![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Jan 26 2006, 05:34 PM) бийтълджус. първото не беше кой знае колко заинтригуващо според мен, но второто е направо kvlt!!! ![]() Абсолютно! ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
хх,опс...ама ти сериозно ли си мислиш че като ми говориш те слушам?!
![]() Pieces Of April (2003) просто това е джнклдкфгй!след 1000 и 100 идиооооотски филма които изтеглих поне попаднах на един...ВЕЛИК Е!а сега мисля да гледам Dogville ![]() най-шантавото ревю на филм:Сюжет: "В какво се превръщат мечтите" е неправилен превод на заглавието "What dreams may come", защото като кажеш "В какво МОЖЕ да се превърнат мечтите" някой все пак би могъл и да се усети, че този разкошен, уникален филм въобще не се разправя за мечти, а за това какво се случва след края на шибания живот. И най-хубавото е, че той не просто разправя за отвъдното, а го показва, така, както само киното умее: с ефектите му, с живописта му, с музиката му и на последно място - с Робин Уилямса му (понеже този актьор от край време си е бездарен и в новата си изява не изневерява на стила си, ярък в своята невзрачност). Първоначално раят е бездънна картина, изпълнена с маслени боички, така щедро употребени, че героят на Уилямс буквално гази в тях, а на моменти и затъва. И всичко е тъй красиво, тъй достоверно! Та "What dreams may come" ни дава шанса да видим и рая, и ада, разбира такива, каквито са в сънищата (the dreams) на героите. Авторите на романа и на филма държат да подчертаят, че тези рай и ад са различни за всеки човек, че всичко е както си го направиш, че всичко е доброволно. Идеята за прераждането е разцъкана толкова елегантно, че и най-закоравелият християнин би бил склонен да повярва: Дори и бебетата на Хирошима са загинали по своя воля. И (не че тук трябва непременно да има някаква изненада) в основите на всяка история, свързана с прераждането, стои архетипът "Орфей сгащва Евридика в ада". Дали ще успее да я спаси?, би попитал някой бай Груй, дето пише анотации, каращи нормалния зрител да се кълне, че и с маузер не могат го вкара на прожекция. Както и да е. Гледайте "What dreams may come", за да имате представа за нещата. -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
След толкова препоръчване гледах една част на "Кошмар на Елмстрййт"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Не те ли е страх?!
Ами сега?! А СЕГА?! ![]() За времето са си били страшни тези филмчета. А в днешно време, при тоновете ужаси, надпреварващи се, кой да покаже повече черва и вътрешности, се изгубва магията на ужасите - атмосферата. При "Кошмар на Елм Стрийт" се набляга точно на това... Иначе е съвсем в реда на нещата да изглеждат малко смешни в днешно време. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат(Slash @ Jan 28 2006, 03:47 PM) изкарах си ангелите от това! ![]() ^ не ставаше въпрос за това,много харесвам по-старите филми,прав си за атосферата,има си я,поне в този,но чара и се губи от самия главен герой,поне според мен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
saw 2 е лудницата
![]() -------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(stage @ Jan 28 2006, 08:43 PM) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ако някой се натъкне на Eragon преди мен - да пише. Предполагам, че скоро трябва да се появи някъде... Просто ми е любопитно да видя, дали са
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Незнаех че има филм за Eragon...дано е нещо по смислено от Нарния на който издържах близо 30 мин.
![]() Аз пък чакам 2 филма по любими игри: Silent Hill i Bloodrayne -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
za Doom очаквах да е лкхй;кйхл простотията...ама филма е...сууупер готиния:)а Нарния...филма като ефекти,актьори...бля бля беше добре...ама изобщо не ми хареса...дори ТВ епизодите бяха маи по-добри.
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Колко по-яко щеше да е, ако в началото, в сцената където Hellknight-а разбива вратата, го бяха направили както в играта, когато се вижда само ръката на няк'ъв Imp. A накрая поне веднъж да беше хванал фенерчето. И в няк'ви тесни коридори с machine gun, место shotgun... s0 n00bz, l0l
![]() Мислех да гледам Bloodrayne, докато не видях това. Не прилича на някой, готов да заколи цялата си рода. *ба си, гледа 'се едно се е напикала. -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
сутринта гледах sweet sixteen..
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 6-December 05 Потребител N: 1067 ![]() |
Дайте някакъв линк за Битълджус , моля
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^
data.bg --> emule ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Снощи гледах по Нова "Стигмата". Очаквах поредната простотия с екзорсизъм, но не би. Филмът е много хубав. Напомня до голяма степен на "Шифърът на Леонардо", а пък главният герой ме подсещаше през цялото време за брат Уилям от "Името на розата". Да оставим книгите на страна; филмът разказва за едно най-обикновено момиче, дори малко по-разкрепостено от нормалното, което започва да получава стигмата. С нейния случай се захваща един млад католически свещеник, който често е изпращан да разследва разни "Божии чудеса", защото всъщност има университетско образование и е специалист по органична химия. По време на действието се водят различни разговори, които мен лично ме накараха да се позамисля за това-онова... Предпоръчвам във всеки случай.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Цитат(Pyjamka @ Jan 30 2006, 09:27 PM) Снощи гледах по Нова "Стигмата". Очаквах поредната простотия с екзорсизъм, но не би. Филмът е много хубав. Напомня до голяма степен на "Шифърът на Леонардо", а пък главният герой ме подсещаше през цялото време за брат Уилям от "Името на розата". ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Не мога да кажа за Люк, тъй като отдавна гледах IV, V и VI епизод на "Междузвездни войни", но между Анакин и Фродо откривам прилика. И двамата са дълбоко емоционални герои, натоварени с определена задача. И Фордо, и Анакин се борят срещу злото, но същевременно то ги примамва. Тъмната сила би дала на Анакин вечен живот за любимата му, а пръстенът на Фродо - могъщество и силата да бъде невидим. Е, злото успява да измами единствено младия джедай, превръщайки го в ужасяващ ситски лорд, но пък докато Фродо изпълнява мисията си - да занесе пръстена в планината Мордор - той не веднъж го е на косъм от живота си заради пръстена и тъмните сили в него.
Както виждаш, намирам общо. ![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
After The Sunset - супер готино филмче!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
май имаше първа част Before the Sunset ама може и да бъркам ....
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Underworld Evolution - Още първата част ми хареса много,втората не развали впечатленията
![]() Just Like Heaven - поредната сладникава история,но е добър за губене на време ![]() ПИАНИСТЪТ - ебати тежките филми са тея за мъченията на евреите...а като си помислиш,че това е станало в 20-ти век... ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
И аз изгледах новия Underworld. Добър филм, като цяло - такъв беше и първият. Единствено ме подразни абсурдния хепиенд - две новоизлюпени нищожества насмотаха набързо хилядолетни изчадия като Маркус и Уилям... нейсе.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^аз сега го гледам...супер нелепо..(началото)щое не са се трансформирали горките селяни и ве4е им ска4ат на бои на вапирите...баааси глупостите...реално погледнато(
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jan 28 2006, 03:01 AM) ...Гледайте "What dreams may come", за да имате представа за нещата. ![]() ![]() ![]() благодаря, че написа за този филм, супер як е, снощи го съгледах ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Гледах "Късметлията" (Cinderella Man),изключително хубав и истински най-вече филм!Става дума за бившия професионален боксьор Джим Брадок,(изигран от Ръсел Кроу),който след дълъг застой отново се връща на ринга,и то срещу световен шампион,известен с това,че убива на ринга противниците си.
Много силен филм ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(giggle @ Jan 31 2006, 10:10 PM) ПИАНИСТЪТ - ебати тежките филми са тея за мъченията на евреите...а като си помислиш,че това е станало в 20-ти век... ![]() всички се хванали за евреите, само те да бяха...я се сети за сталин ![]() айде със здраве -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(MadHatter @ Feb 3 2006, 11:34 AM) всички се хванали за евреите ми помисли си кой седи зад зад филмовите студия в америка -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Revenant @ Feb 3 2006, 06:10 PM) Цитат(MadHatter @ Feb 3 2006, 11:34 AM) всички се хванали за евреите ми помисли си кой седи зад зад филмовите студия в америка ... Както зад всичко останало в САЩ. ![]() Все още никой тук не е дал мнение за Munich... Сериозен, силен филм... Нещо различно от обичайното - който не го е гледал, да го направи! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
само студията..и само в сащ
![]() мюних ми казаха, че е як филм, .....и от емуле никога няма да го изтеглите (липсват 0,8% достъпни процента от него) ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ В Арената не можеш ли да влизаш? Има много сийдъри и може да се изтегли за нула време.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th May 2025 - 06:15 AM |