![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
za black coffin mnogo dobre go kaza. pisnalo mi e ot malki satanistki. tova e totalna gavra. fruzli koito poslu6ali malko black, slojili edin oburnat pentagram ili krust, kazal im nqkoi idiot malko za 4ernata magiq i te ve4e sa suoper qki satan ladys- muje pazete se opasna tigrica na fronta. oooooo egati smehoriqta. imat li predstava takiva kato teb izob6to ot okultizum??????????? drun drun drun. pi6ete 666 i podobni gluposti, ponqtie si nqmate kakvo naistina simvolizira pentagrama, ot kude idva i pro4ie. prosto e sme6no...... 4ula si malko gothic i dai da go oplue6 sus sataninskata si past
![]() ![]() malkite "satanistki" sa sku4ae6ti momi4enca, kotito iskat da se otli4avat ot drugite i tova e edinstveniq na4in koito sa otkrili. prosto mi se gadi ot tova |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
A ZA VILLE VALO PO DOBRE DA NE SE VODI SPOR Z6TOTO NAI-TURJESTVENO VI OBE6TAVAM , 4E AKO GO PODHVANETE GOR4IVO 6TE SUJELQVATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.............................ZA6TOTO 6TE VI POBURKAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM 6TE PI6A AKO TRQBVA 24 4ASA.PROSTO NE GO PRAVETE I NE SI HABETE DUMITE PO NEGOV ADRES. VQRVAITE MI TOVA NE GO ZA4EKVAITE 6TE STANE STRA6NOOOOOOOOO.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
NE ZNAM DALI ZNAETE TOZI SAIT- AKO NE GO ZNAETE PROVERETE GO I SE NASLASADETE www.gothicradio.com ima nqkolko kanala s razli4en metul. super qko e, no 6te vi se naloji da polzvate real one player
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
LACRIMAS PROFUNDERE SA NAISTINA MNOOOOOGGGGGOOOOOOO QKI.- FALL I LL FOLLOW E MNOGO DOBUR ALBUM
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
BELLA, ти за функцията edit по форумите не си ли чувала?!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
ее така се отчита бройка
![]() Бела стига заплахи де. Винаги съм се впечатлявал повече от спокойно и аргументирано,техничарско доказване на твърдения отколкото като имаш чувството че някой ти е допрял пистолет до слепоочието и те пита "Та я кажи харесваш ли Виле или не?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не че искам да се заяждам или да измествам темата, но не виждам какво толкова може да се каже в защита на Ville... Ясен ни на всички тук присъстващи.
![]() Направо се изкушавам да постна една монументална творба на колежката Жекова - с възпитателен характер и с насоченост тъкмо към закоравели фенки на HIM. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
дали си заслужава. Това че не виждаш какво не значи че няма какво...може пък да излезне че господ съществува и е г...ол до кръста финландец
![]() Бе не мисля че разумен човек би те мразил само за дето не споделяш напълно музикалните ти предпочитания.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
KAKVO MRAZENE BE HORA? NE NE SUM 4UVALA ZA EDIT PO FORUMITE! 4ESTNO , AKO SUM OTKROVENNA EDINSTVENIQ DRUG FORUM V KOITO SUM VLIZALA E TOZI NA FRAKTURA I SME. I TO MNOGO RQDKO. PO PRINCIP NE POLZVAM TIQ EKSTRI A DIREKTNO 4AT- TOEST TOZI NA HIM.
A AKO GOSPOD BE6E GOL DO KRUSTA FINLANDEC- TOEST VILLE BOJE 6TQH DA STANA VQRNATA MARIQ MAGDALENA. WARRIOR -SLAGAI KAKUVTO SI ISKA6 MATERIAL- HI4 NE MI DREME- TVA DETO GO PISAH BE6E PROSTO EI TAKA DA VI DRAZNQ ![]() INTERESUVAME SAMO KAKVO USE6TANE MI DOSTAVQ TQHNATA MUZIKA. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат INTERESUVAME SAMO KAKVO USE6TANE MI DOSTAVQ TQHNATA MUZIKA. Евала за тези думи... щом харесваш дадена музика, каквото и да смятат другите за нея, то е без значение и така и трябва да бъде. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
emi da taka e , no to ne e samo za muzikata. mnogo se draznq ot hora kito sa mega podvlastni na 4ujdi vliqniq i sa kato hameleoni.
a za him- o4evidno e, 4e v tozi forum 99% ne gi haresvam taka 4e obe6tavam da ne vi draznq po tozi vupros ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не ни дразниш... Харесвай ги - никой тук не го забранява.
![]() А това с хамелеоните напоследък все по-често го забелязвам, и то навсякъде... Но, предполагам, винаги е било така и така ще продължи да бъде. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
4ekni maila za6toto vi zatrupvam s teksove
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Aug 3 2003, 01:48 PM) Евала за тези думи... щом харесваш дадена музика, каквото и да смятат другите за нея, то е без значение и така и трябва да бъде. ![]() Бтв, никви текстове не съм получавал ![]() та темата беше за готика...аз лично повече нямам какво да кажа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
e mi 6to ne! te i dvete bandi sa si svejarski, men i POD me kefqt . dori v blink 182 ima sveji raboti. nqma lo6o.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
a tova za maila be6e prednazna4ena za warrior of ice- za maila koito e dal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всичко е въпрос на вкус, поне що се отнася до музиката. Дразня се само от хора, които категоризират разни музики като "метъл". Но да не зачекваме старата тема...
@Sw1tched: Текстовете са за сайта, приятелю! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Винаги ми се е искало ЛП да теглят една голяма майна на продуцентите и да си правят това което искат от музикална гледна точка а не да им ойдисват по ъкъла гадните шубелии
![]() тва май не е за тука (в ICQ съм иначе..) . Да и 4-те групи предлагат нещо ценно за слушателя, може да не е под формата на свръхвъзвишени бла-бла работи, нов крайна сметка и възвишеността е вид егоизъм |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hahahahahha da po dobre da ne q za4ekvame, egati v kraina smetka nqma zna4enie kakuv stil to4no e , a i tva sus stilovete ve4e e stanalo takava boza, 4e e super trudno da se kaje -za po- novite grupi kakvo to4no sa, a ako trqbva da e to4no, to 6te e nqkakvo novo ponqtie, koeto sled tva 6te se izmesi sus sumati drugi.... abe s dve dumi nqma nikakuv smisul v klasifikaciite na tova koe kakvo e, sega ti pratih am i blood( za warrior)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
abe to tva za egoizma e druga tema, koqto e bezkraiiiiiinnnnnaaaaaaaaaaaa.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Aug 3 2003, 03:33 PM) Всичко е въпрос на вкус, поне що се отнася до музиката. Дразня се само от хора, които категоризират разни музики като "метъл". Но да не зачекваме старата тема... @Sw1tched: Текстовете са за сайта, приятелю! ![]() хаха, dumb dumb..не бе понеже ми разправяше че ще ми праща стихчета разни... Ми кво да ти кажа и аз не се радвам на представата на много хора че метъла са грухтящи сатанисти които целят просто голям джангър ама си трая... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз и в грухтящите сатанисти нищо лошо не виждам, стига да са искрени в това, което правят и все някой да харесва изкуството им.
А иначе Bella е права - тъпо е да се стремим да набутаме всяко нещо в категории... друг въпрос е, че някои неща сами се вкарват в тях. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
за твърде много неща се дразниш, не че нямаш човешкото право да го правиш, ама замисли се - заслужава ли си? Не е твоята паничка, кво ти пука да ли не-метълите под метъл разбират нео~, нали в крайна сметка важен за себе си, си ти, а не те
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прав си... не си заслужава, но явно е продиктувано от изкривеното ми чувство за справедливост.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
очаквах пак да си на другия полюс от любов към спора. Справедливоста също е измислена дума както и повечето останали така че не и се връзвай прекалено много, а слушай Готик щото тва е темата
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 8-June 03 Град: Blagoevgrad Потребител N: 145 ![]() |
Вие забравихте същността на темата бе. Трябва да открие (някой, който и да е) тема за това какво мислят другите (не-метълите) за метъла. BELLA - ако не си слушала трябва да чуеш Memorandum на Lacrimas Profundere - наистина здрав албум.
-------------------- This is War and we are soldiers
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ZA MOE OGROMNO SUJALENIE NE SUM GO SLU6ALA, IMAM SAMO FALL I LL FOLLOW I BURNING A WISH
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
abe hora imam molba- nqkoi ot vas zapisva li mp3- po poru4ka. az nqmam zapisva4ka i trqbva npon stop da vrunkam bratov4ed mi da mi gi zapisva po mrejata, i ne moga da imam vsi4ko koeto iskam. molqqqqq ako nqkoi predlaga takiva uslugi da mi kaje- i kolko struva de. molqqqqqqqq
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Самата услуга почти нищо не струва - отиваш в Матрицата, теглиш каквото ти трябва и ти го записват... Иначе колегата Sw1tched има записвачка - обърни се към него.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ok mersi mnogo, a kum kolegata - hubavo 6te go spipam v icq-to
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 08:24 PM |