![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 24-March 05 Потребител N: 776 ![]() |
Цитат(Drummer @ Mar 19 2005, 11:03 PM) Току-що изгледах SAW. Перфектно изпълнение просто. Малко се престараваха на някои места, обаче пак си постигна огромно количество психо-атака. ![]() Има доста филми с подобен сюжет, но този ми хареса най-много. Начи не си гледам "Седем" ![]() ![]() ![]() -------------------- Death is just another way of living...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Гледал съм го Se7en, много ясно и ми харесва, ама няма лошо и SAW да ми харесва също доста.
Btw, няма да е зле да си пуснете да изгледате всички части на Hellraiser или най-вече 5-тата - Inferno. Култ просто. Един от най-добрите филми в този жанр и като цяло. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Drummer @ Mar 24 2005, 08:38 PM) Btw, няма да е зле да си пуснете да изгледате всички части на Hellraiser или най-вече 5-тата - Inferno. Култ просто. Един от най-добрите филми в този жанр и като цяло. Единствено аз ли не харесвам никак тази поредица?? Преди съвсем малко гледах първата част на Dirty Dancing!! Еее, великолепен!!! Великолепен е просто тоз главния герой ![]() Иначе тия дни се надявам на "Salem's Lot" по Стивън Кинг, но първо трябва да подкупя един комшия да ми го даде. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Mar 25 2005, 09:54 AM) Иначе тия дни се надявам на "Salem's Lot" по Стивън Кинг, но първо трябва да подкупя един комшия да ми го даде. Ако се окаже хубав филмът,свиркай!Много обичам Сейлълс Лот ![]() ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
![]() На кино - супер ме изкефи! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Снощи изгледах The Green Mile. Един от най-добрите сред този жанр филми. От продуцента на The Shawshank Redemption. И двата филма са изключително силни. Btw, Morgan Freeman е доста добър и ми харесва как играе във филмите си.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Morgan Freeman е доста добър и ми харесва как играе във филмите си. той и Дензел Уошингтън са единствените негри, които ми харесват като артисти.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, той също не играе зле, ама няма чак толкова добри роли като тези Freeman. Също Lawrance Fishburne (не само заради The Matrix), Wesley Snipes (не само заради Blade), Will Smith, Michael Clarke са добри и т.н.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А да Lawrance Fishburne също не е лош, а Wesley Snipes, ами той си е екшън герой, като за такъв се справя общо взето.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
За интересуващите се-ДНЕС по Нова дават Необходими неща по Кинг.Ще го видим как е
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Гледали ли сте "Ничия Земя"? Аз го гледах преди няколко дни... не е просто пореден филм, за поредна война. Много тежък и смислен.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Оная вечер по Канал 1 даваха доста интересен филм - "Инстинкт", ама го хванах от средата горе долу и много ме е яд...
![]() Някой знае ли от къде мога да си го намеря? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Nai -nakraq gledah "Grobi6te za doma6ni liubimci" i spored men pred ni6to ne otstupva na knigata!
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
gLEDAH tHE PHANTOM OF THE OPERA...STRAHOTEN FILM, NAPRAVO ME OMAGIOSA...
-------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Цитат(Peter @ Apr 4 2005, 02:36 PM) Оная вечер по Канал 1 даваха доста интересен филм - "Инстинкт", ама го хванах от средата горе долу и много ме е яд... ![]() Някой знае ли от къде мога да си го намеря? От близката видеотека... иначе смислен е филма. -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Igra po noti... blaaaaaa typo:")))
*basi!!!! napisah gore basi typoto... !!!!!!!! liri4esko otklonenie:"))) -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Цитат(Feanor` @ Apr 4 2005, 10:38 PM) Цитат(Peter @ Apr 4 2005, 02:36 PM) Оная вечер по Канал 1 даваха доста интересен филм - "Инстинкт", ама го хванах от средата горе долу и много ме е яд... ![]() Някой знае ли от къде мога да си го намеря? става въпрос за филмиран истински случай - малко променен. Някаква жена е отишла да живее с горилите преди време. Върнала си се е жива след това. Жена при горилите според мен е по-осъществимо, защото от мъжете хвърчат други хормони, които може да се възприемат като заплаха. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-накрая гледах прословутия "Нощна Стража". Останах с доста противоречиви чувства. На места филма брутално ме изкефи, особено началните сцени на битката или изобщо, където се появяваше моста с войните супер го бяха направили и гарваните и историята (не кой знае колко оригинална, но все пак добра). Обаче към средата нещата и действието доста позамряха, изгубиха се ефектите, историята стана разпокъсана и на моменти прекалено отвеяна и абстрактна, което всъщност унищожи голяма част от чара на филма. Това доказа, че руското кино все още има какво да учи, но филмът като цяло не беше лош. Може би книгата е по-добра и би запълнила празнините, които зееха в средата на филма. Не знам не съм я чел. И в крайна сметка не бих го определил като "сайбер пънк", защото нищо сайбер нямаше в сюжета, освен няколко ефекта и един смотан хакер.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Mort @ Apr 7 2005, 08:46 PM) И в крайна сметка не бих го определил като "сайбер пънк", защото нищо сайбер нямаше в сюжета, освен няколко ефекта и един смотан хакер. Не, разбира се... Това е по-скоро някаква форма на модерно фентъзи. Киберпънк са книгите от поредицата "Лабиринтът на отраженията", на които ще е базиран "Depth"... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
е, най-накрая гледах Константин!! Господи, толкова е сладък Кеану!
![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Матрицата 1,2,3
Константин 1....2,3:"))))))))))) Дам... и ние ще го гледаме само да стигне и до наше селу -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тия дни ще гледам Предизвестена смърт 2, Sin City, Boogeyman и ще споделя дали са прияни за зяпане... Как да е понеже темата е и за серияли та да питам тук има ли фенове на Lost, 24 или CSI: NY, SCI:Miami?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Тия дни гледам за пореден път 'Пътеводител на Галактическия Стопаджия' -стария филм е забавен, нищо че е правен с малко тъпа техника.Всъщност то е сериал -има 6 епизода.И този английски акцент
![]() Сега чакаме да видим новият как ще е. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Mort @ Apr 9 2005, 11:03 AM) Как да е понеже темата е и за серияли та да питам тук има ли фенове на Lost, 24 или CSI: NY, SCI:Miami? SCI :NY & SCI:MIAMI ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат SCI :NY & SCI:MIAMI Това според мен са едни от най-хубавите, интересни и умно направени сериалчета... Сега даже играя играта по CSI:MIAMI.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Понеже говорим за подобен тип сериали, които и аз харесвам, някой гледал ли е "Първата вълна"... или само аз съм го гледал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Понеже говорим за подобен тип сериали, които и аз харесвам, някой гледал ли е "Първата вълна"... или само аз съм го гледал. Изгледал съм го от първата до последната серия, но Копола си е Копола...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Последно гледах това:
![]() Добре направена анимацийка. Предизвестена Смърт 2 направо си ме разочарова, очаквах значително по-качествен филм. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
А аз гледах "Смъртоносен пъзел".Наистина е готин!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Бог @ Apr 9 2005, 11:12 AM) Тия дни гледам за пореден път 'Пътеводител на Галактическия Стопаджия' -стария филм е забавен, нищо че е правен с малко тъпа техника. Предполагам, че това доста те е разстроило. Не се и съмнявам, че нямаш търпение да видиш рапърът Мос Деф в ролята на Форд Перфект ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th September 2025 - 10:32 AM |