![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 25 2005, 05:59 PM) Аз апелирам към Nazzior_Of_Ice да ме анправи модератор, за да види форума отново своите златни дни... Модератор е възможно най-преебаната работа.Хем не можеш да банваш,хем отнасяш всички възможни псувни. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
И аз ще се изкажа по тъй интересната тема
![]() Mузикалана секция- аз съм горда, защото пуснах една смислена тема, но няма кой да пише в нея ![]() Общия форум -намират се свежи попълнения с инересни мнения, даващи повод да се заяждам на дълго и на широко- за какво са форумите иначе ![]() И ми омръзна да чета как се оплаквате колко бил затъпял форума -уважавайте труда на хората, които са го създали (което не правите като постоянно натяквате колко е 'затъпял тоя форум'). И рече Бог 'не мрънкайте, и бидоха дни на свтлина и мир. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 26 2005, 08:25 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Mar 25 2005, 05:59 PM) Аз апелирам към Nazzior_Of_Ice да ме направи модератор, за да види форума отново своите златни дни... Модератор е възможно най-преебаната работа.Хем не можеш да банваш,хем отнасяш всички възможни псувни. ![]() ![]() ама по-точно едва ли може да се каже -------------------- THERION...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Mar 25 2005, 10:22 AM) Форумът никак не е в застой, просто нивото му внезапно спадна. Темите са меко казано глупави, нищо не може да ме привлече до толкова, че да напиша повече от 5 реда примерно. Юзъри се навъдиха много, но освен да плюят и да се държат като гадни селски инати, и да пускат за обсъждане какво ли не, друго не правят, едвам се сдържам да не дам примери, бахти!!! Не съм доволна, никак. И не знам как може всичко отново да бъде по старо му. Май - не може... все тая. Ем знаеш ли за да си спестя моето писане само ще кажа..брао на теб..всъщност и тва е вярно в последно време верно темите са адски мн и са някви деа знам ..еднообразни чии подпис як чии аватар як..кво си ял..кога си срал и тн... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат Смятате ли че форумът е в застой? Не. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Ти не си виждал форума в силните му времена...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Не сме виждали форума в силните му времена и едва ли ще го видим. Теми, създадени през 2003 примерно, сега отново излизат наяве. Никакви нови теми...( не смятам, че темите създадени вчера са достойни да се нарекат "теми" ( Става дума за Теми в Общ форум ) ) . Ако пък някой реши да създаде тема, рискува да му бъде казано, че тя е тъпа или безинтересна.
И ми е чудно, как при все, че всички виждат резултатите от проведеното гласуване, се продължава с твърдението, че не, форумът не е в застой. Е как да не е ? ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Аз може и да съм от скоро наистина,
ама следя активността - доста е висока. Освен това имам и наблюдения от други форуми, които наистина умират. Е, този не е от тях! ![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Активността може да е висока, ама ефективността е много ниска ...разглеждат се едни и същи теми...няма да продължавам за да не се повтарям. Не трябва да се сравняват форумите според мен, по простата причина, че всеки форум си е сам за себе си, разглеждат се различни неща ...разликите са огромни. А и защо винаги трябва да сравняваме всичко?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
^ И се пишат едни и същи глупости. Тоест привидно форума е "жив" но дефакто почти нищо интересно смислено не се пише.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
готин си е форумът. може и да е в застой, какво от това? къде да ходи? пишат се същите глупости... все едни ги пишат, няма нищо странно. има свежи новобранци, докато не налеят вратове и се включат в сивия поток на глупостите, наричани неслучайно "случайни". някои откапват в заяжданията, наистина за какво са форумите, гдето всички си разправят как са от велик нагоре! аз такива не съм виждал, някой да има други впечатления. знам един, никой не пише вече в него, щото всички са велики и за какво им е да пишат?
има ли някакви примери на някакви незастояли форуми? да отидем всички там и да ги застоим ли, що ли? може пък да ни харесат и да ни изхвърлят обратно в блатото. ![]() аз апелирам обаче да се спре със случайните глупости и малко по сериозно да се пише в музикалния раздел, а не "тия или ония", това е тъпотия. а в общия форум да се обръща по-малко внимание на сексуални теми от нулево сигнално ниво и повече на общозначими национално приоризирани глобално ориентирани и т.н. теми (ненужното се зачерква). -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат гдето всички си разправят как са от велик нагоре! Това е неписано правило. Всеки се прави на велик във форума. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Cynthia @ Apr 25 2005, 04:15 PM) Аз може и да съм от скоро наистина, ама следя активността - доста е висока. Освен това имам и наблюдения от други форуми, които наистина умират. Е, този не е от тях! ![]() В сравнение с преди е смешна... смешно е в 9 часа вечерта да има 5 човека във форума... преди имаше по 15 ебаси... А иначе, Слаш, гарантирам ти че тези, които тук се правят на велики са абсолютно същите и на живо... а и освен това наистина са велики ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да, велик съм. Форумът въобще не е в застой. Сега се навъдиха нови юзъри, които го посъживиха.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
можеш ли, велики, да направиш една представителна извадка на твоите дълбокомислени мисли тук? аз досега видях само някакви zerocommazero знаци в странни комбинации.
![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
това че има много флуууууд, не значи че форума е в добра форма.
Иначе флуууд поне има доста, не може да се оплаче човек! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Най-голямата посещаемост на форума (22 потребители) беше на Feb 20 2005, 04:16 PM "
ехе..това било преди 2 месеца и още отгоре.И от 20 Февруари до сега масовите посещения са прекратили своето съществуване? ![]() Моите наблюдения, че горе-долу средното е 13 човека в някой час вечерно време и после даже има моменти когато остават по 2 гости примерно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дори и Сеп би завидял за флууда на Рошавата Гарга.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Точно ти ли?
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хеххеех етук никога не е имало истински флуд! Истинският флуд е 80-100 поста за ден...
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Slash @ May 10 2005, 01:30 PM) Дори и Сеп би завидял за флууда на Рошавата Гарга. ![]() опа...аз такова...сорри? ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нищо бе. Така е по-интересно. Тях ги е яд, че въобще някой поства.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Форумът не е в застой, но ми прави впечатление че се пише почти само в темите за спам, какво слушате, десктопи и форумни игри, за които не се изисква много мислене
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Просто повечето от потребителите се познават лично (поне тези, които пишат тук най-редовно) и за споделили максимум впечатления. А дискусиите относно някоя група или неща от живота се превръщат в теми за чесане на езици и а ла "металика фтв, еди кои си да го духат"
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Въобще не бих казал, че форумът е в застой, поне откакто имам наблюдения върху него. Пише се доста активно и в доста теми - далеч повече, отколкото в други метъл форуми.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Форумът не е в застой, но ми прави впечатление че се пише почти само в темите за спам, какво слушате, десктопи и форумни игри, за които не се изисква много мислене ![]() Мисля, че е наивно да си мислиш, че всички дискусии в даден форум могат да бъдат сериозни. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^Нима съм го отрекъл?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Не си, просто обърнах внимание на частта от поуста ти за флууденето.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Нима казваш че греша, че флуденето убива форумите?
ПП: Не казвам че тука е спамница - напротив, нямам нищо против добронамерените безмислици ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd September 2025 - 11:05 PM |