![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
А така..на тея хора им тряя надежда.Въпреки,че не сте ли забелялязали,че като с енапише някъв пост,минутки след тва се пише още един от някой друг и така темата се развива.Сега не може да се очаква за минимално време форумът да се пълни с постове.Зависи по какво съдите че е в застой??????
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
На мен ми е яко тъпо да пиша квото и да е като ще дойде Mighty Dictator и ще ми изтрие поста...
а да не говорим, че се нагледах на простотията на Сеп и расистофобията на Peter... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Jan 9 2005, 06:50 PM) и расистофобията на Peter... Господи! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ Jan 8 2005, 10:53 PM) А така..на тея хора им тряя надежда.Въпреки,че не сте ли забелялязали,че като с енапише някъв пост,минутки след тва се пише още един от някой друг и така темата се развива.Сега не може да се очаква за минимално време форумът да се пълни с постове.Зависи по какво съдите че е в застой?????? ![]() Моите уважения, но механичното писане на постове в никакъв случай не допринася за развитието на форума... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 9 2005, 08:30 PM) Цитат(Sturmfuhrera @ Jan 9 2005, 06:50 PM) и расистофобията на Peter... Господи! Кво господи ве? Нямам нищо против него, пич е, обаче просто е безсмислено да се бори срещу фашистите в България.... ТАКИВА ПРОСТО НЯМА. А ти вземи млъкни, нали ни напусна? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Според мен форума не е в застой. Просто не може винаги да има нови теми. Но пък за сметка на това, когато се появи нещо във форума и веднага някой ще се намери да одговори! Това че сега, в момента, няма такива не значи, че сме се спрели.Но вярно има много постове,които са си пълни драсканици,но по тях не трябва да се съди,че няма развитие тук!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Добре си е форума! На мен ми е кеф, че изобщо се говори за метъл:-)))
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Иде ред да си изкажа и аз своето мнение.Форумът е доста сносен според мен.. харесва ми,актуален е до някъде...не е в застой ама не е и в разгара си като гледам.Не се постват достатъчно теми според мен и всеки блъска мнения във старите.Иначе си е готин форума кат изключим тва.За наща страница,където хората н идискриминират до няква степен този форум си е разведрителен..кара те да се чустваш сред своите
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Реших да изкажа мнението си, защото има нещо, което наистина трябва да се направи според мен. Само ако погледнем темите...на които има по 1000 отговора..и някакви такива числа се виждат от пръв поглед. Не мислите ли, че трябва да се изчисти малко форума и примерно да се създаде архив за старите теми. Аз вече го предложих това веднъж, но го предлагам пак, защото виждам примерно в "Общ форум" има някакви си 45 страници само с теми?! Кой ще тръгне да чете тема от преди 2-3 години и да отговаря..те вече не се използват.
Не знам, това лично си е мое мнение и никой не задължавам с него..Но си мисля, че трябва да се измисли нещо..Дори ако трябва да се включат доброволци, които да помагат на създателите на форума или нещо от този сорт.. Като цяло, специално на мен форума ми харесва и най - много ми допада това, че се пише на кирилица..защото вече почти навсякъде е общоприето да се пише на латиница.. Това е! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Форумът е жесток..готин е и си е на ниво...нередното съм постнал вече иначе е готин
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
о да в застой е...просто се изчерпаха темите
![]() + т'ва пускаш тема за Вай примерно и сички почват да псуват и т.н. или за джудас-халфорд къв бил педал и т.н. и на теб ти се отщява да пускаш повече теми...вече се пускат теми само ако има концерт или някой нов албум...а феновете на хард рок-а и хевито няма къде да пишат щото всички теми са за новите групи и като пуснеш за някоя стара почват да те плюят ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ти луд ли си?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
Аз съм луууд...но това е нормалнооооо
![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вчера с xxxhardmajkatixxx и SiegfrieD си говорихме доста за това защо форума почти го няма... и се разбрахме общо взето... няма какво повече да си кажем това е.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Вие добре ли сте- този форум и застой?! Всеки ден има толкова много мнения, че не ги прочитам всичките.....
Не знаете какво е застой...- когато на ден има по 3 мнания на кръст, а потребителите са 10тима ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Forsaken @ Mar 20 2005, 09:24 PM) Вие добре ли сте- този форум и застой?! Всеки ден има толкова много мнения, че не ги прочитам всичките..... Не знаете какво е застой...- когато на ден има по 3 мнания на кръст, а потребителите са 10тима ![]() Не знаеш какво беше преди! Не че е имало толкова много мнения или нещо такова, просто с хората от форума си прекарвахме много време и така и нещата се промениха за по-гадно. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Mar 20 2005, 04:34 PM) Вчера с xxxhardmajkatixxx и SiegfrieD си говорихме доста за това защо форума почти го няма... и се разбрахме общо взето... няма какво повече да си кажем това е. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Представяш ли си сега като почнахме да се разбираме с теб к'во ще стане... няма да има: -Стига си се държал тъпо! -Щурм ти си ебати тъпия педал! -Майка ти е педал! -Твойта има топки! -*Warrior Of Ice трие* -Ицо педал шибан не ми трии постовете! -Щурм ти си тъп! * Прочетете и повторете until 2>3 * ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Споко ве, ще се върнат нещата
![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
На мен нещо ми се опъва писането тук, но се надявам да се променят нещата.
Трябва ли да се скарам с някого за целта? ![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(moonshield @ Mar 21 2005, 09:17 PM) На мен нещо ми се опъва писането тук, но се надявам да се променят нещата. Трябва ли да се скарам с някого за целта? ![]() Не, но е препоръчително! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(moonshield @ Mar 21 2005, 08:17 PM) На мен нещо ми се опъва писането тук, но се надявам да се променят нещата. Трябва ли да се скарам с някого за целта? ![]() Немаш грижи! Ти що си без шапка... ма? ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Що не сме те виждали на живо? а
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, де?
![]() ![]() ![]() -------------------- hold on to the thread
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Mar 23 2005, 10:18 AM) Цитат(moonshield @ Mar 21 2005, 08:17 PM) На мен нещо ми се опъва писането тук, но се надявам да се променят нещата. Трябва ли да се скарам с някого за целта? ![]() Немаш грижи! Ти що си без шапка... ма? ![]() О, да, бъди груб, кеф, кеф ![]() ![]() А защо ме е бъзе да си направя пиърсинг на веждата, а, а? А сега да се видя аз! -------------------- hold on to the thread
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(moonshield @ Mar 23 2005, 07:13 PM) А защо ме е бъзе да си направя пиърсинг на веждата, а, а? А сега да се видя аз! Aргхзм! Т'ва ми е болна тема. Аз вече два пъти съм се дупчил и все пада ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Айде, и за да си кажа мнението, не че има някакво значение.
Преди време само го четях този форум и ми беше безинтересно. Сега го чета и пиша и пак ми е безинтересно. Изводът е: форумът е безинтересен или казано по друг начин - в застой си е наистина. Напоследък доста безмислени неща се обсъждат. Не разбирам от тая музика и затова не пиша в другия подфорум, ама наблюдавам какви теми има - "Koe vi kefi poveche", "Koi ot dvete grupi poveche vi kefiat", "Zashto haresvate tupi temi" and so on. Само offtopic и разни други коментари, които се отличават с преобладаваща доза дебилизъм. Тъжно е просто. ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Хм, мен ми харесва. Приятно ми е да общувам с метъли, и без това не ми се случва често..
![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(The Forsaken @ Mar 23 2005, 08:27 PM) Много се чудех дали да не пусна някоя тема, но се отказах... ![]() Пускай де-най-много аз,Сеп и Лорд Аш да я развалим,но да не ти пука ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат А, де? Ще се видим, надявам се, на концерта на 28ми. Изгледах запис на групата на живо в Кокарача ( ако не греша ) и се навих да ви навестя Който/която и да си ти ще се радваме. Drummer, за бога ТЪП СИ! Както те баннаха от evrocom и pcc трябва и от тук! Цитат Пускай де-най-много аз,Сеп и Лорд Аш да я развалим,но да не ти пука Извинявай, но може ли да ми викаш Щурма както правят всички? Това, че съм сменил шибания си ник не значи много. А като се замисля тоя ник определено не ми отива. А иначе аз не развалям теми. Не съм като теб и Стефан ебаси. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно като нея и мене си. Че и по-зле...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th April 2025 - 10:46 PM |