![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Black Seppath @ Mar 11 2005, 12:35 PM) Получих асматичен пристъп от смях.... инхалирай една бира, помага. аз получих конюктивит от смях. и сега трябва да преустановявам. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Цитат Получих асматичен пристъп от смях.... смейте си вие! ![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
свестните мисли са най-смешни, просто свестното е смешно.
пък и смешно не е лошо, или? -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Black Seppath @ Mar 11 2005, 01:35 PM) Получих асматичен пристъп от смях.... Всички ли сте толкова слаби по правопис, че да не знаете, че се пише асТматичен пристъп, ебаси???????????? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Mar 12 2005, 10:37 PM) Цитат(Black Seppath @ Mar 11 2005, 01:35 PM) Получих асматичен пристъп от смях.... Всички ли сте толкова слаби по правопис, че да не знаете, че се пише асТматичен пристъп, ебаси???????????? има предвид под асмата е получил пристъп от смях... -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Изведнъж щастието придобива съвсем други ориентири..поне за мен. Щастието е човекът, който искаш да е до теб, щастието да чуваш гласа му, да знаеш, че не си сам, да се чувстваш свободен и душата ти да се радва на всичко това..Щаастието е щастие, само за тези, които са го достигнали..щастието е дори, когато човек се чувства окрилен и може да се радва на живота си , да намери причина, заради която може да продължи напред , да погледне смело към бъдещето и да се увери, че наистина ще бъде така. Голямо щастие е да обичаш човека до себе си!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Според мен пълното щастие не съществува. Винаги има нещо, което не е както трябва. Просто в света перфектни неща няма. Това не значи, че човек не може да бъде щастлив. Аз смея да твърдя, че в момента съм щастлив, защото с мен е човекът, мойто ме прави щастлив и истински обичам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Щатието е много хубаво нещо....аз съм си щастлива,когато обикновено съм сприятелченцето си моята любима Ели.За мен ако щастието не е споделено не е щастие
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
"Celta trqbva da bude 6tastieto,ina4e ogunqt nqma da gori dostatu4no qrko,dvije6tata sila nqma da e dostatu4no mo6tna i uspehut nqma da bude pulen"
T.Draizer Ne znam,no mi se struva,4e takova jivotno kato 'permanentno 6tastie' nqma... No tova mai zavisi i ot ma6tabnostta na ponqtieto i razlikata m/u 6tastliv i dovolen.Az mai po-4esto sum dovolna ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Щастието е различно, защото когато човек обича друг човек, щастието му е безмерно..определено това е щастието..
Аз лично съм щастлива..защото обичам, много обичам, което ми дава сили..както предполагам и на всички влюбени хора на тази земя! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Щастието е много относително - в един миг смяташ че си го уловил в цялата му прелест, после осъзнаваш, че изобщо не си го притежавал и искаш още.....Много бих искала да съм щастлива, и се опитвам да мисля позитивно, но не ми се отдава, за съжаление...Всеки човек има своя чуден миг, и се надявам всеки да изживее своя и да се срещне с щастието
![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:51 PM |