![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Too Much Time Ltd. © presents:
TEH MP3 EXTRAVAGANZA Отдавна мислех за подобна тема. Ето го краткото FAQ (and your mommy too!), което би трябвало да обясни какво имам предвид: Какво трябва да пправим? Всеки поства линкове към 5 mp3-ки, които другите дърпат и дават мненията си за тях. Не можеш ли просто да ми ги препоръчаш? Не. Идеята е когато го има в тази тема, да го приемаш като задължение да го дръпнеш. Идеята е да няма оправдяния от сорта на "не ми се слуша Rhapsody/Merauder/Deathstars". Но така темата няма ли да се задръсти с 123465123476523 поста от типа "ето ви 5 песни"? Не. След всеки пост съдържащ линкове трябва да отговорят поне 5 души с мнения за 5те песни преди някой друг да постне нови линкове. Каква е целта? Да разширим музикалната си култура без тъпи извинения. ------------------------------ Понеже съм демократично настроен, предоставям възможността на някой друг, да постне първите 5 песни -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 10:46 PM |