![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Култов си е Galactica-та, както споменах по-рано в темата. Много як римейк на седемдесетарския сериал, който едва изтърпях.
![]() Аз пък в момента доглеждам The Hills Have Eyes - поредният напън за сървайвъл хорър. Ебати безумието! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат Аз пък в момента доглеждам The Hills Have Eyes - поредният напън за сървайвъл хорър. Ебати безумието! Но така е то, като човек се чуди какво да прави на работа... Aма онова куче как ги разхвърля...и ония как изядоха майка им...и накрая кирката в главата и и и и ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Днес пък съм на The Bone Snatcher, който успя да ме изненада с това, че е далеч по-тъп от The Hills Have Eyes.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Наистина, уляха се да правят боклуци, които да минават за страшни.
![]() ![]() Но има един,за който имам надежди-The Omen 666.На трейлъра ми се стори доста добро,ама те на трейлърите винаги са интересни ![]() P.S. Забележете само обложката на Death Tunnel ![]() Не се подлъгвайте, не струва. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Днес пък съм на The Bone Snatcher, който успя да ме изненада с това, че е далеч по-тъп от The Hills Have Eyes. ![]() Трудно ми е да го повярвам туй... трябва да се провери ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Death Tunnel
![]() ![]() ![]() *абе как може да нямаме иконката със Хитлер....?! -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
*абе как може да нямаме иконката със Хитлер....?! Намери отнякъде и веднага я добавям. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Наистина, уляха се да правят боклуци, които да минават за страшни.;) Още един пример за това е Death Tunnel(2005)-направо за смях,хем е нов, някакви кървища, измишльотини...Връщам се към добрите стари хоръри ![]() Но има един,за който имам надежди-The Omen 666.На трейлъра ми се стори доста добро,ама те на трейлърите винаги са интересни ![]() P.S. Забележете само обложката на Death Tunnel ![]() Не се подлъгвайте, не струва. ![]() Поличбата 666 не е кой знае какво, старата версия като че ли беше по-добра. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъй като през последните дни съм на изродска вълна, тази сутрин уважих "Room 6". Оказа се съвсем нелош психотрилър, въпреки няколкото абсурдни моменти. Леко са прекалили с някои неща и като цяло е сравнително предсказуем, но все пак съм доволен.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Пуснете си SILENT HILL. Оказа се доста по-добър от очакванията ми. Вкарали са мега брутални сцени с PYRAMID HEAD.
![]() Нищо особено иначе. Тази, дето играе главната роля ми напомни веднага на култовия Pitch Black и си го дръпнах, даже и другите два филма с Riddick, за да си ги изгледам отново. Ебаси доброто просто. Imam: - Where's Johns? Riddick: - Which half? Разбираш ли, яко се раздават там. Vin е добър актьор просто. Друго кво гледах тия дни: Twelve Monkeys - мега. Oldboy - мега. Lucky Number Slevin - мега. The Usual Suspects за сетен път - мега. The Hills Have Eyes 1977 - мега. Новият remake нещо не ме накефи, макар че самият филм беше по-добър от Hostel & co. Сеа THHE 2 щяло да има, blah, puke, and so on. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
![]() Оня ден гледах "Mar adentro" (The Sea Inside) на Alejandro Amenбbar и много го пепоръчвам на сички, кoито с интресуват от европейско кино. Филмът има нам колко си отличия включително оскар за чуждоезичен филм миналата година. Става дума за мъж, който е прикован за леглото и може да движи само главата си и за неговите опити да получи разрешение да умре с достойнство. Мразя тази тема от цялото си сърце, защото ми напомня на пиесата на Brian Clark "Whose Life Is It Anyway", a az ne moga da q traq tazi piesa. Много ми е отвратителна. Въпреки това филмът е направен много силно, много вълнуващо и най-странното е, че е непредсказуем. Освен в една от главните роли може да видим Belйn Rueda, която е една такава красива жена...майката си трака. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ultraviolet - разочароващ беше, при все че го гледах без някакви очаквания. Същата глупост като Aeon Flux - много кютек, малко смисъл. Липсата на кръв в иначе яките батални сцени си е сериозен минус. Иначе вярно, бяха се опитали да докарат някакъв драматизъм в историята, но като цяло - недоклатена работа...
Find Me Guilty пък много ми хареса. Филмът е правен по действителен случай и отразява най-дългия процес в историята на американската съдебна система. За мафията иде реч... Вин Дизел се справя забележително в главната роля. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
хахах и аз вчера го гледах тва малоумие Ultraviolet. и не го изтърпях цялото. Също като Aeon Flux. Все още не мога да реша кое е по тъпо ...
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Скоро из специализираните телевизий за анимации ще се завърти анимацията Death Clock Metalocalypse, която включва гласовете и изпълненията на членове на METALLICA, ARCH ENEMY и NEVERMORE. ТУК може да гледате трейлърчето. Страшно ще е
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^ OMFG
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Tristan + Isolde (2006)
![]() Любимият ми режисьор Ridley Scott (Легенда,Гладиатор,Ханибал...) ![]() Филма е като цяло базиран на историята, почти няма променени или измислени неща, добра актьорска игра,въпреки че на моменти актьорите представяха отношенията на Тристан и Изолда повече като чиста похот, отколкото любов, както е в легендата. Една средновековна приказка за обречените любовници, пълна с действие, интриги и предателства, определено си струва гледането. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Shadowless Sword" - доста силна южнокорейска продукция. Стилът е добре познат - същият, като в китайското кино напоследък. Красиви битки, епичност, романтика... Заслужава си да се гледа. Операторската работа също е на много високо ниво. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Find Me Guilty пък много ми хареса. Филмът е правен по действителен случай и отразява най-дългия процес в историята на американската съдебна система. За мафията иде реч... Вин Дизел се справя забележително в главната роля. Мдааааааа Find Me Guilty, много добър филм. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз снощи гледах новия филм на Люк Бесон - Angel A. Интересна визия и въпреки, че беше черно бял ми хареса (Син Сити, заради безцветността си примерно ме издразни), но тук си беше някакси на мястото. Хубава история, добра режисура. Като цяло като че ли само Френското кино от европейските държави създава що годе нещо...
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
"Date Movie"(2006)
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Вчера догледах първия сезон на Prison Break - някой от тук следи ли го?
Интересен е, феновете на Lost примерно биха го харесали. Не знам, може би просто съм пристрастна, защото затворническата тематика ми е на сърце. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
The Omen. Тъпотия.
Една от "най-страшните" сцени: Показват некво псе, седящо на някаква полянка, с фонова музика тип Тъдъъммм!! Какъв ужаст ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 19-March 06 Потребител N: 1226 ![]() |
The Omen. Тъпотия. Една от "най-страшните" сцени: Показват некво псе, седящо на някаква полянка, с фонова музика тип Тъдъъммм!! Какъв ужаст ![]() не знам за кой Omen говориш, ама предполагам е този от тая година ![]() тая вечер гледах Cannibal Holocaust. ми, освен, че ми уби настроението, за друго не се сещам. кофти филм. нямам предвид вътрешностите, които се размахваха навсякъде, нито останалите извратени гнусотии, които бяха жалки, ами цялата атмосфера на филма беше скапана. -------------------- Saatana Vittu Perkele Hate Crew
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вчера догледах първия сезон на Prison Break - някой от тук следи ли го? Интересен е, феновете на Lost примерно биха го харесали. Не знам, може би просто съм пристрастна, защото затворническата тематика ми е на сърце. ![]() Prison Break е един от най-яките сериали, които съм гледал - дори смятам, че е по-добър от Lost, Ицо също му е фен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Silent Hill се наистина се оказа доста приличен филм. Препоръчвам.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
^^ А, знае ли се кога ще излиза втори сезон ... и дали изобщо ще има такъв?
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
![]() Симпатичен приключенски филм с известни артисти. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Puppets Who Kill Season 2
South Park просто не важи сравнено с тази олигофрения - кво ще кажете за идеятата кукла убиец след 10 години в затвора да съди роднините на жертвите си за 4 милиона долара за нанесени тежки психически травми? ![]() И да спечели мухахахах ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
L'empire des Loups
Има си доста екшън и психология. Лично много ми хареса, особено началото, доста френско е, но края е много американски и някак не ми допадна. Освен това санудтрака на филма е супер як ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 02:02 PM |