![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Имам нов любим филм.
"Шоутo на Труман" е просто самото съвършенство. Непременно трябва абсолютно всеки да го гледа. Оставя те в eуфория и при това за дълго. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(autumn @ Jan 15 2006, 09:13 PM) Имам нов любим филм. "Шоутo на Труман" е просто самото съвършенство. Непременно трябва абсолютно всеки да го гледа. Оставя те в eуфория и при това за дълго. По-добре късно, отколкото никога. ![]() Може да психясаш, докато го гледаш... Едно от многото доказателства, на мултифункционалността на Джим Кери! ![]() Преди няколко дни гледах Memoirs Of A Geisha... Хубав, силен филм! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(autumn @ Jan 14 2006, 09:10 PM) Цитат(anonimna_dx @ Jan 14 2006, 05:18 PM) Dirty Deeds - весел филм , неангажиращ ![]() Donnie Darko - Страхотен филм!!! Вече един от любимите ми!! Иначе е от рода на "Ефекта на пеперудата".... info ![]() ![]() Само дето "Donnie Darko" 2 милиона пъти по-силен от "Ефектът на пепeрудата" и разни други такива. На мен The Jacket ми хареса повече и от двата... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
юхуууу
![]() ![]() ![]() лелеее хвала тебе Морт ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
халва,халва....а още еп.?
гледах Being John Malkovich,абе сигурно има нещо гениялно в тоя филм...ама на мен ми избяга ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(autumn @ Jan 14 2006, 10:10 PM) Някой да не се излъже да гледа "The Meaning of Life" на Monty Python. Не стига, че не е смешен, а е и толкова объркан и безсмислен....трагедия... ахахаха....тооооолкова е яко!ДЕБИЛНО яко:) англииски хумор ![]() ОФФФФ>сори за двата поста...явно много ми се спи... Този коментар е бил редактиран от Ro6ava GarGa на Jan 17 2006, 09:47 PM -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Цитат(autumn @ Jan 14 2006, 07:10 PM) Само дето Donnie Darko 2 милиона пъти по-силен Хах, шегуваш ли се ??? ![]() The Jacket e mnogo dobur ....ako izdurji6 do poslednite 15 minuti Tamara по скоро е тъп въпреки че има наченки на олд скуул хорор Иначе препоръчвам: Lord Of War - Two thumbs up !!! ![]() Skeleton Key ![]() Saw2 вий си знаете... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Аз напоследък съм се запалил по японското кино - Azumi 1/2, Aragami, препоръчвам ги
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
последното което гледах е Satan Rides the Media ...документалното филмче за събитията в началото на 90-те в Норвегия за сатанизма горенето на църкви и връзката им с блек метъл сцената...има го на датата ако някой се интересува
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Еternal Sunshine Of The Spotless Mind
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() такъв идиотски психизъм не бях гледала досега.........дори не знам дали е лошо или е добро. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Jan 20 2006, 08:39 PM) дори не знам дали е лошо или е добро. Нито едното нито другото. Велико е! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Cat Soup допадна ми.
GSH не особено. Някакви неосъзнали се люде. Сид и Нанси шибани отрепки. И Sex Pistols- The Filth and the Fury що годе любопитно. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Гледах "Къщата на 1000-та трупа"
![]() ![]() ![]() Давам му 2/10,чиста загуба на време,само червена боя и нескопосани страшни маски,а,и сюжета sux ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Преди малко гледах втората част на "Кубът", като преди дни гледах и първата. Някой по-горе също беше писал за него. Странен филм! Не ми стана от най-любимите, но определено задейства любопитството ми с всички тези математически джунджурии, за които става дума в първата част. Втората между другото ми хареса повече, но ако някой реши да гледа филма, нека види преди това и първия, за да схване връзката.
*оглежда опаковката на диска* Ммм, току-що установих, че това, картоненото ухае много приятно на мъжки парфюм! Както и да е... Добър филм! -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
аз гледах хамлет от '48 щот го иаме по литература ...
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 6-December 05 Потребител N: 1067 ![]() |
Нещо съм се побъркал напоследък, тегля като луд два сериала и само тях гледам
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат(The Outsider @ Jan 25 2006, 11:01 AM) Ako някой все пак им е фен и може да помогне да се сдобия с всичките им епизоди ще му бъда вечно благодарен ![]() Доколкото знам в арената има всичките сезони на сериала "Buffy, the vampire Slayer". А за Corpse Bride - филмчето беше яко, гледах го преди около месец. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Последно гледах Drunken MasterI и II с Джеки Чан,определено ми харесаха
![]() Пияният бокс и кунг футо на 8-те пияни бога- ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
King Kong - всичко за 8-метровата горила с нежна душа, за любовта между човек и животно, на която не е отредено да просъществува и още 159 неща, заради които предпочитам Годзила, хахах.
![]() Иначе ако трябва да говорим за ефекти - нямам думи. Абе гледайте го! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Цитат(Revenant @ Jan 18 2006, 07:42 PM) последното което гледах е Satan Rides the Media ...документалното филмче за събитията в началото на 90-те в Норвегия за сатанизма горенето на църкви и връзката им с блек метъл сцената...има го на датата ако някой се интересува ей, мерси че отвори дума за това. Вечерта ще го сваля и тия дни ще го гледам. На английски ли е? Или на норвежки, лол лол ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има си английски субтитри
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Преди минути гледах Jarhead. Доста ми допадна. Води се на военна тематика, но е доста далеч от повечето си събратя по жанр. Няма да видите 'Рамбо-стайл' изпълнения (за радост). Филмът акцентира най-вече върху самите вийници и по-специално върху начина по който се влияе психиката им. Въобще онова, което не се среща в рекламите, които можете да срещнете из нета, примерно, където се говори за високи технологии, за гордост от това да служиш на родината си и т.н... Другата страна на монетата. Препоръчвам!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() пиченца, можете ли да познаете от кой е филм е дедото? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Не...ти за умен ли ме вземаш
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
снощи гледах 21 грама и бийтълджус. първото не беше кой знае колко заинтригуващо според мен, но второто е направо kvlt!!!
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат(MadHatter @ Jan 26 2006, 07:34 PM) бийтълджус аааа,от кога го търся това филмче,страхотно е,а! джина дейвис,както и майкъл кийтън нямат равни,просто ми напълни сърцето,старичък,ама класика,леле,какво ли не бих дала да го гледам пак ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
xx,ама ти сериозно ли? Amores Perros,El Chivo от 2000г.
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jan 26 2006, 07:08 PM) xx,ама ти сериозно ли? Amores Perros,El Chivo от 2000г. ![]() гарге, ти не ми се прави, да не ти цепна шамарите ![]() нямах предвид да погледнеш заглавието на снимката и от там да разбереш или пък нямах предвид да цитираш мои думи (на тебе тоя филм аз съм ти го казал). гледала ли си го? ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th May 2025 - 02:00 PM |