![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
всичко на Mayhem. Включително безумните Chimera и Ordo Ad Chao? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
"Filosofem" е тотална секта. Абсолютно! Велик албум! Включително безумните Chimera и Ordo Ad Chao? Chimera и Ordo Ad Chao? Какво им е лошото? Chimera е най-доброто, което групата издаде с Maniac, а завръщането на Attila бе повече от триумфално. Просто трябва да свикнем, че албум, подобен на De Mysteriis Dom Bananas, че и по-добър, няма да има. Точно затова си е класика в жанра! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Аз не искам втори De Mysteriis. Без Euronymous едва ли биха могли да направят нещо толкова гениално. Обаче да ми пробутват бездарните си уж авангардни напъни под името Mayhem... просто не става.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Зависи какво искаш да чуеш.
![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Зависи какво искаш да чуеш. ![]() ![]() ![]() /me is безумна /me обожава такава безумна музика -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Хм... Не са чак провал последните два албума, но пък най-силните? Има къде-къде по-добре измислен и записан прогресив/авангарден блек метъл.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Страшно ме кефи саунда в "Ordo Ad Chao". На пук на всички модернизирани изстъпления, които се надпреварват да изкарват групите, последният Mayhem звучи толкова примитивно, че не истина. Готиното е, че това е нарочно търсен ефект.
-------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Знам ли... Вижда ми се малко неадекватно през 21-ви век да се мъчиш да звучиш като през 80-те, при положение, че техниката ти позволява много повече. Една по-качествена продукция като цяло благоприятства възприемането и на самата музика. Но това си е решение на бандата, разбира се.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен се е получило доста добре. Идеите, които са "Ordo Ad Chao" просто предполагат към подобен подход на продукция. Няма смисъл да се мъча да си представя песен като "Anti" например, с някакъв адски изчистен, изкристализиран саунд. Това би го превърнало в една обикновена блек метъл песен, сливаща се с масата, която излиза ден след ден. Мейхем са уникална група, точно защото знаят как да изразят атмосферата на музиката си.
-------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Pagan Fears.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Поне на живо все още чупят, ако не друго. Attila не е нормален.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Е определено МейхеМ, след оня концерт ми станаха една от любимите банди.
А Пюр Фъкинг Армагедън е извънземен запис ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 25-December 17 Град: Пловдив Потребител N: 4722 ![]() |
Блек албумите на Varg Vikernes повече ми допадат от което и да било творение на колегите му от Mayhem.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 11:43 PM |