![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 22-October 07 Град: Вършец Потребител N: 2383 ![]() |
Слушам готик от време на време то по - скоро най - добрата ми френдка слуша та аз по нея =D групите не ги знам много .... иначе е хубава музика ама зависи в к'во настроение я слушаш .. хм .. =)
-------------------- ![]() Hey you, see me, pictures crazy, All the world I've seen before me passing by, I've got, nothing, to gain, to lose, All the world I've seen before me passing by..... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Май пак е време Нели да раздава правосъдие
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Цитат 9. Но ти не си doom, ти си просто едно "депресирано" копеле, което иска пари. Те това е готик. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 3-November 07 Град: Пловдив Потребител N: 2402 ![]() |
Не слушам много готик, но мога да кажа , че ми влие добре, някак отпускащо. Готик групите , които слушам са:
Before the dawn - предимно Crematory - предимно Epica - малко For my Pain... Forever Slave Lacrimosa Lacuna Coil - много малко Love like Blood - малко Necromance Sirenia Theatre of ragedy Tristania Xandria - малко |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Не слушам много готик, но мога да кажа , че ми влие добре, някак отпускащо. Готик групите , които слушам са: Before the dawn - предимно Crematory - предимно Epica - малко For my Pain... Forever Slave Lacrimosa Lacuna Coil - много малко Love like Blood - малко Necromance Sirenia Theatre of ragedy Tristania Xandria - малко Бе аз не че съм голям разбирач, но, коя група от тия е готик? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^ Ми доста голяма част са готик метъл. А на фона на това какво се пише в темата по принцип, мисля че си е направо попадение.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Не става ли въпрос за готик? Не за готик метъл?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Е, да, ама аз съм склонен да простя на момичето.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Добре бе, чакайте да ви питам. Готикът не е ли електронна музика?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1270 ![]() |
А ти не си ли във втори клас?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
Тц,тц,тцъъ...Много станахте психолозите и разбирачите.Изглежда и депресираните сме многооооо
![]() ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 219 Регистриран: 8-November 07 Потребител N: 2415 ![]() |
Слушам Готик наред със другите стилове, но след голямото разнообразие от групи на мен най-много ми харесват Within Temptation. Сега някой ще се излети и ще каже, че не са Готик... Но според мен са, разбира се има и по-големи изкуствоведи от мен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Within Temptation. Сега някой ще се излети и ще каже, че не са Готик На на на на на наааа, пу първа! ![]() Не са готик! ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Ех, изпревари ме... Не е честно!
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
А какво са тогава? В архива пише че са Melodic/Symphonic/Gothic Metal.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
^Ти на това което чуваш, или на това което пише вярваш?
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Отговорът се крие не в архивите, а в това, което чуваш. Сравни World Of Glass на Tristania и избираем албум на WT, и сам виж дали има разлики и какви са те
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Добре де, просто питах какъв са стил са, като не са готик.С посочванато на информацията от архива разбира се нямах предвид, че и се доверявам на 100%.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Симфоник метъл са, но има и пауърче
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе в първите им неща доста готик метъл чувам, макар и напоследък да не са баш това.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пък ако гледаме последния и поп ще чуете
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За "What Have You Done" ли си говорим? На мен ми допада парчето и то немалко. Да не споменавам, че не е толкова поп колкото един "Amaranth" примерно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Найтуиш на Хоризонта! Скачайте, докато все още можете
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво да се прави като се спомена свещената дума "поп"?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трябва да се забрани думата Найтуиш в този форум! Когато някой я спомене, се започват вековете безсмислен спам... На ВТ последния не е поп, ама наистина е доста по-лек
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Within Temptation имат точно две издания с готик метъл звучене - "Enter" и "The Dance". На моменти влиянията са съвсем очевидни, излишно е да се спори по въпроса. След това се превръщат в симфоник/атмосферик банда и този им стил, честно казано, ми допада повече. Единственото, което леко ми липсва понякога, са агресивните вокали на Robert.
А че последният албум бил поп, е доста абсурдно мнение. Не го прави такъв фактът, че всяка песен е запомняща се, нито това, че в момента музиката е по-достъпна. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Да бе, верно, стига с тоя Nightwish, наистина вече стана множко в теми, дето ХИЧ няма връзка да се споменават...
Ама то така или иначе тук толкова се говори за готик, че няма накъде... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Е, то ако се говореше за РЕАЛЕН готик, щеше да има 5 мнения
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 8-November 07 Град: Пловдив Потребител N: 2413 ![]() |
Хм..готик..малко групи съм слушал..От теа малко ми харесват само Lacuna Coil и DeathStars които не са мн готик ми индъстриъл с готик мотиви
-------------------- Kill the god And eat his flesh!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 07:38 PM |