![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Пишете коя група поне според вас смятате, че и е време да се разпадне...
Тука май трябва и азз да кажа .... с мъка трябва да кажа MetallicA ![]() ![]() ![]() всичко си има край ... техния би бил не толкова велик след St.Anger... защо не се разпаднаха през 98 боже ?? ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
St. Anger rules!!!!!!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Да си призная,Ст Ангер не е много лош,само дето барабаните са малко изнервящи,ама иначе като цяло не е толкова отвратен,просто е разлчиен. Това е все едно да кажеш че Сатирикон трябва да се разпаднат след като издадоха Волкейно...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И освен това не бих искал някоя група да се разпада. Може да спрат да издават нови албуми, за да не опозорят старите си. Но в същото време е готино да не престават с турнетата. А Mteallica едвам издават нов албум през 6-7 години от 91 до сега. Въобще не им пука. Правят си мега концертите, пълнят стадиони... и от време на време запишат по някой диск да се вдигне малко шум...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Samo da vi kaja che chowek koito e slushal albumi kato Ride the lightning , master of puppets , ...and justice for all i dori cherniq album ne moje da kaje che st.anger (
![]() ![]() vprochem ako napravqt oshte edin dva takiva albumi ... fenovete im nqma da sa metuli ![]() inache NAZDRAVE!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Samo da vi kaja che chowek koito e slushal albumi kato Ride the lightning , master of puppets , ...and justice for all i dori cherniq album ne moje da kaje che st.anger e dobur album Ооооооо! Мога! И Още как! St. Anger е добър албум. Виждаш ли - казах го! Цитат .... dobur shteshe da bude ako ne pisheshe metallica otpred ... Това нищо не променя. Един албум не бива да ти пука на коя група е. Ако е добър, добър е. И тва е. На кой му пука че е на Metallica? Можели повече? Кво ти пука че могат повече?!?!?!? Въпроса е албум дали ти харесва а не те кво могат и не могат! Цитат vprochem ako napravqt oshte edin dva takiva albumi ... fenovete im nqma da sa metuli /nikoi da ne go priema lichno !:)/ Трагедия! На Metallica им е през кура за метъл братството. И с право... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(The_Burnt_Hell @ May 29 2004, 10:41 PM) Samo da vi kaja che chowek koito e slushal albumi kato Ride the lightning , master of puppets , ...and justice for all i dori cherniq album ne moje da kaje che st.anger e dobur album..... e tva zashto go kazvash?! kakvo kato e po-razli4en ot drugite. typi sa takiva izkazvaniq.... Цитат само дето барабаните са малко изнервящи ne 4ak iznervqshti, no naistina vadqt malko gaden zvuk. qko sviri ama mnogo zle si e naglasil solo barabana... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ May 29 2004, 07:27 PM) Това е все едно да кажеш че Сатирикон трябва да се разпаднат след като издадоха Волкейно... Абсолютно трябва да се разпаднат! NORSK ARISK BLACK METAL!!!! ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Колкото и да ми е неприятно, за Metallica ще се съглася, и колкото и да ми е още по-неприятно, ще кажа, че сега, след като останаха без Джон Лорд, и Deep Purple трябва да се разпаднат, или поне да се преименуват. Deep Purple без Лорд е като Queen без Фреди, като Blind Guardian без Ханси. Просто не са те.
![]() -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ТАКА! За Металика... както казаха хората вече. Албума е добър. Бих казал, че е най-добрият нео метъл албум евър. Но просто това не е стила, който аз харесвам. Сега отново го слушам. И има песни, които ми харесват, но просто не е моят стил. Все пак е добър. А барабаните не са това, което според мен трябва да са... все пак не е зле... а за разпадането на групата... мхм... има време да се каже, но за сега мисля, че след като те могат да изкарат още пари ще стоят още много време.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ May 30 2004, 10:36 AM) За Металика... както казаха хората вече. Албума е добър. ![]() Цитат Бих казал, че е най-добрият нео метъл албум евър. ![]() ![]() Цитат Все пак е добър. Прощавай, но кое точно му е доброто? ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
WOI : въпрос на вкус ,човече. щом не ти харерсва ( не че е за харесване ) защо трябва дасе подиграваш и да се смееш на чуждия вкус
бтв : не се отнася само за тебе . той си знае коие е ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не се подигравам, просто Щурчо изказа мнение, че албумът не му харесва, а същевременно бил добър. Така че в този ред на мисли ми е интересно кое намира за добро у него.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-January 04 Потребител N: 372 ![]() |
Az mislq, 4e nqma da e zle da se razpadnat linkin park. Sy6to taka slipknot i marilyn manson 6te e dobre da gi otnqma.
-------------------- Before You See The Light You Must Die
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ May 30 2004, 01:53 AM) Цитат(Knjaz Varggoth @ May 29 2004, 07:27 PM) Това е все едно да кажеш че Сатирикон трябва да се разпаднат след като издадоха Волкейно... Абсолютно трябва да се разпаднат! NORSK ARISK BLACK METAL!!!! ![]() Албумът наистина е най-слабия,въпреки че някои хора го предпочитат пред шедьоврите като Dark Medieval Times ,The Shadowthrone и Nemesis Divina.Но нека да дадем още един шанс на Satyricon.Може и да се върнат към стария си стил ако не са се изчрепали напълно. Dimmu Borgir също напоследък се излагат след Puritanical Euphoric Misanthropia и не знам как ще продължат занапред.Дано се оправят иначе няма смисъл да продължават. Cradle Of Filth са си все същите даже Damnation And A Day не е никак лош албум и не очаквам нещо много различно от тях.Сигурно ще си продължават по същия начин.Все пак имат много фенове... За Metallica-вече трябва наистина да се разпадат.Новият им албум не е нито Нео,нито добър... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ May 30 2004, 02:08 PM) Не се подигравам, просто Щурчо изказа мнение, че албумът не му харесва, а същевременно бил добър. Така че в този ред на мисли ми е интересно кое намира за добро у него. Гледай сега! Албума е добър и не ми харесва. ДОбър е за стила си. Не ми харессва, защото стила не ми харесва. А защо е добър... ами защото никой не пее така добре Неометъл, защото звукът на Металика си е много добър и защото това си е качествен неометъл... но все пак си е неометъл... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
typi komersialni neo kopeleta ...
![]() ![]() ![]() zashto ne produljiha da izdavat albumi kato ride the lightning a?!?!? samo da poiasna che barabanite /sus sigurnost/ sa naglaseni tochno taka kakto iska Larz... ne sa nqkoia tupa bandichka za da ostavqt Larz da bie po ulichnite kofi ... vprochem zvuka e tochno sushtiq ... no kakto i da e .... ![]() are nazdrave ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти на 13 или на 12 години си? Комерсиални нео копелета ще викаш на майка си!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Metallica sa mi edna ot lubimite grupi no sled 91 imat niakolko dobri pesni...
novia album naistina e pomia noviat im imidj sashto ![]() naistina sled garage inc triabvashe da se razpadnat i niamashe da padnat tolkova nisko... -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
izkliuchitelno mnogo haresvam metallica, slushal sum vsichkite ima albumi ... no prosto tova koeto praviat v momenta okolo novia labum e gadno !
Na komersialna osnova e koeto me drazni. ... a i tova ne e nai-podhodiashtiq stil na carete na thrasha , nali ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Комерсиални са... така си е... няма смисъл да се спори
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ May 29 2004, 10:27 PM) Това е все едно да кажеш че Сатирикон трябва да се разпаднат след като издадоха Волкейно... Volcano RulezZz! ![]() ![]() И как не ви писна да бистрите St. Anger? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Az ne znam koq grupa trqbwa da se razpadne, ma si mislq, 4e ne METALLICA...
mi shto ne sa prodyljili da prawqt ride the lighting i master of puppets... az li4no si mislq 4e edni istinski tworci trqbwa da prawqt towa koeto im hareswa, a ne towa koeti iskat fenowete...i METALLICA sa edna ot malkoto metal bandi koito go prawqt...zashtoto powe4eto metal bandi sa strahliwi i se syobrazqwat s fenowete si kato po tozi na4in se ograni4awat w iskustwoto si, demek ne swirqt towa koeto mogat, a towa koeto se iska ot tqh...towa na kakwo wi prili4a? na men mi rli4a na bg mehana, wytree pee nqkoq 4algadjijka i az i pory4wam kakwo da pee...kato i lepna 50 kinta na 4eloto... kakto wijdate METALLICA izdawat albumi (dali sa dobri ili ne towa wseki sam si go precenqwa) no fakt e 4e predizwikwat diskusii, dokato drugi bandi deto neprekysano prawqt kawyri na starite si par4eta izdawat nqkyw album, diga se malko shum...i kraj... edna grupa trqbwa da spre da swiri, kogato se po4uwstwa iz4erpana i kogato fenowete sprat da q zlushat, a METALLICA opredelno ne sa iz4erpani i opredelno imat fenowe - towa go pokazwat prodajbite na albumite i poseshtaemostta na koncertite im...a METALLICA SA OPREDELNO NAJ WELIKATA LIVE BANDA I TO NE SAMO SRED METAL BANDITE A WYOBSHTE ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Много си прав. Ама много!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@melhaer: При положение, че "St. Anger" е един тотално съобразен с актуалните в момента тенденции албум, не виждам защо въобще си си правил труда да обясняваш, че Metallica не записвали това, което се иска от тях...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
@Warrior of Ice
Виж, много групи повтарят един и същ мотив от песента до втръсване за да я усължат, не знам само защо мислиш ти само с Металика се захващаш? иначе мога да ти гарантира, че Металика и хип хо да запишат пак ще е здраво. свирят нео метал защото така са преценили, въпроса е, че не свирят някъв античен метал от средата на 80-те като Manowar i Iron Maiden... не че не няма пеесни дето да ме кефят на Мановар И мейдън, но мога да си взема по един албум на двете групи и това ми е достатъчно, щото всико останало е едно и също...докато на металика всеки албум е различен... аз лично си мисля че са избрали нео стила, защото са искали да напишт нещо по тежко от предните два албума, но не са искали да е копиране на страите им албуми... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(melhaer @ May 31 2004, 10:52 AM) иначе мога да ти гарантира, че Металика и хип хо да запишат пак ще е здраво. Очаквам го в близко бъдеще... ![]() Цитат не че не няма пеесни дето да ме кефят на Мановар И мейдън, но мога да си взема по един албум на двете групи и това ми е достатъчно, щото всико останало е едно и също... Тук много грешиш, но не мисля тепърва да те убеждавам защо е така. Просто отдели няколко дни, за да проследиш дискографиите и на двете групи и сам ще схванеш, че далеч не всичко е едно и също. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
виж това е въпрос на лично виждане, но просто няма никакво развитие в музика им, особено в тая на manowar...
цял живот едно бясно препускане с инструментите и разрабтване на едни и същи текстове...които подхождат на тиинове...ти между другото кефи ли се на manowar, когато на един концерт са излезли с розови дрешки? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат когато на един концерт са излезли с розови дрешки? *brain explodes* Мисля че никога няма да си представя нещо по-смешно през живота си. Искам bootleg на тва. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(melhaer @ May 31 2004, 11:01 AM) цял живот едно бясно препускане с инструментите и разрабтване на едни и същи текстове... Ако нещо подхожда на тийнове, това са най-вече текстовете в "St. Anger"... ![]() Btw, не го знам това шоу на Manowar. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 03:41 PM |