![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Цитат 21 grams - трудносмилаем, но изпълнен със смисъл и житейски истини. Само за задълбочени хора. Цитат Последният филм,който ми направи приятно впечатление беше "Червената цигулка".Тази,иначе измислена история за уникалната цигулка, чийто лак е замесен с кръвта на починатата при раждане жена на майстора, е представена достатъчно добре и въздействащо... Цитат "Pi", ей това е филмът Гледах го преди около година и сега пак се сетих за него... много ме кефи Все хубави работи... само така ![]() ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Малко по-назад в темата беше ставало въпрос от кой филм е изкопиран "Ефектът на пеперудата". Значи единият със сигурност е Дони Дарко, но другият и мисля, че по-добрият е The I Inside - великолепен филм и въпреки, че има скоци във времето към края всичко става разбираемо. Но за разлика от ефекта, краят на този е съвършен - просто тръпки да те полазят - препоръчвам ви го! Жалко, че изобщо бях гледал ефекта, ако не бях то The I Inside щеше да първият такъв филм, който съм гледал
![]() ТУК -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
А аз преди около месец гледах един филм,който ме растърси много яко!А той е:"Необратимо"Мисля,че наистина си заслужава да се гледа!Там е показано едно от многото лица на гадния живот и това как всеки един от нас не е застрахован от беди!Меко казано!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Кръсникът 1: Ми... не е зле, но не е и кой знае какво, явно не съм особен фен на подобни филми...
Кръсникът 2: Даже не успях да го догледам, не ми хареса. Ако първата част е горе долу добра, то втората е малко тъпа. Гарванът 3: Тъп е!!! Гледайте го само ако сте заклети фенове на първите два филма, но дори и тогава няма смисъл, защото не е особено готин. Първите два филма са много яки... Не се очудвам защо не съм разбрал, че има трета част - просто не си е заслужавало да разбирам ![]() Портокал с часовников механизъм: Изкефи ме ![]() Следващият май ще е "The I Inside"... Бях си го набелязал от няколко дни, а гледам, че и тук има добри отзиви... пък и е от типа на "Дони Дарко" и "Ефектът на пеперудата", които са ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
petec, svlih ti romper stomper. sega ili she mislq da go upload v evro-net ili na cd she go metna..
a clockwork orange cepi tikvi. mn e izrotski filma gledai dancer in the dark!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Romper Stomper - pesho uploadvam s 5-6 kb.. i vsichko tova zaradi teb
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Последното, което гледах беше Kingdom Hospital тв сериал по новелите на Стивън Кинг. Доста странен филм, все още не мога да го асимилирам, за да определя дали ми е харесал или не, но за феновете е задължителен, най-малкото защото самият Кинг е писал сценария. Има го в дата.бг...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
И аз останах с противоречиви чувства, след като го гледах....
-------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
The I Inside: Ебати фимът!!! Определено си заслужава... От онези филми, които когато гледаш финалните надписи стоиш, гледаш екрана и си мислиш "Мамка му... какво стана, защо?" Малко са тези филми...
Иначе ако трябва да го сравнявам с "Ефектът на пеперудата" и "Дони Дарко" ще ми е доста трудно да кажа кой е по-добър... Всеки е прекрасен по свой си начин, а и атмостферата е различна. Атмосферата в "Дони Дарко" е абсолютно неповторима, но пък "The I Inside" е доста по-объркващ и те кара да се замислиш повече какво точно става по дяволите, а пък "Ефектът на пеперудата" ме беше накарал да се замисля за някои доста основни физични и други теории. Но определено гледайте и трите филма и си правете изводите сами... Mort, какво точно имаше предвид под "краят на този е съвършен"? Честно казано краят е доста объркващ и отворен. Следва: Romper Stomper... когато Данчо го качи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Peter @ Feb 5 2005, 01:32 AM) Следва: Romper Stomper... когато Данчо го качи ![]() Як е ама не прекалено як. Някво. Половината фил е е един бой. Боя е як, ама аз някво не схванах замисъла, зад токлкова много насилие. Баси като някой пуритан звуча, ама ебати - целия филм е някво само как се бият и правят мизерии. Не е като American History X примерно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Не е толкова лош филма
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
tukmo se pribrah zamalko vkushti i pusnah filma da se douploadne... skoro trqbva da e gotov!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
uploadvam s 15k
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
bravoz!
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
pesho, izgleda li romper-a?!
mn glupav film! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Headshot (hardcore; asenovgrad) & T.V.U. (oi!; sofia) live video
edit: oshte go uploadvam. edit2: zvukyt e ujasen! ama kartinata e super! edit3: po golqmata chast sa headshot.. ot tvu sa samo nqkolko minuti kadri -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
nqkooi iztegli li koncerta be izrudi SPARK
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
...е аз пък снощи гледах "Нед Кели" и ми хареса... въздейства ми..
![]() ...а за "Ефекта на пеперудата", "Пи", "Ревкием за съня", "21 грама"...няма да комнтирам много- само ще кажа че те са едни от любимите ми филми...... ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Predi malko gledah Equilibrium....
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, филмчето е приятно. Бях чел книга с подобна история, но не си спомням коя. А се съмнявам, че е особено близо до бъдещето на човечеството, все пак нацизмът умря...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Mort @ Feb 16 2005, 07:05 PM) Да, филмчето е приятно. Бях чел книга с подобна история, но не си спомням коя. Освен да е била "451 градуса по Фаренхайт" на Рей Бредбъри... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Pedro Almodovar - "La Mala Educacion"
![]() a posledno "Ravenous" - ако не си канибал този филм може да те накара да станеш. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Cube Zero
За всички фенове на Cube. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
1984 е екстра, не че не бях го гледала, но се изкефих!
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Feb 19 2005, 02:54 AM) Cube Zero За всички фенове на Cube. ![]() Дам, бива го... Но честно казано най-много ми хареса Cube 2: Hypercube. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Кубът 2 - направих грешката да го гледам преди няколко месеца. Супер тъп и безсмислен.
Farenheit 9/11 - е това е яката работа -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(Mort @ Feb 16 2005, 05:05 PM) Да, филмчето е приятно. Бях чел книга с подобна история, но не си спомням коя. А се съмнявам, че е особено близо до бъдещето на човечеството, все пак нацизмът умря... az govoreh za treta svetovna voina...nali tova e v osnovata na filma i pri4inata za onova lekarstvo puk i dori ne do takava stepen da sme pod vlastta na daden 4ovek to v bude6te 6te si vur6im rabotite absoliutno ma6inalno ...tv ami be6e ideqta -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
аз пък си харесвам Romper Stomper
пълня безсмислица -точно като живота на един скинар ![]() и въпреки всичко гологлави мъже в кубинки ми действат ...добре на нервите ![]() а 'Куб' и 'Суперкуб' също си ми харесват 'Суперкуб' свършва малко тъпо и анимацията е супер скапана ,но като идея ми харесват. А брат ми онзи ден пък гледа 'Тексаско клане ' ,а аз гледах някакви моменти от него.Не искам да го голедам целия ,гадост. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Последно гледах 6те части на Spawn анимацията - може би най-яката анимация която съм гледал. Изключително добре е пресъздаден комикса - мрачното настроение, кървавите битки. А историята е супер добре измислена, героят не е идеалното добро момче, което сме свикнали да гледаме във всички други филмирани комикси (без значение игрални или анимационни). Той е противоречива личност борещ се срещу собствената си природа, лутащ се между доброто и злото. Цетрална фигура във войната между рая и ада, която иска да възвърне човешкото в себе си. Всичко това ТУК!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Гледала съм игралния Spawn,който ми се стори доста наивен преди години.Мисля,че в саундтрака му участваха Marilyn Manson,Korn и т.н....
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 05:09 PM |