![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
![]() Хареса ми това филмче честно да ви кажа.Един от малкото филми който са в такъв класически стил. Готин е,ако харесвате филмите на Гай Ричи този няма да ви разочарова(искам да поясня че този филм няма нищо общо с това което сме свикнали да от предишните му филми,това е нова стъпка и според мен доста успещна) -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ Култово филмче наистина!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Понеже това, което най не разбрах, бе как така майката и момиченцето останаха в едно тъмно пространство, а бащата си живееше в неговото и на практика те не успяха да се засекат. Ако някой може да ми обясни... ![]() Ами като в Шесто Чувство -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Tristan + Isolde (2006) ![]() И аз го гледах снощи. Единственото, което ми хареса, бяха пейзажите с ирландските планини, направо ми се дощя да отида да се разходя там. Иначе всичко останало беше много слабо; интересен сюжет, симпатични герои... и нищо, през цялото време нещо се губеше. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Снощи разглеждах дисковете си с филми, и открих наколко, които така и не успях да изгледам до края. Става дума за една поредица късометражни филми, снимани в Япония в средата на 80-те, които се причисляват към така нареченото есктремно азиатско кино. Филмчетата са изключително натуралистични и брутални, и за да ги гледа, човек трябва да има здрави нерви и здрав стомах. През 80-те Чарли Шийн попаднал на едно от тях - Flowers of Flesh and Blood и помислил, че това e истински снъф филм. Последвало разследване на ФБР...
Ето и малко информация за Guinea-Pig Movies и снъф филмите: http://www.mandiapple.com/snowblood/ginipiggu.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Guinea_Pig_%28movies%29 http://www.guineapigfilms.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/Exploitation_film http://en.wikipedia.org/wiki/Snuff_film http://en.wikipedia.org/wiki/Snuff_%281975_film%29 http://en.wikipedia.org/wiki/Cannibal_Holocaust http://cannibalholocaust.net/ Филмчетата ги има в eMule, но предупреждавам - добре си помислете дали искате да гледате такова нещо... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^ Мартинчо, почваш да ме плашиш. Да не се окажа с вилица в окото и изкормена, с плюшен заек вместо дробове
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Днеска гледах един немски филм за ВСВ - "Сталинград" - много реален филм, представящ войната през погледа на обикновените войници.Нямаше никакви "рамбовщини" типични за американските филми, никакво превъзнасяне на героите, никакви "сапунени" моменти...Въобще филмът описваше войната много реално и макар, че беше немски не представяше немците като някакви дяволи като в американските филми, или като по-самаряни от ангелите.Филма беше неутрален.Един от най-добрите филми правени за ВСВ.
Ето я обложката:http://free.linkos.bg/bitbucket/Stalingrad(1993)/ Филма може да си го дръпнете от tupalka.com, а субтитрите от http://subs.unacs.bg/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
The Lake House
Година: 2006 Главни роли: Сандра Бълок, Киану Рийвс Въпреки че името напомня малко на филм от ужасите, а и фантастичният момент не липсва, филмът е много приятна романтична история, спечила бързо моето сърце. Двамата герои, разделени от времето, се свързат помежду си чрез необикновена стъклена къща, намираща се на брега на живописно езеро. Омагьосаното място пътува през годините и дава възможност на младата лекарка Кейт и амбациозният архитект Алекс да комуникират. С хода на действието не само къщата става тази, която ги събира. Вълнуващо е! Единствено краят е много измишльотински. Ако филмът бе свършил кофти, щеше да е пределно ясно защо свършва така, но, типично по американски, свърши с хепи-енд и едва ли някой от зрителите в киното успя да си обясни в първия момент ЗАЩО приключва по такъв начин. Аз все още не мога. Но си заслужава гледането, най-малко защото е предразполагащ към гушкане и милувки. ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Това филмчи го гледах оня ден и сега се сетих
![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Бях пропуснала един от най-злокобните филми (поне на мен ми се видя такъв) - "Проклятието Блеър". Разтърси психиката ми много здраво и, признавам си, беше ме адски страх, докато го гледах. Филмът създава изключително чувство за неподправеност и реализъм. Изглежда напълно естествен. Не ми се беше случвало да гледам нещо така... смразяващо, ако мога да го нарека. Задължителен - филм един път и завинаги. Аз какво да ти кажа освен, че го гледах есента на 99-та, когато още упорите се мълвеше, че е по-истински случай. А вечерта имаше буря, а парка в Добрич е на 50 метра от балкона ми. ![]() ![]() Колкото до Сайлънт Хил - града всъщност е едно чистилище. За да измъкне дъщеря си Роуз сключва сделка с демона. Та на практика нито са живи, нито са мъртви. Просто са в друго измерение. А игрите са 4. За мен най-добра е двойката. Как да не обичаш сюжет въртящ се около това да получиш писмо от жена си, която е мъртва от години и twist-a накрая ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^Много благодаря за подробната информация. Мисля, че сега вече ми е ясно всичко.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Последно гледах Thanк You For Smoking - доста интересна гледна точка. Забавлява!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Bal-can-can - ее страшен филм!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Един от любимите ми филми.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Убийствен Пъзел!Просто това е голяма психария.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Meet Joe Black.
Странен с една дума. Главната геройиня ми беше изключително неприятна. Иначе беше някак си свеж, спокоен.. Ролята на Брад Пит няма да я коментирам ![]() Радвам се,че се правят подобни филми. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Чудесен филм! На моменти е леко сладникав, но включи ли се Сър Антъни...
![]() Ако евентуално не си, трябва да гледаш на всяка цена "Legends Of The Fall" - отново дуета Hopkins & Pitt, а самия филм ми е един от най-любимите изобщо ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Че с какво ти е била неприятна кака Клеър Форлани
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^^Отлична препоръка! Само това за дуета е малко пресилено, Пит
![]() *** Преди около 2 дни гледах "Click" (2006). Участват Адам Сандлър и Кейт Бекинсейл ![]() Адам Сандлър е голям актьор, голяма емоция влага, явно не само когато се смее, но и когато се налага да плаче във филмите си, а Кейт Бекинсейл изглежда невероятно не само убивайки върколаци, но и когато е в ролята на абсолютно обикновена и земна жена. Препоръчвам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^^^ Ще го гледам!
![]() ^^ Не знам. Всичко около самата геройиня ме отблъскваше - от мимиките й, до действиеята и думите. Не съм я гледала в други филми, но ако е същата нямам и желание. ^Клик е определено за препоръчване. Да бъде наречен комедия, за каквато го дават си е абсолютна подигравка, филма е много тъжен на моменти. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ Абсолютна подигравка друг път, точно комедия e, можe би не изцяло, но го има този момент.
![]() Но няма значение, навсякъде е различно- http://imdb.com/title/tt0389860/ , примерно. С удоволствие бих го гледала отново. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^хм, аз на всякъде му слушах реклама като комедия и ми беше тъпо това, имайки предвид, колко ме жегна филма на места. Явно разбирам под комедия нещо абсолютно различно, на този не се смях много.
![]() Или на кратко бих казала,че е просто хубав. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Отлична препоръка! Само това за дуета е малко пресилено, Пит ![]() Аз от скромност не го написах това, иначе е обективно. ![]() В интерес на истината - в "Se7en" Брад Пит играе силна роля, но там пък отново дели главната роля с друг велик актьор - Morgan Freeman... 100% ще се гледа "Click". Адам Сандлър... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Fight club е филма .. за Брад Пит става дума
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^"Loosing all hope is freedom."
Страшен филм! -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
blame, може би е хубаво да се замислиш над изписването на "геройиня".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
"Man on the Moon"
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:25 AM |