![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
ОТ АГЕНЦИЯ ПРИМА ОФИЦИАЛНО ОБЯВИХА КОНЦЕРТА НА MACHINE HEAD, GOD FORBID И CALIBAN!!!!!!!!!!11
Източник: avtora.com -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
CALIBAN!!!
Цитат Caliban Основана през 1997 година, Caliban е считана за групата „ветеран” на европейската метъл-кор сцена. Характерният за бандата агресивен стил налага Caliban като една от най-влиятелните на световната хард-сцена. Още с издаването на първия си албум „A Small Boy And A Gray Heaven” /1999/, групата става класика в европейския метъл-кор. Следват успешните „Vent” /2001/, „Shadows” /2002/ и новият албум „The Opposite From Within” /2004/. Caliban са свирили на една сцена с Slayer, Pantera, Biohazard, Morbid Angel и други. Чуйте „A Small Boy And A Gray Heaven” (всъщност май се казва "A Small Boy In A Gray World"... но хайде, от avtora.com едва ли слушат такива групи...)! Албумът е невероятен ню-скуул хардкор (по-скоро метал-кор) според мен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Ура!
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Има нещо извратено, в това да се вълнуваш повече от идването на Caliban, отколкто на Machine Head... или дори god Forbid...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 11 2004, 05:33 PM) Има нещо извратено, в това да се вълнуваш повече от идването на Caliban, отколкто на Machine Head... или дори god Forbid... Ми Caliban просто са си много яка група... А Machine Head не ги слушам кой знае колко (даже почти никак). Чудя се дали си струва да дам 20 кинта за 40 минути (примерно) Caliban... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Peter @ Nov 11 2004, 07:16 PM) Ми Caliban просто са си много яка група... А Machine Head не ги слушам кой знае колко (даже почти никак). Чудя се дали си струва да дам 20 кинта за 40 минути (примерно) Caliban... изгорете го на клада ![]() днеска за пръв път видях плакат за концерта :wub ама нямах възможност да го разгледам |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз мисля да си купя със все билетите един. BTW, не е ли това в подписа ми плаката?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 10:00 PM |