![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Аз сега си дърпам играта ![]() Само точно кога са минали в другото измерение ми остана чудно ![]() ![]() ![]() Оф, гледай си го отново и тоя път обръщай повече внимание. Колкото до играта - втората част или четвъртата. Най-добрите, според мене. Доста стабилно се изнервих на втората, когато я преигравах, защото е доста по-трудна. ![]() PYRAMID HEAD ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат Оф, гледай си го отново и тоя път обръщай повече внимание. И без това щях да го направя ![]() ![]() Само накрая малкото момиченце много ми заприлича на Баал от Диабло ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Sleepy Hollow
Какво мога да кажа.... Тим Бъртън и Джони Деп,с музиката на Дани Елфман. Все ужасно харесвани от мен артисти. На места беше леко прекално захаросан и действието се случваше някак си много бързо, но сякаш всяка слабост беше успешно замазана. Доста чаровно дори, личеше си почерка на Бъртън. Останах доста доволна от филмчето. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
![]() Сега съм на вълна български филми. Много ме кефят. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Queer Duck The Movie
![]() Oh My Gay God! Злодеят се опитва да превърне щастливите гей хора в хетеросексуални. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
напоследък гледам само married with children
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Браво,че има зарибени по Хари Потър.
![]() Van Helsing Не знам защо,ама много ми хареса.Може би защото беше свързан с Дракула,а последно време много се зарибих по него.Хю Джакмън с дългата коса направо изби рибата,беше си доста ![]() Въобще филма беше трепач ![]() Draсula Мдаа,Франсис Форд Копула ![]() Филма беше вълнуващ,интересен,на моменти малко доскуча,ама после пак ставаше интересно. Уинона Райдър малко не ми хареса и оттам целия филм ми тръгна с грешна насока ![]() ![]() The chronicles of Riddick Перфектна фантастика отново с майсторската игра на Вин Дизел ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
The chronicles of Riddick Перфектна фантастика отново с майсторската игра на Вин Дизел ![]() Заради яките ефекти и култовия Вин Дизел си струва. Филмът иначе е доволно плосък. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Ееех сега,не казвам,че Вин Дизел е нещо велико,но според мен си играе ролите много прецизно
![]() ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^^^Филма на Копола е най-добрия филм досега за Дракула, не мога да хвана къде е бил скучния момент, той е най-близко до историята на Брам Стокър, а Уинона тук е в една от най-успешните си роли изобщо(и аз не я харесвам,но тук няма слабо място)...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не казвам,че през цялото време е е бил скучен,просто в един определен момент ми доскуча,а той трая 1-2мин.Иначе филма наистина беше много,много добър.
![]() За Уинона не коментирам ![]() ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
The chronicles of Riddick Перфектна фантастика отново с майсторската игра на Вин Дизел ![]() Заради яките ефекти и култовия Вин Дизел си струва. Филмът иначе е доволно плосък. ![]() Има нещо такова, ама е як. Филмът. ![]() напоследък гледам само married with children И аз така. Събота и неделя като правят комбо от 2 епизода подред е особено яко. Някой да знае от къде мога да си намеря всичките без дублаж? Успях да набарам един такъв епизод и беше 6 (шест)* пъти по-смешен. *Това е изчислено от компютри на НАСА! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^^^^^^Ван Хелзинг е един очудващо плоско-тъп филм. Интересн би ми бил когато бях в 4-ти клас. А този Дракула - подкрепям `Xandria`. Страшен е!
Иначе - Малкълм. Поредните серии, вече съм на 3-ти сезон (а половината ги гледам за поне 2-ри път) . Още не ми е омръзанал. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Добър вечер, дами и господа.
Аз съм почитател на г-н Дизел и скоро повторно изгледах трите филма с R.B. Riddick (двата, ако не зачитаме анимацията - Dark Fury). Естествено, ролята и брилянтното представяне на Вин спасява Хрониките, но филмът има далеч по-големи дупки, които са дело на сюжета и повърхностните хрумвания от страна на сценаристите. Смятам, че Pitch Black (първият филм, Director's Cut) е един доста добър филм от този калибър, с интересно преплитане на различните характери у персонажите, както и ескцентричните сцени (впрочем, това е същата пустиня, където е бил заснет и Mad Max). За съжаление, исторята едва се крепи върху някаква квалитетна основа. Лично аз, мога да напиша по-добър сценарий. Отново от актьорска гледна точка - в героя на Дизен се вижда голяма доза професионализъм, което прави филмът филм за самия Riddick, изучаване на харакера му. Това е единствета интригуващо нещо, за разлика от разните други "разсейки" и прожекторни светлини из двата филма. Без това... ентусиазираните напъни щяха да бъдат напразно. Интересен факт е, че Вин Дизен е просветил медиите, че ще бъдат създадени още два филми под името "The Chronicles of Riddick", но няма да е скоро. Поне има някакви планове, но не са задвижени с пълна сила, защото "TCOR" се смята за сериозен провал, ако погледнем към огромния бюжет и ниските доходи. Моите предпочитания са да бях видял избягалия затворник Riddick - не в шарени светлини и компютърна графика, а в нещо друго. Психологически трилър, например. Далеч по-голям успех щеше да постигне тази личност. Винаги съм харесвал подобен тип роли, мъжки или не. Толкова безгрешни, толкова точни. Персонажът, който Вин Дизел играе, се намира в грешна среда, за да може да заблести с пълното си величие. Това ми напомня да преиграя свежата игра - Escape from Butcher's Bay, която поставя начало на действията в Pitch Black. Скоро изгледах филмите с д-р Ханибал Лектър (за сетен път, разбира се). Малко са актьорите, които могат да се съпоставят със Сър Тони и напълно заслужено отдавна е получил пълното ми уважение и признание. Това пък ми напомня да си издиря книгите на Томас Харис. -PB.
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^Сър Антъни Хопкинс
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^^^^Ван Хелзинг е един очудващо плоско-тъп филм. Интересн би ми бил когато бях в 4-ти клас. Има някои издънки,но на мен ми е интересен.Това,че ми е интересен,не значи,че съм лапе от 4 клас ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Мацето от Вал Хелсинг е убиец:")) Заради нея бих гледала филма втори път. Всичко останало не ми хареса. А не.. и онзи русичкия монах - много забавна роля:") Но д-р Джекил, франкенщайн,децата мязащи на караконджули.. пълно разочарование. Идеята за визията на върколаците ми допада повече отколкото в Underworld обаче.
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Според мен нямаше това предвид.
![]() Иначе съм съгласна за Хелзинг, с толкова много бюджет, а направиха този смешен филм, добре че е Кейт Бекинсейл ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре е поне,че Бекинсейл не разкритикувахте
![]() В момента просто ми се иска да се ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
В момента просто ми се иска да се ![]() Нали знаеш една култова приказка... ![]() http://www.viavita.net/prikazki/prustenat.htm Иначе и аз гледах Жонито Деп на кино. Готина беше втората част, дори по-добра от първата. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Снощи гледах Франкенщайн и много ме накефи.Може би и заради актьорите.Не мисля,че може да има по-добра екранизация.
-Как се казвате? -...той така и не ми даде име... -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Снощи ми се догледа много нещо рицарско с принцески и, без много да знам за какво иде реч, си взех "Проклятието на пръстена". Не е много известен филм, но съвсем случайно с майка ми открихме, че е базиран на една много древна легенда, разказана в "Песен за Нибелунгите". Легендата съчетава в себе си дрвени исландки и норвежки митове, като същевременно е с чисто човешки характер: изконните любов, завист и алчност са в дъното на нещата. Филмът (доколкото разбрах сюжетния ход от "Песен.."-та) вкарва някои промени, като усложнява действието и добавя персонажи. Казани са няколко думи за бог Один, показват един Чук на Тор (някой от форума се интересуваше, ако не се лъжа); филмът има и невероятни ефекти, природата е направена уникална, а музиката, която е подбрана, е великолепна! Главният актьор не блестеше с перфектно изпълнение, но затова пък главната актриса ги размазя всичките!
![]() Задлужава си! Би бил интересен на всеки, който се интересува от северните религии, или .... просто му се гледа нещо рицарско с принцески. ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Твърдо се интересувам от този филм. Би ли постнала някой линк, нещо
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Взех го от видеотеката.
![]() Edit: Току-що в един сайт видях името му като "Ring Of The Nibelungs". Възможно е и така да се казва. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Как да не е известен,
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Сър Антъни Хопкинс ![]() ![]() А-ха. Дълбоко ми харесва, че оценяваш майсторската дарба на Сър Тони. Това е един от тези актьори, които без проблеми могат да играят във всякакъв жанр: драма, ужас, комедия, пр. Като г-н Morgan Freeman, например. Не смяташ ли? Тъжно, че г-н Хопкинс има прекалено малко възложени силни роли. Преди "The Silence of The Lambs" (1991), едва са го знаели на големия екран. Лицето му повече е пребивавало на малкия TV екран. Както всеки във филмовата индустрия -- трябва да направиш пробива си някъде. Неговият е бил в по-късен етап, за съжаление. Така и така стана дума, след като изгледах трите филма с д-р Hannibal, си пуснах "Hearts In Atlantis", защото го бях забравил. Какво брилянтно представяне! Трудно ми беше да престана да мисля за Hannibal и култовата реплика: "A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice chianti." Очаквах, че всеки момент ще я каже. Представи си само. Възхищавам се на Anthony Hopkins, почти като на никой друг актьор. "Hearts In Atlantis" доказва класата му на... как да кажа -- на добър, чувствителен и почтен човек. Впрочем, днес трябва да ми пристигне антикварен екземпляр на "The Silence of The Lambs", Thomas Harris. Парите, с които разполагам, ме възпрепятстваха да си набавя и останалите книги. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Мен ако питаш, Хопкинс се налага като име доста преди "Silence of the Lambs" - все пак "The Elephant Man" (1980) е един от шедьоврите на Дейвид Линч, а актьорската игра на Хопкинс (в главната роля) е изумителна !
Иначе си прав, че заслуженото признание не само от критиците, но и от масовата публика, го получава чак след "Silence of the Lambs" -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Edit: Току-що в един сайт видях името му като "Ring Of The Nibelungs". Възможно е и така да се казва. Нцу, това второто е една невероятна ТЪПНЯ, мязаща на филм. Не знам дали успях да го гледам докрай. Надявам се двете да нямат общо. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хо-хо, боя се, че тъпнята и филмът, за който аз писах, са едно и също.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 10:47 PM |