![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Вчера се забавлявах с това:
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
The Return На моменти е някакъв леко хаотичен, но към края му ти става едно готино, че всъщност си гледал много добър филм със страхотен сюжет и с малки подсказки по време на самия филм, които ако внимаваш ще забележиш.
The Last House On The Left Доволен съм. Много силни моменти, хубав замисъл, само последните минути очаквах повече от бащата, но с микровълновата компенсира. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
Много приятно филмче! -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^^ "The Last House On The Left" римейка или оригинала?
Снощи гледахме "Ink" има какво да се види и да се размисли над. Определено останах (почти) крайно доволен ("Разказвачите" ми стояха нелепо, особено на фона на пипнатите Инкубуси). Препоръчвам за хора с акъл. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
И на мен доста ми допадна филма, Боби. Направен с малко пари, но с идея.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
+1 За Ink! Страхотен филм, страхотна визия, страхотна история. Повече такива трябват, че напоследък нещо...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^^^ Е римейка, не съм срещал оригинала в замундата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
И аз гледах Ink, понеже отдавна му бях метнал око, а вие ме убедихте да го видя.
Страхотен филм! Директно ми влиза в класацията на най-любими филми, въпреки някои несъвършенства в типажите. Много неща мога да кажа за него, обаче ме мързи, хах... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Разпръснах си мозъка с малоумни екшъни.. Мамка му понякога ми се гледат дори и такива идиотии:
Започна се с: ![]() Продължи се с : G.I.Joe И се завърши с: ![]() Последното в традициите на "Две димящи дула" и "Гепи", но бих го приел радушно ако този филм предхождаше уникалната двойка на Ричи, тук сякаш 90% от филма вече го бях гледал. -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледал ли си Тейкън? Той за мене е най-якия екшън, който съм гледал през последните години. Твърдо ЗА екшъните, трябва си и пуцане, 4-те Дай Харда ми стоят на харда като светини и едва ли не съм ги обградил с цветя и възглавници
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Днес изгледах The Vampire's assistant.Поредното разочарование
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Не, Тейкън не съм го гледал, просто явно си има моменти, които - пуцалки и то все със супергерои ала : Shoot Em Up, Transporter 1,2,3, и сие мародери - са ми необходими като витамини в края на зимата
![]() ![]() Ще намеря Тейкън и ще му се пробвам - благодаря за предложението ![]() Дай Хард си е класика, както и трилогията (за сега) на Борн, или поне влизат в класацията ми за филми, които бих гледал със сигурност повече от 2 пъти ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Saw VI - поредната страшно силна глава от поредицата. Някои вече мрънкат за комерсиализация, изчерпване и т.н., нищо от което не усетих във филма. Продължават историята по доволно убедителен начин, навързват сюжетните нишки и същевременно спазват традиционното ниво на бруталност. Евала.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хах, да си мрънкат колкото искат, това си е познато проклятие, свързано с имената на не една или две поредици.
Точно преди Saw VI си припомних останалите части - удивително е как постепенно се хвърля все повече и повече светлина върху цялостната история от съвсем различна гледна точка спрямо неща, които в даден момент хич не са били ясни, а сега спомагат много за поддържането на напрежението. Краят пак беше доволно непредсказуем и силен, браво за замисъла. Въобще говорим за абсолютната наркомания... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^ & ^^ Тука излиза малко преди Коледа чак. Ще се чака да се появи с хубаво качество в Замунда...
Аз се връщам от прожекция на 2012. Продължавам да се учудвам (а уж вече не би трябвало) с каква скорост големите американски продукции стават все по-тъпи и по-тъпи. Наистина нямам представа как подобен сценарий е преминал одобрение. От друга страна обаче, цялата зала се посмя хубаво (на моменти, които уж трябваше да са сериозни или тъжни) пък и имаше някои апокалиптични сцени, които си заслужаваха, така че не беше съвсем капо. Само малко. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
A този Pandorum интересен ли е по принцип? Ин аз наскоро започ. да гледам един култов сериал от края на 80те и 90те години "Tales From the Crypt". http://www.youtube.com/watch?v=02YNv3xURbI...PL&index=70 ![]() hmm ако си фен на хорора ти препоръчвам да изгледаш оригиналния Tales From The Crypt от 72 http://www.imdb.com/title/tt0069341/ ![]() eдин от най-добрите хорор филми правен някога, истинска класика DEATH LIVES! http://www.youtube.com/watch?v=NnxFio89IU0 тука има качен целия филм на части http://www.youtube.com/watch?v=nwGKus5rlDM...feature=related -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Сега гледах Surrogates , хареса ми.
Опа, тука май сте на страница "интелектуални" кървища. ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Аз пък днес гледах I Sell The Dead и останах очарована. Приятна черна комедия.
![]() -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Най-накрая гледах Сектор 9.
Филмът е хубав. Питър Джаксън си личи. Какво ме подразни - на моменти твърде пищна детайлност, от една страна. От друга, прекалено човешки черти са придадени на същества с прекалено много хриле и пипалца, което, добавено към пукащо-плякащия им говор, ги прави трудносмилаеми на моменти (макар да ми е ясно защо са подбрани такива). От трета, имаше какво още да се иска от финала, щото аха-аха да ме размисли и разчувства, ама не успя съвсем. Едно-две клишета спокойно можеха да бъдат спестени тук-таме. И от четвърта страна, все трябва да има още нещо, което да направи подходът към иначе познатата сюжетна линия и идеи на 100% оригинален, а сега останах с впечатлението, че и с 90% са се задоволили... Все пак ме хвана и ме държа от начало, до край. Определено съм доволен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Е край вече, направиха римейк на най-любимия ми филм за всички времена, който си го гледам от 3-годишна възраст (същото заглавие от 81ва). Един филм се надявах да пожалят от римейк, не можаха значи.
От друга страна пък трябва да се абстрахирам от такива неща, неки всеки си твори каквото иска и както иска (то в случая с Холивуд не е много до творене, а по-скоро до пазарна стратегия, ма айде да не задълбавам). -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Някой друг на мнение, че 2012 смуче магарешки топки? а?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Някой друг на мнение, че 2012 смуче магарешки топки? а? Е то не трябва да го гледаш филма ,за да знаеш че ще е мега тъпня . Емерих от Старгейт не е правил хубав филм. -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Преди 10 мин изгледах The Countess, някой ако иска може да пробва. Аз лично мисля, че можеше да е по-зрелищен и кървав.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Оууу филм за Elizabeth Bathory ще го прегледам щом имам време.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^
http://zamunda.net/details.php?id=176598&hit=1 Този е странен, много. Поглежда на историята по неочаквана от мен гледна точка, ала опредлено интересна. И филма има дух. Пък и каквото съдя от плакатите, в сравнение с горния Елизабет бе наистина красавица тук. The Countess не съм го гледала,но опредлено ще. Въпреки,че не съм сигурна, че на тази тематика търся нещо точно "зраелищно". Та,може и да ми хареса. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Аз пък си харесах "Beyond A Reasonable Doubt" - съвсем прилично поднесена история, която в краен случай така и не прекрачва разни граници. Малко юридически мръсни номера и една от безбройните роли, които по закон пасват абсолютно перфектно на брилянтния образ на Michael Douglas.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
^ http://zamunda.net/details.php?id=176598&hit=1 Този е странен, много. Поглежда на историята по неочаквана от мен гледна точка, ала опредлено интересна. И филма има дух. Пък и каквото съдя от плакатите, в сравнение с горния Елизабет бе наистина красавица тук. The Countess не съм го гледала,но опредлено ще. Въпреки,че не съм сигурна, че на тази тематика търся нещо точно "зраелищно". Та,може и да ми хареса. ![]() Прочетох резюмето на твоето предложение, може би съвсем друга гледна точка, днес по-късно ще гледам. Под "зрелищно" имах предвид, че от това, което съм чел за Нея очаквах самите убийства да са представени "по-така", но иначе "трансформацията" на приоритетите в живота и въобще вътрешният свят на Bathory е представен според мен доста добре. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Евала на Крисчън Бейл! -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Inglorious Basterds
![]() Мноо як. Единственото, което не ме накефи чак толкова е как убиваха нацисти постоянно. ![]() Moon ![]() Абе не че е толкова лош, ама някво след като прочетох резюмето в замунда, вече знаех каква е цялата идея и че и двамата са клонинги, пратени от алчаната корпорация, да им изкарват пари, щото така е по-евтино. А за sci-fi филм да го разгадаеш от самото начало е доста зле хаха. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 12:57 AM |