![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 2-May 05 Потребител N: 799 ![]() |
gadni sa mi jenite..momi4etata koito na 100% pokazvat svoiata privurzanost kum metala..obli4ane..grim...blaaaaa blaaaaa blaaaaaa gotik i kakvi li ne o6te satanic ne6ta..kvo se maat kat razni princesi a prosto mi izglejdat sme6ni i ne se vpisvat nqkak v sofiiskata(pone tuk sum vijdala exzemplqrite)obstanovka
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
ам има и красиви и страшни ама тез дет се обли4ат много крайно металско с си4ките медальони кубинки наметала са мн страшни ...брр
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 18-July 05 Град: I pace alone in a place for the dead, Overcome by Woe... Потребител N: 873 ![]() |
Блуф, това са тъпи категоризации според мен. Ми има ли значение, метълка лие, рапарка ли е, пънкарка ли е? Важното е да си е това, което е, да си е оригинална и да ти прави някакво впечатление, облеклото не е от толкова значение, че то тук има точно от тея метълки (и то бол) дето са си точно с кубинките, с протритите тениски и дънки......Ем има и такива дето си се нагримирват, обличат се по екзотично и пак си изглеждат яко. Яко според вкус, на едните им харесват едните, на други другите. Само дето поне облеклото не е никакъв критерий, то не значи, че като някоя мацка се облича "брутално" е същата по душа. + това под металки има и дето си се обличат напълно нормално, които наблягат на музиката, а не на обличането, щото то облеклото не те прави по-върл фен.
Ми това е при мен, аз харесвам всякакви метълки, ако става дума за облекло, тея които измислят нещо нестандартно и оригинално по себе си, привличат много повече внимание, ама с почти нищо не са различни от другите. ![]() -------------------- This is NoT Dead,
Which can eternal lie, and with a strange aeons, even DeaTh may Die. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(MorTh @ Jul 24 2005 @ 08:40 AM) Ми има ли значение, метълка ли е, рапарка ли е, пънкарка ли е? ами да има,защото по дрехите посрещат,по нещо си там др. те ....,както и да е... ![]() Цитат аз харесвам всякакви метълки, ако става дума за облекло, тея които измислят нещо нестандартно и оригинално по себе си, привличат много повече внимание ако не ти харесва как се обличат метълките колкото по-оригинално или нестандартно и е облеклото толкова по отвратително ще ти се стори... Цитат ама с почти нищо не са различни от другите различни са...защото малко или много привличат внимание... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Има много грозни метълки,има и прекрасни такива!Във всеки стил музика ги има тези различия!Според мен тези които се обличат с черните му рокли и с всякакви други принадлежности(талисмани,кръстове) в никакъв случай не са грозни...а дори бих ги определила като някак загадъчни!е...
Има хубави момичета, има хубави металки! Има грозни момичета, има грозни металки! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 2-August 05 Град: Утапау Потребител N: 890 ![]() |
Сега вероятно ще бъда осъдена, че връщам стари теми...но да си изкажа мнението. Всички онези непросветени хорица, които наричат метълките с неизброими епитети от рода на "миризливи", "мръсни" и др. са ужасно, ама ужасно непросветени...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- You and i - forever in darkness.
you are my queen of forbidden pleasures. i need your body - your blood and bones. i want your fear - i trink your tears. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат Всички онези непросветени хорица, които наричат метълките с неизброими епитети от рода на "миризливи", "мръсни" и др. са ужасно, ама ужасно непросветени... rolleyes.gif Подсъзнателно вс има предвид хипитата, в това съм напълно сигурна. Човек трябва да има доста повърхностно мислене, за да осъжда др без да знае...ами изобщо да знае за какво става дума. колко ли е лесно да сбъркаш метъл и хипар ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 2-August 05 Град: Утапау Потребител N: 890 ![]() |
Особено, ако не си запознат с термините.
![]() -------------------- You and i - forever in darkness.
you are my queen of forbidden pleasures. i need your body - your blood and bones. i want your fear - i trink your tears. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Всъщност тези разделения, от умни хора - не се правят. Всички тук, примерно, слушаме една и съща музика, в различни разновидности. Това е банално, но явно има нужда да се каже.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
термини...ъХъ...ок...
именно...аз съм против определенията...но е факт че съществуват...ама чак пък "непросветен"?все едно някои от нас е много "осветен" какво слушат "чалгарите" примерно...нямат ли право и те да кажат същото за нас? -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вс има право на мнение, ест. Само, че ако "чалгарите" не знаят що е метъл и що е сатанист е по-добре да си мълчат...Всеки с вкуса си, тъпо е вече да се плюе по чалгата, както по метъла и тн. Аз лично не преценявам хората по музиката, която слушат, но до някъде и тва влияе на характера. Не знам...тва си е мое мнение.
![]() -------------------- You and i - forever in darkness.
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
дам...само че хората рядко се замислят дали наистина са прави като говорят...следователно ние може само да се смеем...което ми напомня...хипари?
![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат(Верседка @ Aug 22 2005, 04:14 PM) Вс има право на мнение, ест. Само, че ако "чалгарите" не знаят що е метъл и що е сатанист е по-добре да си мълчат...Всеки с вкуса си, тъпо е вече да се плюе по чалгата, както по метъла и тн. Аз лично не преценявам хората по музиката, която слушат, но до някъде и тва влияе на характера. Не знам...тва си е мое мнение. ![]() сатанизъм юбер алес ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Айде да се затваря вече, че се изхаби, като на леля ми - кожата, тази тема...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Кое ти се е изхабило?
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jul 5 2005, 10:16 PM) Цитат(Angermeans @ Jul 5 2005, 10:06 PM) Моето мнение е, че метълките са жени, които слушат метъл. Благодаря за вниманието ! Дам, това можеше да спести 5-6 страници глупости ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 922 ![]() |
винаги съм искала да се пусна с няква фенска тениска с....с някво фенско облекло ....умерен ,но черен грим....просто иска ми се поне веднъж и аз да се почувствам....някак си на място или и аз незнам точно .Проблемът идва от там че пробвах веднъж доста по лека форма и имаше мятане на запалки по мен и подвиквания което никога преди не ми се беше случвало
![]() ![]() -------------------- After the fire comes the rain, after pleasure there's pain! Pain Is Love !
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Е кво ти пука кво си мислят и говорят разни кретени за тебе.Ако на теб ти е кеф да хоиш така си хоиш и тва е
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
е така си е.ако ще и с галоши и анцуг.въпроса беше за метълките.мисля си че повечето момичета в искането си да станат "по-метъл" попрекаляват с аксесоарите и само се загрозяват.за да се чувстваш намясто трябва да гледаш хората а не дрехите.и както се казва"прекаленият светец и на богу не е драг" което е отнася за всичко.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Диви са метълките кво да ви кажа...и аз познавам няколко
![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
... Лелее ... нямате си и идея вече как само се дразня на разни депресарски мацки със задгробно изражение и празен поглед, целите в черно и накачулени с шипове и подобни ... Направо ми се скапва настроението като ги видя. Все пак млади момичета са бе, баси, трябва поне малко жизненост да излъчват, а не да ми се разхождат като привидения.
И само като си помисля, че преди, когато си въобразявах и тръбях, че съм метъл, са ме свързвали с тея създания от отвъдното ... ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ВСИЧКО прекалено става грозно!
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Sep 22 2005, 02:00 AM) ВСИЧКО прекалено става грозно! ..нормално..значението на думата 'прекалено' говори за това ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Sep 22 2005, 12:25 AM) ... Лелее ... нямате си и идея вече как само се дразня на разни депресарски мацки със задгробно изражение и празен поглед, целите в черно и накачулени с шипове и подобни ... Направо ми се скапва настроението като ги видя. Все пак млади момичета са бе, баси, трябва поне малко жизненост да излъчват, а не да ми се разхождат като привидения. И само като си помисля, че преди, когато си въобразявах и тръбях, че съм метъл, са ме свързвали с тея създания от отвъдното ... ![]() Разсъжденията ти са повърхностни. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
^Не можеш да наречеш "повърхностно" нещо, което липсва. Къде си видял разсъждения? Лично мнение - да, но разсъждения? Нещо бъркаш понятията.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Баси комплимента си направи...
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Цитат Muf:ne se vpisvat nqkak v sofiiskata(pone tuk sum vijdala exzemplqrite)obstanovka О, Боже!!! ![]() Да вземем да направим един град, специално за метълки, че да се впишат най-накрая някъде горките "екземпляри"! Щом не са достойни за "софийската" обстановка!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
И какво й е на софийската обстановка?? Е, доста е скапана, де, като целия град и цялата държава, но това е тема на друг разговор.
А за метълките - много са красиви /повечето/, има и не толкова красиви, има и грозни, разбира се. Да си призная, най-много красиви момичета на едно място съм виждал във Виена на концерт на Cradle Of Filth. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Нормално е.Аз на концерт на тия бих отишъл само да гледам момичетата
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е то какво друго друго там би си струвало гледането? За слушането вече е въпрос на лични предпочитания...
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:59 PM |