 2025 - 04:56 PM |