![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
The Egyptian и аз го търсех преди време. Едни приятели го свалиха от eMule, но така и не се уговорихме да ми го дадат. Потърси там.
![]() P.S. Мика Валтари? Много добър избор. ![]() -------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
1.Der Geheimnisvolle Schatz von Troja (2007)
2.Lolita 3.Easy A Цитат Известността, без значение каква е, никога не носи ползи на "известния". а само го засипва с "вести" за него самия. 4.The Town Цитат Няма значение как и колко се променяш пак трябва да платиш цената, за това, което си направил.Пред мен има дълъг път, но знам, че пак ще те видя. Или тук, или от другата страна. 5.Pushing Tin 6.Step Up 3 7.Шеметна сделка -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Трон '82 ![]() Идеята, че във всяка клечка за зъби има по една мислеща душица, тука е прегърната с ръце и крака, за да стигне гениалното прозрение, че нещо живо мърда и във всяко танкче и всяка чертичка от екраните на игралните автомати отпреди 30 години. И ти, като играч, безмилостно и безхаберно убиваш всяка от тези душици, когато я изпревариш, удариш или направиш нещо друго. По някакъв свръхестествен начин филмът ми напомни незапомненото - времето преди да навърша тли годинки, когато питах куклата "иска'и'дичка" и очаквах тя да ми отговори. НО като се направих, че не виждам 2/3 от екрана и ефектите, които днес са много, много по-ниско от разбирането за "смешни" - ТРОН '82 не е никак лош филм. Сега ми е много интересно какво представлява новият ТРОН, но имам чувството, че ще е поредната фантастичка боза, но светнала в ярко неоново. Все пак не забравяй, че филма е на Дисни ![]() Като се замисля само Space Odyssey 2001 на Кубрик се доближава. Но тя пък е с още 20-години отгоре ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
Почти изгледах "1408".
Някъде към средата на филма заявих: "Ама това е като бълвоч на Стивън Кинг." При което ми отговориха: "То Е по Стивън Кинг." - ...Приятно гледане тогава, знам какво ще стане. -и отидох да свърша по-полезна работа. -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Пфахахах...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
Специално "1408" просто не е успя да ме грабне- нито като история (както стана ясно), нито като актьорка игра, нито забележителна кинематография има някаква.
Просто не е нещо, което бих препоръчала. В "Хари Потър" поне има диментори за зяпане и Алан Рикман за слушане. Пък и книгите съм ги чела отдавна и набързо, т.е. позабравила съм ги, тъй че има някакъв шанс филмите да ми задържат интереса. -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
2.Lolita Така и не ми беше останало време да изгледам докрай извратенячката, интересен ми е краят. А пък Джеръми Айрънс има много специфична аура. Сексуалните герои, в които се превъплъщава са винаги с противоречиво излъчване, хем привличат, хем отблъскват. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
^^ True story, 1408 и на мен ми се стори като сериозна тъпня. Ама то не може всяка адаптация по книга да е шедьовър.
Иначе вчера гледах "The Isle" на Ким ки-дук и останах със супер разкривено изражение след филма. Хвана ме за гърлото и бая ме разтърси. Ще го гледам отново, само да мине време. -------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Тия дни гледах Alien, а като се сетя и за Междузвездни войни, се чудя как никой не е бутнал поне малко да коригира картината на ТРОН. Не е като да няма как. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ей това си чакам аз.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледах наскоро Tangled (Рапунцел и разбойникът) и определено бях много зарадван от това, което видях. Много приятели ми се оплакаха, че филмът бил доста детски. E аз си го харесах още като му гледах трейлъра. Жалко, че по кината го дават с българско аудио.... Гледах го днес, конят и хамелеонът направо ме разбиха!! ![]() -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Днес гледах ТРОН 2 и не останах нито впечатлен, нито разочарован. Средна работа общо взето. Издразни ме много факта, че филмът се казва Трон, а Трон 1 вид никакъв го няма... И с това 3д няма да се разберем! Предпочитам да спестя 7 лева и да гледам 2д, вместо да дам 12, за да видя няколко невпечатляващи ефекти.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
1.The crow city of angels 2.Ikigami 3.Not without my doughter 4.Classic 5.Into the wild. И още ужасно много азиатски драми... Това са филмите, за които се сещам сега, както и които са ме развълнували достатъчно, за да се сетя за тях..
![]() ![]() -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^Да, има мисъл, добър е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
![]() Роберто Бенини ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
The Kids Are All Right (2010)
Das Experiment (2001) -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Току що си пре-пре-пре-пре-пре-прегледах "Class of 1999". Няма вече такива филми. Има само болезнена носталгия.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
The Rocky Horror Picture Show. Не знам защо реших да си го причиня
![]() ...Безумие. И разни серии по "Дюн" зяпах. Постарали са се да представят ключови моменти от книгата и виждам, че доста пари са заделили за костюмите... -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
И разни серии по "Дюн" зяпах. Постарали са се да представят ключови моменти от книгата и виждам, че доста пари са заделили за костюмите... Много по-зле представено, дори и от оразяната версия на Линч, която остава по-добра за мен. Ако си намериш Децата на Дюн, може да гледаш. Там не правят ремейк поне. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хмм.. от двете споменати (от теб и от мен), нито едно не ми харесва особено, не знам кое е "по-малкото зло"...
А и стига толкоз с таз планетка Аракис/Дюн/(Дюна)/Ракис - чела съм и 6-те книги (от които по мое мнение си заслужават първите две и може би последната). И да не е съвсем "оф": Despicable Me е... сладурско, но не чак толкова смешно, колкото очаквах. -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Книгите са си книги. Филмите - филми.
![]() А иначе споменах го, понеже Дюн на Линч и Блейд Рънър на Скот са бащите на модерното сай-фай кино. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-September 10 Град: София Потребител N: 3949 ![]() |
Rock Star
Tenacious D Detroit Rock City И задължитено трябва да се гледат The Wall и The Doors !!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Wild target. Нищо кой знае какво. Просто свежа комедия от Англия и Франция, но на фона на нещата, които гледах напоследък си беше свеж полъх.
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
И аз за Дюн, като мега фен на книгата.
Филмите общо взето не струват...често си позяпвам творението на Линч, но е по-скоро от носталгия... -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Commando - на някои места си казват репликите на стихче в детска градина, но иначе е добър.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Току що изгледах Black Swan. Не мисля, че има какво да коментирам - смазан съм, както от всички филми на Арнофски.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-September 10 Град: София Потребител N: 3949 ![]() |
^ Точно и аз го гледах преди 5 мин. Уникален филм!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 10:50 AM |