![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... "МЪГЛАТА"... Цитат филма не е измицлен а книгата е измицлена и филма е заснет по нея...и не е зле измицлен Цитат Всъщност разказа на Стивън Кинг не завършва така.При положение,че през цялото време следват линията на разказа се осраха на финала.Някъв извратен хепиенд сътвориха. ![]() Цитат Ей п...л що разказа края ве, ама и аз съм тъп що ти чета скапания комкентар, като не разбираш от филми вземи емигрирай в африка и пиий по 1 литър вода на година Цитат мнооого тъп филм, без КАПКА смисъл. с най тъпия край .. не мога да повярвам че е по спилбърг Цитат края е нереално гаден просто. цхак на мен ми се дорева Спойлер тук! Който не е гледал Филма да не чете! Цитат Жалко края на филма единя го застреля 3 ма в колата и остана сам Ох съжелявам обърках се 4 ма го застреляха ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Човече...
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^^ Уоу и откъде са тези ''проникновенни'' изказвания!?
![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Току що изгледах The Mist. Нямам думи... Наистина, искам да напиша нещо, но просто не знам какво.
10/10. Без изобщо да се колебая. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Аз пък гледах филм за Нострадамус /на History Channel/ - е, няма такава тъпня!
Осама бил третия антихрист /след Хитлер и не помня вече кой.../ ; 11 септември е бил предсказан от Нострадамус ..... И доста други глупости - направо се удивих! Поне да имаше някакви мааааалки ама мъъъъъъъънинки нормални доводи, че да показват такива безподобни малоумия...а аз очаквах задълбочен поглед върху нещата! Кръгла нула! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Help me Eros (Bangbang wo aishen)
Малко интересни картини от Тайван, доста секс и разбира се "гнусни" неща. Голямо стремление е явно това към гнусотията в новото азиатско кино. Нищо особено не ми се стори филма. Малко интересни решения на камерата, обаче седяха някак принудено както и "отвраителните" елементи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Току що изгледах The Mist. Нямам думи... Наистина, искам да напиша нещо, но просто не знам какво. 10/10. Без изобщо да се колебая. И аз бях силно потресен - присъединявам се към харесалите филма! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Аз го гледах преди няколко дни и още помня как се чувствах и все още но мога да намеря думи за филма
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Току що изгледах The Mist. Нямам думи... Наистина, искам да напиша нещо, но просто не знам какво. 10/10. Без изобщо да се колебая. И аз бях силно потресен - присъединявам се към харесалите филма! Абсолютно подкрепям. Хубав филм, хареса ми. Инак, вчера (днес по-точно) гледах "Turistas" (от 2006), щото не го бях гледал... голяма психария, препоръчвам на феновете на жанра. Съвет - не яжте, докато го гледате. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат Аве аз съм чел една книга "Мъглата" , с тотално същият сюжет ама съм почти сигурен , че беше на Дийн Кунц. Моля поправете ме ако греша. Досега съм изгледал два филма за Мъгли дано този да не е толкова "мъглив" както предишните два ... самоубиха се всички освен един е нема такъв психопад на единиа мо бил сектански на друг тар аве развира4и на тоиа автор и тапофилма е потресава6т а вие сте ![]() Някой може ли да ми каже името на романа по който е правен този филм Тоя просто ме изкефи с бъзика си: Цитат Хареса ми , а и родопските песнички на финала пасват идеално Toва към коментарите за същия филм: Цитат Нема да е лошо ако некои качи филма 10000 B.C. много як филм за некви хомосепиенс дет са трепат съблезъби тигри ![]() Цитат баси бажно раз. филм Цитат тоя обиец на деца мина покраи 100 коли и не можа да си наточи бензин.ебати бозата Цитат ей сонгоки ,ако това а най–хубавия филм за вси4ки времена ,ти си най–големиа тапир !!!! гледай "Смело сърце" или "Гладиатор" ,явно не си ги гледал Цитат Уникално ТЪБ едвам издържах да го изгледам до края ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
"10 000 BC"
Страхотен филм! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Гледах "War of the Worlds". През цялото време имах чувството, че съм го гледал. В крайна сметка се оказа, че съм... За жалост... Ако има върли фенове на филма, може да не четат това, което ще напиша.
Чак накрая се сетих, че съм направил грешката да го гледам на кино. Този филм е УЖАСЯВАЩО ЗЛЕ. Не съм чел книгата, не мога да я коментирам, но това, което видях в тези два часа беше убийствено. Толкова безпредметен и неадекватен... Идват извънземните с роботите, смазват хората, Том Круз бяга, Дакота Фанинг се дере като заклано прасе и изведнъж щитовете на роботите падат и хората бият. Това е целият сюжет. Актьорската игра е напълно неадекватна за предполагаемите обстоятелства, при които се развива действието. Атмосферата - също. През цялото време се чудех "добре, де, за какво е цялата тази стреляница" и очаквах накрая да ми бъде обяснено. Е, да, обясниха ми - защото хората са си извоювали правото да живеят на Земята. WOW... Още по-тъпо ми стана, защото филмът като че ли има претенции за повече от малоумен екшън. На тъпия екшън мога да му простя безсмисленото пуцане - все пак това му е идеята. Но в "War of the Worlds", аз не намерих нищо повече. Най-слабото произведение на Спилбърг... -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Не съм чел книгата, не мога да я коментирам, но това, което видях в тези два часа беше убийствено. Толкова безпредметен и неадекватен... Идват извънземните с роботите, смазват хората, Том Круз бяга, Дакота Фанинг се дере като заклано прасе и изведнъж щитовете на роботите падат и хората бият. Това е целият сюжет. Актьорската игра е напълно неадекватна за предполагаемите обстоятелства, при които се развива действието. Атмосферата - също. През цялото време се чудех "добре, де, за какво е цялата тази стреляница" и очаквах накрая да ми бъде обяснено. Е, да, обясниха ми - защото хората са си извоювали правото да живеят на Земята. WOW... ^Мдам и аз го гледЪх днес...ми кво да кажа,нещо не си зацепил смисъла на филма.Прочети книжката!... идеята е ,че извънземните нямали имунитет към земните бактерии и вируси ,та за туй пукясали ![]() Е,добре де "War of the Worlds" получава оценка не по-голяма от 6.5/10 от мен . Един куп компютърни ефекти, горе-долу поносим екшън, ама нещо сценария и изпълнението малко ме издразниха ,а сюжетът беше малко ,ъъ ''изчанчен'' на места, дори леко изтъркан : главният герой бяга ли ,бяга ,отървава се стотина пъти на косъм,докато всички масово мрат около него ,обаче хепиендът естествено е налице и всички са радостни и доволни накрая,а лошите извънземни измират докрак! Е, поне този път ''всемогъщите'' американци официално не са победителите над мутантите. ![]() Дакота Фанинг наистина пищи отвратително (ах,още първия път като гледах филма,ми се щеше да я затрият по най-брутален начин , амаче гадно малко изчадие!) Ми и аз по-хубави неща съм виждал от Спилбърг, обаче в никакъв случай не бих определил този филм като тотален боклук. Става за гледане ... ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
@Ulair
Съвсем съзнателно пропуснах в словоизлиянието си момента с имунитета. Да, акълът ми беше достатъчен (колко фрапантно), за да зацепя причината да измрат роботите (най-малкото беше казано в прав текст). Не това е проблемът. Филмът бие на кухо просто. Краят идва адски отсечено и не на място. Книгата ще прочета, ако имам време. ![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз гледах War of The Worlds още като излезе ,ако не се лъжа към 2005 и още тогава филма не ме впечатли :>
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
![]() Tesis (1996) Филм, който спокойно може да пропуснете. Няма как да не го сравня с американското му подобие 8mm, който за мен е доста по-добър. Въпреки че Никълъс Кейдж по принцип е дървар, там се справя прилично. Въпреки че цялата продукция си е просто холивудска е далеч по-драматична и човешка, от лъскавостта си не губи. Tesis не е толкова пряк в посланията си и в намеренията да се замисляме върху него, но пък това определено не може да го направи кой знае колко добър филм. Филмът е повече трилър, който се опитва да ни интригува със сюжета си, който е донякъде предвидим и слабата актьорска игра убива на места съспенса. Има някои сполучливи момента като първият сблъсък на главната героиня със смъртта, леката игра с огледалата към края и още някои сцени, но като цяло нищо запомнящо се. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^Testis прочетох първия път
![]() Пък аз вчера исках непременно да гледам Матрицата, ама WoW-а ми изяде времето.Нищо де, поне си дигнах блексмайтинга на макс. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^Разбирам те напълно, все пак става дума за Играта, тоест пропускът е оправдан (намек, те си знаят кои са). В кой realm се подвизаваш?
По същество, наскоро изгледах американската версия на The Eye. Подходих с леко недоверие главно заради актрисата, но пък тук се справя забележително добре (и не е руса, от което се опасявах). Иначе филмът не отстъпва по нищо особено на оригинала с азиатски произход въпреки някои малки недоразумения. Втората част, снимана в Тайланд през 2004-та обаче е с класи над предшественика си, направена е доволно по-психарски, но пък хората знаят и си го могат, доказан факт. Препоръчвам на почитателите на жанра. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
^ Днес бях на кино и гледах трейлъра - изкара ми акъла едно нещо дето изскача пред шпионката на вратата...сърцето ми щеше да изхвръкне! Едва ли ще го гледам това - имам явно слаби нерви...
Та както казах, гледах 10 000 BC на кино. Измишльотина, но пък интересна за мен такава! Имаше си силни моменти, имаше си любоФ, имаше си мамути, легенди, пророчества...че и Атлантида намесиха... Сюжетът не беше нещо гениално, добра актьорска игра, супер яки ефекти. Имам слабост към актьора /в ролята на Д'Лей/.. хихихих! Готин филм, забавлявах се като го гледах. И все пак няма да се гледа отново. 8/10 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И аз гледах 10 000 BC вчера. Накефи си ме. Особено на фона на всички други филми, които гледах напоследък на кино, които оставиха в мен тотална празнота. Готино го бяха направили като приказка с елементи на учебник по история. Това, как ловеца от планините погледна с тотална учуда земеделските сечива, каквито виждаше за първи път, беше трогателно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
THE GAME
Тва е от филмите, за които не съм знаел и ми еб*ват майката на живота като ги гледам! 10/10 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
^Кво друго да искаш от Финчър?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
10000 BC
Готино филмче с изключение на тъпия край |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 13-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2073 ![]() |
Още не съм го гледала но може би ще изчакам наистина хубаво качество. Иначе с риск да се повторя за "Мъглата" ще кажа че Стивън Кинг е просто уникален извратеняк! И още нещо...Гледах до преди малко "Суини Тод: бръснаря демон от ул. Флийт", филма е правен по мюзикъл и не знам кой е бил по извратен в случая Джони Деп или човека писал мюзикъла!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 13-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2073 ![]() |
И въпреки всичко филма който ме разби с простотията си и култовите сцени си остава Tenacios-D : The Pick of Destiny
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ако мислиш ,че Стивън е извратен в това си произведение,то тогава в никакъв случай не ти препоръчвам филми като Pet Sematary 1,2 или пък ''То'' (It) ...
![]() Инач ''Мъглата'' (The Mist ) пак го изгледах (и не ми дреме че се повтарям, то си заслужава) и отново оценка 8-8.5/10 Филмът е адски добър , вярно има някои дразнещи моменти, на места дори е леко пресилен - ето например издразниха ме сценките с религиозната фанатичка и начинът ,по който покори тълпата в магазина. Ми някак нереално ми се струваше... има и още едно две дразнещи неща в сценария ,но всичко е простено с уникалния и МНОГО БРУТАЛЕН край. Ми толкова, филмът е идеален за гледане ,особено за ценителите на жанра. ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Казвам ,че е извратен точно в добрия смисъл на думата. Почитателка съм на точно този жанр филми особенно ако са екранизация на негови книги. Кинг просто е уникален писател
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Да, де то за филми ставаше въпрос.
Pet Sematary - Уоу, детенцетооо и котарака Чърч !!! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 09:25 PM |