![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Като стана дума за Hellsing ще излиза OAV. Намам търпение направо. Сериалчето е супер, но имам и версията с английски дублаж, която е много тъпа.И главната героиня е ебати заспалата крава.
Cowboy Bebop също е много добро. Сега гледам друг сериал - Peace Maker Kurogane, междувременно тегля серия след серия Bleach и Blood +. -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(rage`girl @ Dec 22 2005, 08:39 AM) Мен и първата и втората част на Ghost in the Shell са ми на английски с японски субтитри. Малко от аниметата, които имам(а те са много) имат български субтитри, но пък е много по-яко да го чуеш на японски. Специално за сериалчетата абсурд да си намериш нещо повече от английски субтитри, а и ако са направени като хората и не закъсняват или изостават трябва да благодариш на който се сетиш бог. то по принцип е абсурд да намериш манга филми като цяло, пък има такива лудници ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Цитат(stage @ Dec 23 2005, 04:47 PM) манга филми Ако може само да вметна: нещото, което адски ме дразни в повечето хора е това че не правят разлика между манга и аниме. Най-най-просто казано мангата е комиксът, по който се прави анимето, а анимето е самият филм. Такова понятие като манга филми няма, филми по манга- да, но манга филми- ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Последно беше Sky high...нямаше кво да правя и филма си свърши работата-уби времето
![]() Мернала съм око на Леиди Z ,български филм наскоро излезе ...но нямам представа кви очаквания да имам.. Някой гледал ли е да сподели? -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(rage`girl @ Dec 24 2005, 12:57 PM) Цитат(stage @ Dec 23 2005, 04:47 PM) манга филми Ако може само да вметна: нещото, което адски ме дразни в повечето хора е това че не правят разлика между манга и аниме. Най-най-просто казано мангата е комиксът, по който се прави анимето, а анимето е самият филм. Такова понятие като манга филми няма, филми по манга- да, но манга филми- ![]() мда или мдааа -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
първата част на the cube
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Последно гледах Кинг Конг.
![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Green Street Hooligans. Хубав филм, хареса ми. Иде реч за английските футболни хулигани, но не е някаква простащина. Въздействащ е, а Илайджа Ууд, който по принцип трудно понасям, се справя удивително добре в ролята си.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Dec 24 2005, 04:26 PM) първата част на the cube ![]() ![]() А от къде го дръпна, че аз така и не съм го гледал, а всички го хвалят доста? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
гледах Лолита
филма свърши в 2 без нещо и аз трябваше да се прибирам сама до нас в тая тъмница и си представях педофили навсякъде около мене от толкова мн тичане и без дъх останах сега още ми е едно никво ако легна да спя ми се струва че ше сънувам някви си хумбертовци.. лятото като четох книгата ми се струваше дори романтична в сравнение с филма току що:) i vse pak filma mi haresa:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(Mort @ Dec 26 2005, 10:03 PM) А от къде го дръпна, че аз така и не съм го гледал, а всички го хвалят доста? Ето на този адрес са и трите части на филма. Дано да можеш да сваляш от там. Точно минута ми отне да го потърся и тук. ![]() Иначе и аз изгледах всички налични епизоди на "Prison Break" - няма такова напрежение, абсолютна лудница! ![]() ![]() Вчера и онзи ден изгледах и екранизациите по "Тютюн" и "Под игото". Като филми от 50-те и 60-те мисля, че са направени доста добре. Въпреки това ме разочароваха и съветвам тези, които не са чели "Тютюн" да не гледат филма - ще им създаде много грешна представа, действието е претупано и не се разбира почти нищо. А който е я прочел със сигурност ще бъде разочарован от филма. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
И аз нещо се присетих за българските филми,та като подхванах....Опасен чар,Оркестър без име,Топло,Хитър Петър,Господин за един ден....
Но определено най-много се смях на Топло и опасен чар....култови филми ![]() ![]() П.С.На мен Тютюн ми хареса,а пък доста преди да го изгледам бях чела самата книга ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
я веднага да те попитам откъде могат да се теглят бг филми и по-точно епизодите на "Златния век" ми трябват?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Точно тези аз изтеглих от тук. Предполагам, че и в Арена може да се намери нещичко. Точно това обаче, което казваш...нямам идея.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
аз пък гледах Run Lola,Run мноооого готино е направено:)
гледах Топло...като малка ми се виждаше по-як...а Куче в чекмедже ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
ManOwaRadO
Това филмите за девойките от художествената гимнастика ли са? -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Доизгледах "Тамара"(2оо5).Отначало добре
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Току-що изгледах "Седем". Оказа се, че съм го гледала и преди това, но явно не съм се впечатлила толкова тогава или изобщо не ми е направил особено впечатление и не си спомнях подробностите. Изпипан е много добре и психо обстановката е докарана. За актьорския състав няма да коментирам - брилянтен. За съжаление обаче не харесам подобни сюжети и колкото и да е оригинален не мога да се възхитя.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
^^ Абсолютно си права. И аз го гледах тия дни ... наистина очаквах нещо на ниво, а то се оказа пълна помия.
Jackass - The Movie - тук е истината!! ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(feather @ Dec 30 2005, 09:01 PM) Току-що изгледах "Седем". Оказа се, че съм го гледала и преди това, но явно не съм се впечатлила толкова тогава или изобщо не ми е направил особено впечатление и не си спомнях подробностите. Изпипан е много добре и психо обстановката е докарана. За актьорския състав няма да коментирам - брилянтен. За съжаление обаче не харесам подобни сюжети и колкото и да е оригинален не мога да се възхитя. ![]() Даа,тоя филм определено ми направи впечатление като малка,после като го гледах пак.Един от най-добрите филми в този жанр. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вчера гледах това, а пък точно преди минути успях да изгледам и ей това:
![]() За първия филм мога да кажа, че беше сполучлива анимация, весела и разпускаща - точно това, което ми се гледаше. За втория също не мога да кажа нещо по-различно. ![]() ![]() Приказката е хубава, а и реализацията не е никак лоша. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
какъв дрешник бе...това си е Г А Р Д Е Р О Б !
и филма не ми хареса...много беше наивен...сериите които даваха по Коледа като бях малка бяха 984357 х по-добри*носталгия*хлип* -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
по-забавно беше,когато по радиото чуваш "грешник", а не "дрешник"
![]() бтв снощи гледах "pirates of sillicon valley" и "hedwig and the angry inch".кретения до дупка.имаше си и сериозните моменти, но като цяло си личат извратените мозъци, отговорни за идеите. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jan 3 2006, 09:08 AM) и филма не ми хареса...много беше наивен... дам .. напрао щях да се учуда ако някои беше умрял ... малко се усъмних за лъва ама като му реваха половин час от филма ми стана ясно ![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Най-после и аз се сдобих с Нарния,много приятен филм
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Dirty Deeds - весел филм , неангажиращ
![]() Donnie Darko - Страхотен филм!!! Вече един от любимите ми!! Иначе е от рода на "Ефекта на пеперудата".... info ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Някой може ли да ми каже от къде да си дръпна "Седмият печат" (The Seventh Seal)??? Само да не е от find-bg.com
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(anonimna_dx @ Jan 14 2006, 05:18 PM) Dirty Deeds - весел филм , неангажиращ ![]() Donnie Darko - Страхотен филм!!! Вече един от любимите ми!! Иначе е от рода на "Ефекта на пеперудата".... info ![]() ![]() Само дето "Donnie Darko" 2 милиона пъти по-силен от "Ефектът на пепeрудата" и разни други такива. А посещението на сайта на "Donnie Darko" е много задължително. Някой да не се излъже да гледа "The Meaning of Life" на Monty Python. Не стига, че не е смешен, а е и толкова объркан и безсмислен....трагедия...Тази вече ще гледам "Life of Brian", които обещава да е далеч по-смешен, по-сатиричен и по-добре конструиран. А дано! Може ли някой да ми обясни какво му има на "Memento", че го водят за един от най-силните фими в историята на киното. Като изключим нeстандартния начин да се поднесе историята, аз не видях нищо интересно, нищо вълнуващо и нищо, което да прилича на някакво послание или нещо такова. Да не говорим, че е прсто лишен от емоции, а главният актьор е пън. Онази вечер гледах "Citizen Kane", които също се води за мегавелик филм. Не е сред най-страхотните филми, които съм гледал, но ако някои се интересува от ретро кино, непременно да му хвърли поглед. В днешно време рядко се намират режисьори, които да поднасят сюжета по подобен начин. "The Last Temptation of Chirst" изключително силен филм на Мартин Сkорсезе. Не знам, какво да кажа...слагам го в челната петорка на любимите си филми. Нямам търпение да прочета книгата. Филмът е просто гениален, да не говорим че и Уилем Дефо е сред най-любимите ми актьори. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ми кво гледах последно? А, да - "Аз, моя милост и Айрин" - свежа комедия, Джим Кери е тотален олигофрен както винаги.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Добре, що трябваше онова козле с червеното шалче да изглежда толкова гейски?
![]() За Нарния става въпрос, да ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th May 2025 - 01:47 PM |