![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Ей деца:) Няма ли някои интересн филм, който да сте гледали напоследък.. Аз веднага ще изтъкна 'Vampire Hunter D" , "wonderful days' , "kite" ...
![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
tva trqbva6e da go kaje6 v tema ANIME -t.e qponska animaciika
ina4e sa qki da ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Аве защо трябваше тоя бекъп...без него си е по-добре...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
I woke up early the day I died
toq film e Nomer 1 -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Aмии...
тези дето съм гледал напоследък не всички са нови ![]() Hero - историята не ми се стори никак интересна, обаче визията е нещо... страхотно. A Must See ![]() Tha Last Samurai - добър, от вида, дето като го гледаш те кефи, ама после няма много спомени от него. Sinbad - Who's baaaad? Sinbaaaad ![]() ![]() Barber of Siberia - нямам думи.. задължителен. Hackers 2 - с една дума - ужас. A must pass.. ![]() 13-th Floor - идеен филм. Нещо като Матрицата. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Tha Last Samurai - добър, от вида, дето като го гледаш те кефи, ама после няма много спомени от него. Без том круз щеше да е ебати добрия филм. Всъшност и без целувката с японката, йкоято беше прости излишна! Обаче японския актюор, дето беше баш самурая беше мнооооо добър. Накефи ме... хехе. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
preporu4vam The Texas Chainsaw Massacre
a.k.a Teksaskoto Klane -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
ок..The last Samurai ... приемам:))
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
fuck last samurai
-------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Naskoro gledah Zona Zamfirowa, priaten film, no ne e neshto osobeno, wse pak dumata priaten nai-dobre mu podhozhda, adski dobre zasnet, iawno prawen sas solidni kapitali.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 16-November 03 Град: nothingness Потребител N: 328 ![]() |
Gei-sagata Vlastelina nqma da q komentiram daje...Poslednoto interesno ne6to, koeto gledah be6e 21 Grams...Sy6to taka, koito e izpusnal Spun i Ken Park ne e zle da navaksa
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
The Ring... туко що го гледах. Яко е сниман...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
a predpolagam znae6 4e tva e amerikanski remake ...originalnoto zaglavie na filma e Ringu i eststveno e qponski ..no poneje amerikancite sa kuhi i stradat ot lipsa na idei..
![]() ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Che kwo mu e loshoto na remake-a, inache Ringu 2 e dosta dobur.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
fuck the ring!!!
-------------------- There is nothing wrong with me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Boondock Saints. Велико. ![]() Най-якия филм който съм гледал от дооооста време.... Willem Dafoe просто управлява в тоя филм. Не знам как не е зел оскар. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 21 2004, 08:30 PM) Най-якия филм който съм гледал от дооооста време.... Willem Dafoe просто управлява в тоя филм. Не знам как не е зел оскар. Просто не е достатъчно комерсиален, ето защо... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
A-ш8900
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 21-March 04 Град: Varna Потребител N: 434 ![]() |
dnes gledah Gothika.
ima nqkoi interesni ideiki. vie kakvo mislite? -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(bgm @ Mar 21 2004, 10:32 PM) Ami pak gledah amerikanski prelesti po telewiziata, kakwo da kazha, towa e edin ot filmite, koito te karat da se usmihnesh nakraia.mnogo dobur Да. Як е. Аз се изкефих че го даваха. Трябва да се гледа. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Elleshar @ Mar 21 2004, 10:37 PM) dnes gledah Gothika. ima nqkoi interesni ideiki. vie kakvo mislite? Не е лош като замисъл и изпълнение, но нищо кой знае колко оригинално. По някакъв начин ми напомня Identity. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Gothika sux opredeleno..kakto vpro4em vsi4ko na Dark Castle Enterteintmant
da spomenavam li Ghost Ship ili 13 Ghosts ? btw nqkoi da e gledal Amerikanski Psihar...i molq ne spomenavaite za knigata:) -------------------- as time slips away
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Mnogo iak film e American Psycho...momentut s wizitkite e ebati dobria.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ami pak gledah amerikanski prelesti po telewiziata, kakwo da kazha, towa e edin ot filmite, koito te karat da se usmihnesh nakraia.mnogo dobur Ами и аз го гледах..всъщност цялото семейство ги наредих и го гледахме:))) Интеесен беше.МАкар рядко да ми харесват филмите спечелили оскари... но този си струваше:) Относно Готика..дори и рекламата не ме грабна.. така че не съм го гледала.. а и те кога са ог давали въпбще...както и да е ЗА Американски психар имам бегли спомени. Една от сцените които се сещам е номера с оная машинария(сега да му се невиди и мето дето не се сещам) дето психаря я пусна по стълбите... А не няма да коментирам че от последното изречение и аз нищо не си разбрах. -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
spoko gledalite filma znaem za kakvo stava vupros
ma6inariqta se kazva reza4ka:) -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() kolko iaka duma |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
4erna kotka bql kotarak! - tva ve4e e istinata
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ako nqkoi ot vas tupaaci slu4aino ima SWEET JANE da mi go uploadne nqkade 4e nemoa da go namera po 6ibanite freeta
i sega soob6tenie samo do edin 4ovek ot tuka /toi si znae koi e/ ne tiiiiiiiiiiiiiiii 6ibaniq mi post toq e smislen egati -------------------- There is nothing wrong with me
|
|
![]()
Коментар
|
|
toxIc :"))) thank ya... that's the word I miss:))
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Mar 22 2004, 09:06 PM) 4erna kotka bql kotarak! - tva ve4e e istinata е това е филм! ![]() боля ме корема после от смях ![]() вчера гледах Пиратите на силиконовата долина историята (уж) около създаването на Apple и Microsoft ама гавричка ли беше, не знам, обаче забавно ![]() а ако е вярно Бил Гейтс е бил ебаси нещастника ![]() (не че сега не е :Р ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 08:22 AM |