![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Вчера гледах това, а пък точно преди минути успях да изгледам и ей това:
![]() За първия филм мога да кажа, че беше сполучлива анимация, весела и разпускаща - точно това, което ми се гледаше. За втория също не мога да кажа нещо по-различно. ![]() ![]() Приказката е хубава, а и реализацията не е никак лоша. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
какъв дрешник бе...това си е Г А Р Д Е Р О Б !
и филма не ми хареса...много беше наивен...сериите които даваха по Коледа като бях малка бяха 984357 х по-добри*носталгия*хлип* -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
по-забавно беше,когато по радиото чуваш "грешник", а не "дрешник"
![]() бтв снощи гледах "pirates of sillicon valley" и "hedwig and the angry inch".кретения до дупка.имаше си и сериозните моменти, но като цяло си личат извратените мозъци, отговорни за идеите. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jan 3 2006, 09:08 AM) и филма не ми хареса...много беше наивен... дам .. напрао щях да се учуда ако някои беше умрял ... малко се усъмних за лъва ама като му реваха половин час от филма ми стана ясно ![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Най-после и аз се сдобих с Нарния,много приятен филм
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Dirty Deeds - весел филм , неангажиращ
![]() Donnie Darko - Страхотен филм!!! Вече един от любимите ми!! Иначе е от рода на "Ефекта на пеперудата".... info ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Някой може ли да ми каже от къде да си дръпна "Седмият печат" (The Seventh Seal)??? Само да не е от find-bg.com
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(anonimna_dx @ Jan 14 2006, 05:18 PM) Dirty Deeds - весел филм , неангажиращ ![]() Donnie Darko - Страхотен филм!!! Вече един от любимите ми!! Иначе е от рода на "Ефекта на пеперудата".... info ![]() ![]() Само дето "Donnie Darko" 2 милиона пъти по-силен от "Ефектът на пепeрудата" и разни други такива. А посещението на сайта на "Donnie Darko" е много задължително. Някой да не се излъже да гледа "The Meaning of Life" на Monty Python. Не стига, че не е смешен, а е и толкова объркан и безсмислен....трагедия...Тази вече ще гледам "Life of Brian", които обещава да е далеч по-смешен, по-сатиричен и по-добре конструиран. А дано! Може ли някой да ми обясни какво му има на "Memento", че го водят за един от най-силните фими в историята на киното. Като изключим нeстандартния начин да се поднесе историята, аз не видях нищо интересно, нищо вълнуващо и нищо, което да прилича на някакво послание или нещо такова. Да не говорим, че е прсто лишен от емоции, а главният актьор е пън. Онази вечер гледах "Citizen Kane", които също се води за мегавелик филм. Не е сред най-страхотните филми, които съм гледал, но ако някои се интересува от ретро кино, непременно да му хвърли поглед. В днешно време рядко се намират режисьори, които да поднасят сюжета по подобен начин. "The Last Temptation of Chirst" изключително силен филм на Мартин Сkорсезе. Не знам, какво да кажа...слагам го в челната петорка на любимите си филми. Нямам търпение да прочета книгата. Филмът е просто гениален, да не говорим че и Уилем Дефо е сред най-любимите ми актьори. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ми кво гледах последно? А, да - "Аз, моя милост и Айрин" - свежа комедия, Джим Кери е тотален олигофрен както винаги.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Добре, що трябваше онова козле с червеното шалче да изглежда толкова гейски?
![]() За Нарния става въпрос, да ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Имам нов любим филм.
"Шоутo на Труман" е просто самото съвършенство. Непременно трябва абсолютно всеки да го гледа. Оставя те в eуфория и при това за дълго. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(autumn @ Jan 15 2006, 09:13 PM) Имам нов любим филм. "Шоутo на Труман" е просто самото съвършенство. Непременно трябва абсолютно всеки да го гледа. Оставя те в eуфория и при това за дълго. По-добре късно, отколкото никога. ![]() Може да психясаш, докато го гледаш... Едно от многото доказателства, на мултифункционалността на Джим Кери! ![]() Преди няколко дни гледах Memoirs Of A Geisha... Хубав, силен филм! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(autumn @ Jan 14 2006, 09:10 PM) Цитат(anonimna_dx @ Jan 14 2006, 05:18 PM) Dirty Deeds - весел филм , неангажиращ ![]() Donnie Darko - Страхотен филм!!! Вече един от любимите ми!! Иначе е от рода на "Ефекта на пеперудата".... info ![]() ![]() Само дето "Donnie Darko" 2 милиона пъти по-силен от "Ефектът на пепeрудата" и разни други такива. На мен The Jacket ми хареса повече и от двата... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
юхуууу
![]() ![]() ![]() лелеее хвала тебе Морт ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
халва,халва....а още еп.?
гледах Being John Malkovich,абе сигурно има нещо гениялно в тоя филм...ама на мен ми избяга ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(autumn @ Jan 14 2006, 10:10 PM) Някой да не се излъже да гледа "The Meaning of Life" на Monty Python. Не стига, че не е смешен, а е и толкова объркан и безсмислен....трагедия... ахахаха....тооооолкова е яко!ДЕБИЛНО яко:) англииски хумор ![]() ОФФФФ>сори за двата поста...явно много ми се спи... Този коментар е бил редактиран от Ro6ava GarGa на Jan 17 2006, 09:47 PM -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Цитат(autumn @ Jan 14 2006, 07:10 PM) Само дето Donnie Darko 2 милиона пъти по-силен Хах, шегуваш ли се ??? ![]() The Jacket e mnogo dobur ....ako izdurji6 do poslednite 15 minuti Tamara по скоро е тъп въпреки че има наченки на олд скуул хорор Иначе препоръчвам: Lord Of War - Two thumbs up !!! ![]() Skeleton Key ![]() Saw2 вий си знаете... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Аз напоследък съм се запалил по японското кино - Azumi 1/2, Aragami, препоръчвам ги
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
последното което гледах е Satan Rides the Media ...документалното филмче за събитията в началото на 90-те в Норвегия за сатанизма горенето на църкви и връзката им с блек метъл сцената...има го на датата ако някой се интересува
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Еternal Sunshine Of The Spotless Mind
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() такъв идиотски психизъм не бях гледала досега.........дори не знам дали е лошо или е добро. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Jan 20 2006, 08:39 PM) дори не знам дали е лошо или е добро. Нито едното нито другото. Велико е! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Cat Soup допадна ми.
GSH не особено. Някакви неосъзнали се люде. Сид и Нанси шибани отрепки. И Sex Pistols- The Filth and the Fury що годе любопитно. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Гледах "Къщата на 1000-та трупа"
![]() ![]() ![]() Давам му 2/10,чиста загуба на време,само червена боя и нескопосани страшни маски,а,и сюжета sux ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Преди малко гледах втората част на "Кубът", като преди дни гледах и първата. Някой по-горе също беше писал за него. Странен филм! Не ми стана от най-любимите, но определено задейства любопитството ми с всички тези математически джунджурии, за които става дума в първата част. Втората между другото ми хареса повече, но ако някой реши да гледа филма, нека види преди това и първия, за да схване връзката.
*оглежда опаковката на диска* Ммм, току-що установих, че това, картоненото ухае много приятно на мъжки парфюм! Както и да е... Добър филм! -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
аз гледах хамлет от '48 щот го иаме по литература ...
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 6-December 05 Потребител N: 1067 ![]() |
Нещо съм се побъркал напоследък, тегля като луд два сериала и само тях гледам
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат(The Outsider @ Jan 25 2006, 11:01 AM) Ako някой все пак им е фен и може да помогне да се сдобия с всичките им епизоди ще му бъда вечно благодарен ![]() Доколкото знам в арената има всичките сезони на сериала "Buffy, the vampire Slayer". А за Corpse Bride - филмчето беше яко, гледах го преди около месец. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Последно гледах Drunken MasterI и II с Джеки Чан,определено ми харесаха
![]() Пияният бокс и кунг футо на 8-те пияни бога- ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 06:13 AM |