![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Наскоро гледах Resident Evil 2 и Dirty Dancing 2 Havana Nights - и двата от 2004 година.
Първия не мога да го препоръчам на никой ... същинска отврат. Все още не съм си пускала първата част, но предполагам че ще е със стотици пъти по-добра! Изобщо хубавите филми ги развалят с комерсиалните си цели като пускат продължения ... Единствено в момента се сещам за Пришълеца - той получи моето пълно одобрение на четвъртата част! Dirty Dancing 2 ми хареса доста повече, не заради сюжета, който отново не е нищо особено, а заради латиноамериканските танци. Винаги съм имала специално отношение към тях. А и главният герой е голям сладур. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Глеахте ли вчераИнтимни части ?Супер филм
![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Последния филм който гледах беше втората част на Кръстникът. Ебати великия филм. "My father thought me many things. Кeep your friends close, but your enemies closer"... това като го каза Майкъл, очаквах да почне да дъни Biohazard полсе...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Escape From New York
![]() Бях гледал Escape From L.A.(cheezyest.movie.ever!) преди и исках да видя и пъвообраза. Филма е КУЛТОВ! Готиното му е, че е точно ултра хипер дупер убер малоумен екшън. Тоя главен герой е точно тоталното клише. Говори малко, гледа злобно, не цепи басмата на никой и е печен и се справя сам с всичко. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
V 4as po angliiski ni pusnaha da gledame filma Lilja-4-ever
filma e ruski i istoriqta se vurti okolo edno 16 godi6no rusko devoi4e...koeto tolkova premejdiq preturpqva 4e sled kato e obrugano po vsqkakvi paragrafi se samoubiva....filma e mnogo pou4itelen i zdravo depresira6t....ot momentite kogato q iznasilvat i tq prostituira posle ne sa spestili ama nikvi kadri.... SPARK abe zdravo zaciklihme sled toq film 0_o gadna istoriq ... -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
ебати
на нас по английски ни пускаха Марио Брос ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Sledva6tiq 4as pak 6te gledame nqkuv podoben ama dokumentalen amerikansk ....poneje daskalkata e ot sa6t i samo s tova ni zaliva....veroqtno 6te e na tema global problems i 6te ima sqkvi gadosti osven temata zasegnata vuv filma....
-------------------- Wake up
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Искам да изкажа официалната си благодарност на Peter за това че ми спомена и препоръча "Ефекта на пеперудата"- за което искренно му благодаря.На мен лично този филм изключително много ми хареса....
![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Не е лош The Butterfly Effect. Оригинален. Обаче както повечето, с разни заигравки с времето, срада от същия дефект... Хмм, трудно е да се обясни... Забелязал се че почти всички подобни филми не са добре изпипани като логика...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Romper Stomper
![]() Филма беше ОК. Сцените с насилие бяха яки. Половината филм е един бой между скиновете и някви японци. Актьорите си играят прилично, филма е сниман добре, но аз лично не намерих някакво послание въобще в този филм. American History X е в пъти по-смислен и по-добър филм! И все пак Romper Stomper си струва да се гледа. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Beel прав си. По принцип се дразня на филми свързани с пътуване в миналото...много даже, но специално за тоя- бях под разни емоционални ефекти за това немога да споря....
![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
sega si swalih epizodi na alf ....
twa opredeleno e nai golemiqt film izlizal nqkoga alf i al bundi >>>>>>>>>>>>>>.* |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Bundy >>>>>>>>>> ALF
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
gledah "hi6tnika sre6tu pri6aleca"- mi kato cqlo wesel film, no ni6to powe4e......
![]() mn me radwat i hi6tnika i pri6eleca- osobenno pri6aleca ot pri6aleca -zawry6taneto...... sladur... ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
последно зяпах guinea pig 2 - flower of flesh and blood. един от най-бруталните ужаси.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Тая вечер гледах Fight Club. Филмът наистина си заслужава, смислен е, има идея - не като повечето нови филми.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Nov 5 2004, 03:05 PM) Не е лош The Butterfly Effect. Оригинален. Обаче както повечето, с разни заигравки с времето, срада от същия дефект... Хмм, трудно е да се обясни... Забелязал се че почти всички подобни филми не са добре изпипани като логика... The Butterfly Effect ![]() Неочаквано добър. По принцип въобще не харесвам подобни трилъри. Жена ми ме кара да ги гледам и винаги е мъчително преживяване. Не и този път. Много добър сценарии. Историята се развива по интересен начин и напрежението остава до края. Другото което направи впечатление е, че имаше безумно много сетове във филма. Едва ли съм гледал друг филм, в който действието да се развива на толкова много различни места. Щях да му дам 5 звезди, но 2 неща ме издразниха. Първо: тоя тип не мога да го възприема насериозно. През цялото време очаквам да спре, да уграе, да се ухили и да каже "You've been PUNKD". Второ: не знам какъв акцент се опитваха да докарат, често не разбирах какво казват. Трябва да го гледам наново в англ. субтитри. Иначе як филм. Препоръчвам го на всеки, който не го е гледал. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
абе имаше един филм, от който ефектът на пеперудата бая е крал, плюс това беше по-добър ама не се сещам за заглавието...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 15-February 04 Град: София Потребител N: 399 ![]() |
Цитат(The_Berzerker @ Nov 19 2004, 09:12 AM) последно зяпах guinea pig 2 - flower of flesh and blood. един от най-бруталните ужаси. Ужас... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 15-February 04 Град: София Потребител N: 399 ![]() |
Цитат(Mort @ Dec 1 2004, 05:35 PM) абе имаше един филм, от който ефектът на пеперудата бая е крал, плюс това беше по-добър ама не се сещам за заглавието... Ако е този,за който си мисля,това е "Дони Дарко"-милиони пъти по-добър от "Ефекта на Пеперудата",с много по-добра актьорска игра,ефекти,мрачно настроение и идея като цяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 31-August 03 Град: София Потребител N: 248 ![]() |
Цитат(Shiva @ Dec 1 2004, 06:01 PM) Цитат(The_Berzerker @ Nov 19 2004, 09:12 AM) последно зяпах guinea pig 2 - flower of flesh and blood. един от най-бруталните ужаси. Ужас... ![]() Всъщност това е (по моето скромно мнение) есенцията на жанра хорър въобще. Погнусата, първичното отвращение и страх... Както и да е, за да не е много оф-топик: Nosferatu, a Symphony of Horror ![]() IMDb. И ревю Gamers Workshop (препращам направо към коментара на съфорумника ми Мордет, защото абсолютно споделям мнението му, пък и човекът си го е казал по-добре от мен ) -------------------- They think they know who I am
All they know is I love to kill Face down, dead on the ground Find me before another is found! “Cannibal Corpse” Long tome dead! Unleash your Warrior Within |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Преди няколко часа гледах Exorcist: The Beginning. Арена, 20:15, 3-та зала, 4-ти ред, 4-то място
![]() И още нещо... Ако искате нещо съвсем безцелно, просто за да се похилите идиотски, гледайте Dodgeball. През голяма част от времето се досещах каква ще е следващата идиотщина и пак се спуквах от смях... Дебилия и половина... но от класа! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Dec 5 2004, 01:14 AM) И още нещо... Ако искате нещо съвсем безцелно, просто за да се похилите идиотски, гледайте Dodgeball. През голяма част от времето се досещах каква ще е следващата идиотщина и пак се спуквах от смях... Дебилия и половина... но от класа! ахехе това ако е което си мисля е култ! ама то не е ли малко старичък филм ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dodgeball: A True Underdog Story... май е от тая година. Да не го бъраш с Rollerball?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Interviu s vampir,Rok v zamaka,To,SWAT
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
SWAT? Хехе... тъпичък филм според мен... доста!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
А аз знаете ли какво гледах.?.поредната серия на сериала "Скандала в Ко64ето"....интересен е..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
>......... Последното, което гледах беше Van Helsing - единствено мога да похваля специалните ефекти
-------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
21 grams - трудносмилаем, но изпълнен със смисъл и житейски истини. Само за задълбочени хора.
![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 06:53 PM |