![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
+1. Още съм под впечатления от проклетия филм. За разочарование не може и дума да става - бетонира те на място от началото до края и просто не осъзнаваш, че това се случва. Историята си е страшно завладяваща, както трябва, колкото до Хийт Леджър - повече от съгласна съм. Нечовешки запомняща се роля, макар и последна, именно той е актьорът, който те вкарва в замисъла. Накратко става дума за тотален шедьовър - уникален, завладяващ, безкомпромисен, ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН. Чакам да допълвате като изгледате.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Мда, точно днес се присетих за него. Прожекцията фигурира в плана за следващата седмица.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
http://zamunda.net/details.php?id=134805
Няма такъв филм! Вчера пък гледах един, пак руски, за космонавтите загинали при опити преди Гагарин и пазена в тайна. Много интересен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
няма право никой на лоша дума за ясуджиро одзу |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Тъкмо се връщам от прожекция на "Черният рицар". Отидох да го гледам с огромни очаквания, но просто ме отвя, смаза, обезглави и така нататък. Най-силната лента, която ми е попадала от "Престиж" насам. И което е най-странно - звездата на филма не е толкова Крисчън Бейл, който по традиция и тук е непоклатим, колкото Хийт Леджър, чието представяне мога да нарека единствено феноменално. Отдавна не съм попадал на толкова убедително сливане с персонажа, човекът наистина прави нещо изключително. Иначе сюжетът е доволно мрачен, с порядъчно количество обрати; визията - впечатляваща, без изхвърляния. Няма смисъл да пиша повече, ходете да го гледате. Днес видях това. http://www.imdb.com/title/tt0468569/ Изместил е Кръстникът от първото място!!! Определено ще се гледа на кино! Първият беше доста впечатляващ и определено беше "филмът" за Батман, но по думите на приятели този явно е феноменален! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Аз пък гледах Hero Wanted и горещо го препоръчвам на всички, които не са го гледали
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Снощи гледах Хрониките на Нарния: Принц Каспиян.
Много приятно филмче със страхотни ефекти и симпатични актьори. На мен лично ми хареса и не съжалявам, че го гледах на кино. То и такива филми няма смисъл да се гледат ако не е на кино, просто не е същото. Естествено това е приказка, няма някакъв блестящ сценарий или обрати (особено за тези като мен, които и книгата са чели). Общо казано, мисля че е достоен наследник на първата част (която също много ми хареса). -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Черният рицар
Отидох да го гледам най-вече от любопитство как би могъл филм, в чиято основа стои комикс (което предполага сериозно количество лейм елементи в сюжета) да застане на първо място в IMDB. Първите впечатления бяха доста добри - хубава визия, ефекти... Готъм Сити изглежда някак жив и реален. Дори Батман почти успява да направи същото. Дотук добре, обаче... сценаристът вероятно е написал два сценария и не е могъл да избере кой харесва повече и за това е решил... да ги използва и двата... един след друг! Любовната част е откровено глупава, а грозноватата Маги Гиленхаал (или както се чете името й) е един от основните фактори за това. Изобщо историята хич не ми направи впечатление, поне не и ако се опитвам да гледам сериозно на нея. Все пак невероятна игра и то не само на Леджър. Бих го препоръчал ако нямате особени очаквания за дълбокомислена фабула. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 19-May 08 Потребител N: 2760 ![]() |
![]() Защото киното е и изкуство. А този е голям. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ +1. Тарковски е гений.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Последните филми бяха The Balloon Boy и Wanted.
При все че не обичам комедии, първият беше свежарски и ми хареса. Анджелина и ко. обаче си бяха попадение ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Забравих да споделя впечатления за Wanted.
Също като Батман и тук не можехме да очакваме гениален сюжет, но някак ме зарадва повече като филм. Не беше толкова хаотичен и свърши, когато трябваше, а не час след това. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 25-July 08 Град: London Dungeon Потребител N: 2892 ![]() |
Мммм, снощи се разцепих с някф South Park...
![]() -------------------- There goes a little fucked up piece of my brain
Didn't need it anyhow, didn't use it anyhow no way! My minds been soakin' up so much shit... now it's cured not like healthy But cured like marinated dried out fuckin piece of meat |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^
- Are you ready for this, Bruce? - Kid, I made a film in Bulgaria. I'm ready for everything. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
BDW и тоя филм (Man With the Screaming Brain) не мога да го намеря никъде
![]() Абе... Bruce Campbell FTW!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Тъкмо гледах Arn - Tempel Riddaren и съм прятно изненадан. Европейска копродукция основно между скандинавски страни, говори се почти изцяло на шведски (за радост на Braindead). Филмът проследява историята на младежът Арн още от детските му години до израстването му като рицар темплиер. Сюжетът силно наподобява Ридли Скот-ския Kingdom of Heaven, но без излишна натруфеност и препродукция, именно от която страдаше холивудския епос. Актьорската игра е на ниво, баталните сцени също. Без да е особено взискателна лентата задържа интереса ми през целите два часа и нещо. Единствения ми упрек беше леко недодялания финал, но на фона на това, че сритаха арабския гъз на Саладин (отново за разлика от Kingdom of Heaven) не е кой знае какъв кусур. Препоръчвам на феновете на фентъзито и историческите драми.
Иначе относно новия Батман мога да кажа, че е най-силния филм за последните няколко години. Други думи са ненужни. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Току що изгледах Zohan ... изтраях го само за да видя колко малоумен може да стане до края.
много. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Sex and the City
Такамм.. очаквах да бъде една голяма глупост, както се случва когато се прави пълнометражна версия на сериал. Но! Останах доста приятно изненадана, беше хубав. :Р Определено ме развесели. Доволно! ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
+1 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Sex and the City Такамм.. очаквах да бъде една голяма глупост, както се случва когато се прави пълнометражна версия на сериал. Но! Останах доста приятно изненадана, беше хубав. :Р Определено ме развесели. Доволно! ![]() +1 ![]() Защото киното е и изкуство. А този е голям. Това ме заинтригува. Кажи нещо повече за филма, жанра и т.н. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 15-June 08 Град: София Потребител N: 2795 ![]() |
http://zamunda.net/details.php?id=92950 това е шедьовър!
-------------------- Мракът , който се опитвам да отблъсна, е най-добрият ми приятел.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Снощи гледах "Wanted" с едни приятели - е, не очаквах да е чак толкова кух. Абсолютно предвидим сюжет, абсурден до смях екшън, постни образи, посредствена игра... Не знам какво си е мислел екипът, но само задникът на Джоли филм не прави.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
На мен пък ми допадна, може би защото ми се гледаше точно такава пуцалка. Иначе не е нищо кой знае колко впечатляващо. А пък Джоли прилича на полуумрял прилеп в тоя филм...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Вярно си е това за Джоли, но и на мен филма ми допадна. Вече очаквах нещо марвелско, тъй че просто го изгледах и се изкефих.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Ами, хайде и аз да драсна нещо за Wanted. Това вече ми е любимият "типичен" екшън (понеже не съм гледала достатъчно много достатъчно внимателно
![]() Причината при мен със сигурност не е Анджито, макар че с този грим на мен пък страшно ми хареса. Интересно, как ли би успяла да си го запази в реалния живот при такива обстоятелства... Сюжетът не беше кой знае колко над минималното необходимо ниво, но някои от основните идеи определено ми оказаха въздействие (финалната реплика, например). Фенка съм на режисьора, според мен филмът изглеждаше много добре. Кръвожадните ми наклонности бяха почти напълно задоволени ![]() Oops, EDIT: V Изключително много искам! Още не е достигнал до кината тук, но трябва да измисля нещо по въпроса. -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 15-June 08 Град: София Потребител N: 2795 ![]() |
някой да е гледал новите досиeтаX?
-------------------- Мракът , който се опитвам да отблъсна, е най-добрият ми приятел.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Да видим какво гледахме последно
![]() Recep Ivedik, няма такава простотия! Определено турците ги бива в комедиите, след G.O.R.A. не съм се смяла така! Пък и турския език допринася, имам чувството, че си го измислят на момента ![]() Ханкок, в киното в Ахтопол / в което все едно се връщаш със 20-30 години назад във времето/ ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Йей, днес гледах нашумелия Батман.
Ами, като за филм с Марвел герой си беше добър. Много даже. Стахотна игра на Леджър, добра режисура, изпипан до най-малките подробности. Струваше си времето и парите. И все пак, не е като за първо място в IMDB. Сравнете го с Мементо, например - вторият го бие по всички параметри. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 01:42 PM |