![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
A walk to remember
![]() ![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
![]() Забавно. И все пак, нищо особено. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
покрай шах темата реизгледах
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Аз не си падам по филмите.Харесвам A walk to remember,защото има нестандартен край : ) . Иначе ако някой ден нямам какво да правя,може и да ги гледам.Мерси все пак
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
И аз подкрепям. Струва си да се гледа най-малкото заради играта на Раян Гуслинг ако не за друго.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Свалям си това:
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Догледах "The Wolfman" онази вечер. Няма такива клишета просто. Да не говорим, че половината филм беше по "Красавицата и Звяра". Помпозно, натруфено (по американски)... Чак ми стана тъжно за Хопкинс в един момент.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
"Красив ум"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хареса ми. Много поучително как не трябва да се вярва на магии и тем подобни. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Магистрални мъже"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Оф, мисля да се пробвам пак да изгледам всички серии на "Shaka Zulu", само време да имам...
-------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Дом на пясък и мъгли" - за няква тъпа къща какви неща стават ....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
След постните ленти в последно време ми беше изключително приятно да се насладя на "Unthinkable". Не показват нищо по-малко от това до каква степен човек е готов да заплюе всякакви морални ценности в неконтролируеми ситуации, конкретните заплахи в случая са в рамките на обичайните заподозрени, но нищо от това не влиза в противовес с бруталните послания през цялото време на филма. Наистина би могъл да се отнесе до която и да е държава/нация по-различна от избраната, а евентуалните последици са повече от прекрасно отразени. Блестящо превъплъщение на Samuel Jackson, абсолютната звезда там. Задължително препоръчвам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ужасно слаб филм, и още по-ужасна актьорска игра (специално на агентката, която в половината филм, да не кажа в целия, нямаше представа къде се намира). Самуел май наистина бе единствения там, който си знаеше работата. И като за край, режисьора и сценаристите имат още доста неща да учат.
Като цяло филма е далеч от киноизкуството, и по-близко до ефтините и безумни ужаси в стил "Хълмовете имат очи", които дори имат по-добри "кървавии" от Немислимото. А посланието бе доволно клиширано. Амин -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Направо издухва повечето подобни "клишета", ако питаш мен, а ролята на Carrie-Anne Moss имаше И споменатото от теб за цел с борбата, която водеше със себе си през цялото време. Не знам какво повече трябва да се желае от екипа за подобен филм, но всеки със своето си, разбира се.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да наистина, американски мюсолманин се обръща срещу Америка и става терорист поради какво?? за да може да си продължи сценария не че има някъв голям смисъл, нали? И посланието че всеки има зло в себе си и виж, само да го бяха оставили до края, да види той!! Мечтата на Американската политическа пропаганда... Моля ти се, какви глупости... Ако искаш да видиш що годе, как трябва да бъде предадено послание, гледай Traitor, там поне режисьора е знаел какво иска.
А играта на АнМос, горката тя ако това е игра. Алах да я закриля. Но знам ли, след Full Metal Jacket и Apocalypse now (бог да го прости Хопър) такива филми ми влизат супер плоско. Aко премахна 50 точки от IQ си и 1 месец абстиненция от филми може и да си кажа, "Брей". На ум. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отдавна са отметнати, но за щастие се появяват и други, които ми оправдават времето, отишло в гледане и позволяват да обърна внимание на заглавия настрана от златните елитарски такива - нищо лошо, никой и не смекчава абсолютното историческо качество, но не върви да живеем единствено вътре и заедно с тях, най-малкото стандартът е коренно различен. Ще се повторя, но целта не опира кой знае колко до пропагандата на САЩ и прочее, след като сценарият е приложим не само за тях. Лично нямам нищо против, вече кой как възприема подхода е друг въпрос.
И тъй като все пак ми се ще да вкараме още заглавия освен горните, които да опират до "наши дни" и да носят нещо повече от елементарна кинаджийска стойност (освен "Traitor") - последната лента от подобно естество, който ми хареса в по-голяма степен, беше "Law Abiding Citizen". С уговорката, че се абстрахираме от финала, който донякъде ми развали хубавите впечатления. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Пълен култ! Кърт Ръсел винаги ми е бил любимец. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Току що изгледах "Ninja Assassin".
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В последно време върня Monty Python. Просто култови са тез "момчета"! Невероятно забавен хумор и яко сарказъм.
Никой ли не е гледал още номата интерпретация на Робин Худ? Аз го прегледах на кино и останах доволен. Отново ми хареса играта на Ръсел Кроу. Имаше и доста култови моменти. Определено ще го гледам пак. Принца на Перник: Песъко на времету още не съм го гледал. Едни казват - зле бил, други - бахти якото. Общо взето дочух, че екшъна бил толкова, колкото в трейлъра. Надявам се да е инсинуация. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не е лош "Принцът", но само толкова. Могли са да направят нещо доста по-мащабно и драматично. Екшънът и играта са ок, но историята е поорязана и въобще изменена. Това най-много ме дразни във филмите по игри като цяло.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
http://img.zamunda.net/bitbucket/Conan.The...viD.AC3-WAF.jpg Велик филм със страхотен саундтрак... ... и много manowar-ска обложка. ;Д "Enemy at the Gates" си дръпнах последно, че ми се беше догледал. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
http://zamunda.net/details.php?id=224224
Ей, че хубаво изглежда.. точно нещо такова ми се гледаше. Иначе зяпах Surrogates и District 9, първия ми хареса повече. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
The rebel of L
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
^
Много добър филм поне за мен. Особено, имайки, предвид, че е нов български филм. Иначе много качествена актьорска игра и хубав отворен финал, каквито обичам. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Exam" не е никак лош филм. Доста стриктно се придържа към основната идея на "The Method", но все пак са вкарали малко повече динамика и не разчитат толкова на психо фактори. Отделно ми напомни и на една театрална постановка, която посетих неотдавна ("Шведска защита") с все същия сценарий за затворени в стая кандидати за престижна работна позиция и почти никаква идея през какво трябва да минат (или да не минат), за да стигнат до финала.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 01:00 AM |