![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
И аз чух доста хубави неща за "Creep"
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
още не съм го догледала...силно противоположни чувства нахлуват като коментар...(наи-вече от това че имам навик да ям пред компютъра...
![]() иначе...ами да,сигурно става...наи-много ме дразни това колко малоумни решехия взима мацката(която заслужава да се види... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
гледайте haute tension ...
по темата - новия Батман е луд...по-добър и от първите на Бъртън...освен ако се абстрахира6 че става въпрос за пич дето се маскира като прилеп...но Бейл си е велик .. ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
В Берлин, в турския квартал “Кройберг”, се случват серия от убийства на малки момченца. ... Кварталът бъка от турски банди, скинхедс, наркопласьори, които са замесени в серия престъпления.
WOW! сигурно си заслужава да се види...по една или друга причина -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Ne e tova vuprosut, ffs. Stavashe duma, che THE HOUSE OF WAX (aka Kushtata na vosuka, aka Detzata na Vosuka) e i bulgarski film. Tova me shokira.
P.S. Stranno, sea kato gledam, statiata ne otgovaria na siuzeta na The House of Wax, ama logoto s dvete satirni maski e tochno logoto na kushtata ot treilura. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Аааа,днес гледах "ГРАД НА ГРЕХА"!Баси якото дето е!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Мисля да изтегля "Пи" ..от 1998, мисля , че ще е нещо интересно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Този "Пи" ми го препоръчаха и е един от най-откачените филми, които съм гледала. То всъщност не го догледах, защото психясах - ужасно гаден е и така и не му разбрах смисъла. Може би се е появил такъв по някое време - аз нямах нервите да го издържа!
Ужасен е! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ако сте фенове на "The Crow" недейте гледа новата част - Wicked prayer.
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Jun 26 2005, 09:26 PM) Ако сте фенове на "The Crow" недейте гледа новата част - Wicked prayer. ![]() След истинският "The Crow" с Брендън Лий, всичко останало е боклук. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Jun 26 2005, 10:26 PM) Ако сте фенове на "The Crow" недейте гледа новата част - Wicked prayer. ![]() Наистина е тотална пародия. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
в момента тече един филмфест, вчера гледах готин sci-fi, The Girl From Monday (не го търсете, режисьорът си беше донесъл личното dvd), историята много приличаше на The Man Who Fell to Earth
днес мислех да гледам най-новия филм на Takashi Miike Izo (нека някои съименици не се стряскат!), но не се престраших, трябва да е било голяма касапница (дават го само следобяд, иначе не мога да си представя как човек би се прибрал в къщи), нещо не ми издържат нервите вече ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(feather @ Jun 26 2005, 08:27 PM) Този "Пи" ми го препоръчаха и е един от най-откачените филми, които съм гледала. То всъщност не го догледах, защото психясах - ужасно гаден е и така и не му разбрах смисъла. Може би се е появил такъв по някое време - аз нямах нервите да го издържа! Ужасен е! ![]() подкрепям...аз заспивам всеки път като се опитам да го гледам... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Федър ,,,мнгоо смях с тва ти изказване за ПИ ...като не си загрял/а прочети някой топик по другите форуми за филма...иначе тва е един от лубимите ми филми
не се ебавайте за кирлицата ми;0 ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Днеска в локалния пуснаха DVD release-а на Sin City
![]() ![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Ol' Skull @ Jun 27 2005, 11:26 PM) Гледам, че има и някакъв нов "The Crow". Някой гледал ли го е, да каже, че е тъп, или сам да се убедя. Теб май те мързи да четеш... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Явно
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Чудя се дали утре да ходя да гледам Войната на Световете. Чел съм книгата - абсолютна класика. Слушал съм и рок операта (една от най-добрите по мое мнение), май бях гледал преди години и част от някакъв филм, ама не си спомням много.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Даваха нещо като сериал по телевизията, ако не се лъжа, но беше доста отдавна... Иначе спор няма - книгата е велика!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
То чуденето ми е по-скоро заради Спилбърг, който напоследък хич не ме кефи с филмите си, особено онази национална обида "Терминалът".
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Paradoksalno e. Ima dva filma "War of The Worlds", koito i dvata sa zasneti po edno i sushtno vreme... sega i dvata shte se izluchvat po edno i sushto vreme. Tova samo Hollywood moze da go napravi. Inache tozi na Spielberg, deto e s Tom Cruise e klasi nad drugia.
P.S. Niakoi kaza loshi dumi za Pi. Ami, idioti ste. Tova e edin ot nai-dobrite filmi na vsichki vremena ot tozi zanr. Edit: Цитат То чуденето ми е по-скоро заради Спилбърг, който напоследък хич не ме кефи с филмите си, особено онази национална обида "Терминалът". Da be, obida... propaganda sigruno protiv Bulgaria, nali? Edna ot nai-dobrite roli na Hanks e tova. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да де ама заради такива простотии хората по света си мислят, че сме циганска държава, а това мен лично ме обижда.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Kak shte si misliat takiva raboti horata? Bulgaria e sred nai-prosperirashtite durzavi v sveta po ikonomicheska mosht, tehnologichen prinos i kup drugi faktori, opredeliashti kluchovite pozitzii na Bulgaria sred stranite lideri.
![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За Sin City: Управлява
![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
"The Day After Tomorow" гледах последно...Интересен филм, много дори. И то в тази жега като се гледа, просто може човек да замръзне
![]() Това е един от малкото филми, в които американския президент си признава грешките и не говори колко е велика американската нация.. ![]() Сега е наред "Пи"...не знам защо имате такова мнение, ама аз ще го гледам и после ще говоря ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Уха аз от няколко дена си гледкам сериалчето Witchblade, правено по комикса и всъщност е доста добро, така се прави екранизация по комикс а не като тея холивъдски изгъзици за spiderman ... жалко че не е с много добро качество само ама такова може да се намери в нета
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Batman: The Beginning - доста приятен филм. Нищо общо с лигавостта на другите подобни кои съм гледал. Дано направят подобни мрачни римейкове на някой от другите епизоди..
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(RazorJack @ Jun 29 2005, 06:47 PM) Уха аз от няколко дена си гледкам сериалчето Witchblade, правено по комикса и всъщност е доста добро, така се прави екранизация по комикс а не като тея холивъдски изгъзици за spiderman ... жалко че не е с много добро качество само ама такова може да се намери в нета ![]() Ей, откъде го намери? Преди време бях гледал пилотния епизод, който беше около час и нещо, но после отделните серии, така и не ги намерих. Иначе днес гледах Войната на световете - останах доста доволен, защото филмът се доближи максимално до книгата, доколкото изобщо това може да се каже за филм по книга. Но беше добро, даже доста по-добро от Денят на независимостта например, който беше прекалено холивудски. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами isohunt
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 04:41 PM |