Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
12 страници V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Каква е идеалната романтична нощ?
Nightwish
коментар Feb 27 2005, 09:15 PM
Коментар #121

....

Група: Потребители
Коментари: 617
Регистриран: 17-February 05
Потребител N: 747

Мдам..На мене сега не ми е до романтична вечер или там каквото и да е романтично нещо.За това се сетих да ти кажа , че зависи от настроението..
Но..дори и без половинка , пак може да е романтично:) Хее , възможно е:)Мислиш ли?!
Go to the top of the page

+Quote Post
Dead`blue`eyes
коментар Feb 27 2005, 09:22 PM
Коментар #122

Прослушващ метъл
**

Коментари: 240
Регистриран: 11-January 05
Потребител N: 715

:Може и да е романтично обаче според мен няма да е точната романтика,която всъщност трябва да бъде wub.gif no.gif

+Quote Post
Nightwish
коментар Feb 27 2005, 09:42 PM
Коментар #123

....

Не знам да ти кажа кое е по - добре..сам или не:)Обаче във всеки случай, понякога и с половинка да си не може да ти е романтично..Днешните хора не са романтици..определено съм на това мнение. Много са малко тези, които мислят, че романтиката трябва да я има. Може би защото животът се промени много и всеки се грижи за проблемите и не остава време за романтика... no.gif

+Quote Post
Dead`blue`eyes
коментар Feb 27 2005, 09:51 PM
Коментар #124

Прослушващ метъл
**

Живота си налага проблемите,който обича романтиката и е романтична душа все ща и отдели време smile.gif

+Quote Post
Lethe
коментар Feb 27 2005, 10:10 PM
Коментар #125

not your bitch

Коментари: 1195
Регистриран: 11-August 04
Потребител N: 586

Много хубаво си говорите ,но не ме сдържа да кажа ,че единствените опити на момче да бъде романтично ,поне с които аз съм била в досег ,са били с цел да ме попита след това 'Искаш ли да ми дойдеш на гости?'
Някак си ...много изнасилват представата ми за романтика днешните младежи.

--------------------
u missed me,didn't ya ;)

+Quote Post
Dead`blue`eyes
коментар Feb 27 2005, 10:13 PM
Коментар #126

Прослушващ метъл
**

Важното е че се е пробвал да бъде романтичен tongue.gif Ами такива са си...променят се някво особено изглежда иначе.Странна птица е било това момче,пък може и просто да са му такива рабиранията hmm.gif wink.gif

+Quote Post
Mort
коментар Feb 28 2005, 08:51 AM
Коментар #127

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Цитат
Много хубаво си говорите ,но не ме сдържа да кажа ,че единствените опити на момче да бъде романтично ,поне с които аз съм била в досег ,са били с цел да ме попита след това 'Искаш ли да ми дойдеш на гости?'
Това щото не познаваш мен wink.gif biggrin.gif
И аре бе тая тема няма ли да се заключва вече...

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
Dead`blue`eyes
коментар Feb 28 2005, 10:43 AM
Коментар #128

Прослушващ метъл
**

Има време,ще я заключат пък ние сме романтични душици и са ни оставили още малко blink.gif w00t.gif wink.gif

+Quote Post
AncientWisdom`
коментар Feb 28 2005, 11:32 AM
Коментар #129

Просветен

Коментари: 318
Регистриран: 30-October 04
Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A
Потребител N: 648

Няма да казвам моята мечта която искам да се усаществи на романтична вечер ще си помислите че сьм психопат ,повярваите ми не сьм smile.gif

--------------------
Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death!
Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten!
www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana

+Quote Post
Dead`blue`eyes
коментар Feb 28 2005, 11:40 AM
Коментар #130

Прослушващ метъл
**

Вярваме ти може разбиранията ти за романтика да са по-необикновенни wink.gif

+Quote Post
Nightwish
коментар Feb 28 2005, 12:15 PM
Коментар #131

....

Цитат(Mort @ Feb 28 2005, 06:51 AM)
Цитат
Това щото не познаваш мен wink.gif biggrin.gif
И аре бе тая тема няма ли да се заключва вече...

Май наистина е време да се заключва тази тема..май се разбраха всички разбирания за романтични нощи, вечери, дни...ама има ли ваобще кой да я заключи и да я пъхне някъде в архивите?!

+Quote Post
Ataegina
коментар Feb 28 2005, 11:41 PM
Коментар #132

XX

Коментари: 897
Регистриран: 4-December 03
Град: София
Потребител N: 342

evil.gif орезилихте се и сега бягате а?

--------------------
[color=orange]snishki v gryf

+Quote Post
Dead`blue`eyes
коментар Mar 1 2005, 12:10 AM
Коментар #133

Прослушващ метъл
**

Е кво се резилиме.... романтици сме... тя смята че е време се заключи темата...мен ми е всеедно кой кво ще прай темата hmm.gif wink.gif

+Quote Post
pi4
коментар Mar 1 2005, 01:05 AM
Коментар #134

Прогресиращ

Коментари: 560
Регистриран: 19-November 04
Град: München
Потребител N: 667

predi da sa ja zakljuchili vse pak.

estesteveno romantichnata nosht e prednazhachena za promjana na nivoto na hormonite. zhenskite ekzempljari dirjat myzhki za da zadovoljat estestvenia si nagon za vyzproizvezhdane na genite si; myzhkite ekzepmljari pyk sa podgoneni ot nagona si da izprevarjat drugite myzhki ekzepljari, ponezhe zhenskite ekzempljari ne izdavat koga sa tochno gotovi za oplozhdane (kakto e pri drugite zhivotni) myzhkite ekzemplajri presledvat estestvenata taktika za kolkoto se mozhe poveche snoshenia s zhenskia ekzempljar s cel final na edin ot negovite spermatozoidi v jajcekletkata. zhenskite ekzempljari izbirat myzhkite po sposobnostta im da se grizhat za zhenskia ekzempljar i za proylzhenieto na zhenskia ekzempljar; myzhkiat ekzempljar ne se stremi kym prodylzhavaneto si, negovata zadacha e samo na oploditelna dobavka kym zhenskia ekzempljar. zhenskiat ekzempljar se rykovodi ot pragmatichni podbudi, vyzpriema prodylzhenieto si kato dylgosrochna investicia, iziskvashta bolezneni ogranichenia, no v krajna smetka opravdani ot eventualnata pechalba. myzhkiat ekzempljar se rykovodi ot iracionalni nesyznatelni podbudi, nagradata mu e kratkotraen moment na ekstaz, kojto biva lesno zabraven, za da e gotov myzhkiat ekzemplajr za novoto si oplozhdane.
promjanata na nivoto na hormonite vodi do otdeljane na mirizmi ot dvete partii vyv flirta, ako tezi mirizmi bydat okachestveni kato privlekatelni se stiga do syvokopljavane na prednaznachenite organi.
za nagrada dvata ekzempljara (mozhe i da sa poveche, no tova ne promenja rezultata) vyzpriemat, che sa prekarali edna romantichna nosht, v chastnost ponjakoga i idealna.
spomenatite hormoni dejstvat do pojavata na prodylzhenieto na zhenskia ekzempljar, myzhkiat pri tova ne e tolkova obvyrzan kym nego, ponezhe njama nishto obshto s nego; sled pojavata na prodylzhenieto na zhenskia ekzempljar, myzhkiat postepenno gubi hormnalnata si privyrzanost kym zhenskia ekzemplajr i se nasochva estestveno kym drug zhenski ekzempljar. izvestno vreme pyrviat zhenski ekzempljar gubi estesvenia si nagon kym myzhkite ekzempljari kato sresdstvo za prodylzhavane na sobstvenite si geni i nasochva estestvenia si nagon kym prodylzhenieto.

maj stiga, nadali njakoj shte go prochete i bez tova.

-------------

преди да са я заключили все пак.

естествено романтичната нощ е предназачена за промяна на нивото на хормоните. женските екземпляри дирят мъжки за да задоволят естествения си нагон за възпроизвеждане на гените си; мъжките екзепмляри пък са подгонени от нагона си да изпреварят другите мъжки екземпляри, понеже женските екземпляри не издават кога са точно готови за оплождане (както е при другите животни) мъжките екземпляри преследват естествената тактика за колкото се може повече сношения с женския екземпляр с цел финал на един от неговите сперматозоиди в яйцеклетката. женските екземпляри избират мъжките по способността им да се грижат за женския екземпляр и продължението на женския екземпляр; мъжкият екземпляр не се стреми към продължаването си, неговата задача е само на оплодителна добавка към женския екземпляр. женскиаят екземпляр се ръководи от прагматични подбуди, възприема продължението си като дългосрочна инвестиция, изискваща болезнени ограничения, но в крайна сметка оправдани от евентуалната печалба. мъжкият екземпляр се ръководи от ирационални несъзнателни подбуди, наградата му е краткотраен момент на екстаз, който бива лесно забравен, за да е готов мъжкият екземпляр за новото си оплождане.
промяната на нивото на хормоните води до отделяне на миризми от двете партии, във флирта, ако тези миризми бъдат окачествени като привлекателни се стига до съвокупляване на предназначените за тази цел органи.
за награда двата екземпляра (може и да са повече, но това не променя резултата) възприемат, че са прекарали една романтична нощ, в частност понякога и окачествявана като идеална.
споменатите хормони действат до появата на продължението на женския екземпляр, мъжкият при това не е толкова обвързан към него, понеже няма нищо общо с него; след появата на продължението на женския екземпляр, мъжкиат постепенно губи хормоналната си привързаност към женския екземпляр и се насочва естествено към друг женски екземпляр. известно време първият женски екземпляр губи естесвения си нагон към мъжките екземпляри като средсство за продължаване на собствените си гени и насочва естествения си нагон към грижи за продължението.

май стига, надали някой ще го прочете и без това.

EDIT: xskacorex

благодаря, xskacorex, за кирилизирането, ударих една последна шпакла все пак

Този коментар е бил редактиран от pi4 на Mar 2 2005, 11:37 PM

--------------------
no more credits from the liquor store

+Quote Post
Murderdoll
коментар Mar 1 2005, 05:01 AM
Коментар #135

Непросветен
*

Коментари: 40
Регистриран: 1-March 05
Потребител N: 756

де да знам...може би на някво плажче под
звездите...пясъка ти влиза в дупето...само в
мен ли има останала мааалко романтика no.gif help.gif

--------------------
...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
user posted imageuser posted image
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето!

+Quote Post
Dead`blue`eyes
коментар Mar 1 2005, 11:36 AM
Коментар #136

Прослушващ метъл
**

Дей ква романтика да влиза пясък в задника...готина ли е? wub.gif wink.gif

+Quote Post
Almanah
коментар Mar 1 2005, 11:40 PM
Коментар #137

Прослушващ метъл
**

Коментари: 108
Регистриран: 28-November 03
Потребител N: 337

Цитат(pi4 @ Feb 28 2005, 11:05 PM)
predi da sa ja zakljuchili vse pak.

estesteveno romantichnata nosht e prednazhachena za promjana na nivoto na hormonite. zhenskite ekzempljari dirjat myzhki za da zadovoljat estestvenia si nagon za vyzproizvezhdane na genite si; myzhkite ekzepmljari pyk sa podgoneni ot nagona si da izprevarjat drugite myzhki ekzepljari, ponezhe zhenskite ekzempljari ne izdavat koga sa tochno gotovi za oplozhdane (kakto e pri drugite zhivotni) myzhkite ekzemplajri presledvat estestvenata taktika za kolkoto se mozhe poveche snoshenia s zhenskia ekzempljar s cel final na edin ot negovite spermatozoidi v jajcekletkata. zhenskite ekzempljari izbirat myzhkite po sposobnostta im da se grizhat za zhenskia ekzempljar i za proylzhenieto na zhenskia ekzempljar; myzhkiat ekzempljar ne se stremi kym prodylzhavaneto si, negovata zadacha e samo na oploditelna dobavka kym zhenskia ekzempljar. zhenskiat ekzempljar se rykovodi ot pragmatichni podbudi, vyzpriema prodylzhenieto si kato dylgosrochna investicia, iziskvashta bolezneni ogranichenia, no v krajna smetka opravdani ot eventualnata pechalba. myzhkiat ekzempljar se rykovodi ot iracionalni nesyznatelni podbudi, nagradata mu e kratkotraen moment na ekstaz, kojto biva lesno zabraven, za da e gotov myzhkiat ekzemplajr za novoto si oplozhdane.
promjanata na nivoto na hormonite vodi do otdeljane na mirizmi ot dvete partii vyv flirta, ako tezi mirizmi bydat okachestveni kato privlekatelni se stiga do syvokopljavane na prednaznachenite organi.
za nagrada dvata ekzempljara (mozhe i da sa poveche, no tova ne promenja rezultata) vyzpriemat, che sa prekarali edna romantichna nosht, v chastnost ponjakoga i idealna.
spomenatite hormoni dejstvat do pojavata na prodylzhenieto na zhenskia ekzempljar, myzhkiat pri tova ne e tolkova obvyrzan kym nego, ponezhe njama nishto obshto s nego; sled pojavata na prodylzhenieto na zhenskia ekzempljar, myzhkiat postepenno gubi hormnalnata si privyrzanost kym zhenskia ekzemplajr i se nasochva estestveno kym drug zhenski ekzempljar. izvestno vreme pyrviat zhenski ekzempljar gubi estesvenia si nagon kym myzhkite ekzempljari kato sresdstvo za prodylzhavane na sobstvenite si geni i nasochva estestvenia si nagon kym prodylzhenieto.

maj stiga, nadali njakoj shte go prochete i bez tova.

Мен лично ме впечатлява ,че е дълго ,но не го дочетох заради скапаната латиница!

+Quote Post
pi4
коментар Mar 2 2005, 12:09 AM
Коментар #138

Прогресиращ

ako e problem, pri vyzmozhnost shte go kriliziram, sega sym bez kirilica.
na kirilica sigurno shte e po-chetivno.

--------------------

+Quote Post
Sw1tched
коментар Mar 2 2005, 09:32 AM
Коментар #139

Архидемон

Група: Приятели
Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

@ Снежная Королева
Млада си biggrin.gif ..има време да попаднеш и на някой романтик. А момчетата по мои наблюдения прябягват до романтика или когато любовта им е несподелена или когато нямат с какво друго да впечатлят/да се харесат на момичето.
E, разбира се има значение и състоянието на химическа и психическа зависимост наречено любов.

@ AncientWisdom` усаществи е много яка дума, синоним на осъществи ли е ?

@ pi4 хареса ми какво си написал, обичам мислите да са аргументирани логически и с конкретни факти.

cyr2lat - от кирилица v latinica
от latinica в кирилица

+Quote Post
pi4
коментар Mar 2 2005, 11:33 PM
Коментар #140

Прогресиращ

уф, добре, че ме отмениха в кирилизацията. не е толкова проста тая, щото е unicode.

да, факти значи... мога да изброя хормоните, за които става дума, например. всъщност това са най-нови научни достижения, това е преразказ от една статия от Spiegel от тази седмица, сметнах, че ще е от интерес.

още една добавка за всички, които мразят (каквото и да било). по време на флирта, когато започне да се заформя съвокуплителна фаза, нивото на мъжкия хормон (тестерон) спада рядко в мъжкия индивид и се покачва рязко в женския,; като резултат в този момент на умопомрачение, мъжкият индивид придобива отчасти женско поведение (става романтичен), женският индивид, напротив придобива активввна мъжка роля и поема нещата в свои ръце, започва да харесва нежната си романтична половинка (за половинките виж разказа на Аристофан в "Пирът", Платон, стр. 442-447, "Диалози", том II, Наука и изкуство, 1982 година). Разумът отива да си допие на съседната масата, индивидите се отправят към някое самотно местенце за да се грижат за продължаването на рода във вид на романтична нощ

интересува ли го някой списъкът на хормоните и кой за какво е отговорен? ще ми отвори малко работа това, но нали сме роби на истината.... devilsmiley.gif

--------------------

+Quote Post
Mort
коментар Mar 3 2005, 10:25 AM
Коментар #141

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

pi4 интересни разследвания, но все пак според мен те са важали отдавна, когато още е нямало презервативи... Сега всичко се свежда до удоволствието от секса, никой не иска да си сади семето наляво и надясно wink.gif .

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
pi4
коментар Mar 3 2005, 09:21 PM
Коментар #142

Прогресиращ

Цитат(Mort @ Mar 3 2005, 10:25 AM)
pi4 интересни разследвания, но все пак според мен те са важали отдавна, когато още е нямало презервативи... Сега всичко се свежда до удоволствието от секса, никой не иска да си сади семето наляво и надясно wink.gif .

да важали са си отдавна, но и още си важат, може би не го съзнаваш, а и да го съзнаваш, надали имаш някакъв контрол над това. рекох да го споделя с публиката, та да няма недоразумения.
пък и сам знаеш, че презервативите не са 100% защита. ohmy.gif

--------------------

+Quote Post
Vaskes
коментар Mar 5 2005, 08:00 PM
Коментар #143

Просветен

Коментари: 412
Регистриран: 21-January 05
Град: Dirty olde town of Sofia
Потребител N: 729

Цитат(Murderdoll @ Mar 1 2005, 05:01 AM)
мен ли има останала мааалко романтика no.gif help.gif

Щом ти влиза в дупето, значи ли, че си по без нищо? rolleyes.gif tongue.gif

Бтв, червените рози, шоколадовите бонбони, шамнанското, ароматизираните свещи, звездите и т.н. май са се поизтъркали вече.. (не че моята идеална романтична нощ включва подобни неща, опази боже) ? Щом за да излезеш на среща с момиче, трябва да й предложиш, цитирам, "извращения".. То не че има нещо лошо в тях wink.gif , ама трябва ли да ги вписваме в графата "романтика"? rolleyes.gif

--------------------
To light a candle is to cast a shadow...

+Quote Post
anonimna_dx
коментар Mar 5 2005, 10:35 PM
Коментар #144

... 2 hEaRtS ...

Коментари: 837
Регистриран: 10-October 03
Град: Gb
Потребител N: 305

...вмомента "идеалната Романтична нощ" за която си мечтая е:
една стая, приятно топла и голяма; в средата на стаята едно ГОЛЯМО кръгло легло и там Аз със Него...хммм той "леко" овързан и аз оборудвана с едни много приятни инструменти... wub.gif и аз (както сега съм в разгара на емоцията) да творя върху него с целия ентусиазъм, на който съм способна...(малко разрезче тук, леко одраскване там...) и той да се моли за пощада... и ако е достатъчно убедителен може и да го пощадя малко...- ще махна инструментите и почвам с подръчни средства... evil.gif....

Ps:...добре че сега го няма.... ranting.gif

--------------------

...Like a true nature's child
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die
Born to be wild
Born to be wild....

+Quote Post
Murderdoll
коментар Mar 6 2005, 12:05 AM
Коментар #145

Непросветен
*

Коментари: 40
Регистриран: 1-March 05
Потребител N: 756

Цитат(Vaskes @ Mar 5 2005, 06:00 PM)
Цитат(Murderdoll @ Mar 1 2005, 05:01 AM)
мен ли има останала мааалко романтика no.gif  help.gif

Щом ти влиза в дупето, значи ли, че си по без нищо? rolleyes.gif tongue.gif

rolleyes.gif wub.gif wub.gif tongue.gif

п.п. може да е изтъркано и кво ли не обаче
е яко мамка му...
wub.gif

--------------------
...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
user posted imageuser posted image
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето!

+Quote Post
Vaskes
коментар Mar 6 2005, 12:10 AM
Коментар #146

Просветен

Коментари: 412
Регистриран: 21-January 05
Град: Dirty olde town of Sofia
Потребител N: 729

Цитат(Murderdoll @ Mar 6 2005, 12:05 AM)
п.п. може да е изтъркано и кво ли не обаче
е яко мамка му...[/b] wub.gif

That's the spirit wink.gif tongue.gif Аз това за изтърканото не го казах като нещо лошо, а просто с оглед на постовете до момента smile.gif

--------------------
To light a candle is to cast a shadow...

+Quote Post
Beerzebub
коментар Mar 6 2005, 01:55 AM
Коментар #147

Da schlägt es links

Коментари: 3756
Регистриран: 17-January 03
Град: София
Потребител N: 8

Цитат(anonimna_dx @ Mar 5 2005, 10:35 PM)
една стая, приятно топла и голяма; в средата на стаята едно ГОЛЯМО кръгло легло и там Аз със Него...хммм той "леко" овързан и аз оборудвана с едни много приятни инструменти... wub.gif и аз (както сега съм в разгара на емоцията) да творя върху него с целия ентусиазъм, на който съм способна...(малко разрезче тук, леко одраскване там...) и той да се моли за пощада... и ако е достатъчно убедителен може и да го пощадя малко...- ще махна инструментите и почвам с подръчни средства... evil.gif....

Мале...
Ама с какъв примамлив цвят го е написала. Човек тъкмо се отпусне и настрои да го прочете... замечтае се, а после... го е страх да стои сам на тъмно една седмица! Пак ще спя на запалена лампа.

Ъхмм... майтапя се, дано не съм те обидил, Дес. huh.gif

--------------------
meh.

+Quote Post
Almanah
коментар Mar 6 2005, 02:01 AM
Коментар #148

Прослушващ метъл
**

Цитат(anonimna_dx @ Mar 5 2005, 08:35 PM)

Може би това е за тема "Каква е идеалната извратената нощ за вас" biggrin.gif

+Quote Post
anonimna_dx
коментар Mar 6 2005, 05:53 PM
Коментар #149

... 2 hEaRtS ...

Коментари: 837
Регистриран: 10-October 03
Град: Gb
Потребител N: 305

хахахахаахахх w00t.gif tongue.gif
мерси Сашо! не си ме обидил- даже ме развесели- мерси за което w00t.gif icon_headbang[1].gif
-от горният този пост някой да не остане с грешно впечатление.... ph34r.gif ...иначе съм много добро момиче... wub.gif само понякога ме избива на подобна тематика.. при определени обстоятелства... evil.gif

--------------------

...Like a true nature's child
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die
Born to be wild
Born to be wild....

+Quote Post
Almanah
коментар Mar 6 2005, 08:35 PM
Коментар #150

Прослушващ метъл
**

Да де,ся садомазохистка ще излезнеш! biggrin.gif

+Quote Post

12 страници V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 10th September 2025 - 04:54 AM