![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Наскоро гледах "28 дни по-късно" - лудница. Саундтрака на филма беше добър - някакъв психоделик рок - дуум-готик (филма е британски, затова) дето много добре се връзваше с психичното състояние на главния герой докато се разхождаше по пустите площади на Лондон. Една прекрасна сутрин той се събужда и открива, че е единствения останал жив в града, а някакъв страшен вирус е заразил всички хора, които избесняват и се избиват едни-други. Голема касапница беше!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
The Devil's Rejects
![]() Е тва е the real shit! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
На мен "House of 1000 Corpses" ми допадна повече. По-неподправен и веселяшки беше. Тук Zombie се е напъвал да направи нещо сериозно, но не мисля, че се е получило по най-добрият начин.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
40 годишен девственик- има6е доста забавни моменти
![]() Cinderellaman - хареса ми много и като история и като екранизация.. -------------------- Wake up
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
ehehe...тъкмо дърпам Девственика и мислех да питам дали е як...
![]() Legend Of Earthsea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Гледах "Джо парцала"
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Гледах L'Empire des Loups. Беше сравнително по-добър от очакванията ми, които, общо взето, бяха за поредната френска пръдня. И все пак щеше да е по-разумно да изгледам Once Upon a Time in the West за 9ти път
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Green Street Hooligans добър филм. Хареса ми! Напълно подкрепям АренаБГ за това, че го препоръчват.
-------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Каквото и да става никога не гледайте филма "Селото" - зверска тъпня!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Цитат(ManOwaRadO @ Oct 23 2005, 11:02 AM) Каквото и да става никога не гледайте филма "Селото" - зверска тъпня!!! Много, много зле! Пълна загуба на време ![]() -------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вчера гледах филмчето "Мадагаскар". Не е чак като Шрек или Айс ейдж, ама бива, стабилно е. Пингвините мноо ме кефеха кви агенти са.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Напоследък правят по-яки сериали, отколкото филми. Гледайте: Prison Break, Lost, 24, CSI: Miami
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
"Бунюел и масата на цар Соломон" готино испанско филмче даваха го в ЕБъКуЦе
... все още му се чудя обаче... както и да си го разтълкувам все нещо ми убягва. Сега като гледам съм пропуснала юбилея на Никита Михалков в "Дом на Киното" ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Scary Movie 3" - ебати ташака.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
Някой гледал ли е "Принцеса Мононокие"?Супер яко аниме....мн ме радва
![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(ManOwaRadO @ Oct 28 2005, 08:17 AM) "Scary Movie 3" - ебати ташака. ![]() 1 и 2 са далече по-смешни -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Гледайте Wag The Dog!
Няма такъв филм просто, на шега показва как се манипулира цяла нация. Как може да се измисли война и герой от тази война (който се оказва затворник, изнасилил монахиня), как кадри от войната се записват във холивъдско студио и прикрепени със сърцераздирателна песен за демокрацията се показват по телевизията. ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(|the_devil| @ Oct 28 2005, 05:52 PM) Някой гледал ли е "Принцеса Мононокие"?Супер яко аниме....мн ме радва ![]() Мале братле, тва е абсолютна лудница!!! Аз по принцип не съм фен на мангата (поне не на опростената и изчистена анимация за по-малки деца, тип Юги-Йо), ама това като го видех направо се изкъртих! Гледах го преди време по К1, докато обедвам и направо изплюх манджата като видех как внезапно се разхвърчаха крайници и кръв с кила на всякъде!!! В тази връзка гледал ли си една друга японска анимация "Акира" се казва... е там вече за кво си говориме -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
мдаа.. и двете са много добри
![]() ..ся се чудя дали на гледам "Нощна стража".. -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това ми звучи баш като книгата на Тери Пратчет. Или не е?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ManOwaRadO @ Oct 28 2005, 07:45 PM) Гледах го преди време по К1, докато обедвам и направо изплюх манджата като видех как внезапно се разхвърчаха крайници и кръв с кила на всякъде!!! Ооо ти определено трябва да гледаш анимациите Spawn ако не си ги гледал още ![]() Има повече кръв и черва от всички игрални екшъни от последните 10 години взети заедно ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
^^(демек Радо
![]() ![]() ![]() ![]() баси колко ми е тъпо ![]() \/ми обикновенно така стаав с филм по книга.. в повечето случаи е разочарование за челия я... ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от anonimna_dx на Oct 28 2005, 11:32 PM -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
По книгата на Лукяненко е - да.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така е винаги. Книгата при всички случаи е по-добра от филма. Всеки път като гледам филм по книга, която вече съм чел оставам разочарован.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Saw 2 - зверня
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тва и продължение ли има бе? Сигурно е още по-брутално.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Oct 28 2005, 10:01 PM) Ооо ти определено трябва да гледаш анимациите Spawn ако не си ги гледал още ![]() Има повече кръв и черва от всички игрални екшъни от последните 10 години взети заедно ![]() ![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат(Mort @ Oct 27 2005, 10:54 AM) ![]() ![]() ![]() Най-накрая! И във Франция да се роди нещо красиво... :↓↑: Carty ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(|the_devil| @ Oct 29 2005, 09:32 AM) ![]() Мда и тях ги имам. Май над 1GB ми заемат ... ![]() Ама анимациите са просто невероятни. Аз лично рипнах и качих първото DVD с 3 серийки тука, може го скиваш ![]() http://torrents.linkos.bg/details.php?id=15437 -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Преди малко с Боби гледахме "Крахът на Третия Райх". Определено много силен филм, както от историческа, така и от художествена гледна точка. Тежък е, дори подтискащ, но си заслужава! Да не говорим откога не бях гледал качествена немска лента...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 05:42 PM |