![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
То чуденето ми е по-скоро заради Спилбърг, който напоследък хич не ме кефи с филмите си, особено онази национална обида "Терминалът".
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Paradoksalno e. Ima dva filma "War of The Worlds", koito i dvata sa zasneti po edno i sushtno vreme... sega i dvata shte se izluchvat po edno i sushto vreme. Tova samo Hollywood moze da go napravi. Inache tozi na Spielberg, deto e s Tom Cruise e klasi nad drugia.
P.S. Niakoi kaza loshi dumi za Pi. Ami, idioti ste. Tova e edin ot nai-dobrite filmi na vsichki vremena ot tozi zanr. Edit: Цитат То чуденето ми е по-скоро заради Спилбърг, който напоследък хич не ме кефи с филмите си, особено онази национална обида "Терминалът". Da be, obida... propaganda sigruno protiv Bulgaria, nali? Edna ot nai-dobrite roli na Hanks e tova. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Да де ама заради такива простотии хората по света си мислят, че сме циганска държава, а това мен лично ме обижда.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Kak shte si misliat takiva raboti horata? Bulgaria e sred nai-prosperirashtite durzavi v sveta po ikonomicheska mosht, tehnologichen prinos i kup drugi faktori, opredeliashti kluchovite pozitzii na Bulgaria sred stranite lideri.
![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
За Sin City: Управлява
![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
"The Day After Tomorow" гледах последно...Интересен филм, много дори. И то в тази жега като се гледа, просто може човек да замръзне
![]() Това е един от малкото филми, в които американския президент си признава грешките и не говори колко е велика американската нация.. ![]() Сега е наред "Пи"...не знам защо имате такова мнение, ама аз ще го гледам и после ще говоря ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Уха аз от няколко дена си гледкам сериалчето Witchblade, правено по комикса и всъщност е доста добро, така се прави екранизация по комикс а не като тея холивъдски изгъзици за spiderman ... жалко че не е с много добро качество само ама такова може да се намери в нета
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Batman: The Beginning - доста приятен филм. Нищо общо с лигавостта на другите подобни кои съм гледал. Дано направят подобни мрачни римейкове на някой от другите епизоди..
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(RazorJack @ Jun 29 2005, 06:47 PM) Уха аз от няколко дена си гледкам сериалчето Witchblade, правено по комикса и всъщност е доста добро, така се прави екранизация по комикс а не като тея холивъдски изгъзици за spiderman ... жалко че не е с много добро качество само ама такова може да се намери в нета ![]() Ей, откъде го намери? Преди време бях гледал пилотния епизод, който беше около час и нещо, но после отделните серии, така и не ги намерих. Иначе днес гледах Войната на световете - останах доста доволен, защото филмът се доближи максимално до книгата, доколкото изобщо това може да се каже за филм по книга. Но беше добро, даже доста по-добро от Денят на независимостта например, който беше прекалено холивудски. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ами isohunt
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Jun 29 2005, 04:51 PM) Иначе днес гледах Войната на световете Koi... http://www.imdb.com/title/tt0449040/ http://www.imdb.com/title/tt0407304/ -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Jun 29 2005, 06:49 PM) Batman: The Beginning - доста приятен филм. Нищо общо с лигавостта на другите подобни кои съм гледал. Дано направят подобни мрачни римейкове на някой от другите епизоди.. Първите два бяха ИСТИНСКИТЕ Батман, освен че бяха пионери в областта на филмите по комикси и до ден днешен си остават най-здравите (заедно със Споон по мое мнение). Все още не съм го гледал, но имам надежди с оглед на множеството положителни мнения, относно филма и най-вече това, че има завръщане към истински мрачната и готическа атмосфера на първите два. А пък и Крисчън Бейл е добър актьор... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
А аз току щто изгледах Mr.and.Mrs.Smith и се скусах да се смея!Баси и майтапа дето е тоя филм.
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Mort...искам "Музика за душата" и ще ти вряскам докато не ми кажеш от каде да си го дръпнаааа....
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе търсих ти го, ама нещо не мога да го намеря ебаси
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jun 29 2005, 10:58 PM) Mort...искам "Музика за душата" и ще ти вряскам докато не ми кажеш от каде да си го дръпнаааа.... ![]() Абе това не беше ли книга (щото имам една такава) ??? Или и филм ли има? -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Hodih da gledam na kino mistur i misis Smit...Kato cqlo e mnogo besmislen i glupav film.
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ да ама се скъсах от смях...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Alekto @ Jun 30 2005, 10:27 PM) Hodih da gledam na kino mistur i misis Smit...Kato cqlo e mnogo besmislen i glupav film. 6 ле'а на вятъра... Дано поне комнаията да си е заслужавала... ![]() Аз вчера гледах Sin City. Наистина много добър филм... Страхотна атмосфера и визия. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jul 1 2005, 02:05 PM) Аз вчера гледах Sin City. Наистина много добър филм... Страхотна атмосфера и визия. ![]() Наистина е рядко качествен на фона на реката от помия, изливаща се от Холивуд. Един различен филм. Много ярки образи; визията наистина е оригинална... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
От Холивуд може да блика помия, но от там излизат и най-качествените неща. И аз гледах вече Sin City. Нямаше просто как да не ми хареса. Любими актьори, прекрасна атмосфера, филм със стил.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като преглътнеш, че е черно-бял и изключиш многото абсурдни моменти, става, но съм гледал и по-мрачни и въздействащи филми. И в крайна сметка си остава филм по комикс... В сравнение с него Кил Бил е доста по-екстравагантен... и цветен(като изключим един момент, който обаче не присъства в японската версия), което не му пречи да е по-малко мрачен и кървав.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
В Син Сити най-много ми хареса Бенисио Дел Торо! Като цяло се изкефих на филма.
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Mort @ Jul 1 2005, 04:15 PM) но съм гледал и по-мрачни и въздействащи филми. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат(Mort @ Jul 1 2005, 05:15 PM) Като преглътнеш, че е черно-бял Айде стига! Мене пък т'ва най-много ме изкефи във филма! Надъхва на т.нар. "film noir" ![]() ![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Jul 1 2005, 04:43 PM) Цитат(Mort @ Jul 1 2005, 04:15 PM) но съм гледал и по-мрачни и въздействащи филми. ![]() ![]() Чудесен пример... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jul 1 2005, 11:05 AM) Цитат(Alekto @ Jun 30 2005, 10:27 PM) Hodih da gledam na kino mistur i misis Smit...Kato cqlo e mnogo besmislen i glupav film. 6 ле'а на вятъра... Дано поне комнаията да си е заслужавала... ![]() E,ne e kato s tebe,ama si q biva6e kompaniqta.Puk i ne gi davah az tiq 6lv... ![]() Btw ako ne ste gledali Talantliviqt Mr.Ripli go napravete.Tva mi e qko liubim film...v4era go gledah sa ne znam si koi put.Stari4uk e,ama Mat Deimun pravi mnogo dobra rolq. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ааа току що и аз гледах Sin City ... не нямам думи ... тва е ебати уникално добрия филм ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
^
мдааа... -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 31-May 05 Град: Shampoo Planet Потребител N: 820 ![]() |
Sin City наистина е невероятен филм. Чакам с нетърпение да издадат оригиналния комикс у нас... а това ще е скоро ако се вярва издателите.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 09:58 PM |