![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Цитат(Slash @ May 8 2005, 10:30 PM) Цитат(rage`girl @ May 8 2005, 10:20 PM) Дааа...страхотен филм..само дето Робърт Де Ниро е малко изнервящ.Де Ниро ме кефи само в "Кръстникът"(обичам го тоя филм) Е, явно не си гледала много филми с Де Ниро. "Кръстникът" е с Ал Пачино, Марлон Брандо, Робърт Дювал и т.н. Явно бъркаш Пачино и Де Ниро. А това че Де Ниро бил изнервящ за пръв път го чувам... надявам се за последен, защото е глупост. Във втората част н а"Кръстникът", Робърт Де Ниро играе Вито Корлеоне...в това съм 10003453453634% сигурна и няма нужда да спорим. Гледеала съм достатъчно филми с Де Ниро, за да си съставя мнение за него всеки си има вкус и нито ти можеш да ме убедиш, че става за актьор, нито аз теб обратоното. -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Slash @ May 8 2005, 08:30 PM) Е, явно не си гледала много филми с Де Ниро. "Кръстникът" е с Ал Пачино, Марлон Брандо, Робърт Дювал и т.н. Явно бъркаш Пачино и Де Ниро. А това че Де Ниро бил изнервящ за пръв път го чувам... надявам се за последен, защото е глупост. Май ти не си гледал много филми с Де Ниро, съмнявам се, че и The Godfather си го гледал... Anyways, снощи пак гледах The Thing. Култ бе. Филмите от този период са най-добрите, които могат да се видят от Холивутската кино индустрия до днес. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(rage`girl @ May 6 2005, 10:33 AM) Цитат(Ro6ava GarGa @ May 6 2005, 10:28 AM) Орландо съкс...кажете как беше оня филм дето беше нещо подобно на "Герои"? House of a flying daggers? да? готин ли е?искам да чуя и др. мнение -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Taka - gledah 'Konstantin' i sum razo4arovana.
Gledah i 'Riding The Bullet' - film po St.King.Mnogo mi haresa,ama az sum pristrastna kum cqloto mu tvor4estvo. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
THe Machnist ?
kvo 6te kajete za Kris4un Beil? ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 10 2005, 02:00 PM) Цитат(rage`girl @ May 6 2005, 10:33 AM) Цитат(Ro6ava GarGa @ May 6 2005, 10:28 AM) Орландо съкс...кажете как беше оня филм дето беше нещо подобно на "Герои"? House of a flying daggers? да? готин ли е?искам да чуя и др. мнение Мен лично не ми хареса.Зарибяващ е .. има за какво да се хванеш, но е далеч от класата на "герой", според мен."Герой" беше красив филм докато това е (почти) жалко подобие. -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Преди малко гледах Van Helsing... искам си 2та часа от живота обратно
![]() ![]() Г Р Е Ш К А ! Не можел да намери грешки в него? Blind? Филмът беше пълен с глупави сцени, които нямаха нищо общо със сюжета, а момента с абсцента, преди да паднат при Франкенщайн? "Не го дръж на езика си, може да..." ![]() ![]() 0 от 100000000000000000000000000000000000 Гледах и Dog Soldiers ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Ol' Skull @ May 11 2005, 04:26 PM) застреляно куче ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Dog Soldiers От де го намери?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
От локалния.
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Гледа ми се някой филм от рода на Гепи /наскоро пак гледах Две димящи дола
![]() Английска простотия - класна работа. Засега на пръсти се броят филмите, които са ме карали да се задъхвам и превивам от смях. Някой да препоръча заглавия? -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^Гаднярът - пак английска простотийка.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
а как му е оригиналното заглавие - на инглиш?
иначе тенкю вери мъч ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mean Machine, ако не се лъжа.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Ataegina @ May 11 2005, 07:56 PM) Засега на пръсти се броят филмите, които са ме карали да се задъхвам и превивам от смях. Някой да препоръча заглавия? Сещам се за "Сам в къщи" всички части..това е страшен филм, много ми харесва ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Love Actually(нещо романтично)
...и Pride And Prejudice(нещо осъвременено) ...и The Last Castle(нещо за размисъл) ...и The Road To El Dorado(нещо за детето в теб)... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наскоро гледах анимацийките по Clerks.Много се изкефих.Игралните не бяха толкова добри(Бен Афлек
![]() -------------------- All I see is killing
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Ataegina @ May 11 2005, 07:56 PM) Засега на пръсти се броят филмите, които са ме карали да се задъхвам и превивам от смях. Някой да препоръча заглавия? Всичко с Джим Кери! ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Цитат(Slash @ May 12 2005, 02:24 AM) Цитат(Ataegina @ May 11 2005, 07:56 PM) Засега на пръсти се броят филмите, които са ме карали да се задъхвам и превивам от смях. Някой да препоръча заглавия? Всичко с Джим Кери! ![]() О, даааа - гаранция 100% за превиване от смях!!! ![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Майор Пейн ми е една от любимите комедии...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Става въпрос за Angel Senctuary.Това аниме ми направи голямо впечатление.Дори изродския сюжет(момче с прероден органичен(?) - Алексиел в него, което всъщност е влюбно в , забележете, сестра си) ме грабна по някакъв начин.Анимацията беше изключително добра, макар и героите да бяха нарисувани някакси прекалено виски и стройни...за предпочитане пред малки изроди мутанти от Покемон.Филмът беше малко разтеглен дори в трите си епизода, а липсата на финал ме уби.
-------------------- All I see is killing
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
angel sanctuary e star no ne losh..gledai X-THE MOVIE ili seriala po nego po dobur e...az se posrah ot smqh tiq dni na TEAM AMERICA
...ot suzdatelite na SOUTH PARK btw.. -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Cynthia @ May 12 2005, 09:39 AM) Цитат(Slash @ May 12 2005, 02:24 AM) Цитат(Ataegina @ May 11 2005, 07:56 PM) Засега на пръсти се броят филмите, които са ме карали да се задъхвам и превивам от смях. Някой да препоръча заглавия? Всичко с Джим Кери! ![]() О, даааа - гаранция 100% за превиване от смях!!! ![]() Впрочем, не само филмите, в които се разбиваш на дебилната му физиономия. The Majestic също е доста добър негов филм. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Колкото добър е Джим Кери в комедийте, също толкова добър е и в драматичните моменти. Ей това е актьор.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
По дяволите, той е ОТВРАТИТЕЛЕН!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бих добавила и че има и наистина дебилско излъчване.
![]() -------------------- All I see is killing
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бих добавил, че не разбирате от кино. Какво ви е определението за комик - Брад Пит?! Брат му?!
По вашата логика и Роуън Аткинсън е отвратителен... "имал дебилско излъчване". Е, и вие имате, но комици няма да станете. Джим Кери е универсален актьор, които може да те умори от смях в един филм, и в друг да те разплаче. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. Все още не съм срещнала актьор, който както ти се изрази, да ме умори от смях. Просто нема такова животно.
2. Това за Брат Пит го приемам като лична обида - мразя Брат Пит...о и като пояснение...в малкото филми, в които съм го гледала, не мисля че играе комедийни роли, поне в тези филми, които съм гледала...за актьор не става(лично мнение, не съм специалист) 3. В Роуън Аткинсън поне има някакъв чар. Човекът, доколкото знам е професор в някакъв университет. Успокояващо е, че не е пълна откачалка като Джим Кери. -------------------- All I see is killing
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
"Еквилибриум" - хареса ми
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 11 2005, 11:28 PM) ...и The Road To El Dorado(нещо за детето в теб)... Да, това или Магнум 44ти калибър... -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 02:26 PM |