![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 147 Регистриран: 19-December 11 Потребител N: 4197 ![]() |
Според мен един човек, който не си е направил труда да прочете поне една богословска книга от дадена религия не може да има мнение за дадената религия, защото просто не я познава. В положителен или в отрицателен план.
-------------------- Sands are flowing and the lines are in your hand
In your eyes I see the hunger, and the desperate cry that tears the night |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 19-September 12 Град: София Потребител N: 4295 ![]() |
1
-------------------- Hibernation...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
Според мен, всички българи трябва да бъдем православни християни, защото именно религията ни е съхранила като единна нация през вековете ![]() Според мен всички трябва да бъдем анимисти - най-дълго време хората в това са вярвали и това ги е съхранило във вековете на праисторията! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 19-September 12 Град: София Потребител N: 4295 ![]() |
А според мен пък, всички трябва да престанете да се правите на огромни и страшни сатанисти просто, че сте тру метъли се вижда, няма нужда да го доказвате и в интернет
![]() -------------------- Hibernation...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
Е чакай сега, по какъв начин с горния коментар съм се направил на "страшен сатанист" и "тру метъл". Не схващам, честно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
А според мен пък, всички трябва да престанете да се правите на огромни и страшни сатанисти просто, че сте тру метъли се вижда, няма нужда да го доказвате и в интернет ![]() Според мен не знаеш какво е анимизъм и се мъчиш да се измъкнеш по глупав начин ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Правилно. Аз в този ред на мисли научих тази нова за мен дума от уикипедията вчера...
![]() -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Религията, която аз бих си избрал е шинтоизмът. Харесва ми идеята да се обожествява това, което е красиво.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Правилно си потърсил, уикипедията е за това
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
А според мен пък, всички трябва да престанете да се правите на огромни и страшни сатанисти просто, че сте тру метъли се вижда, няма нужда да го доказвате и в интернет ![]() А на малки, сладки сатанистчета може ли? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А според мен пък, всички трябва да престанете да се правите на огромни и страшни сатанисти просто, че сте тру метъли се вижда, няма нужда да го доказвате и в интернет ![]() Според мен не знаеш какво е анимизъм и се мъчиш да се измъкнеш по глупав начин ![]() ![]() Знам спокойно, учил съм латински преди години, поне корените мога да си преведа и да се сетя, ако ще и да не знам понятието, а аз го знам, но няма никакъв смисъл да си мерим пишките кой колко знае, още повече пък в интернет. Съвсем друго имах предвид, малко хора в днешни дни зачитат официалната в момента българска религия, защото е много модерно и защото хората просто ТРЯБВА да са различни, за да се считат за "тру" до някаква степен. Надявам се да си ме разбрал правилно. Просто се дразня на тези изкривени и криворазбрани "разчупвания" на стереотипите. -------------------- Hibernation...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има свобода на вероизповеданията, всеки може да признава каквото желае.
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 17-July 11 Град: Добрич Потребител N: 4127 ![]() |
Знам спокойно, учил съм латински преди години, поне корените мога да си преведа и да се сетя, ако ще и да не знам понятието, а аз го знам, но няма никакъв смисъл да си мерим пишките кой колко знае, още повече пък в интернет. Съвсем друго имах предвид, малко хора в днешни дни зачитат официалната в момента българска религия, защото е много модерно и защото хората просто ТРЯБВА да са различни, за да се считат за "тру" до някаква степен. Надявам се да си ме разбрал правилно. Просто се дразня на тези изкривени и криворазбрани "разчупвания" на стереотипите. Ментал, светът върви напред и стереотипите се "разчупват", без значение дали някой ги приема, а друг не. Едно време хората са вярвали, че земята е плоска и слънцето се върти около нея. Сега вече никой не зачита това твърдение. А защо трябва да зачитаме и тази официална религия? Тя все повече заема мястото си до другите предания и легенди, както и мита за Дядо Коледа. В 21-ви век, когато вече изобретяваме телепорта е доста наивно да се кланяме на онова чиче с брадата. В наши дни насочваме вярата към самите нас - да повярваме в себе си, че можем да бъдем едновременно и добри и успешни, да се стремим към това и да милсим градивно. Защото нали знаеш - Бог е в нас! -------------------- Не всичко, което има бузи е лице!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 06:35 AM |