![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Пънк/Ска концерт:
групи: Plastic Bo. (Aсеновград), Spot (Русе), Chicken Soop (София) място: Пловдив - клуб "Sax" дата: 14.11.2004 (неделя) час: 18:00 часа цена: 2 лева *и специални поздрави на дан4о (xabbathx) det maina ni uredi da svirime na toq koncert maina ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Яко, най-накрая ще мога да чуя Plastic Bo live
![]() Btw, вие коя група сте? -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
te sa pileshka supa.
a old skull ti nachi vse pak si ot pld. ae she se viime na koncerta da ti pogovoria za grebena ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
http://plasticbo.atspace.com/actual/plakat-cut.jpg - mnoo st3e grozni maina
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
abe ne sme tolkfa grozni be
![]() dan4o sigurno shte doeme s vlaka deto e ot tuka 10:10 , mislq 4e 12:38 nqkade pristiga pri vas, taka 4e da dodesh da ni zemesh eheh |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
HERE WE GO AGAIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
mi maina pishi mi sms sus sigurnost nai kusno utre po obqd shtoto az predi tva trqq zanesa razni bagaji v ofisa na maika mi shtot nali posle ponedelnik.. puk i chineli trqq zema i t.n. abe pishi sis sigurnost s kolko she ste!!!
inache da be ne ste grozni ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат te sa pileshka supa. a old skull ti nachi vse pak si ot pld. ae she se viime na koncerta da ti pogovoria za grebena То 'се ще се видиме, ама дали ще се познаеме ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ami az she sum s bqla teniska s eno choveche deto e dignalo butilkata i e zadraskano... she me poznaesh!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми ок. Аз сигуно ще съм с тениска на Ramones. Айде ш' се вийм
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
mnogo blagodarq na si4ki deto doidoha v4e na koncerta v pld. mnogo qko stana. nie bez basista ni ne se polu4i mnogo qko spored mene ama napraihte mnogo qko pogo heheh tezi deto bqhte i sled tfa koncerta beshe super , prosto mnogo qk koncert
plastic bo i spot naprao scepiha si4ki. ebati divoto lelel mnogo se kefq!!!!!! ![]() ![]() are i pak special 10x to dan4u deto ni uredi da svirime heheh, drugiq pat shte dodeme s basista maina |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Оле майна харабия с густо сте си прекарали, няма ли кой да уреди и Distorment, които в най-скоро време ще са готови с демо албума си
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
ЦЕПНА много ясно
![]() Стана супер концерт според мене.. ![]() Айде и си пожелавам пак да дойдеме да свириме в Пловдив скоро! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
kopele a PLASTIC BO i SPOT PROSTOOO LELELEEEEEEE SMAZAHA MEEEE. MNOGO SE IZKEFIH MAINAAA!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ухаа, к'во мазало стана
![]() xabbathx, аз те мернах на входа, ама изобщо не зацепих, че си ти ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
abe maina oldskul aha ti da ne si picha ot mg-to? i da ne si picha det se napi kat prase na koncerta na angels i tam nekwi drugi v petyka? ahah deem mai si ti maina
![]() lepna -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ееееей, само една прасе ли се напи оная вечер, д' е*а
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
onziii tova li si ti be?!
aeha lele mn pozdravi na plamen i ivo -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Oui, c'est moi
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th August 2025 - 12:26 AM |