![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
групи: Death Squad (София), Empty Face (София), Envy (София), Cut Off (Благоевград)
място: София - клуб "Cocaracha" дата: 03.12.2004 (петък) час: 20:30 часа цена: 2 лева |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
къде е тоя клуб? Иначе тия Empty Face и Envy кво свирят?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
ami kluba e na ул. Леге 10 , kato trygnesh ot prezidenstfoto tam ulica lege i kluba e sreshtu budabar
empty face sa punk-rock nqkfo a pyk Envy sa mnogo qk hardcore |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
ми ок ще го погледна и на картата.
ти ще ходиш ли на Vendetta сега в неделя в 3 Уши? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Владо, ела. Аз ще ходя сигурно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(S-O-D @ Nov 26 2004, 12:32 AM) ми ок ще го погледна и на картата. ти ще ходиш ли на Vendetta сега в неделя в 3 Уши? Аз мисля да ходя, но трябва да видя как ще го измисля, щото преди това имам малко работа... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
az imah ugovorka da hoa pri brat4edite mi i tam shte spime [govorq za nedelq] ama nezna,...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
АЙДЕ да се уговориме заедно да ходиме! ;D Аз съм там.. на Vendetta.. пък и на 3-ти..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
E ako beshe Metal koncert moje i da se qvna ne 4e ne se kefq na H.C. i na Punk`o ama i bez tva si nemam pari eiiii daite mi 50 leva u zaem obeshtavam da gi vurna !!!
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
koncerta v kokara4a shte po4ne v 20:00h
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
аз ще дойда за Death Squad хехе
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
pak promqna za na4aloto na koncerta . shte po4fa v 20:30h
![]() eto i afish na koncerta: ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
CUT OFF
леле лудница напраиха. И тва лапе как крещи ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
super qko beshe. 10x to vlado ot foruma[s-o-d] deto doide na koncerta hehe. i 3te hardcore grupi bqha super brutalni . mnogo se nakefih.!!!! no naistina cut off nai-me smazaha, makar 4e i envy bqha mega veliki i death squad eifgegvegvuinih
abe mnogo qk koncert se polu4i spored mene |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
аз само empty faces и dead squad съм слушал наживо.
за cut off какво ли не съм слушал. а лапето го познавам лично и е пич абсолютен! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Най-много ме изкефиха Envy и Cut Off.. Death Squad нещо не толкова, колкото другите.. А Empty Face \m/hahah Чудя се как оцелях след този концерт хахха
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
хаха.. май заглавието трябваше да е "empty face/hardcore концерт в софия" ахахах.. а dead squad са ебати яките!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ne se ebavaite be. empty face organiziraha koncerta;]]
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th August 2025 - 07:59 PM |