![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
"Date Movie"(2006)
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Вчера догледах първия сезон на Prison Break - някой от тук следи ли го?
Интересен е, феновете на Lost примерно биха го харесали. Не знам, може би просто съм пристрастна, защото затворническата тематика ми е на сърце. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
The Omen. Тъпотия.
Една от "най-страшните" сцени: Показват некво псе, седящо на някаква полянка, с фонова музика тип Тъдъъммм!! Какъв ужаст ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 19-March 06 Потребител N: 1226 ![]() |
The Omen. Тъпотия. Една от "най-страшните" сцени: Показват некво псе, седящо на някаква полянка, с фонова музика тип Тъдъъммм!! Какъв ужаст ![]() не знам за кой Omen говориш, ама предполагам е този от тая година ![]() тая вечер гледах Cannibal Holocaust. ми, освен, че ми уби настроението, за друго не се сещам. кофти филм. нямам предвид вътрешностите, които се размахваха навсякъде, нито останалите извратени гнусотии, които бяха жалки, ами цялата атмосфера на филма беше скапана. -------------------- Saatana Vittu Perkele Hate Crew
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Вчера догледах първия сезон на Prison Break - някой от тук следи ли го? Интересен е, феновете на Lost примерно биха го харесали. Не знам, може би просто съм пристрастна, защото затворническата тематика ми е на сърце. ![]() Prison Break е един от най-яките сериали, които съм гледал - дори смятам, че е по-добър от Lost, Ицо също му е фен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Silent Hill се наистина се оказа доста приличен филм. Препоръчвам.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
^^ А, знае ли се кога ще излиза втори сезон ... и дали изобщо ще има такъв?
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
![]() Симпатичен приключенски филм с известни артисти. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Puppets Who Kill Season 2
South Park просто не важи сравнено с тази олигофрения - кво ще кажете за идеятата кукла убиец след 10 години в затвора да съди роднините на жертвите си за 4 милиона долара за нанесени тежки психически травми? ![]() И да спечели мухахахах ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
L'empire des Loups
Има си доста екшън и психология. Лично много ми хареса, особено началото, доста френско е, но края е много американски и някак не ми допадна. Освен това санудтрака на филма е супер як ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Dracula III: Legacy (2005)
Много дразнещо е да правят боклуци, и то на една толкова любима тематика като Дракула. Един от най-лошите филми, които съм гледала за вампири, главния герой е почти толкова тъп, колкото Blade, не мога да реша кой от двамата да избера! Родината на Дракула е представена ужасно, а е толкова красива всъщност, отчайващо лоша актьорска игра. ![]() След брилянтния филм на Coppola от 92 година, сякаш се изчерпаха, вървят все по-надолу, но винаги може да стане по-смешно... Направо подигравка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
ПО-добра екранизация за Дракула от "Дракула: Мъртъв и доволен" с Лесли Нилсен никога няма да има
![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
^ да много кофти екранизация особено за изпълнителя на дракула няма подходящ коментар
Children of Dune те го даваха и по тв-то..взех си книгата и реших и да изгледам филма, книга си е най-ддобре -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
![]() "George And The Dragon" - някаква нова фентъзи комедия. Общо взето е като за деца, но е весел... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Beowulf and Grendel - приятна история ...даже малко тъжна ...красива природа, фиорди
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
The Gruge -- NO comMent just Watch it
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Kad Porastem Bicu Kenguru
Много свежо филмче от режисьора на Munje! ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Реших най-накрая да преодолея мързела си и да изгледам един филм до край. "Shutter". Тайландски трилър/хорър. Имаше моменти, които бяха досадни - като например главният герой, който бягаше като момиченце от духа на една жена - тя пък беше главната героиня (как само ме бива да разказвам)... Но като цяло много качествен филм с добра атмосфера. Спокойно може да сложи в малкия си джоб повечето американски филми от тоя жанр.
![]() Имаше си доста психарски неща, но хубаво че съм яко копеле и не се плаша!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
С риск да бъда псуван - японците се осраха като американците. Хващат една концепция - Ringu - и я експлоатират във всички варианти. Както след Halloween се извъдиха Петък 13-ти и всякви такива филми.
-------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
V for Vendetta.... Много добър филм. Определено. Нещо абсолютно различно очаквах,но филма ми влезе под кожичката.. + 1 Бях очуден, че ми хареса. Особено след всичките негативни отзиви. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
V for Vendetta не ме грабна със сюжета си, че да го гледам на кино, а и не съм чак толкова голям фен на филмите, създадени по комиски. Общо взето, наистина историята/сюжета си има дупки. Никога не съм харесвал идеята във филмовата индустрия ала "Rambo". Няма какво да си кривиме душата. Страната, която най-много ме зарадва, е че участват lead role - Hugo и supporting role - Natalie. Силни актьори и от любимите ми и не чак толкова любимите сценаристи - Wachowski. Съсипаха Матрицата. Бла-бла.
![]() В крайна сметка - гласувах с 7/10 в imdb за VfV, заради безгрешната актьорска представа, режисьорска и готини ефекти. VfV е едно от най-добрите заглавия (редом със Sin City), правени по комикси. Далеч по-атрактивни от посредствените Spider Man, Gay Man & co. Скоро, поради отчаяност от новите филми, отново си пуснах да изгледам Redux изданието на Apocalypse Now. Всичко, каквото е казано за филма, е казано. ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
The Hills Have Eyes - Не много смислен сървайвъл хорър, който доста копира други филми и особено Wrong Turn...един очилатко стил Хари Потър се оказа по кораво копеле от Рамбо, и въпреки че му отрязаха 3 пръста на едната рака си въртеше една от ония големите кирки като сламка
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
![]() Този не е лош. Французите имат хубави филми. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Final Destination 3 - отдавна си излезе филма, но чаках да го сложат в дс плюс пляс с малко по-добро качество, че не се траеше. Много съм доволна, като за 3 част е повече от приличен, няма милост за никой!
![]() ![]() Oпределено бих си взела да гледам него(или 2-та част), пред някой нов боклук за чудовища и тем подобни глупости, които напоследък пускат по кината. 8/10 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
The Hills Have Eyes - Не много смислен сървайвъл хорър, който доста копира други филми и особено Wrong Turn...един очилатко стил Хари Потър се оказа по кораво копеле от Рамбо, и въпреки че му отрязаха 3 пръста на едната рака си въртеше една от ония големите кирки като сламка Филма е римейк на класиката на Крейвън от 70-те години. Айде без умни изказвания. Точно оригинала на Хълмовете е копиран от 90% от останалите филми. -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Вчера следобед се опитах да гледам филма "Записки под възглавницата" ("The Pillow Book"). Много, много странен филм! Оставаха някъде към 45-50 мин. до края преди да го спра. Дойде ми малко в повече! В kino.gbg.bg пише доста подробно за него; всъщност оттам за пръв път прочетох за този филм и се зарибих някога, някъде си, някакси да го гледам. Трябва да му дам още един шанс определено. И без това такива мъки преживях, славяйки го от сървъра, че е срамота да го изтрия набързо-набързо! Не е филм за всеки ден, не препоръчвам да се гледа без специална нагласа.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Доста филми гледах напоследък ама като че ли само AngelA ми направи впечатление. Обичам френски филми. Люк Бесон е гений
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^^Филмът наистина е готин, ако искаш си намери да прочетеш книгата, която поне според мен, също е доста интересна. Не че имат много общо
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Играта на Рипли" - абсолютно е задължителен; чак се учудвам, че толкова късно го забелязвам. Много голям Джон Малкович!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Deadfish - 5 класи над тоя Lucky Number Slevin. От Гепи не съм се смял така - а и участва Гари Олдман кво да кажа баси.
![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 12:53 AM |