![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Нова тема:-)
Pantommind!!! Тия хорица ме карат да мисля хубави неща за нас българите:-) В кофти период съм, а песента им Shade of Fate ме "спаси" ако мога така да го нарека. Не бях на концерта на FW, но от коментарите, които прочетох излиза, че нашите момчета леко за ги засенчили;-) Още не съм си взела албума им, но и това ще стане 100%!! Ако имате мнение, ще се радвам да поговорим за тях. -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
... и къде каза че може да се намери дискът им ???
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Магазин SMF-цена 12 лева
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Аз не ги бях чул дори,допреди концерта на FW!И там много ме изкефиха!Още на другия ден си друпнах две техни песни и почти наизуст ги научих от слушане!И аз си мислех за техен албум,но в момента съм във финансова криза и ще почакам малко с копуването му!А щом го има в SMf-то значи ще го взема в най-скоро време!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Такаам:-)
Взех си албума и съм очарована. Песните са 11 и са доста интересни. По принцип не слушам прогресив, но това, което чух в този албум ми хареса..определено. Разбира се трябва да го изслушам поне още няколко пъти за да мога да коментирам отделни песни, но като цяло доста ми допадна. Не бих се наела да правя ревю на албума, не е по моята част. Само ще похваля още веднъж момчетата... ![]() Дизайнът на обложката е муцка:-))) Дано да сте се заинтересовали (тези от вас, които не знаеха за тях) и да си вземете албумецът. -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 1-March 07 Потребител N: 1929 ![]() |
Днес е официалната премиера на обложката на новия ни албум "Lunasense". Мисля, че би представлявала интерес за някои от вас, така че може да споделите мнения. Творбата е дело на известния сред фотографските среди Радослав Пенчев, а оформлението и вътрешния дизайн на буклет-а сътвори нашия талантлив уеб-мастър Иван Маслев. Енджой, дет' съ вика :-)
![]() Драго/PM -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Браво браво браво ..брааааво...
Обложката кърти от всякъде ...това си е професионализъм ... винаги съм ви се кефил ... стискам палци и ше чакам албума.. Запазвам си и правото за ревю ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
+1 (За обложката)
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мяза по стил на предната. Правил я е същият човек, нали? Харесва ми повече обаче- по-готина комбинация от цветое, както и по-добра идея като цяло. Леко грозна си беше оная механична птица (или каквото по дяволите трябваше да е онова).
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Поздравления, яка е!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 1-March 07 Потребител N: 1929 ![]() |
Мяза по стил на предната. Правил я е същият човек, нали? Харесва ми повече обаче- по-готина комбинация от цветое, както и по-добра идея като цяло. Леко грозна си беше онач механична птица (или каквото по дяволите трябваше да е онова). ![]() ахаха,верно ,страшно-грозновата си беше оная "птица",но това беше и идеята на заглавието :-)))) ....стремим се и тук да съобразяваме името на албума с "визуализацията" му ... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Кога се очаква албума ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето ТУК малко повече инфо,за съжаление точна дата все още няма,а с темповете,с които напредваме,едва ли ще се похвалим с релийз до края на годината.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Евала, момчета. Може леко да се изхвърля със следното си твърдение, но мисля, че сте най-добрата българска прогресив банда. Това всъщност уж не означава кой знае колко, предвид че единствената друга българска прог банда, която знам, са Соларис (
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Velvet Project, Music Station две уникално яки банди! Няма да правя сравнения, особено в тема за страхотните Pantommind. Ще кажа само ЕВАЛА, много ни радвате, не се предавайте и продължавайте да творите! Успех от мен!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Няма как да не подчертая. Габрово.
![]() Ако на мп3 сте добри, то на живо размазвате. Продължавайте в същия дух. Обложката опредлено ми харесва, напомня ми Салвадор Дали. Има идея, остава и албума да чуем... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Йей
![]() ![]() -------------------- hold on to the thread
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Абре, пичове, обложката е 'убава, ама що се осрахте така... таман щяхте да забиете на як фестивал и се изпокархте вътре в бандата, половината напуснаха. Иначе, добър албум изкарахте, купих си го, ама недейте така по български повече ...айде наздраве
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Обложката е яка! Абсолютно в стил Pantommind
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Страхотно! И според мен Венци е напълно прав - вие сте най-добрата Бг прог банда! Албумът ще се купува, определено!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 155 Регистриран: 24-July 06 Град: София Потребител N: 1474 ![]() |
ха! най-добрата бг прог банда! Извинявай ама колко кадърни прог банди има в бг та да се сравняват с тях?
Иначе обложката както и предната са доста добре "синхронизирани" като визуално отражение на музиката на ПМ. Успех ви желая! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Здравейте, предполагам за някои от тук-пишещите ще е интересно да погледнат чисто новия дизайн на официалния ни сайт.
Новият албум на групата е вече факт, премиерата в USA е на 23-ти Март. Издател е американския лейбъл "Spectastral Records", в БГ албума ще се продава на преференциална цена ексклузивно чрез Wizard/онлайн магазина на KATEHIZIS.com. В раздела "МЕДИЯ" може да се прослушат и семпли от няколко песни, скоро ще бъде качено и видео на бандата. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Семплите звучат доста здраво, чакам с нетърпение да чуя целия албум. Поздравления.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Мдааа... веднъж и на живо ги гледах и наистина бяха страхотни. Чакам с нетърпение и аз :д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Чудесна група! Дебютът е един от най-добрите български метъл албуми, които съм чувала, чакам новия!
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 14-March 09 Потребител N: 3312 ![]() |
Предишния албум беше велик. Семплите от новия също са страхонти, но изглежда звучат доста по-плътно. Арт-уърка и на двата албума е жесток. Всъщност днес си резервирах новия албум в WIZARD.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тенк ю пийпъл :-))
От вчера онлайн е и новия Май Спаце на групата. При влизане директно тръгва трейлър с части от всички песни от албума. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Дерзайте, момчета, откъсите звучат супер!
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Добри са... като за българи.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Само седмица след официалното си излизане в САЩ,албумът е вече в продажба и в България чрез "WIZARD".
Точно за половин ден "Lunasense" се превърна в най-продаваното заглавие на Wizard. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:52 PM |